Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 9. 2014 11:47

AllčaV
♥♥-----

Zdravá láhev

Ahoj maminky prosím o radu. Četla jsem někde v časopise o zdravé láhvi. Má to být láhev ve které se neudržují pachy ani chutě, jako u plastových lahví, ale teď už nevím kde jsem to četla a nemůžu to nikde najít. Nevíte kde se taková láhev kupuje a máte s ní nějakou zkušenost? Vážně splňuje všechno co slibuje?

Není tady

#2 4. 9. 2014 17:13

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: Zdravá láhev

AllčaV napsal(a):

Ahoj maminky prosím o radu. Četla jsem někde v časopise o zdravé láhvi. Má to být láhev ve které se neudržují pachy ani chutě, jako u plastových lahví, ale teď už nevím kde jsem to četla a nemůžu to nikde najít. Nevíte kde se taková láhev kupuje a máte s ní nějakou zkušenost? Vážně splňuje všechno co slibuje?

dost blbá výmluva.

Není tady

#3 5. 9. 2014 11:30

lea64
♥♥♥♥♥♥-

AllčaV napsal(a):

Neuvěříš, vygooglila jsem jich hromadu. dumbom
Ty reklamy jsou čím dál tím trapnější.

Není tady

#4 6. 9. 2014 11:05

AllčaV
♥♥-----

Zapomněla jsem dopsat že je to skleněná láhev, ona se nejmenuje přesně zdravá láhev. Tu plastovku nemyslím. Jinak moc dík tady jsou všichni vždycky hrozně vstřícní fakt

Není tady

#5 6. 9. 2014 11:32

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

AllčaV napsal(a):

Zapomněla jsem dopsat že je to skleněná láhev, ona se nejmenuje přesně zdravá láhev. Tu plastovku nemyslím. Jinak moc dík tady jsou všichni vždycky hrozně vstřícní fakt

že jo tummenupp . blbých reklam je tu víc než dost.

Není tady

#6 14. 10. 2014 11:08

Lenul2310
♥------

Dobrý den. Vy máte určitě na mysli láhev ,,lifefactory,, . Mám jí jen krátce, tak nemůžu o ní moc říct, ale zatím jsem spokojená. Odkaz Vám vkládat nebudu, záleží mi na tom aby mě nevyhodili, ale koupila jsem jí na mamaja.cz. A měla bych ještě jednu radu. Až Vás bude opravdu něco zajímat, zeptejte se na jiném diskuzním fóru, tady Vám nikdo neporadí pokud nemáte tisíce příspěvků.

Není tady

#7 14. 10. 2014 11:50

AllčaV
♥♥-----

Děkuji už mi poradili jinde a také z mamaji :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí