6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selima napsal(a):
Eva. napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Ale no tak.
Proč by mě měl navštěvovat islámský radikál?
Ty si snad ráno, když jedeš do práce, připouštíš fakt, že tvůj autobus havaruje, v práci na tebe spadne strop a nebo na ulici ti vybouchne bomba pod nohama?
Proč si mám na hlavu přivolávat sama neštěstí? Proč mám podléhat demagogii, že všichni muslimové jsou radikálové?
To spíš spousta našich úředníků, kteří ustupují nátlaku přistěhovalců a bojí se problémů, jsou hlupáci a většina našich tzv. byznysmenů, kteří cítí kšeft a peníze jsou darebáci. Nemyslíš, že za současný stav si můžeme hlavně sami?
Nu a já se toho odmítám účastnit.Vytahuji tyto dva příspěvky z října 2014 a v souvislosti s událostmi v Paříži v tomto týdnu se tě, Pandorro, ptám, jak k tomu přišli ti, co zahynuli v židovském obchodě? Jak oni se mohli schovat? Jak oni mohli zařídit, aby je nenavštívil islámský radikál? Anebo jak si ho přivolali? BI. Opravdu bych to chtěla pochopit, když ty tvrdíš (viz další části té diskuse tenkrát), že to můžeme ovlivnit? Že když chceme, tak si to nepřivoláme? Prosím tě, jak to mohli ti mrtví zařídit, aby teď mrtvými nebyli?
Už jsi mě konečně pochopila, co jsem tím tenkrát měla na mysli? Anebo pořád ne?
Ať chceš, nebo ne, islámský radikalizmus je už bohužel vedle každého z nás. Může zasáhnout každého z nás. A podle mého názoru s tím tady a teď nemůžeme udělat vůbec nic, pokud si někdo z nich usmyslí, že nás zabije.Mohli si to privolať niečím z minulých životov, rodinnou karmou.. .alebo proste tým, že presne TOTO potrebovali zažiť. Bohvie, Boh vie... Keby to nebol islamský radikalizmus, bol by to radikalizmus IRA, ETA, pravicový, ľavicový, árijský, hinduistický, budhistický, černošsko-rasistický: niečo sa proste vždy nájde, na základe čoho sa dá radikalizovať. V čase parížskeho útoku Boko Haram zabila stovky ľudí inde, kresťania zabíjali v Afrike, hinduisti v Indii. Čo z toho vyvodzovať?
měla by jsi se zamyslet nad tím, že žádná karma neexistuje, je to jen zdůvodnění našich omylů a chyb v tomto životě.
po smrti všichni procházíme duchovním světem na božské rovině, kde jsou naše " hříchy " smazány. vše ostatní, co od tohoto okamžiku a následně od inkarnace a zrození prožijeme je jen naše nevědomost, když se život odvíjí v utrpení a nebo naše vědomost, když na základě toho žijeme v kráse a naplnění.
Není tady
Od Míši Kuličky:
"Hňupi tě mají za hňupa, strupi za strupa, chytráci za chytráka, dobráci za dobráka. Co jsi doopravdy zjistíš podle toho, za co je máš ty."
To je moc krásně řečeno. Kdysi mi přišlo totéž jinými slovy. Když se díváš očima anděla, jsi anděl, když se díváš očima boha, jsi bůh, když se díváš očima ďábla, jsi ďábel, když se díváš očima bez rozlišování, jsi Bytí samo.. Je to jako v té pohádce o Janíčkovi a jezinkách. Vylouply mu oči. A pak jeho dědeček, který ho přišel zachránit, hledal jeho vlastní oči. Zkusil oči vlčí a on viděl vlky, zkusil oči liščí a on viděl samé lišky.., nevěděl, která jsou která.. Až pak na ně, na ty pravé, jak se to v pohádkách děje, natrefil. A Janíček viděl opět čistě a jasně. Zrakem člověka, zrakem sebe sama
Upravil(a) Nathan (14. 1. 2015 17:05)
Není tady
Nathan napsal(a):
Od Míši Kuličky:
"Hňupi tě mají za hňupa, strupi za strupa, chytráci za chytráka, dobráci za dobráka. Co jsi doopravdy zjistíš podle toho, za co je máš ty."
