Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 23. 8. 2014 17:23

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Opět nešastná láska???

Filoménka napsal(a):

Grainne napsal(a):

Filoménka napsal(a):

Mᚠpravdu, čím ho víc poznávám, dochází mi, že on se nikdy nepřestěhuje nikam jinam, musela bych já, ale to zase nejde kvůli práci a dalším věcem. Je to neperspektivní vztah, to už jsem pochopila, ale rozejít se bude pro mě i tak těžké, to už je mi jasné.

dej vědět, jak to dopadlo ... opravdu mně to zajímá vzhledem k částečné  podobnosti situace

Tak písni, jak to mᚠty

je to viceméně popsáno v mém tématu ... netlačit na pilu ...   situace je stejná ...ale počítám, že příští týden se to vyhrotí smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#27 23. 8. 2014 17:23

Filoménka
♥♥-----

Alenaaa43 napsal(a):

AHoj. Taky jsem jednou měla vztah na dálku,bohužel to nevyšlo sad Teď jsem se na odkaz kamarádky zaregistrovala na novou seznamku JenVážně a snažím se hledat dál..

a proč vám to krachlo? My se vídáme asi tak na dva dny jednou týdně. Vždycky mi to připadá, jako kdybychom spolu stále začínali, vždy si na něj za dva dny zvyknu, pak odjedu a po týdnu, moc se na něj těším a pak cítím jakoby zklamání a potřebuji čas než si na něj zase zvyknu. Byla jsem zvyklá mít svýho chlapa u sebe a teď je to jinak, nebyla jsem na to připravená, když jsme seznamovali nenapadlo mě, že to může být tak složitý. Teď se nebudeme vidět 10 dní a mě už z toho hrabe:(

Není tady

#28 23. 8. 2014 17:26

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Filoménka napsal(a):

Alenaaa43 napsal(a):

AHoj. Taky jsem jednou měla vztah na dálku,bohužel to nevyšlo sad Teď jsem se na odkaz kamarádky zaregistrovala na novou seznamku JenVážně a snažím se hledat dál..

a proč vám to krachlo? My se vídáme asi tak na dva dny jednou týdně. Vždycky mi to připadá, jako kdybychom spolu stále začínali, vždy si na něj za dva dny zvyknu, pak odjedu a po týdnu, moc se na něj těším a pak cítím jakoby zklamání a potřebuji čas než si na něj zase zvyknu. Byla jsem zvyklá mít svýho chlapa u sebe a teď je to jinak, nebyla jsem na to připravená, když jsme seznamovali nenapadlo mě, že to může být tak složitý. Teď se nebudeme vidět 10 dní a mě už z toho hrabe:(

napíšu tam současný stav

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#29 23. 8. 2014 18:43

Filoménka
♥♥-----

Grainne napsal(a):

Filoménka napsal(a):

Alenaaa43 napsal(a):

napíšu tam současný stav

Pročtu si to. U nás je problém, když jsme každý u sebe doma v komunikaci. Zpočátku jsem ho přesvědčila na smsky (řekl mi,že na psaní moc není) a chvíli to docela dobře fungovalo, pak mi začal telefonovat a já prostě někdy nemám tak úplně náladu na telefonování a on mi pak vyčítá, že jsem mu nevzala telefon, sama mu hned nezavolala, jindy se mi zase on neozývá a já jsem naštvaná..

Upravil(a) Filoménka (23. 8. 2014 18:45)

Není tady

#30 23. 8. 2014 19:19

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Filoménka napsal(a):

Grainne napsal(a):

Filoménka napsal(a):

napíšu tam současný stav

Pročtu si to. U nás je problém, když jsme každý u sebe doma v komunikaci. Zpočátku jsem ho přesvědčila na smsky (řekl mi,že na psaní moc není) a chvíli to docela dobře fungovalo, pak mi začal telefonovat a já prostě někdy nemám tak úplně náladu na telefonování a on mi pak vyčítá, že jsem mu nevzala telefon, sama mu hned nezavolala, jindy se mi zase on neozývá a já jsem naštvaná..

S komunikací je u nás asi ten největší problém ... je velmi omezená

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí