6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte,
kdy začínáte kupovat dárky? nechváte na poslední chvíli? Kupujete průběžně a tím rozkládáte výdeje do více měsíců? jak to děláte? Díky..vždy si říkám průběžně, průběžně, ale nakonec to stejně honím až v prosinci...tchýně třeba má už nějaké nakoupené od jara...
Není tady
ziizalka napsal(a):
Ahojte,
kdy začínáte kupovat dárky? nechváte na poslední chvíli? Kupujete průběžně a tím rozkládáte výdeje do více měsíců? jak to děláte? Díky..vždy si říkám průběžně, průběžně, ale nakonec to stejně honím až v prosinci...tchýně třeba má už nějaké nakoupené od jara...
něco málo už mám
Není tady
Nakupuju průběžně, jelikož bych se z toho pak v prosinci asi zvencla. Nesnáším přeplněné obchody. Takže v poklidu a polehoučku klidně už i teď, když se mi něco obzvláště zalíbí a usoudím, že by to byl pěkný dárek. V tuto dobu nekupuju účelově, ale spíš náhodně....a tímto stylem to do vánoc krásně stihnu V současnosti už mám nějaké knihy nakoupeny.
Není tady
Většinu nakupuju až v týdnu před Štědrým dnem, ale když na něco narazím během roku, tak to beru hned. Teď jsem četla článek s dobrými tipy na dárky pro děti. Třeba Vás bude inspirovat taky. Nářadí pro děti na zahradu už doma máme a děti to fakt moc baví.
Není tady
V prosinci.
Není tady
Normálně jste mě vyděsily! Takhle v srpnu s vánocema.
Taky nesnáším přeplněné obchody, vlastně vůbec ukrutně nerada nakupuju, takže v průběhu podzima
na netu průběžně hledám, co by se mi hodilo a líbilo a objednávám.
V kamenném obchodě už jsem dárek nekoupila ani nepamatuju.
Není tady
Já nakupuju na dovolený, když něco neobvyklýho vidím , co jsem v Praze neviděla ..........a občas se mi stává , že pak to zboží v Praze objevím mnohem levnější.......a ještě se s ním z dovolený táhnu v batohu ....
Upravil(a) olasik (2. 9. 2014 13:08)
Není tady
Zhruba od září.
Není tady
Dneska jsem koupila první - jupí! Ještě těch dalších 99 a je to pod stromečkem. Ale vážně - rozhlížet se začínám cca od září, aby pak nebylo koupený něco, co vůbec nepotěší.
Není tady
Záleží dle okolností, financí, nálady, příležitosti. Plus mínus někdy od podzimu, ale loni jsem nejvíce dárků sháněla až 23.prosince . Marné, někdy to nevyjde podle přestav . Ale někdy najdu i dárek, který jsem koupila k loňským Vánocům, ale tak dobře jsem ho schovala, že se jaksi nenašel . Letos mě ještě žádná nákupní horečka nechytla, myslím, že to budu řešit až v prosinci po Mikuláši . Protože pokud člověk nakupuje moc předčasně, může se taky stát, že do Vánoc ten dárek pak nemá komu dát. Taky nemilá zkušenost..
Není tady
Ač s tím teda bojuji rok co rok, pokaždé sháním dárky na poslední chvíli. Pro děti nakupuji průběžně cca od října, ale rodině vymýšlím dlouho a nakonec stejně koupím nějakou hloupost. S manželem jsme si řekli, že si dárky dávat nebudeme a zalíbil se nám na http://www.dayla.cz jeden wellness poukaz, takže si zajedeme spolu na víkend bez dětí.
Není tady
lidako napsal(a):
Ač s tím teda bojuji rok co rok, pokaždé sháním dárky na poslední chvíli. Pro děti nakupuji průběžně cca od října, ale rodině vymýšlím dlouho a nakonec stejně koupím nějakou hloupost. S manželem jsme si řekli, že si dárky dávat nebudeme a zalíbil se nám na NEPOVOLENÁ REKLAMA jeden wellness poukaz, takže si zajedeme spolu na víkend bez dětí.
