6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
"Svět není sestaven z atomů, ale z příběhů" Ruth Rendell
Buď zdrávo, Světýlko!
Není tady
Ahoj, Lupi !
Upravil(a) světýlko (27. 8. 2014 15:10)
Není tady
lupina montana napsal(a):
"Svět není sestaven z atomů, ale z příběhů" Ruth Rendell
Jo, a tohle vyprávění je čím dál lepí (já jsem to málem vypla, ale za pár minut ... ) :-)
Není tady
vyprávění je čím dál lepí (já jsem to málem vypla, ale za pár minut ... ) :-)
Není tady
To je nějaký automat, co opakuje příspěvky? U jsem to tady párkrát viděla.
Není tady
Selimo, nerozumím, jestli to patří mně.
Není tady
Celej situácii...
Není tady
Aha. Nechápu sice proč, ale nemusím ve chápat. Moderátorka u řeí podivné chování tohoto nicku, který jenom opakuje kousky starích příspěvků.
Není tady
Eva. napsal(a):
Aha. Nechápu sice proč, ale nemusím ve chápat. Moderátorka u řeí podivné chování tohoto nicku, který jenom opakuje kousky starích příspěvků.
jestli se něco opakuje, pak u není k tematu co říct.
Není tady
Tak pokud jde o opakování, to tu na duchovním jede v jednom kuse o kde čem :-)
A pokud jde o nick můj, tak nechápu, proč Evička, který si se mnou psala, to nenapíe na rovinu , e to dělá Světýlko !!!
A dále: Světýlko nic starého neopakuje, co zjistí hravě kadý, kdo si přečtě starí příspěvky.
Zaujalo mě, jak sem skoro nechodím, ale vloni v srpnu mě něco zaujalo, oupnu to sem, kdyby to chtěl třeba někdo vidět (koneckonců je to duchovní fórum ) a a teď Eva píe, e někdo po osmi měsících řeí, co tu je ( a s kým to vlastně řeí, kdy ne se mnou ??? :-)
Není tady
světýlko, nebuď vztahovačná a raději pozorně čti.
Můj příspěvek následoval po příspěvku nicku waleed030 a k tomu se také vztahoval. Tento nick pouze opakoval na různých vláknech kousky předchozích příspěvků a řeila to i moderátorka.
luďku, evidentně jsi taky nepochopil... Viz co jsem napsala světýlku.
Není tady
Eva. napsal(a):
Můj příspěvek následoval po příspěvku nicku waleed030 a k tomu se také vztahoval. Tento nick pouze opakoval na různých vláknech kousky předchozích příspěvků a řeila to i moderátorka.
myslím, e pochopil. kdy se tady budem dohadovat kdo co kdy a kde tak není u o čem konstruktivním diskutovat.
Není tady
OK, tak si klidně povídej s automatem waleed. My ostatní, kteří jsme konstruktivní, nahlásíme problém, který se vyskytuje nejenom na tomto vlákně, moderátorovi.
Tvůj příspěvek - jestli se něco opakuje, není k tématu co říct, byl mimo mísu. Nebo já jsem nepsala o tématu, ale o tom, e podivný nick opakuje příspěvky jiných přispěvatelů... No snad u teď pochopí, o čem to bylo.
Není tady
Eva. napsal(a):
OK, tak si klidně povídej s automatem waleed. My ostatní, kteří jsme konstruktivní, nahlásíme problém, který se vyskytuje nejenom na tomto vlákně, moderátorovi.
Tvůj příspěvek - jestli se něco opakuje, není k tématu co říct, byl mimo mísu. Nebo já jsem nepsala o tématu, ale o tom, e podivný nick opakuje příspěvky jiných přispěvatelů... No snad u teď pochopí, o čem to bylo.
ale já to chápu na příspěvky od automatu prostě nereaguju
Není tady
Eva. napsal(a):
Aháááá, tak jo Trochu jsem v to doufala a jsem ráda, e jsme si to vyjasnily.
Není tady