29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo zkušenosti s touto žehličkou prosím? http://www.puls.cz/zehlicka-na-vlasy-moser-3305.html Předem díky za reakce
Není tady
Ahoj, já mám podobnou a ta MOSER je fakt dost dobrá! Ikdyž, možná ještě lepší Remington
Není tady
Ahoj, taky bych doporučila tu Remington, ikdyž tato taky není špatná Já už mám tu svoji přes 5 let a je jako nová!
Není tady
No a tak ta sada Remington S8670 Multistyle na té stejné stránce? Ta by mohla být? Té jsem si předtím ani nevšimla
Není tady
Jo, ta už vypadá mnohem líp! Takovou sadu bych taky brala, mám doma i kulmu i žehličku a mít obě v jednom, to by byla krása
Není tady
Já jsem už vystřídala hodně různých žehliček a nejvíce mi taky seděla Remingtonka s úzkou hlavicí, na moje vlasy dostatečná!
Není tady
Sisska napsal(a):
Já jsem už vystřídala hodně různých žehliček a nejvíce mi taky seděla Remingtonka s úzkou hlavicí, na moje vlasy dostatečná!
takže to neznamená, že bude dostatečná i pro ostatní
Není tady
Proto asi napsala, že na její vlasy je dostatečná? Souhlasím, ikdyž už jsem si objednala tu sadu a ta hlavice u žehličky je dosti široká, ale dá se to nakonec docela zvládnout
Není tady
Je to celkem jedno, jakou vybereš, hlavně je důležitý používat vždy olejíček, aby ochránil vlasy.
Není tady
Ahoj, já měla doma remington a vydržela 8 let, ted jsem si přála k vánocům novou a dostala jsem od GHD a je dobrá, tak doufám, že vydrží ještě dýl super se s ní žehlí vlasy a hlavně vypadají zdravě
Není tady
Chci se zeptat, jaká žehlička je opravdu šetrná. Chystám se si zase prodloužit vlasy a moje stará mi odešla?
Není tady
Za mě rozhodně remington. Udělám s ní i vlny,teplota se dá nastavit ve velkých rozdílech,takže super,je okamžitě nahřátá. Ale když chci vlasy rovné,tak používám jen žehlící hřeben,protože je šetrnější k vlasům. https://www.krasaprozeny.cz/Prodluzovan … ici-hreben
Každopádně při výběru žehličky bych fakt už nešáhla po jiné , než té ,se kterou účesů udělám víc.
Není tady