Já už nakoupeno mám a na nic klikat nebudu
Není tady
Taky nakoupeno, vždycky vím dopředu co a kam si jít nebo kliknout.
Není tady
ziizalka napsal(a):
Ahojte,
Jak kdy, většinou se to snažím rozvrhnout nějak rozumně, když nestíhám, tak požádám třeba sestru nebo partnera s pomocí a dost mi pomáhá i objednávání přes net, většinou jsou rychlí
Není tady
už teď :-)
Není tady
Mám pár tipů na "malé vánoční" borůvkové víno http://www.stara-dama.cz/ovocna-vina/bo … vino-0-7-l a datlový sirup http://www.zdrave-oleje.cz/1430-sirup-d … -life.html
Není tady
Já osobně kupuju po celý rok :-D Člověk je pak v klidu, když všichni v prosinci šílí. Dětem kupujeme jen hračky, které mají smysl. Nemám ráda takové ty co hrají otřesné melodie, blikají všema barvama a děti nic nenaučí. Navíc mají děti pak hloupé výrazy. Co třeba nějakou knihu? Na www.modryslon.cz dělají osobní knihy, kde je hlavním hrdinem právě vaše dítě. Tím jsou pro děti zajímavé a rádi si je prohlíží a čtou. Nebo tam mají motanice. Didaktické pomůcky, které jsou zábavné a rozvyjí děti. S manželem se vždy nějak domluvíme a pro sebe si koupíme nějáký větší dárek.
Není tady
Já se už pomalu rozkoukávám
Upravil(a) Mell.K (11. 11. 2015 14:57)
Není tady
Já letos jedině ehopy, rozhodla sem se, že z pohodlí domova mě nikdo nedostane. Navíc mi loni ukrali na nákupech peněženku s pěkným obnosem peněz. Pro tu mladší už sem vymyslela darky z Hras, tam je super výběr a zatím věci od tam měli vždy úspech. Ale co vybrat pro tu starší (17) to fakt nevím.
Není tady
Doporučuji pro chlapa bednu od manboxeo. Já už ji mám doma a vypadá to skvěle.
Upravil(a) veronika.lo (13. 11. 2015 10:31)
Není tady
Holky každý rok na vánoce peču perníčky a letos bych si chtěla udět čas a upéct dětem perníkový betlém. Jsem akorát hrozně manuálně nezručná a našla jsem tuhle sadu https://www.ageo.cz/produkt/pernikovy-b … rajovatek. Myslíte si, že tohle zvládně i méně zručný člověk? Jinak je těžké dělat chaloupky z perníku? Děkuju za rady
Není tady
Nevíte, kde v Brně a nebo online dělají fotopuzzle? chci aby se neodlupoval obrázek a něco ty puzzle vydržely.. děti mají hrozně oblíbenou jednu fotku, ze které bych to chtěla nechat udělat
Není tady
Tento rok už mám hlavní dárek koupený! Ale pořád mi ještě něco chybí. Tak se Vámi tady ráda nechám inspirovat. Já pro inspiraci: http://www.adrop.cz/cokoladova-masaz-pro-dva .. myslím, že netřeba komentáře. Tak trošku jsem jsi udělala radost i pro sebe chi chi
Není tady
andrejkapeterka napsal(a):
Nevíte, kde v Brně a nebo online dělají fotopuzzle? chci aby se neodlupoval obrázek a něco ty puzzle vydržely.. děti mají hrozně oblíbenou jednu fotku, ze které bych to chtěla nechat udělat
Myslím si, že někde u české je fotoobchod ale já to většinou tady ty věci objednávám online
Není tady
andrejkapeterka napsal(a):
Podívej se na tiskni-online.cz nechávala jsem tam dělat puzzle pro děti s fotkou rodiny
Není tady