6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Před dvěma měsíci jsem si myslela, e se na mě konečně usmálo těstí, seznámila jsem se s úasným sympaákem a zpočátku ve vypadalo růově. Ale zpočátku jsem např. neřeila, e nás dělí vzdálenost téměř 100 km a e se budeme vídat jen občas, předevím tehdy, kdy já budu mít volno. Můj přítel ve dnech, kdy jsme spolu je ke mě hodně pozorný, jsem u něho doma, seznámil mě se svou matkou, představuje mě jako svoji oficiální přítelkyni, myslím, e mě má skutečně rád. Kdy nejsme spolu, jsme v kontaktu po telefonu, asi tak ob den. Ale mě prostě chlap, který by byl se mnou denně doma chybí a jsem neastná hlavně z toho, e v naem vztahu nevidím ádnou perspektivu, protoe on chce zůstat tam kde je a já tam kde jsem já a vídat se můeme tak o víkendech nebo volných dnech.
Navíc v poslední době mi vrtá hlavou jeho bývalá přítelkyně, se kterou il téměř deset let, domnívala jsem se, e je ve s ní ukončeno, ale nedávno mi řekl, e se spolu před asi dvěma lety dali po delí době zase dohromady, pak se ale ona s ním zase rozela, ale a on prý má stále trvalé bydlitě na adrese jejího bytu, protoe ten byt stále patří jemu a jemu se nelíbí její nový přítel, se kterým ona ji několik let ije. Mám pocit, e kdyby jen kývla, hned za ní zase přicupitá. Připadá vám to normální?
Není tady
Filoménka napsal(a):
Před dvěma měsíci jsem si myslela, e se na mě konečně usmálo těstí, seznámila jsem se s úasným sympaákem a zpočátku ve vypadalo růově. Ale zpočátku jsem např. neřeila, e nás dělí vzdálenost téměř 100 km a e se budeme vídat jen občas, předevím tehdy, kdy já budu mít volno. Můj přítel ve dnech, kdy jsme spolu je ke mě hodně pozorný, jsem u něho doma, seznámil mě se svou matkou, představuje mě jako svoji oficiální přítelkyni, myslím, e mě má skutečně rád. Kdy nejsme spolu, jsme v kontaktu po telefonu, asi tak ob den. Ale mě prostě chlap, který by byl se mnou denně doma chybí a jsem neastná hlavně z toho, e v naem vztahu nevidím ádnou perspektivu, protoe on chce zůstat tam kde je a já tam kde jsem já a vídat se můeme tak o víkendech nebo volných dnech.
Navíc v poslední době mi vrtá hlavou jeho bývalá přítelkyně, se kterou il téměř deset let, domnívala jsem se, e je ve s ní ukončeno, ale nedávno mi řekl, e se spolu před asi dvěma lety dali po delí době zase dohromady, pak se ale ona s ním zase rozela, ale a on prý má stále trvalé bydlitě na adrese jejího bytu, protoe ten byt stále patří jemu a jemu se nelíbí její nový přítel, se kterým ona ji několik let ije. Mám pocit, e kdyby jen kývla, hned za ní zase přicupitá. Připadá vám to normální?
Mně nepřipadá normální to, co jsem vytučnila, e ty chce zůstat, kde jsi a on taky. Má tím na mysli, kdybyste chtěli spolu ít? To by asi nelo, co? Někdo by musel změnit svůj postoj anebo byste museli najít kompromis.
Btw dva měsíce jsou velmi krátká doba na nějaké závěry o vztahu. To je teprve úplný začátek. To se jetě téměř vůbec neznáte.
Ujasni si, jestli je to její nebo jeho byt. Kdy byt patří jemu, asi její nebude. Proč bydlí v jeho bytě?
Upravil(a) Eva. (20. 8. 2014 20:06)
Není tady
Eva. napsal(a):
Filoménka napsal(a):
Navíc v poslední době mi vrtá hlavou jeho bývalá přítelkyně, se kterou il téměř deset let, domnívala jsem se, e je ve s ní ukončeno, ale nedávno mi řekl, e se spolu před asi dvěma lety dali po delí době zase dohromady, pak se ale ona s ním zase rozela, ale a on prý má stále trvalé bydlitě na adrese jejího bytu, protoe ten byt stále patří jemu a jemu se nelíbí její nový přítel, se kterým ona ji několik let ije. Mám pocit, e kdyby jen kývla, hned za ní zase přicupitá. Připadá vám to normální?Mně nepřipadá normální to, co jsem vytučnila, e ty chce zůstat, kde jsi a on taky. Má tím na mysli, kdybyste chtěli spolu ít? To by asi nelo, co? Někdo by musel změnit svůj postoj anebo byste museli najít kompromis.
Btw dva měsíce jsou velmi krátká doba na nějaké závěry o vztahu. To je teprve úplný začátek. To se jetě téměř vůbec neznáte.
Ujasni si, jestli je to její nebo jeho byt. Kdy byt patří jemu, asi její nebude. Proč bydlí v jeho bytě?
Jistě Evo, je to krátká doba, začátek a já uvauji zda to ukončit raději hned zpočátku, i kdy i tak to pro mě nebude jednoduché. Jistě, s tím koho mám ráda bych chtěla ít, ale jak jsem zjistila, kompromis se asi nenajde.
Jeho bývalá bydlí v jeho bytě i se svým novým přítelem, protoe on prý z toho bytu od ní dobrovolně odeel a asi ji tam nechal bydlet, co já vím.
Není tady
Filoménka napsal(a):
Ahoj mám to podobně , ale jetě tak dvakrát horí
Není tady
Co přesně znamená, e je to jeho byt? Jeho byt je to pouze tehdy, kdy ho má v osobním vlastnictví.
Kdy tě tak čtu, myslím, e bys to měla ukončit hned.
Není tady
Grainne napsal(a):
Filoménka napsal(a):
V čem podobně ?
Tvůj přítel čeká na svoji bývalou?
Není tady
Grainne, ty jsi předevím úplně jinde. Hlavně věkově. Má dospělé děti a není ti 20 a 30 a nehledá partnera pro ivot a rodiče ke svým dětem... Ty u se nemusí vztahy vůbec trápit. Jenom si uívat radostí ivota. Kdy bude chtít.
Není tady
olasik napsal(a):
Grainne napsal(a):
Filoménka napsal(a):
V čem podobně ?
Tvůj přítel čeká na svoji bývalou?
nechci to tu plevelit ... dám ti odpoved k sobě
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne, ty jsi předevím úplně jinde. Hlavně věkově. Má dospělé děti a není ti 20 a 30 a nehledá partnera pro ivot a rodiče ke svým dětem... Ty u se nemusí vztahy vůbec trápit. Jenom si uívat radostí ivota. Kdy bude chtít.
Dík za radu
Není tady
Eva. napsal(a):
Tak jsme na tom asi podobně, já u mám taky dospělého syna a i kdy u nejsem nejmladí, chtěla bych mít partnera se vím vudy a ne jen na víkendy. Jinak si skutečně myslíte, e on stále čeká na tu svoji bývalku? Mě teda přilo divné, e po 5 pěti letech po rozchodu se zase dávali dohromady. Asi nějaká jeho femme fatale. Tohle kdy mi řekl, docela mě to znejistilo. Myslím, e ten byt nebude v jeho vlastnictví asi na něj měl jen nájemní smlouvu a zřejmě rekonstruoval jak mi říkal, take ho povauje jako za svůj. Taky by mě ralo, kdybych někam investovala a můj bývalý tam pak bydlel se svou novou láskou, to chápu.
Není tady
Podle tvého nicku a způsobu psaní jsem tě pokládala za mladí a bezdětnou.
Jestli je to tak, jak píe, v tom případě nechápu, proč si vztahy u jenom neuívá a jde do takových, které tě trápí. Nemá to přece zapotřebí.
Není tady
Eva. napsal(a):
Jestli je to tak, jak píe, v tom případě nechápu, proč si vztahy u jenom neuívá a jde do takových, které tě trápí. Nemá to přece zapotřebí.
Evo nepamatuji se, e bych někdy v ivotě měla vztah, který by mě netrápil.. Ale asi si to dělám sama, moc o vem přemýlím. Vlastně jsem ve vztahu byla astná větinou jen chvíli, pak jen problémy, rozchod a z jeho nebo z mojí strany a pak dlouho sama. Hodně se bojím zklamání, protoe jsem na muský fakt neměla těstí.
Není tady
Filoménka napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jestli je to tak, jak píe, v tom případě nechápu, proč si vztahy u jenom neuívá a jde do takových, které tě trápí. Nemá to přece zapotřebí.Evo nepamatuji se, e bych někdy v ivotě měla vztah, který by mě netrápil.. Ale asi si to dělám sama, moc o vem přemýlím. Vlastně jsem ve vztahu byla astná větinou jen chvíli, pak jen problémy, rozchod a z jeho nebo z mojí strany a pak dlouho sama. Hodně se bojím zklamání, protoe jsem na muský fakt neměla těstí.
My to asi budeme mít hodně podobně
Není tady
Proč se bojí.
ivot můe být hezký i jinými způsoby, nemusí to být jenom s partnerem.
Čím víc chce, tím méně to jde.
Kdy nebude chtít a mít strach, bude mít ivot hezký.
Není tady
Grainne napsal(a):
Filoménka napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jestli je to tak, jak píe, v tom případě nechápu, proč si vztahy u jenom neuívá a jde do takových, které tě trápí. Nemá to přece zapotřebí.Evo nepamatuji se, e bych někdy v ivotě měla vztah, který by mě netrápil.. Ale asi si to dělám sama, moc o vem přemýlím. Vlastně jsem ve vztahu byla astná větinou jen chvíli, pak jen problémy, rozchod a z jeho nebo z mojí strany a pak dlouho sama. Hodně se bojím zklamání, protoe jsem na muský fakt neměla těstí.
