19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Hele vichni- ahoj,
zkrátka- páč nikoho nebaví číst dlouhý litanie:
Kluk má monost jít hrát na Kanáry( je to celkem okrajový sport, v Čechách není moc známý, ale je v tom fakt dobrej). Měl by monost tam bejt asi rok- na hráčskou sezonu- včetně haly, prostě asi do srpna 2015.. Prachy nic moc..ale..baví ho to.
U se pohyboval leckde po světě- s tím sportem ( jen na pár měsíců) a tady v Čechách je mezi prvními deseti(jinak je to děsnej paňár).
Tady má u půl roku stálou práci, ve který by mohl postupovat asi vej. Moná. Asi jo.
Nechci, aby se řídil, a ani se nebude řídit tím, co si myslím já, ale mě by zajímalo, jak byste na to reagovaly Vy??
Není to pustit, nebo nepustit, to si stejně udělá po svým, ale spí, co budoucnost, co ivot...?
Díky za názory a připomínky..jo a prosím, jen k věci.
M
Není tady
co budoucnost a ivot? - to u má tvůj syn na to jistě svoji odpověd a jasno v této věci určitě
Taky neznám jeho profesi,třeba je taková,e po něm bude poptávka i po návratu z Kanár,třebaje domluvený v práci,e mu dají neplac.volno,je tu spoustu neznámých.
A třeba je prostě jen volnomylenkář a nic z výe napsaného neřeí,nemá rodinu ani dluhy a tak nějak bylo a nějak bude.V tom říaddě bych ho jen upozornila,at nepočítá se ádným mamahotelem po návratu.
Není tady
mě by zajímalo, jak byste na to reagovaly Vy
Jako profláknutá krkavčí matka bych se u zletilýho synka zajímala nanejvej o to, jestli se o sebe postará, nebo ten "vejlet" bude chtít financovat...
Proboha - KDY jindy by měl vyrazit do světa, dělat aspoň načas to, co ho baví a v čem je dobrej, ne jako mladej kluk?
Otázku "co budoucnost, co ivot...?" mu sice můe poloit - ale odpovědět si na ni musí předevím on sám.
Nezdá se mi, e by mu rok v cizině ukodil... spí naopak. Ony i "obyčejný" zkuenosti jsou zisk.
Ale takhle bych jednala v případě mejch dětí... v ádným případě ti to nevnucuju jako jedinou správnou cestu.
Není tady
Mokory, pokud tady nemá nějakou echt výbornou práci s obrovským platem a pokud se mu chce jet (né kadý je do světa), tak myslím, e není o čem přemýlet. Určitě bych jela! ít v zahraničí je výborná kola a taková nabídka se neodmítá.
Není tady
Před rokem jsem reagovala tak, e jsme se synem probrali, co ve je třeba vyřídit se sociálkou, zdravotní pojiovnou a dalími institucemi, aby měl ve v pořádku, popřála jsem mu hodně těstí a řekla, e u mě má vdy domov, kdyby potřeboval. Bylo a je mi smutno, e je "v cizím světě" a jak se mu tam asi daří, ale to je mé, s tím ho nebudu nijak obtěovat. Letos jsem se za ním do Anglie vypravila, abych věděla, kde bydlí, kde pracuje a teď u jsem klidnějí. Jsem ráda, e se mu tam líbí a daří. A jsem ráda, e je ikovný a při práci i studuje.
mokory, tvůj syn stejně pojede, kdy bude chtít. U je to jenom jeho ivot. Tak je lepí popřát mu hodně těstí a podporovat ho a dělat mu zázemí, ne mu to příli rozmlouvat, pokud je si jistý, e to chce zkusit.
Není tady
Na väčinu mladých žudí pôsobí len a len dobre, keď sú v cudzine odkázaní na seba, zdokonalia si jazyk, otrkajú sa, získajú skúsenosti... A nakoniec, Kanáry nie sú Nový Zéland. Ak len nie je jadrový fyzik, ktorý by u nemusel takéto miesto dosta, tak by som neváhala a podporila ho - ak na to vôbec čaká. Ale určite by som napr. la sa za ním pozrie a vyuila to aj ako ancu pre seba, ako dar z neba.
Není tady
Já si myslím, e kadá ivotní zkuenost je k něčemu dobrá. Je mladý, roziřuje si obzory, posunuje ho to dál.
Myslím, e kdyby měl opravdu výjimečnou práci tady, sám by zvaoval, zda odjet, nebo ne. Určitě se najdou dalí pracovní příleitosti. A jak u tu píe Selima, Kanárské ostrovy nejsou konec světa....Nakonec, nikdy neví, koho potká tam.
Není tady
Ahoj holky,
děkuji za Vae názory.
I já si myslím, a jede, kdy jindy, kdy ne teď- je bez rodiny, bez závazků.
A to, e se bude muset starat sám o sebe, to je určitě dobrá kola ivota.
Děkuji vem.
M
Není tady
Selima napsal(a):
Na väčinu mladých žudí pôsobí len a len dobre, keď sú v cudzine odkázaní na seba, zdokonalia si jazyk, otrkajú sa, získajú skúsenosti... A nakoniec, Kanáry nie sú Nový Zéland.
Ak len nie je jadrový fyzik, ktorý by u nemusel takéto miesto dosta, tak by som neváhala a podporila ho - ak na to vôbec čaká. Ale určite by som napr. la sa za ním pozrie a vyuila to aj ako ancu pre seba, ako dar z neba.
Selimo ty má zjevně zkreslenou představu o jaderném fyzikovi, o jaderné fyziky je rvačka holka, je jich málo .
Jadernej fyzik najde práci dycky , znám jich pár a mají penízky.
Není tady
Jadrový fyzik má ale obmedzené pôsobenie v rámci jedného tátu - má iroké pole moností po celom svete, ale napr. v Prahe môe trebárs by nútený čaka, kým sa smrou neuvožní miesto v ČAVke alebo v Dukovanoch či ako sa volajú tie vae Mochovce. Kmamokin mu (a zhodou okolností syn otcovho kamaráta) je iadaný pecializovaný fyzik zaoberajúci sa kvázikrytálmi, ale je natožko úzko pecializovaný, e kvôli svojej práci kočoval (a mono občas stále kočuje) po celom svete, kam ho práca a potreba zavedú.
Není tady
Selima napsal(a):
Jadrový fyzik má ale obmedzené pôsobenie v rámci jedného tátu - má iroké pole moností po celom svete, ale napr. v Prahe môe trebárs by nútený čaka, kým sa smrou neuvožní miesto v ČAVke alebo v Dukovanoch či ako sa volajú tie vae Mochovce. Kmamokin mu (a zhodou okolností syn otcovho kamaráta) je iadaný pecializovaný fyzik zaoberajúci sa kvázikrytálmi, ale je natožko úzko pecializovaný, e kvôli svojej práci kočoval (a mono občas stále kočuje) po celom svete, kam ho práca a potreba zavedú.
A jak jsi na to přila? V Řei jich pracuje spoustu a nepamatuju, e by čekali a se uvolní místo smrtí ......byli to mladí kluci přímo ze koly . Jestli ti kámoka nekecá .
Můj BM tam s nimi pracoval a jako nejaderný fyzik vydělal ústavu kadý rok milion ročně . Dělal stejou práci jako oni a ted dělá konstruktéra .
Spousta z nich můe pracovat v troku jiném odvětví a mají jetě víc peněz , ne v Řei .
Upravil(a) olasik (26. 8. 2014 16:53)
Není tady