To je moc krásně řečeno. Kdysi mi přišlo totéž jinými slovy. Když se díváš očima anděla, jsi anděl, když se díváš očima boha, jsi bůh, když se díváš očima ďábla, jsi ďábel, když se díváš očima bez rozlišování, jsi Bytí samo.. Je to jako v té pohádce o Janíčkovi a jezinkách. Vylouply mu oči. A pak jeho dědeček, který ho přišel zachránit, hledal jeho vlastní oči. Zkusil oči vlčí a on viděl vlky, zkusil oči liščí a on viděl samé lišky.., nevěděl, která jsou která.. Až pak na ně, na ty pravé, jak se to v pohádkách děje, natrefil. A Janíček viděl opět čistě a jasně. Zrakem člověka, zrakem sebe sama
+ velké
Není tady
Děkuji, Aničko, nevím jak se dělá srdíčko
Není tady
Nathan napsal(a):
Děkuji, Aničko, nevím jak se dělá srdíčko
ale víš....
Není tady
Jej, opravdu nevím. Mlčící milovací srdíčko.. :-)(-:..
Upravil(a) Nathan (14. 1. 2015 22:24)
Není tady
Na potřetí :-)))... brrr... , už více ne
Upravil(a) Nathan (15. 1. 2015 8:30)
Není tady
luděk napsal(a):
Selima napsal(a):
Eva. napsal(a):
Vytahuji tyto dva příspěvky z října 2014 a v souvislosti s událostmi v Paříži v tomto týdnu se tě, Pandorro, ptám, jak k tomu přišli ti, co zahynuli v židovském obchodě? Jak oni se mohli schovat? Jak oni mohli zařídit, aby je nenavštívil islámský radikál? Anebo jak si ho přivolali? BI. Opravdu bych to chtěla pochopit, když ty tvrdíš (viz další části té diskuse tenkrát), že to můžeme ovlivnit? Že když chceme, tak si to nepřivoláme? Prosím tě, jak to mohli ti mrtví zařídit, aby teď mrtvými nebyli?
Už jsi mě konečně pochopila, co jsem tím tenkrát měla na mysli? Anebo pořád ne?
Ať chceš, nebo ne, islámský radikalizmus je už bohužel vedle každého z nás. Může zasáhnout každého z nás. A podle mého názoru s tím tady a teď nemůžeme udělat vůbec nic, pokud si někdo z nich usmyslí, že nás zabije.Mohli si to privolať niečím z minulých životov, rodinnou karmou.. .alebo proste tým, že presne TOTO potrebovali zažiť. Bohvie, Boh vie... Keby to nebol islamský radikalizmus, bol by to radikalizmus IRA, ETA, pravicový, ľavicový, árijský, hinduistický, budhistický, černošsko-rasistický: niečo sa proste vždy nájde, na základe čoho sa dá radikalizovať. V čase parížskeho útoku Boko Haram zabila stovky ľudí inde, kresťania zabíjali v Afrike, hinduisti v Indii. Čo z toho vyvodzovať?
měla by jsi se zamyslet nad tím, že žádná karma neexistuje, je to jen zdůvodnění našich omylů a chyb v tomto životě.
po smrti všichni procházíme duchovním světem na božské rovině, kde jsou naše " hříchy " smazány. vše ostatní, co od tohoto okamžiku a následně od inkarnace a zrození prožijeme je jen naše nevědomost, když se život odvíjí v utrpení a nebo naše vědomost, když na základě toho žijeme v kráse a naplnění.
Nevnímam to tak... vnímam tento život v 3D ako školu emócií, ktorú si duch/duša dobrovoľne zvolí vychodiť a sám/sama si vyberie stupeň, triedu = obtiažnosť (možno vrátane takých vecí, ako sa udialo v Paríži). TOTO je podľa mňa karma.
Není tady
Selima napsal(a):
luděk napsal(a):
Selima napsal(a):
Mohli si to privolať niečím z minulých životov, rodinnou karmou.. .alebo proste tým, že presne TOTO potrebovali zažiť. Bohvie, Boh vie... Keby to nebol islamský radikalizmus, bol by to radikalizmus IRA, ETA, pravicový, ľavicový, árijský, hinduistický, budhistický, černošsko-rasistický: niečo sa proste vždy nájde, na základe čoho sa dá radikalizovať. V čase parížskeho útoku Boko Haram zabila stovky ľudí inde, kresťania zabíjali v Afrike, hinduisti v Indii. Čo z toho vyvodzovať?měla by jsi se zamyslet nad tím, že žádná karma neexistuje, je to jen zdůvodnění našich omylů a chyb v tomto životě.
po smrti všichni procházíme duchovním světem na božské rovině, kde jsou naše " hříchy " smazány. vše ostatní, co od tohoto okamžiku a následně od inkarnace a zrození prožijeme je jen naše nevědomost, když se život odvíjí v utrpení a nebo naše vědomost, když na základě toho žijeme v kráse a naplnění.Nevnímam to tak... vnímam tento život v 3D ako školu emócií, ktorú si duch/duša dobrovoľne zvolí vychodiť a sám/sama si vyberie stupeň, triedu = obtiažnosť (možno vrátane takých vecí, ako sa udialo v Paríži). TOTO je podľa mňa karma.
jo, ale ty minule životy, ty tam prostě nepatří.