My to asi budeme mít hodně podobně
Tak si zaloíme klub ne? Já si myslím, e to bude výběrem partnerů, ale já si je nevybírám, oni si spí vybírají mě.
Není tady
Eva. napsal(a):
Proč se bojí.
Kdy nebude chtít a mít strach, bude mít ivot hezký.
Samota mě nebaví, lepí je někoho mít. Ale pak si říkám, jestli to za to trápení a úzkosti stojí?
Není tady
Filoménka napsal(a):
Grainne napsal(a):
Filoménka napsal(a):
Evo nepamatuji se, e bych někdy v ivotě měla vztah, který by mě netrápil.. Ale asi si to dělám sama, moc o vem přemýlím. Vlastně jsem ve vztahu byla astná větinou jen chvíli, pak jen problémy, rozchod a z jeho nebo z mojí strany a pak dlouho sama. Hodně se bojím zklamání, protoe jsem na muský fakt neměla těstí.My to asi budeme mít hodně podobně
Tak si zaloíme klub ne? Já si myslím, e to bude výběrem partnerů, ale já si je nevybírám, oni si spí vybírají mě.
to by bylo fajn určitě to je výběrem ...mají něco , co přitahuje narozdíl od těch ostatních
Není tady
Filoménka napsal(a):
Eva. napsal(a):
Proč se bojí.
Kdy nebude chtít a mít strach, bude mít ivot hezký.Samota mě nebaví, lepí je někoho mít. Ale pak si říkám, jestli to za to trápení a úzkosti stojí?
přesně tak , k tomu u jsem dospěla taky ... a nestojí . Mám asi to těstí , e narozdíl od jiných můu mít i jiný typ vztahu , take úplně sama nejsem nikdy.
Není tady
Filoménko, dva měsíce jsou hodně krátká doba. Zatím bych na tvém místě nic neřeila a nechala ve plynout tak, jak je.Je moné, e v průběhu doby jeden nebo druhý změníte postoj. Koneckonců, kdy se nebude zatěovat černými mylenkami, můe to být hezké i teď, ne? Drím palce.
Není tady
Filomeno 2 mesice jeste nic neznamenaji.
Jinak me zase nepripada nenormalni mit trvale bydliste ve vlastnim byte. Ale je zvlastni, ze v nem necha bydlet byvalou partnerku s jejim pritelem.
Není tady
Bývalú by som a tak nerieila - ale vzdialenos medzi vami nevidím ako dobrú okolnos. Mne padol krásny vzah na tom, e sme sa nedokázali odhodla a NARAZ dohodnú na zosahovaní. Myslím, e v istom veku je to u dos náročné a nie vežmi pravdepodobné. A vzah na diažku má, podža mňa, vopred odmeraný čas trvania. Ak sa neposunie ďalej (=zosahovanie), zaniká.
Není tady
Selima napsal(a):
Bývalú by som a tak nerieila - ale vzdialenos medzi vami nevidím ako dobrú okolnos. Mne padol krásny vzah na tom, e sme sa nedokázali odhodla a NARAZ dohodnú na zosahovaní. Myslím, e v istom veku je to u dos náročné a nie vežmi pravdepodobné. A vzah na diažku má, podža mňa, vopred odmeraný čas trvania. Ak sa neposunie ďalej (=zosahovanie), zaniká.
Má pravdu, čím ho víc poznávám, dochází mi, e on se nikdy nepřestěhuje nikam jinam, musela bych já, ale to zase nejde kvůli práci a dalím věcem. Je to neperspektivní vztah, to u jsem pochopila, ale rozejít se bude pro mě i tak těké, to u je mi jasné.
Není tady
Filoménka napsal(a):
Selima napsal(a):
Má pravdu, čím ho víc poznávám, dochází mi, e on se nikdy nepřestěhuje nikam jinam, musela bych já, ale to zase nejde kvůli práci a dalím věcem. Je to neperspektivní vztah, to u jsem pochopila, ale rozejít se bude pro mě i tak těké, to u je mi jasné.
dej vědět, jak to dopadlo ... opravdu mně to zajímá vzhledem k částečné podobnosti situace
Není tady
AHoj. Taky jsem jednou měla vztah na dálku,bohuel to nevylo Teď jsem se na odkaz kamarádky zaregistrovala na novou seznamku JenVáně a snaím se hledat dál..
Není tady
Grainne napsal(a):
Filoménka napsal(a):
Selima napsal(a):
dej vědět, jak to dopadlo ... opravdu mně to zajímá vzhledem k částečné podobnosti situace
Tak písni, jak to má ty
Není tady