6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vanilka69 napsal(a):
luděk napsal(a):
olasik napsal(a):
A teď tu o Karkulce .
Píe pohádky a kdy jsme po tobě chtěly abys napsal něco jasnovidnýho ,nevěděl jsi o nás vůbec nic .
Co dnes dělám od rána, jakou práci? To je přece jednoduchý pro takovýho jasnovidce.neplýtvám propůjčenými dary na blbosti
Jaké blbosti? Kdybys napsal kadému, kdo o tvých schopnostech pochybuje, co přesně ten který dělal třebas včera v est hodin, tak kadému do té doby skeptikovi vůči tvému vhledu spadne brada a jakémukoliv odpůrci by tak doly argumenty na téma e jsi podvodník.
A dobrá věc by pak měla skvělý prostor pro íření a podporu. A na světě by pak bylo líp.
Mluvit o tom, e má schopnost vhledu a dokazovat to na příkladech, které nejsou jednodue prokazatelné (je to takový důkaz kruhem - ten, kdo má jiný názor dle tebe "jen" není schpen tvého "jediněsprávného" vhledu), to mi poněkud zavání. Nechci se tě nikterak dotknout, ale tímhle přístupem se jen řadí do početného zástupu osvícených a u skutečně nebo jenom zdánlivě, kteří chtějí po druhých, aby uvěřili. A spolek Sisyfos je opět na koni.
m,yslím si, e ne dokazovat schopnosti je na místě diskutovat o inkarnaci.
Není tady
Jé, nazdárek Vanil! Ví co, já v tomhle Luďka dost chápu - je to jako s kadou jinou "paranormální" schopností - jak ji začne dokazovat, jde to celý do kopru....funguje to zřejmě na úplně jiným principu, moná je za tím skutečně jen pevná víra - ale to byla v prvopočátcích vědy taky. Podle hesla "svět není vystavěn z atomů, ale z příběhů" jde moná jen o nekompatibilní příběhy.
A taky by se mohl poruit zákon o předčasném jásání - neboli spí zaklepat.
Mně to taky dělá malinko potíe si to představit, co to vlastně Luděk podniká, asi e se to ničemu moc nepodobá; nicméně to, co tu kdesi dříve popisoval, mi přilo dost věrohodný. Prostě jsem z toho měla pocit, e nekecá
Není tady
luděk napsal(a):
inkarnace due
kdy se inkarnuje due .
v okamiku početí, narození nebo někdy v 7 týdnu ivota plodu, kdy je u iinka mozku vytvořena růstem těla .
Proc je nutne to vedet?
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
luděk napsal(a):
inkarnace due
kdy se inkarnuje due .
v okamiku početí, narození nebo někdy v 7 týdnu ivota plodu, kdy je u iinka mozku vytvořena růstem těla .Proc je nutne to vedet?
Nějak mi to připomíná ty středověké disputace o tom, kolik andělů se vejde na pičku jehly.
Není tady
Proč nutné? Je to zajímavé.......i disputace o andělích na pičce jehly tříbily mysl Ale mohlo by to připomínat i středověké disputace o tělesných avách a o tom, kterak ovlivňují city.......
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
luděk napsal(a):
inkarnace due
kdy se inkarnuje due .
v okamiku početí, narození nebo někdy v 7 týdnu ivota plodu, kdy je u iinka mozku vytvořena růstem těla .Proc je nutne to vedet?
No přece, aby se mohlo machrovat s vymyleným jasnovidným vhledem.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Jé, nazdárek Vanil! Ví co, já v tomhle Luďka dost chápu - je to jako s kadou jinou "paranormální" schopností - jak ji začne dokazovat, jde to celý do kopru....funguje to zřejmě na úplně jiným principu, moná je za tím skutečně jen pevná víra - ale to byla v prvopočátcích vědy taky. Podle hesla "svět není vystavěn z atomů, ale z příběhů" jde moná jen o nekompatibilní příběhy.
Mně to taky dělá malinko potíe si to představit, co to vlastně Luděk podniká, asi e se to ničemu moc nepodobá; nicméně to, co tu kdesi dříve popisoval, mi přilo dost věrohodný. Prostě jsem z toho měla pocit, e nekecá
Problém je v tom,e já znám lidi ,kteří mají skutečně jasnovidný vhled.
Kdy přijdu k masérovi , nemusím říct ani popel a on přesně ví v jaký jsem aktuální situaci , pokud jde o vztahy, sex , peníze...... i kde mě bolí záda , nebo jestli mě zlobí lučník.
Take kdy Luděk tvrdí , já něco umím a nepředvede to , to svědčí o tom,e neví nic .
Není tady
středověké disputace o tom, kolik andělů se vejde na pičku jehly
Moment... tyhle disputace byly poměrně důleitým fenoménem doby (advocatus diaboli je mi velice blízkej... ) - a počet andělů v nich hrál tu nejmení roli. To byla jen jedna z mnoha moností debaty, ale zvolenej předmět musel v diskusi (mimochodem s přísnejma pravidlama) obstát...
Není tady
Ale Lupí, neříkej mi, e tvůj vlčí čuch nečuchá něco přinejmením mírně zasmrádajícího ve způsobu komunikace Luďka s někým, kdo s ním nesouhlasí:
mylím, e nemá pravdu.
zkus se naučit jasnovidnému zraku , podívej se, co se děje, prohlídni struktury té energie a pak mudruj
A kdy ti hledající (jak jinak nazvat ty, kteří Luďka neignorují, ale zajímají se o to, co píe, ale (třeba zatím) nesouhlasí) a potřebují nějaké důkazy, aby nenaletěli a chtějí, aby Luděk pouil ten jasnovidecký zrak (a Luděk se tu prezentuje, e tento vhled a napojení dokonce přímo na nejvyího má),tak se dočkají vyhýbavé odpovědi:
neplýtvám propůjčenými dary na blbosti
m,yslím si, e ne dokazovat schopnosti je na místě diskutovat o inkarnaci.
Není tady
olasik napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
luděk napsal(a):
inkarnace due
kdy se inkarnuje due .
No přece, aby se mohlo machrovat s vymyleným jasnovidným vhledem.
Copak se dá machrovat s domněnkami?
Není tady
Copak se dá machrovat s domněnkami?
No zdali... a dokonce se dají vydávat za pravdu - nikoli "domnívám se/myslím si", ale "takhle to je"...
Někteří to zvládají virtuózně... nejen aausgerechnet v tomhle chlívečku...
Není tady
A můe vůbec machrovat někdo, kdo není brán váně?
Není tady
A můe vůbec machrovat někdo, kdo není brán váně?
Musí... kdo brán váně je, nemá podobný psí kusy zapotřebí...
Nehledě na to, e někdy si to machrující nepřipoutí a hlásá... předvádí... machruje... plně přesvědčen/a o své pravdě/neodolatelnosti/jedinečnosti a tak dál.
Není tady
Myslím,e vzhledem k tomu,e Luděk neumí úvést věrohodný důkaz , zájem čtenářů postupně upadá a Luďa je nucen putovat od webu k webu a doufat, e se najde někdo , kdo bude slepě obdivovat jeho vhledy a jiné dovednosti ...........aspon chvilku ,aby se ego zatetelilo .
Není tady
olasik napsal(a):
Myslím,e vzhledem k tomu,e Luděk neumí úvést věrohodný důkaz , zájem čtenářů postupně upadá a Luďa je nucen putovat od webu k webu a doufat, e se najde někdo , kdo bude slepě obdivovat jeho vhledy a jiné dovednosti ...........aspon chvilku ,aby se ego zatetelilo .
hezký....
na to e zájem čtenářů upadá , je na jiným vlákně duchvní rubriky nejvíc odpovědí za poslední 4 roky:D
to je dobrej výsledek
Upravil(a) luděk (5. 9. 2014 0:35)
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
Ale Lupí, neříkej mi, e tvůj vlčí čuch nečuchá něco přinejmením mírně zasmrádajícího ve způsobu komunikace Luďka s někým, kdo s ním nesouhlasí:
Právě, e velmi mírně, Vanil proto váhám. Nemusí to být nutně tím, e kecá.....ale můe,
Není tady
Tak já jsem si Ludka lehce prolustrovala a skutečně nae pocity jsou správné.
Je to člověk, který se duchovnem pravděpodobně iví , má několikero webů s touto tématikou , na které láká lidi a jeho texty nemají hlavu ani patu , je to jen lákadlo pro důvěřivce.
Čím víc píe na netu, tím je větí naděje , e se najde někdo , kdo bude ochoten absolvovat jeho výklady, nebo jinou placenou pomoc ( má i ceník)
A u od pohledu nevypadá jako duchnan , spí jako člověk, který miluje vepřovou a moná i cigára.
A má ooobroovský ego.
Není tady
olasik napsal(a):
Tak já jsem si Ludka lehce prolustrovala a skutečně nae pocity jsou správné.
Je to člověk, který se duchovnem pravděpodobně iví , má několikero webů s touto tématikou , na které láká lidi a jeho texty nemají hlavu ani patu , je to jen lákadlo pro důvěřivce.
Čím víc píe na netu, tím je větí naděje , e se najde někdo , kdo bude ochoten absolvovat jeho výklady, nebo jinou placenou pomoc ( má i ceník)
A u od pohledu nevypadá jako duchnan , spí jako člověk, který miluje vepřovou a moná i cigára.
A má ooobroovský ego.
dobrá dedukce holka
nebudu ti to vyvracet, jen snad, e jsem servisní technik televize a nějaký weby mě muou bejt ukradený.
p.s. netrpí nějakou paranoidní představou
Upravil(a) luděk (6. 9. 2014 8:08)
Není tady
Take nejsi Luděk Krátký mág a kartář ze Solis Templ?
Píe hodně podobně a taky má malé dítě , taky je lehce při těle.
Pokud nejsi, tak se samozřejmě omlouvám.
Upravil(a) olasik (6. 9. 2014 8:22)
Není tady
olasik napsal(a):
Take nejsi Luděk Krátký mág a kartář ze Solis Templ?
Píe hodně podobně a taky má malé dítě , taky je lehce při těle.
Pokud nejsi, tak se samozřejmě omlouvám.
omluva se přijímá, nic se neděje.
ale navtívil jsem si stránky toho dotyčnýho a to je fakt snůka protikladů. trochu jeho teze chápu, protoe on čerpá z knih, statí, z 50-to procent nesmyslných nebo u dávno neplatných a pak v má gulá ve svých výrocích.
měj se
Upravil(a) luděk (6. 9. 2014 9:55)
Není tady
luděk napsal(a):
inkarnace due
kdy se inkarnuje due .
v okamiku početí, narození nebo někdy v 7 týdnu ivota plodu, kdy je u iinka mozku vytvořena růstem těla .
Ja myslim,ze tohle nevi nikdo,ale vubec nikdo.Odpoved na tuto otazku znaji jen ty co,uz nejsou mezi nama.Ostatni jsou jen uvahy.
Není tady
Co se tyce jmena tak u syna jsem mela vybrane jmeno hned.Hodne dlouho a vlastne porad se me libi jmeno Michal.Az na konci tehotenstvi jsem se bohuzel dala premluvit tchyni,manzelem a moji mamou,abych dala jmeno po otci,abych neznicila tradici a muj manzel,ze by mel radost.Takze se me narodil Vasik.Synovi se ale vic libi jmeno Vasek nez Michal,takze se to zrejme vybralo spravne.
U dcery jsem vybirala s nekolika jmen a nejvic se me libilo Monika.I memu manzelovi se tohle jmeno libilo-Monika byla jeho prvni laska.Dceri se jmeno take libi.
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
luděk napsal(a):
olasik napsal(a):
A teď tu o Karkulce .
Píe pohádky a kdy jsme po tobě chtěly abys napsal něco jasnovidnýho ,nevěděl jsi o nás vůbec nic .
Co dnes dělám od rána, jakou práci? To je přece jednoduchý pro takovýho jasnovidce.neplýtvám propůjčenými dary na blbosti
Jaké blbosti? Kdybys napsal kadému, kdo o tvých schopnostech pochybuje, co přesně ten který dělal třebas včera v est hodin, tak kadému do té doby skeptikovi vůči tvému vhledu spadne brada a jakémukoliv odpůrci by tak doly argumenty na téma e jsi podvodník.
A dobrá věc by pak měla skvělý prostor pro íření a podporu. A na světě by pak bylo líp.
Mluvit o tom, e má schopnost vhledu a dokazovat to na příkladech, které nejsou jednodue prokazatelné (je to takový důkaz kruhem - ten, kdo má jiný názor dle tebe "jen" není schpen tvého "jediněsprávného" vhledu), to mi poněkud zavání. Nechci se tě nikterak dotknout, ale tímhle přístupem se jen řadí do početného zástupu osvícených a u skutečně nebo jenom zdánlivě, kteří chtějí po druhých, aby uvěřili. A spolek Sisyfos je opět na koni.
To je číta masá ega, na to je podža mňa fakt koda energie (a prípadných schopností). Keby som tie schopnosti aj mala, bála by som sa, e mi "ich vezmú" za to, e nimi plytvám na také peachoviny. Čo ma je po bradách tých druhých...?
Není tady
olasik napsal(a):
Mně to taky dělá malinko potíe si to představit, co to vlastně Luděk podniká, asi e se to ničemu moc nepodobá; nicméně to, co tu kdesi dříve popisoval, mi přilo dost věrohodný. Prostě jsem z toho měla pocit, e nekecáProblém je v tom,e já znám lidi ,kteří mají skutečně jasnovidný vhled.
Kdy přijdu k masérovi , nemusím říct ani popel a on přesně ví v jaký jsem aktuální situaci , pokud jde o vztahy, sex , peníze...... i kde mě bolí záda , nebo jestli mě zlobí lučník.
Take kdy Luděk tvrdí , já něco umím a nepředvede to , to svědčí o tom,e neví nic .
A ako vie, e Luděk NIE JE tvoj masér? Okrem toho - tvoj masér si z toho urobil ivnos (čo tie neviem, či je to pravé orechové), ale Luděk to zrejme pouíva ináč. No a čo? Musí kadý povinne zmarketingova svoje dary, aby sa rátali?
Není tady
olasik napsal(a):
Čtenáři a prosia, aby si hovorila len sama za seba, OK? Čítam to tu, ale vežmi nerada by som sa ocitla v jednej skupine s tebou...
Není tady