18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
V běných prodejnách se zdravotní obuví: Zdravé obouvání, Zdravotní obuv, Studio zdravého obouvání... Nebo ve zdravotních potřebách.
Není tady
Ach, Stara dobra Indulona, pripomina mi detstvo a navstevu kupalisk. Pouzivala sa kedysi na vsetko, ruky, nohy, opalovanie, mazanie dveri aj retaze na bicykloch.
Není tady
Taky jsme modrou Indulonou promazávali pohory.
Kupuju si ji pořád, nejčastěji v tradiční drogerii, kde ji stále jetě mají větí ne v DM a myslím, e i levnějí. Ale její sloení u je trochu jiné ne kdysi... a nesvádějte to na můj opotřebovaný čich!
K mému opalování v dětství a ve věku pubertálním a adolescentním patřil světle namodralý Contraviol s vůní léta. A odstín opálení byl dokonalý.
Není tady
U nás v jedné drogerii (barvy, laky) se dá koupit Indulona jetě v tom původním obalu jako pracvoní mast - Indulona profi. Tam je moná to sloení jetě stejné.
Na boty nyní pouívám v lékárně koupenou bílou toaletní vazelínu. Tedy na ty koené, samozřejmě.
Není tady
V "mojí" tradiční drogerii taky mají barvy a laky. Dlouho jsem si tam kupovala Indulonu v původním "kovovém" obalu, ale u delí dobu mají jen v umělém. Vazelínu na kůi mají v Praze v Koeném zboí v Truhlářské ulici. Výhodou je, e se člověk od ní neumae a dokonce ani neumastí.
Není tady
Hm, tak ta, co kupuju já, je u taky v umělém. Ale je tvarově stejný jako dřív. Není to ta kulatá tuba.
e existuje vazelína na koené zboí jsem nevěděla. Ale jednou jsem koupila v obuvi takový tuk s přírodními oleji v kulaté kovové krabičce. Bylo to draí ne krém, který pouívám na obličej :-).
Není tady
Jo, Indulona profi, ochranný krém z Hlohovca, je v tvarově původním obalu.
Tahle vazelína i s houbičkou na roztírání je v mením kyblíčku. Cenu u přesně nevím, ale zdála se mi celkem rozumná.
Není tady
Díky za tip, o té vazelíně jsem nevěděla.
Není tady
Dostala jsem jako dárek celou indulonovou sadu - krém na ruce, hydratační tělové mléko a tělový krém Vzácné oleje.
Není tady
Zdravím, mám trochu choulostivý problém :-D Partnerovi dost smrdí nohy, dělá fyzickou práci a teď přes léto je to teda dost výivné. A kdy odhodí ponoky do koe na prádlo, tak se ten odér pak line i z toho koe ne dám prát. Máte někdo podobný problém nebo spí tip, jak to vyřeit? Ideálně něco, co bych mu nepozorovaně aplikovala do bot :-D a bylo by po zápachu.
Není tady
Něco do bot existuje, snad sprej, ale nevím název. Zeptala bych se v lékárně, drogerii, v obchodě s bylinkami. Na internetu by se taky určitě daly najít nějaké rady porady.
Mohl by to být i projev některého onemocnění, pomohla by moná i změna jídelníčku.
Osobní zkuenost mám, ale natěstí se to zmírnilo. Drím palce!
Není tady
Zkuste si do bot plíchat tento likvidátor pachu https://www.alpik.cz/likvidator-pachu-alp-obuv/. Já u plíchám preventivně celé rodině :-D a můu říct, e smrad je pryč.
Není tady
Ahoj, péče o suché nohy je velmi důleitá, zvlátě pokud se ti kůe občas praská a do krve. Prvním krokem je pravidelné zvlhčování. Doporučuji pouívat hutný krém na nohy s obsahem urey, která pomáhá intenzivně hydratovat a zjemňovat pokoku. Nanáej ho kadý večer před spaním a můe si obléknout i bavlněné ponoky, aby se krém lépe vstřebal. Co se týče zdravotní obuvi, mnoho lidí ji chválí pro zlepení drení těla a krevního oběhu, co můe pomoci i s problémy, jako je skolioza. Moná by stálo za to vyzkouet zdravotní obuv nebo ortopedické vloky, abys zjistila, jestli ti přinesou úlevu a pomohou s dlouhodobým zdravím nohou.
Není tady