18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím, jakou děláte domácí práci? Jsem na ÚP. Máte zkuenost s montáí propisek kompletace soucastek ,skladani krabycek , navlekani koralku doma? Znáte férového dodavatele této domácí práce? Prosím o typ na můj email podlucka21@seznam.cz
Předem vem moc děkuji.
Není tady
lucinka84 napsal(a):
Zdravím, jakou děláte domácí práci? Jsem na ÚP. Máte zkuenost s montáí propisek kompletace soucastek ,skladani krabycek , navlekani koralku doma? Znáte férového dodavatele této domácí práce? Prosím o typ na můj email podlucka21@seznam.cz
Předem vem moc děkuji.
Ne, nic takového neexistuje. Ve je podvrh. Udělej si jazykový kurz - doučuj cizí jazyk doma, nebo kurz účetní, a dělej účetnictví, sna se vzdělávat jak to jde a pak své zkuenosti prodávej.
Já učím doma němčinu a francouztinu, chodí domů ke mě studenti i dospělí, kteří se chtějí jazyk naučit. Mě tím odpadají náklady na dojídění + čas strávený na cestách. Tímto se dá vydělat 2-4 tisíce měsíčně. Samozřejmě ve na ruku.
Není tady
Určitě záleí na tom, jak se dítě dokáe přizpůsobit, a taky (a to zejména) na personálu...my třeba chodíme do soukromých jesliček v Praze 4, Lupáček, a jsem spokojená...je ve o personálu, jak ve státních, tak v soukromých kolkách...
Není tady
jsem taky pro, aby máma byla doma s dítětem, protoe to uteče jako voda a stejně jdeme zase do práce... ale někdy bohuel není vyhnutí... pokud má na výběr,kali na práci a uívej si dítěte, jednou bys toho mohla litovat... pokud musí do práce, tak co třeba nechat ho v jeslích jen dopoledne a domluvit se zaměstnavatelem zbytek práce z domu?
Není tady
Od kolika let děti do jeslí prosím vás berou ? Funguje něco takového v Praze ?
Není tady