Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 30. 12. 2020 15:32

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Re: boty a nohy

V běžných prodejnách se zdravotní obuví: Zdravé obouvání, Zdravotní obuv, Studio zdravého obouvání... Nebo ve zdravotních potřebách.

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#27 4. 2. 2021 10:54

Petula87
♥------

Ach, Stara dobra Indulona, pripomina mi detstvo a navstevu kupalisk. Pouzivala sa kedysi na vsetko, ruky, nohy, opalovanie, mazanie dveri aj retaze na bicykloch. tongue

Není tady

#28 4. 2. 2021 20:49

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Taky jsme modrou Indulonou promazávali pohory. stolt
Kupuju si ji pořád, nejčastěji v tradiční drogerii, kde ji stále ještě mají větší než v DM a myslím, že i levnější. Ale její složení už je trochu jiné než kdysi... sad a nesvádějte to na můj opotřebovaný čich! wink
K mému opalování v dětství a ve věku pubertálním až adolescentním patřil světle namodralý Contraviol s vůní léta. big_smile A odstín opálení byl dokonalý. tummenupp

Seneca

Není tady

#29 6. 2. 2021 15:20

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

U nás v jedné drogerii (barvy, laky) se dá koupit Indulona ještě v tom původním obalu jako pracvoní mast - Indulona profi. Tam je možná to složení ještě stejné.
Na boty nyní používám v lékárně koupenou bílou toaletní vazelínu. Tedy na ty kožené, samozřejmě.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#30 6. 2. 2021 15:53

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

V "mojí" tradiční drogerii taky mají barvy a laky. Dlouho jsem si tam kupovala Indulonu v původním "kovovém" obalu, ale už delší dobu mají jen v umělém. Vazelínu na kůži mají v Praze v Koženém zboží v Truhlářské ulici. Výhodou je, že se člověk od ní neumaže a dokonce ani neumastí. tummenupp

Seneca

Není tady

#31 6. 2. 2021 20:26

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, tak ta, co kupuju já, je už taky v umělém. Ale je tvarově stejný jako dřív. Není to ta kulatá tuba.
Že existuje vazelína na kožené zboží jsem nevěděla. Ale jednou jsem koupila v obuvi takový tuk s přírodními oleji v kulaté kovové krabičce. Bylo to dražší než krém, který používám na obličej :-).

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#32 6. 2. 2021 22:22

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, Indulona profi, ochranný krém z Hlohovca, je v tvarově původním obalu.
Tahle vazelína i s houbičkou na roztírání je v menším kyblíčku. Cenu už přesně nevím, ale zdála se mi celkem rozumná. smile

Seneca

Není tady

#33 7. 2. 2021 16:25

Irma
♥♥♥♥---

Díky za tip, o té vazelíně jsem nevěděla.

De gustibus non est disputandum. Proti gustu žádný dišputát.

Není tady

#34 7. 2. 2021 19:19

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Dostala jsem jako dárek celou indulonovou sadu - krém na ruce, hydratační tělové mléko a tělový krém Vzácné oleje. big_smile

Seneca

Není tady

#35 9. 8. 2024 17:11

Khloé
♥------

Zdravím, mám trochu choulostivý problém :-D Partnerovi dost smrdí nohy, dělá fyzickou práci a teď přes léto je to teda dost výživné. A když odhodí ponožky do koše na prádlo, tak se ten odér pak line i z toho koše než dám prát. Máte někdo podobný problém nebo spíš tip, jak to vyřešit? Ideálně něco, co bych mu nepozorovaně aplikovala do bot :-D a bylo by po zápachu.

Není tady

#36 9. 8. 2024 19:07

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Něco do bot existuje, snad sprej, ale nevím název. Zeptala bych se v lékárně, drogerii, v obchodě s bylinkami. Na internetu by se taky určitě daly najít nějaké rady porady.
Mohl by to být i projev některého onemocnění, pomohla by možná i změna jídelníčku.
Osobní zkušenost mám, ale naštěstí se to zmírnilo. Držím palce! big_smile

Seneca

Není tady

#37 26. 8. 2024 0:16

Mušálek
♥------

Zkuste si do bot šplíchat tento likvidátor pachu https://www.alpik.cz/likvidator-pachu-alp-obuv/. Já už šplíchám preventivně celé rodině :-D a můžu říct, že smrad je pryč.

Není tady

#38 31. 8. 2024 8:16

pazitka20
♥------
Web

Ahoj, péče o suché nohy je velmi důležitá, zvláště pokud se ti kůže občas praská až do krve. Prvním krokem je pravidelné zvlhčování. Doporučuji používat hutný krém na nohy s obsahem urey, která pomáhá intenzivně hydratovat a zjemňovat pokožku. Nanášej ho každý večer před spaním a můžeš si obléknout i bavlněné ponožky, aby se krém lépe vstřebal. Co se týče zdravotní obuvi, mnoho lidí ji chválí pro zlepšení držení těla a krevního oběhu, což může pomoci i s problémy, jako je skolioza. Možná by stálo za to vyzkoušet zdravotní obuv nebo ortopedické vložky, abys zjistila, jestli ti přinesou úlevu a pomohou s dlouhodobým zdravím nohou.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí