29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Budu se snažit všechno napsat co nejednodušeji.
Je mi 20let.Před pár rokama jsem byla znásilněná. Řekla bych že to je i celkem zamnou. Jsem na tom neskutečně líp než dřív.
Měla jsem od té doby roční vážný vztah. Bohužel bylo to v té době, kdy já nevěděla vůbec co je správné a co špatně, co mám dělat. Měla jsem ve svojí hlavě neskutečný bordel. Nakonec vztah skončil rozchodem.
Momentálně bych i nějaký vztah uvítala. Toužím po to všem co je ve vztahu. Pořád si, ale kladu stejný otázky. Kdy začít mluvit o tom, že musí být trpělivý? Kdy říct že mám nějaký problém ohledně sexu? Dost silně pochybuji, že by to bylo bez problému.Já totiž vůbec nevypadám, že bych nějaký problém v téhle oblasti měla.
Dalsím problémem je, že ke chlapům mám neskutečné předsudky. Hledám na každem chyby a nakonec když se objeví náznak vztahu tak couvnu.
Možná si ted říkáte jestli o vztah vůbec stojím. Já o to vážně stojím, ale nějak to nejde
Není tady
Já bych se o těhle věcech bavila hned.Pokud najdeš chlapa,který za to stojí,tak si počká. Asi bych mu řekla,proč jsem taková a trošku zdrženlivá. Myslím,že rozumný chlap to pochopí bez problémů. Taky jsem měla dost psychických problémů a svému partnerovi jsem je řekla téměř hned,aby pochopil mé reakce na některé věci. Pokud tě za to někdo odsoudí,nebo odejde,tak je to prostě blbec,který by za to zkrátka nestál. Jak snadné
Není tady
Proc takovy smutny nick?
Nemyslim, ze by bylo potreba hned na zacatku vztahu rozebirat tak "neprijemnou" vec... Ten SPRAVNY partner to totiz vyciti, a dokaze zvladnout sam od sebe... (viz napr. "Noci s nepritelem")
Není tady
Nevybalit to na prvním rande. Ale až později, až vztah začne být důvěrnější a bude se schylovat k milování.
Ale určitě bych to partnerovi řekla, aby rozuměl mým reakcím. Jak píšou holky - ten co za to stojí to pochopí a ten co nepochopí, za to vůbec nestál.
A taky mě překvapil Tvůj nick Nemehlo. Popřemýšlej, jestli Ti to, co se Ti stalo, nenarušilo normální vztah sama k sobě a možná navštiv dobrého psychologa, který Ti pomůže se s tím doopravdy srovnat a najít i normální sebevědomí.
Není tady
Taky bych s tím počkala. Navíc - co ty můžeš vědět. Třeba se Ti podaří natrefit na takového, který bude citlivý sám o sobě a ty vlastně ani nic řešit třeba nebudeš muset. Prostě uvidíš, nech to plynout a zařiď se až podle konkrétní situace. A až se opravdu "zabouchneš" tak žádné chyby na partnerovi vidět možná nebudeš.
Nicku já nepřikládám žádný význam. Hodně jich je totiž obsazených. Já taky nejsem malá uřvaná opice , jen jsem si na jméno judyna prostě vzpomněla.
Není tady
Já myslím, že až bude na pořadu dne ten problém řešit, což může být klidně hned teď, kdy ještě s nikým na rande nejdeš, protože to jako problém cítíš, nebo jakmile se seznámíte, nebo později, ........ A je to vůbec problém? Myslíš, že je problém, že budeš chtít od protějšku trpělivost a respekt? Také jsem to chtěla, a to mně nikdo ani náhodou neznásilnil (před pár lety jsi musela být skoro dítě, ne?). Bylo to velmi přitažlivé.
Nevím, jak se máš a co děláš, ale myslím, že to musel být děsný zážitek a říkám si, jestli bys nepotřebovala nějakou psychickou podporu.
Není tady
Holky, Nemehlo založilo vlákno před dvěma lety. Napsalo jeden jediný příspěvek a od té doby se už neobjevilo.
Nevím, proč někdo vytahuje taková stará vlákna a ostatní reagují, aniž by si zjistili, že je to nejspíš už dávno pasé.
Upravil(a) Eva. (27. 4. 2016 21:06)
Není tady
Eva. napsal(a):
Holky, Nemehlo založilo vlákno před dvěma lety. Napsalo jeden jediný příspěvek a od té doby se už neobjevilo.
Nevím, proč někdo vytahuje taková stará vlákna a ostatní reagují, aniž by si zjistili, že je to nejspíš už dávno pasé.
Ach! Dík! Doufám, že se má Nemehlo dobře.
Trochu se divím, že s ním tehdy nikdo nezapředl komunikaci.
Není tady
O-ou, to ja si vubec nevsimla..., rsp. nevsimla jsem si, ze ajaksas reaguje "tak pozde"...
Zrejme je to ale "ozehave tema", kdyz ma tolik reakci...
Ja to teda povazuju za zajimavy (a dulezity!) problem k zamysleni a diskuzi...
Není tady
Ani já jsem si nevšimla.
Śkoda, že jsme na ni tenkrát nikdo nereagoval.
Není tady