6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Filoménka napsal(a):
Grainne napsal(a):
Filoménka napsal(a):
Má pravdu, čím ho víc poznávám, dochází mi, e on se nikdy nepřestěhuje nikam jinam, musela bych já, ale to zase nejde kvůli práci a dalím věcem. Je to neperspektivní vztah, to u jsem pochopila, ale rozejít se bude pro mě i tak těké, to u je mi jasné.dej vědět, jak to dopadlo ... opravdu mně to zajímá vzhledem k částečné podobnosti situace
Tak písni, jak to má ty
je to viceméně popsáno v mém tématu ... netlačit na pilu ... situace je stejná ...ale počítám, e přítí týden se to vyhrotí
Není tady
Alenaaa43 napsal(a):
AHoj. Taky jsem jednou měla vztah na dálku,bohuel to nevylo Teď jsem se na odkaz kamarádky zaregistrovala na novou seznamku JenVáně a snaím se hledat dál..
a proč vám to krachlo? My se vídáme asi tak na dva dny jednou týdně. Vdycky mi to připadá, jako kdybychom spolu stále začínali, vdy si na něj za dva dny zvyknu, pak odjedu a po týdnu, moc se na něj těím a pak cítím jakoby zklamání a potřebuji čas ne si na něj zase zvyknu. Byla jsem zvyklá mít svýho chlapa u sebe a teď je to jinak, nebyla jsem na to připravená, kdy jsme seznamovali nenapadlo mě, e to můe být tak sloitý. Teď se nebudeme vidět 10 dní a mě u z toho hrabe:(
Není tady
Filoménka napsal(a):
Alenaaa43 napsal(a):
AHoj. Taky jsem jednou měla vztah na dálku,bohuel to nevylo Teď jsem se na odkaz kamarádky zaregistrovala na novou seznamku JenVáně a snaím se hledat dál..
a proč vám to krachlo? My se vídáme asi tak na dva dny jednou týdně. Vdycky mi to připadá, jako kdybychom spolu stále začínali, vdy si na něj za dva dny zvyknu, pak odjedu a po týdnu, moc se na něj těím a pak cítím jakoby zklamání a potřebuji čas ne si na něj zase zvyknu. Byla jsem zvyklá mít svýho chlapa u sebe a teď je to jinak, nebyla jsem na to připravená, kdy jsme seznamovali nenapadlo mě, e to můe být tak sloitý. Teď se nebudeme vidět 10 dní a mě u z toho hrabe:(
napíu tam současný stav
Není tady
Grainne napsal(a):
Filoménka napsal(a):
Alenaaa43 napsal(a):
napíu tam současný stav
Pročtu si to. U nás je problém, kdy jsme kadý u sebe doma v komunikaci. Zpočátku jsem ho přesvědčila na smsky (řekl mi,e na psaní moc není) a chvíli to docela dobře fungovalo, pak mi začal telefonovat a já prostě někdy nemám tak úplně náladu na telefonování a on mi pak vyčítá, e jsem mu nevzala telefon, sama mu hned nezavolala, jindy se mi zase on neozývá a já jsem natvaná..
Upravil(a) Filoménka (23. 8. 2014 18:45)
Není tady
Filoménka napsal(a):
Grainne napsal(a):
Filoménka napsal(a):
a proč vám to krachlo? My se vídáme asi tak na dva dny jednou týdně. Vdycky mi to připadá, jako kdybychom spolu stále začínali, vdy si na něj za dva dny zvyknu, pak odjedu a po týdnu, moc se na něj těím a pak cítím jakoby zklamání a potřebuji čas ne si na něj zase zvyknu. Byla jsem zvyklá mít svýho chlapa u sebe a teď je to jinak, nebyla jsem na to připravená, kdy jsme seznamovali nenapadlo mě, e to můe být tak sloitý. Teď se nebudeme vidět 10 dní a mě u z toho hrabe:(napíu tam současný stav
Pročtu si to. U nás je problém, kdy jsme kadý u sebe doma v komunikaci. Zpočátku jsem ho přesvědčila na smsky (řekl mi,e na psaní moc není) a chvíli to docela dobře fungovalo, pak mi začal telefonovat a já prostě někdy nemám tak úplně náladu na telefonování a on mi pak vyčítá, e jsem mu nevzala telefon, sama mu hned nezavolala, jindy se mi zase on neozývá a já jsem natvaná..
S komunikací je u nás asi ten největí problém ... je velmi omezená
Není tady