4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
"Svět není sestaven z atomů, ale z příběhů" Ruth Rendell
Buď zdrávo, Světýlko!
Není tady
Ahoj, Lupi !
Upravil(a) světýlko (27. 8. 2014 15:10)
Není tady
lupina montana napsal(a):
"Svět není sestaven z atomů, ale z příběhů" Ruth Rendell
Jo, a tohle vyprávění je čím dál lepší (já jsem to málem vypla, ale za pár minut ... ) :-)
Není tady
vyprávění je čím dál lepší (já jsem to málem vypla, ale za pár minut ... ) :-)
Není tady
To je nějaký automat, co opakuje příspěvky? Už jsem to tady párkrát viděla.
Není tady
Selimo, nerozumím, jestli to patří mně.
Není tady
Aha. Nechápu sice proč, ale nemusím vše chápat. Moderátorka už řeší podivné chování tohoto nicku, který jenom opakuje kousky starších příspěvků.
Není tady
Eva. napsal(a):
Aha. Nechápu sice proč, ale nemusím vše chápat. Moderátorka už řeší podivné chování tohoto nicku, který jenom opakuje kousky starších příspěvků.
jestli se něco opakuje, pak už není k tematu co říct.
Není tady
Tak pokud jde o opakování, to tu na duchovním jede v jednom kuse o kde čem :-)
A pokud jde o nick můj, tak nechápu, proč Evička, který si se mnou psala, to nenapíše na rovinu , že to dělá Světýlko !!!
A dále: Světýlko nic starého neopakuje, což zjistí hravě každý, kdo si přečtě starší příspěvky.
Zaujalo mě, jak sem skoro nechodím, ale vloni v srpnu mě něco zaujalo, šoupnu to sem, kdyby to chtěl třeba někdo vidět (koneckonců je to duchovní fórum ) a až teď Eva píše, že někdo po osmi měsících řeší, co tu je ( a s kým to vlastně řeší, když ne se mnou ??? :-)
Není tady
světýlko, nebuď vztahovačná a raději pozorně čti.
Můj příspěvek následoval po příspěvku nicku waleed030 a k tomu se také vztahoval. Tento nick pouze opakoval na různých vláknech kousky předchozích příspěvků a řešila to i moderátorka.
luďku, evidentně jsi taky nepochopil... Viz co jsem napsala světýlku.
Není tady
Eva. napsal(a):
Můj příspěvek následoval po příspěvku nicku waleed030 a k tomu se také vztahoval. Tento nick pouze opakoval na různých vláknech kousky předchozích příspěvků a řešila to i moderátorka.
myslím, že pochopil. když se tady budem dohadovat kdo co kdy a kde tak není už o čem konstruktivním diskutovat.
Není tady
OK, tak si klidně povídej s automatem waleed. My ostatní, kteří jsme konstruktivní, nahlásíme problém, který se vyskytuje nejenom na tomto vlákně, moderátorovi.
Tvůj příspěvek - jestli se něco opakuje, není k tématu co říct, byl mimo mísu. Neboť já jsem nepsala o tématu, ale o tom, že podivný nick opakuje příspěvky jiných přispěvatelů... No snad už teď pochopíš, o čem to bylo.
Není tady
Eva. napsal(a):
OK, tak si klidně povídej s automatem waleed. My ostatní, kteří jsme konstruktivní, nahlásíme problém, který se vyskytuje nejenom na tomto vlákně, moderátorovi.
Tvůj příspěvek - jestli se něco opakuje, není k tématu co říct, byl mimo mísu. Neboť já jsem nepsala o tématu, ale o tom, že podivný nick opakuje příspěvky jiných přispěvatelů...No snad už teď pochopíš, o čem to bylo.
ale já to chápu na příspěvky od automatu prostě nereaguju
Není tady
Eva. napsal(a):
Aháááá, tak jo Trochu jsem v to doufala a jsem ráda, že jsme si to vyjasnily.
Není tady