6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ivana napsal(a):
Můj názor je ten, e pán asi přestal brát práky. Měl by zajít ke svému psychiatrovi a nechat si je urychleně napsat. Chudák...
Je moné e je bere ,přesně takhle odulí jsou dlouholetí schizofrenici , mám takovýho souseda na sídliti ...........ale jak jistě ví , třetina schizofreniků má bludy i s léky ........nezabírájí jim a mají zničenej ivot,sedí doma a vypisujou nesmysly na netu .
Není tady
olasik napsal(a):
Ivana napsal(a):
Můj názor je ten, e pán asi přestal brát práky. Měl by zajít ke svému psychiatrovi a nechat si je urychleně napsat. Chudák...
Je moné e je bere ,přesně takhle odulí jsou dlouholetí schizofrenici , mám takovýho souseda na sídliti ...........ale jak jistě ví , třetina schizofreniků má bludy i s léky ........nezabírájí jim a mají zničenej ivot,sedí doma a vypisujou nesmysly na netu .
On se do vás nějak naváí? Nebo vás dokonce ohrouje? Jestli ne, tak je vám po tom, zda je někdo léčen, velký kulový.
Ta vae upřímná starost
..
Není tady
haiel napsal(a):
olasik napsal(a):
Ivana napsal(a):
On se do vás nějak naváí? Nebo vás dokonce ohrouje? Jestli ne, tak je vám po tom, zda je někdo léčen, velký kulový.
Ta vae upřímná starost ..
On někdo píe e se naváí?
Jsme na diskuzi a píeme k tématu a tenhle pán je zjevně neléčená psychoza ........nebo mu lék nezabírá .
To je diskuze ,která můe mnohé naučit .
Není tady
olasik napsal(a):
haiel napsal(a):
olasik napsal(a):
Je moné e je bere ,přesně takhle odulí jsou dlouholetí schizofrenici , mám takovýho souseda na sídliti ...........ale jak jistě ví , třetina schizofreniků má bludy i s léky ........nezabírájí jim a mají zničenej ivot,sedí doma a vypisujou nesmysly na netu .On se do vás nějak naváí? Nebo vás dokonce ohrouje? Jestli ne, tak je vám po tom, zda je někdo léčen, velký kulový.
Ta vae upřímná starost ..On někdo píe e se naváí?
Jsme na diskuzi a píeme k tématu a tenhle pán je zjevně neléčená psychoza ........nebo mu lék nezabírá .
Olasik, k tématu je to, co on jako téma nanesl. Coby autor vlákna. S ostatním jsme mimo.
A jsme na duchovním. Nikoliv na oddělení standardizace, unifikace a normalizace světonázoru ....
Není tady
haiel napsal(a):
olasik napsal(a):
haiel napsal(a):
To je diskuze ,která můe mnohé naučit .Olasik, k tématu je to, co on jako téma nanesl. Coby autor vlákna. S ostatním jsme mimo.
A jsme na duchovním. Nikoliv na oddělení standardizace, unifikace a normalizace světonázoru ....
Nebran lidem aby rozpoznali nemocného psychotika ,můe se jim to hodit v reálu..........
Není tady
haiel napsal(a):
olasik napsal(a):
Ivana napsal(a):
Ta vae upřímná starost ..
Tak, kto by to mohol vedie lepie ako celoivotný pacient, nie? A zjavne nič tak nepoteí ako spolupacient...
Není tady
olasik napsal(a):
haiel napsal(a):
olasik napsal(a):
On někdo píe e se naváí?
To je diskuze ,která můe mnohé naučit .Olasik, k tématu je to, co on jako téma nanesl. Coby autor vlákna. S ostatním jsme mimo.
A jsme na duchovním. Nikoliv na oddělení standardizace, unifikace a normalizace světonázoru ....Nebran lidem aby rozpoznali nemocného psychotika ,můe se jim to hodit v reálu..........
K čemu se jim to má hodit? Jména skutečně nebezpečných psychopatů zvesela háou do volebních uren a nikdo to moc neřeí, zdá se....
Komu Volkodav kodí, e podle tebe musí být napraven? Pardon - uzdraven
Není tady
haiel napsal(a):
olasik napsal(a):
haiel napsal(a):
Olasik, k tématu je to, co on jako téma nanesl. Coby autor vlákna. S ostatním jsme mimo.
A jsme na duchovním. Nikoliv na oddělení standardizace, unifikace a normalizace světonázoru ....Nebran lidem aby rozpoznali nemocného psychotika ,můe se jim to hodit v reálu..........
K čemu se jim to má hodit? Jména skutečně nebezpečných psychopatů zvesela háou do volebních uren a nikdo to moc neřeí, zdá se....
Zdá se e vůbec nejsi v obraze , plete si schizofrenika s psychopatem.
Není tady
olasik napsal(a):
haiel napsal(a):
olasik napsal(a):
Nebran lidem aby rozpoznali nemocného psychotika ,můe se jim to hodit v reálu..........K čemu se jim to má hodit? Jména skutečně nebezpečných psychopatů zvesela háou do volebních uren a nikdo to moc neřeí, zdá se....
Komu Volkodav kodí, e podle tebe musí být napraven? Pardon - uzdravenZdá se e vůbec nejsi v obraze , plete si schizofrenika s psychopatem.
Bavíme se o společenské nebezpečnosti jistého netypického světonázoru.
Jsem se tě na něco ptala.
Není tady
haiel napsal(a):
olasik napsal(a):
haiel napsal(a):
Komu Volkodav kodí, e podle tebe musí být napraven? Pardon - uzdravenZdá se e vůbec nejsi v obraze , plete si schizofrenika s psychopatem.
Bavíme se o společenské nebezpečnosti jistého netypického světonázoru.
Jsem se tě na něco ptala.