Není tady
To ešte nemám úplne vyriešené, pocitovo... Mám tam veci, ktoré si musím nejako ošetriť, nájsť vysvetlenie, apod.
Není tady
Selima napsal(a):
To ešte nemám úplne vyriešené, pocitovo... Mám tam veci, ktoré si musím nejako ošetriť, nájsť vysvetlenie, apod.
to najdeš jedině v duchovních oblastech "za branou"
Není tady
luděk napsal(a):
Judyna napsal(a):
Luďku, to je moc pěkný odkaz. Tady je vidět, jak je naše civilizace "nadřazená", agresivní a netolerantní. Už jenom tím, že jsme je považovali za necivilizované. Místo abychom se od nich učili.
Nebo je to jenom vývoj, který nás teď dostal do bodu, kdy by si toto všechno lidstvo mělo uvědomit, vrátit se a obrátit se? Jde to?spíš je s podivem, že indiáni, navzdory dění na ostatním světě od asie až po evropu a australii, ctili duchovné zvyky , které člověka dělají člověkem. i duchovní mistři buddhismu nedají nikomu nic zadarmo. ale ti indiáni ano. jsou hluboce lidští ...
je to proto, že mají v srdcích lásku. nikoli náboženství a ostatní zkomoleniny duchvních nauk.
Každopádně je moc fajn, že jsme k tomu došli. Že vůbec připustíme, že tito lidé jsou na tak vysoké úrovni. Na rozdíl od těch, kteří Ameriku osídlili a měli je za divochy, které je nutno zcivilizovat (čili je v první řadě okrást, pak jim vnutit naši víru a způsob života).
Není tady
Vracím se zpět k tématu. Dlouho jsem "přemýšlela", co se to vlastně inkarnuje. Všichni..., nebo respektive většina z nás říká, že je to duše. Ale co je duše? ne-li pravé Já? Pak jsem v sobě přišla na to, že se může inkarnovat jen jakási induviduální stopa osoby, která vypadá dejme tomu jako specifický děrný štítek nebo jako souhvězdí, kterým je každý z nás nějak definován. Těžko se pro to nalézají slova... Pak jsem.., nebo v téže době našla, či lépe přišlo ke mně toto. A byl to úplně jiný pohled, osvěžující, nový..., který mne velmi oslovil. Tak snad osloví také někoho z vás http://www.dailymotion.com/video/xyt39q … _lifestyle
Není tady
luděk napsal(a):
Selima napsal(a):
Jedine v sebe, myslím si....
Není tady
Nathan napsal(a):
Vracím se zpět k tématu. Dlouho jsem "přemýšlela", co se to vlastně inkarnuje. Všichni..., nebo respektive většina z nás říká, že je to duše. Ale co je duše? ne-li pravé Já? Pak jsem v sobě přišla na to, že se může inkarnovat jen jakási induviduální stopa osoby, která vypadá dejme tomu jako specifický děrný štítek nebo jako souhvězdí, kterým je každý z nás nějak definován. Těžko se pro to nalézají slova... Pak jsem.., nebo v téže době našla, či lépe přišlo ke mně toto. A byl to úplně jiný pohled, osvěžující, nový..., který mne velmi oslovil. Tak snad osloví také někoho z vás http://www.dailymotion.com/video/xyt39q … _lifestyle
Ja vidím rozdiel medzi duchom a dušou... ale možno je to ešte inak.
Není tady
Selima napsal(a):
luděk napsal(a):
Selima napsal(a):
Jedine v sebe, myslím si....
myslím, že ne. vždy když se dívám na meditující osoby - uvažující o všem co jde, nikoli jen o duchovních naukách, hledají lidé v duchu , telepaticky , odpovědi na otázky , které neznají. takže v sobě si to uschováš, ale spoustu věcí v sobě vůbec nenajdeš. je to jen fikce, protože se ti to promítá do tvého vědomí a myslíš si, že je tvoje úvaha.
p.s. všimni si, že se ti lépe uvažuje v kolektivu lidí kteří jsou " na stejné vlně" ty nápady přicházejí jakomy samy od sebe. když jsi na to uvažování sama a ještě např . večer. jde to ztuha nebo vůbec. ostatně školní léta jsou jasný příklad.
Upravil(a) luděk (17. 1. 2015 9:33)
Není tady
Selima napsal(a):
Nathan napsal(a):
duše je vědomí a duch je energie. jeden bez druhého nemůže existovat.
Není tady
luděk napsal(a):
Selima napsal(a):
luděk napsal(a):
to najdeš jedině v duchovních oblastech "za branou"Jedine v sebe, myslím si....
myslím, že ne. vždy když se dívám na meditující osoby - uvažující o všem co jde, nikoli jen o duchovních naukách, hledají lidé v duchu , telepaticky , odpovědi na otázky , které neznají. takže v sobě si to uschováš, ale spoustu věcí v sobě vůbec nenajdeš. je to jen fikce, protože se ti to promítá do tvého vědomí a myslíš si, že je tvoje úvaha.
p.s. všimni si, že se ti lépe uvažuje v kolektivu lidí kteří jsou " na stejné vlně" ty nápady přicházejí jakomy samy od sebe. když jsi na to uvažování sama a ještě např . večer. jde to ztuha nebo vůbec. ostatně školní léta jsou jasný příklad.
Ja si myslím, že všetky odpovede máme v sebe, len balast - "vedomie", informácie, ruchy - to prehlušuje. Plus sa človek zdráha "tomu uveriť". Duch pozná všetky odpovede, v podstate je sám odpoveďou.
Není tady
luděk napsal(a):
Selima napsal(a):
Nathan napsal(a):
Ja si myslím, že duch môže existovať - ale mimo 3D, mimo náš svet, našu úroveň či ako to povedať.
Není tady
Selima napsal(a):
luděk napsal(a):
Selima napsal(a):
Jedine v sebe, myslím si....myslím, že ne. vždy když se dívám na meditující osoby - uvažující o všem co jde, nikoli jen o duchovních naukách, hledají lidé v duchu , telepaticky , odpovědi na otázky , které neznají. takže v sobě si to uschováš, ale spoustu věcí v sobě vůbec nenajdeš. je to jen fikce, protože se ti to promítá do tvého vědomí a myslíš si, že je tvoje úvaha.
p.s. všimni si, že se ti lépe uvažuje v kolektivu lidí kteří jsou " na stejné vlně" ty nápady přicházejí jakomy samy od sebe. když jsi na to uvažování sama a ještě např . večer. jde to ztuha nebo vůbec. ostatně školní léta jsou jasný příklad.Ja si myslím, že všetky odpovede máme v sebe, len balast - "vedomie", informácie, ruchy - to prehlušuje. Plus sa človek zdráha "tomu uveriť". Duch pozná všetky odpovede, v podstate je sám odpoveďou.
nemyslím a znova opakuju. jsme všichni navzájem spojeni v duchu. jen si to neuvědomujeme. člověk, kterému se povede odpoutat se od tohoto " spojení" se cítí strašně sám a je to velmi nepříjemné.
Není tady
Selima napsal(a):
luděk napsal(a):
Selima napsal(a):
Ja si myslím, že duch môže existovať - ale mimo 3D, mimo náš svet, našu úroveň či ako to povedať.
duhc existuje, je všude, v celém vesmíru jako energie. katolíci to upřesnili na ducha svatého. a ten naplňuje duši.
Upravil(a) luděk (19. 1. 2015 9:04)
Není tady
Ja som myslela SAMOSTATNE existovať... Duša a telo sú viazané na 3D podľa mňa, duch nie. Ale ja to neberiem cez katolíkov.
Není tady
Selima napsal(a):
Ja som myslela SAMOSTATNE existovať... Duša a telo sú viazané na 3D podľa mňa, duch nie. Ale ja to neberiem cez katolíkov.
asi to nejsem schopen vysvětlit. představ si to jako vědomí a energii. jedno bez druhého nemůže být ( žít- ale to je špatný výraz). duch a duše mohou existovat mimo 3D, dokonce i mimo 4D . v božské rovině bytí je přístup do jakéhokoliv okamžiku času.
Není tady
Ahojky, vůbec netuším, co máme v poslední době s těmi Déčky. Rozumí tomu někdo? Já tedy ne :-). Duše a duch. Může to být jedno-duché i složité zároveň. Jak je každý z nás schopen tuto praotázku pojmout :-). Duch nám připomíná a je souvstažný se slovem "vzduch". A ten je taky úplně všude. V každé naší buňce, v každém stébelku trávy.., nehledě na ten čirý (vzduchový) Prostor kol všeho. Kdybychom si představili duše jako nádoby, skleničky třeba, každou jinak tvarovanou.., i s jiným obsahem, ve všech z nich je tentýž vzduch- duch. Nebo jako když se dělají bublifukem bublinky. Každá je jiná i tvarem i zabarvením, ale v každé je tentýž Duch - vzduch
Není tady
Tak toto ja vnímam inak...
Není tady