6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj maminky prosím o radu. Četla jsem někde v časopise o zdravé láhvi. Má to být láhev ve které se neudrují pachy ani chutě, jako u plastových lahví, ale teď u nevím kde jsem to četla a nemůu to nikde najít. Nevíte kde se taková láhev kupuje a máte s ní nějakou zkuenost? Váně splňuje vechno co slibuje?
Není tady
AllčaV napsal(a):
Ahoj maminky prosím o radu. Četla jsem někde v časopise o zdravé láhvi. Má to být láhev ve které se neudrují pachy ani chutě, jako u plastových lahví, ale teď u nevím kde jsem to četla a nemůu to nikde najít. Nevíte kde se taková láhev kupuje a máte s ní nějakou zkuenost? Váně splňuje vechno co slibuje?
dost blbá výmluva.
Není tady
AllčaV napsal(a):
Neuvěří, vygooglila jsem jich hromadu.
Ty reklamy jsou čím dál tím trapnějí.
Není tady
Zapomněla jsem dopsat e je to skleněná láhev, ona se nejmenuje přesně zdravá láhev. Tu plastovku nemyslím. Jinak moc dík tady jsou vichni vdycky hrozně vstřícní fakt
Není tady
AllčaV napsal(a):
Zapomněla jsem dopsat e je to skleněná láhev, ona se nejmenuje přesně zdravá láhev. Tu plastovku nemyslím. Jinak moc dík tady jsou vichni vdycky hrozně vstřícní fakt
e jo . blbých reklam je tu víc ne dost.
Není tady
Dobrý den. Vy máte určitě na mysli láhev ,,lifefactory,, . Mám jí jen krátce, tak nemůu o ní moc říct, ale zatím jsem spokojená. Odkaz Vám vkládat nebudu, záleí mi na tom aby mě nevyhodili, ale koupila jsem jí na mamaja.cz. A měla bych jetě jednu radu. A Vás bude opravdu něco zajímat, zeptejte se na jiném diskuzním fóru, tady Vám nikdo neporadí pokud nemáte tisíce příspěvků.
Není tady
Děkuji u mi poradili jinde a také z mamaji :-)
Není tady