Schizofrenik můe být moc nebezpečný sobě i jiným,můe se v afektu i zabít , kdy se neléčí .
A ty nemůe vědět co Vlakodav vyvádí v reálu, ví kolik psychotiků někoho zabilo ?
Prostě ít v bludu je dycky nebezpečný,třeba ho rozhodí, e s ním nesouhlasíme a vyhodí panelák do povětří........
Není tady
olasik napsal(a):
....
Schizofrenik můe být moc nebezpečný sobě i jiným,můe se v afektu i zabít , kdy se neléčí .
A ty nemůe vědět co Vlakodav vyvádí v reálu, ví kolik psychotiků někoho zabilo ?
Prostě ít v bludu je dycky nebezpečný,třeba ho rozhodí, e s ním nesouhlasíme a vyhodí panelák do povětří........
Tak přiznávám, e netuím, kolik schizofreniků vyhodilo kolik paneláků do luftu....
A mohlas to vybalit celý. Ohledně těch sebevrad. Mohou ji spáchat i v průběhu léčení a dokonce i po absolvování "úspěné léčby", e. Pak je ovem snadný říct, e by se toho jistojistě dopustili i bez léčby
Není tady
A jetě někoho zabít můe kdokoliv z nás. Stačí,kdy se před auto přimotá blbej cyklista . A tyhle případy, kdy zabíjel zdravý člověk, jsou, pokud vím, na denním pořádku. Nebylo by lepí, kdybychom si vichni preventivně a dobrovolně sbalili bačkůrky a pyamko a li si hajnout na psychinu? Nikdo by nebyl ohroen na ivotě a byl by klid na světě
Není tady
olasik napsal(a):
haiel napsal(a):
olasik napsal(a):
A dál?
Není tady
olasik napsal(a):
Aha. A co s tím naděláme? Co, jako znalec, doporučuje? Bezvýhradně souhlasit?
Není tady
Já jen vyslovila názor, e ten člověk je duevně nemocný. Pokud někdo ty jeho bláboly bere váně, měl by se nad sebou hluboce zamyslet. Je pravda, e k internetu má přístup kadý a kadý si tam můe psát, co chce. Ale na evidentní bludy by neměl nikdo soudný reagovat. I kdy - neměl? A si nakonec kadý dělá, co chce.
Není tady
olasik napsal(a):
Ivana napsal(a):
Kecá...
Není tady
olasik napsal(a):
haiel napsal(a):
Zdá se e vůbec nejsi v obraze , plete si schizofrenika s psychopatem.
A ty ne? A co třeba porucha osobnosti?
Není tady
kdybychom si vichni preventivně a dobrovolně sbalili bačkůrky a pyamko a li si hajnout na psychinu
Při vhodný lokalizaci a volbě aktivity by pak jen stačilo spláchnout hadicí...
Není tady
Ivana napsal(a):
Já jen vyslovila názor, e ten člověk je duevně nemocný. Pokud někdo ty jeho bláboly bere váně, měl by se nad sebou hluboce zamyslet. Je pravda, e k internetu má přístup kadý a kadý si tam můe psát, co chce. Ale na evidentní bludy by neměl nikdo soudný reagovat. I kdy - neměl? A si nakonec kadý dělá, co chce.
Ivano, prosímtě
jako bys nechodila do koly a nebyla tam vystavená opravdovým bludům, jako bys nečetla noviny a nekonzumovala denně blafy o to horí, e záměrně vylhané. Jene to je takový ten denodenní um
.na který jsme tak nějak zvyklí
.take je to vlastně společensky akceptábl a nikdo za to nikoho neposílá k doktoru. Dokonce ani nae zákonodárce tam neposíláme.
Volkodav nele. Ani nikoho neloví do sekty. Je jenom takovej, jakej je. Take mu hrozí, e z toho bude vykurýrovaný. Kdyby lhal, kradl, manipuloval, bylo by to noumáuní a nebylo by co řeit
..
Není tady
helena napsal(a):
kdybychom si vichni preventivně a dobrovolně sbalili bačkůrky a pyamko a li si hajnout na psychinu
Při vhodný lokalizaci a volbě aktivity by pak jen stačilo spláchnout hadicí... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Heleno, ty musí vechno domýlet a do těch co nejpravděpodobnějích konců, viď A jaká to mohla být romantika.... v prosté bílé koilce, bosá a s vlasy rozputěnými, procházím se zahradou a čichám k růím..... modrooký zahradník ramenem opřený o kmen vzrostlého jilmu drnká na loutnu....róózvíjej se poupááátkó....
A ty do toho s hadicí.
Není tady
A ty do toho s hadicí.
Nojo, holka zlatá... to je zas ta rovnováha...
Někdo musí bejt "zlá Józa", aby si druhej mohl snít...
(Ale upřímně - co je pravděpodobnějí? )
Není tady
helena napsal(a):
A ty do toho s hadicí.
Nojo, holka zlatá... to je zas ta rovnováha... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Někdo musí bejt "zlá Józa", aby si druhej mohl snít...
(Ale upřímně - co je pravděpodobnějí? http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png)
Nóóó.....aby ses nemejlila My některé snivky umíme snít....dost dobře Přesníme klidně i hadici.
Není tady
Přesníme klidně i hadici.
Jasně... akorát se musí tvářit jako květinová girlanda, aby neruila...
Není tady
helena napsal(a):
Přesníme klidně i hadici.
Jasně... akorát se musí tvářit jako květinová girlanda, aby neruila... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Tsss...můe klidně zůstat sama sebou. Akorát se umístí na takový ten otáčecí tentononc a bude pěkně mírumilovně kropit zahradu.
A zahradník se konečně můe věnovat mně
Není tady
Rozvíjej se, poupátko...
Není tady