|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj maminky prosím o radu. Četla jsem někde v časopise o zdravé láhvi. Má to být láhev ve které se neudržují pachy ani chutě, jako u plastových lahví, ale teď už nevím kde jsem to četla a nemůžu to nikde najít. Nevíte kde se taková láhev kupuje a máte s ní nějakou zkušenost? Vážně splňuje všechno co slibuje?
Není tady
AllčaV napsal(a):
Ahoj maminky prosím o radu. Četla jsem někde v časopise o zdravé láhvi. Má to být láhev ve které se neudržují pachy ani chutě, jako u plastových lahví, ale teď už nevím kde jsem to četla a nemůžu to nikde najít. Nevíte kde se taková láhev kupuje a máte s ní nějakou zkušenost? Vážně splňuje všechno co slibuje?
dost blbá výmluva.
Není tady

AllčaV napsal(a):
Neuvěříš, vygooglila jsem jich hromadu. 
Ty reklamy jsou čím dál tím trapnější.
Není tady

Zapomněla jsem dopsat že je to skleněná láhev, ona se nejmenuje přesně zdravá láhev. Tu plastovku nemyslím. Jinak moc dík tady jsou všichni vždycky hrozně vstřícní fakt
Není tady
AllčaV napsal(a):
Zapomněla jsem dopsat že je to skleněná láhev, ona se nejmenuje přesně zdravá láhev. Tu plastovku nemyslím. Jinak moc dík tady jsou všichni vždycky hrozně vstřícní fakt
že jo
. blbých reklam je tu víc než dost.
Není tady
Dobrý den. Vy máte určitě na mysli láhev ,,lifefactory,, . Mám jí jen krátce, tak nemůžu o ní moc říct, ale zatím jsem spokojená. Odkaz Vám vkládat nebudu, záleží mi na tom aby mě nevyhodili, ale koupila jsem jí na mamaja.cz. A měla bych ještě jednu radu. Až Vás bude opravdu něco zajímat, zeptejte se na jiném diskuzním fóru, tady Vám nikdo neporadí pokud nemáte tisíce příspěvků.
Není tady

Děkuji už mi poradili jinde a také z mamaji :-)
Není tady