Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 25. 8. 2014 21:08

Werča12
♥------

Re: Hypotéka a rozvod

Už se do toho moc zamotavame.on mi přispívá.Děkuji všem za názory.Řešení dané situace už bude jen na mne.

Není tady

#27 25. 8. 2014 21:15

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Werča12 napsal(a):

Nakonec to dopadlo tak, že i když ho strašně moc miluji a mám pocit, že jsem potkala chlapa svého života, jsem mu řekla, že žádost o rozvod nepodal, tudíž se může k ní vrátit a půl baráku vlastní, tak ať stáhnou prodej a pokračují dál. Ať náš vztah bere jako úlet. Já to přežiju a jemu to třeba posílí manželství. Takhle by se jen oddělal. A náš vztah by pomalu a jistě šel do kopru.Ufff.I takhle končí relativně krásné vztahy. :-(.

Werčo, tak Ti mám takový pocit, že jsi udělala jedině dobře stolt Rok jste spolu, rok spolu žijete a pán se nemá k tomu, aby celou situaci nějak řešil: je stále ženatý, až dosud neudělal žádné kroky vedoucí k rozvodovému řízení a posléze i majetkovému vyrovnání s budoucí exmanželkou. Jediné, co dokáže je lkát, jaká je jeho žena nenasytná a jak z něj jenom tahá peníze, ale aby se vzchopil a dokázal udělat věcem přítrž, to ne dumbom

Werčo, myslím si, že máš na víc a nemáš zapotřebí marnit čas se zadluženým ženáčem. Už s ohledem na sebe a na své dítě musíš uvažovat velmi prakticky a hledět výlučně na vaše zájmy, nikoliv brát falešné ohledy na cizího člověka, čekat a doufat. To by se Ti taky mohlo stát, že bys poslouchala různé výmluvy a čekala třeba 5-10 let, až se pán konečně rozhoupe a rozbřesklo by se Ti teprve ve chvíli, až by Tvoji vlastní domácnost navštívil exekutor: třeba kvůli dluhům, které si v mezidobí stačila napáchat přítelova stále ještě zákonitá manželka hmm

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#28 25. 8. 2014 21:26

Werča12
♥------

Kaira Myslím.ze jsi to napsala moc hezky.Vis.kromě únosné hypotéky na byt.jsem za celou dobu po rozvodu žádný dluh neměla.prostě jsem si pořizovala věci.jen. na které mam.takto mám  i vedeneho synka.Ano.mel rok na to.tyto věci řešit.Lepší si poplakat ted při rozchodu.než pak plakat cely život bez střechy nad hlavou s exekutorem v zádech.

Není tady

#29 26. 8. 2014 12:21

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Třeba tam bude něco užitečného http://www.novinky.cz/finance/345755-pe … zvodu.html

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#30 26. 8. 2014 12:23

Werča12
♥------

Tulipánka, děkuji. :-)

Není tady

#31 26. 8. 2014 19:47

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Tulipánka napsal(a):

Třeba tam bude něco užitečného http://www.novinky.cz/finance/345755-pe … zvodu.html

no ale werča se nemusí vypořádat s hypo po rozvodu přeci a krom toho tam není napsáno nic objevného,co bynormální smrtelník nevěděl a tady ten se navíc nerozvádí nebo mi něco uteklo

Upravil(a) Jaku (26. 8. 2014 19:47)

Není tady

#32 28. 8. 2014 17:33

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Werča12 napsal(a):

Už se do toho moc zamotavame.on mi přispívá.Děkuji všem za názory.Řešení dané situace už bude jen na mne.

Musis me omluvit, ja totiz nevim, co chces pravnicky poradit. Me zarazi tohle co pises:

"měl exekuci,když podnikal ze zdravotní pojišťovny, byl v zahraničí skoro rok a manželka toto nezajistila.Pojištění má již splacené, to jsem si ověřila, ale prý trvá chvilku výmaz."

Proc to svadis na manzelku?  Co mela zajistit? Zaplaceni toho pojisiteni?  Overila sis, ze ma pojisteni zaplacene, no kdyz na nej byla exekuce, tak to asi bude zapacene. Asi mu sebrali vyplatu. Vymazani trva - nevim urcite - tri roky.  Ale vcelku v CR to nema na nic vliv.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#33 28. 8. 2014 22:48

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Jaku napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

no ale werča se nemusí vypořádat s hypo po rozvodu přeci a krom toho tam není napsáno nic objevného,co bynormální smrtelník nevěděl a tady ten se navíc nerozvádí nebo mi něco uteklo

Jaku, já neříkám, že tady má odpověď. Já říkám, že tady třeba najde něco užitečného. A třeba taky ne.

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí