29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ivano, já jsem taky nijak nekomentovala Majčinu náturu, nebo charakter - jen a pouze počet příspěvků
Není tady
lupina montana napsal(a):
Selima napsal(a):
Ale už si začínam zvykať a učím sa rátať koľko príspevkov vlákno vydrží, než sa rozpadne.
No, ja som si dala do ignoru Roz - poprvýkrát, čo chodím na net som to spravila, ale už som tú otravnosť nevedela vydržať. A čo ma prekvapilo bol fakt, ako sa to vlákno zredukovalo.....tak som sa chvíľu hrala s myšlienkou, že dtto spravím aj s Majkou a pozrem koľko kde ostalo
Len útržky... lenže sa to hojne zobrazuje v citátoch, bohužiaľ. Inak
Není tady
Ivano, já jsem taky nijak nekomentovala Majčinu náturu, nebo charakter - jen a pouze počet příspěvků
Já reagovala na to, že sis ji dala do ignoru. Asi tě něčím štvala, ne?
Není tady
Ivana napsal(a):
Já mám Majku ráda, i když já sama osobně bych ženatého milence nechtěla a je mi líto jeho manželky. Ale každý jsem nějaký a každý děláme něco, co se druhému nemusí líbit. Majka v reálu (jak píš olasik) je velmi milá, příjemná, inteligentní, zábavná, citlivá, veselá, prostě fajn. Možná všecko toto jen pramení z nedorozumění, z toho, že po písmenkách se někdo vyjadřuje třeba neobratně nebo působí úplně jinak ne ve skutečnosti. O olasikovi si myslím, co jsem už psala, že je to velmi inteligentní a rozumná žena, ale nemocná. Ale některé její výpady, zvlášť ty, co bývají těsně před banem, jsou opravdu hrozné a radši je vůbec nečtu.
Na mě působí svěží a zábavná hlavně tady, reálně jí neznám.........a jsem ráda že jsem nezmýlila ve svým pocitu .
Ale ty jsi zapomněla na jeden důležitej fakt Ivano,že Majku tady tyhle dámy, co po ní jdou, znají osobně a zjevně jí nenáviděj .......z toho usuzuju,že jí závidí tu mladistvost a elán do života .........asi jim vadí přesně to, co o ní píšeš .
Není tady
Selima napsal(a):
Ale už si začínam zvykať a učím sa rátať koľko príspevkov vlákno vydrží, než sa rozpadne.
No, ja som si dala do ignoru Roz - poprvýkrát, čo chodím na net som to spravila, ale už som tú otravnosť nevedela vydržať. A čo ma prekvapilo bol fakt, ako sa to vlákno zredukovalo.....tak som sa chvíľu hrala s myšlienkou, že dtto spravím aj s Majkou a pozrem koľko kde ostalo
To už jsi měla dávno udělat ,dát si Majku do ignoru ,ale vás baví se po ní vozit ,máte to jako ventil.........kdybyste jí měly v ignoru, trpěly byste ........
A že máš v ignoru mě, je mi srdečně fuk, ty jsi zavistivá ženská ,jejíž názory pro mě mají nulovou hodnotu .
Není tady
Ivana napsal(a):
Nedala i když mně občas štve, to je pravda.
Není tady
Ivana napsal(a):
Nedala
i když mně občas štve, to je pravda.
Tebe nemá co štvát , jen tu s Dafné celý dny rejete a ty klidně popřeš, co jsi psala minule.
Nedávno jsi tu rozebírala Majčin "charakter " A dnes to klidně zapřeš.
Už i na jiných diskuzích si všimly , jak jste trapný, jak tu pořád do někoho vyrejváte .........60 leté ženy.......neuvěřitelný.
Není tady
Tebe nemá co štvát
Ale no tak... to je to samý, jako bys řekla "ty ji nemáš co milovat"... například...
Není tady
helena napsal(a):
Tebe nemá co štvát
Ale no tak... to je to samý, jako bys řekla "ty ji nemáš co milovat"... například... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
A má snad?
Není tady
A má snad?
Ty zvíře...
Není tady
helena napsal(a):
Tebe nemá co štvát
Ale no tak... to je to samý, jako bys řekla "ty ji nemáš co milovat"... například... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Tak to viš, že nemá, místo aby byly rády, že se našly a užívaly si kamarádství,hned začnou jednu vydělovat a intrikovat ......fakt jak v tom Domově důchodců.
Není tady
Tak to viš, že nemá
Proč si myslíš, že máš právo mluvit druhejm do toho, co cítí?
Není tady
helena napsal(a):
Tak to viš, že nemá
Proč si myslíš, že máš právo mluvit druhejm do toho, co cítí?
Tak at to cítí ,ale proč tím zaplácává a ničí diskuze celý roky?
Navíc je na první pohled vidět, že na Majku nemaj ,takže je to celý směšný.
Není tady
olasik napsal(a):
helena napsal(a):
Tak to viš, že nemá
Proč si myslíš, že máš právo mluvit druhejm do toho, co cítí?Tak at to cítí ,ale proč tím zaplácává a ničí diskuze celý roky?
Navíc je na první pohled vidět, že na Majku nemaj ,takže je to celý směšný.
Olašíku, vidíš ty si vůbec do zobáku co píšeš ?
Ty máš právo na co?
Zvostouzet kde koho a nejen tady ?
Všude kam "šlápneš" 100 let tráva neroste . Otravuješ lidi napříč celým netem jak jedovatá zmije .
Smutný je že už i tady si tě admini hýčkají jak v peřince , děláš jim obrat a proč ne že, ono i na blbcích se nechá něco trhnout. Tak jim to holka nepokaž !
100
Není tady
Adela11 napsal(a):
olasik napsal(a):
helena napsal(a):
Tak to viš, že nemá
Proč si myslíš, že máš právo mluvit druhejm do toho, co cítí?.
Olašíku, vidíš ty si vůbec do zobáku co píšeš ?
Ty máš právo na co?
Zvostouzet kde koho a nejen tady ?
Všude kam "šlápneš" 100 let tráva neroste . Otravuješ lidi napříč celým netem jak jedovatá zmije .
Smutný je že už i tady si tě admini hýčkají jak v peřince , děláš jim obrat a proč ne že, ono i na blbcích se nechá něco trhnout. Tak jim to holka nepokaž !
100
Nepovídej ,vážně ?
Kde ostouzím lidi ,ukaž nám to ?
A taky nám řekni , jak to víš ?Stalkuješ lidi napříč netem, seš normální ?
Píšu akorát tady a na face na tématech o turistice a rozhlednách ,tak nelži .
A tady se vytvořila mafie ,která šikanuje lidi, kteří se jí nelíbí a odmítají jí lézt do zadele . A to věřím, že se majiteli nelíbí , pár vzteklých babiček naštvaných na život by nemělo rozhodovat o tom, kdo bude psát na na diskuzi .
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
helena napsal(a):
Tebe nemá co štvát
Ale no tak... to je to samý, jako bys řekla "ty ji nemáš co milovat"... například... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.pngA má snad?
Má...
Není tady
Pekelní lidé si zjavne urobili rákoš na tomto vlákne na Babinete... TOTO je peklo na Zemi...
Není tady
No, niektoré sily netreba vyvolávať pamätáš za na ten spln v Škorpióne? Niekedy treba prestať bubnovať.......
Není tady
olasik napsal(a):
Psychiatři jsou tady od toho, aby nám zatajili co nejvíc věcí , pokud jde o naše nemoce a vlastně nám uškodili.......paranoia jak vyšitá .
Oni studují, mají hory různých terapií a certifikátů a ve finále pacientovi škodí .
Většina psychiatrů jsou Pekelní lidé a ti pro všechno hlavní mají svá pravidla. Tak jako se některé krajiny určí k válce a některé lidské duše k ulovení, podobně se i někteří pacienti psychiatrie, kterých je ale nemnoho, určují k některým zlým věcem. A to, že se jim tzv. "chce pomoct", je v těchto případech ze strany lékařů pouze předstírané.
Selima napsal(a):
Psychiatrov nemám rada a nemám (o väčšine) valnú mienku, ale pekelníkmi by som ich nenazvala. Skôr "nevediacimi", ktorí ani netušia, čo môžu spôsobiť... a spôsobujú.
Pekelní psychiatři často předstírají, že to či ono neví, a přitom uvnitř jsou mnohem chytřejší. Také jsem si o nich kdysi myslel, že jsou snad až blbí, ale později jsem přišel na to, že to většinově jenom hrají.
haiel napsal(a):
Až bude psychiatrie umět léčit, nebude mít žádných dlouholetých pacientů.
Ale ona umí léčit! Jenom někdy nechce (samozřejmě jen v některých případech). Leckdy by zdravá strava i nápoje + čistý vzduch + vhodné "kapačky" + další léky udělaly své, ale jedná-li se o pacienty, u kterých si Pekelní lidé tajně domluvili zhoršení (třeba aby se utrpením těch pacientů krmili démoni a měli do nich přístup a/nebo aby se nakonec v ústavu ulovila jejich duše), nic jim nepomůže. Nevhodné "léky" a tajně aplikované škodliviny sníží či zcela odstraní pozitivní efekt jakékoli léčby. Zvenku se všichni tváří, že chtějí pomoci, a přitom je to s tím pacientem pořád nějak nedobré.
Upravil(a) VolkodavKO (5. 9. 2014 2:09)
Není tady
Vlkodave u některých lidí lék nezabírá a ten člověk má projevy dál.
Je to podobný jako u rakoviny , někdo se vyléčí a někdo ne.
Jsou lidi jako Kopecký , který s psychozou točil filmy a jiní mají se stejnou diagnozou zničenej život, potácej se mezi mániíí a depresí nacpaní léky, které nezabírají.
Když nadáváš na ty psychiatry , proč od nich bereš důchod? Tipla bych si, že s takovými bludy nechodíš do práce .
Není tady
VolkodavKO napsal(a):
olasik napsal(a):
Psychiatři jsou tady od toho, aby nám zatajili co nejvíc věcí , pokud jde o naše nemoce a vlastně nám uškodili.......paranoia jak vyšitá .
Oni studují, mají hory různých terapií a certifikátů a ve finále pacientovi škodí .Většina psychiatrů jsou Pekelní lidé a ti pro všechno hlavní mají svá pravidla. Tak jako se některé krajiny určí k válce a některé lidské duše k ulovení, podobně se i někteří pacienti psychiatrie, kterých je ale nemnoho, určují k některým zlým věcem. A to, že se jim tzv. "chce pomoct", je v těchto případech ze strany lékařů pouze předstírané.
Selima napsal(a):
Psychiatrov nemám rada a nemám (o väčšine) valnú mienku, ale pekelníkmi by som ich nenazvala. Skôr "nevediacimi", ktorí ani netušia, čo môžu spôsobiť... a spôsobujú.
Pekelní psychiatři často předstírají, že to či ono neví, a přitom uvnitř jsou mnohem chytřejší. Také jsem si o nich kdysi myslel, že jsou snad až blbí, ale později jsem přišel na to, že to většinově jenom hrají.
haiel napsal(a):
Až bude psychiatrie umět léčit, nebude mít žádných dlouholetých pacientů.
Ale ona umí léčit! Jenom někdy nechce (samozřejmě jen v některých případech). Leckdy by zdravá strava i nápoje + čistý vzduch + vhodné "kapačky" + další léky udělaly své, ale jedná-li se o pacienty, u kterých si Pekelní lidé tajně domluvili zhoršení (třeba aby se utrpením těch pacientů krmili démoni a měli do nich přístup a/nebo aby se nakonec v ústavu ulovila jejich duše), nic jim nepomůže. Nevhodné "léky" a tajně aplikované škodliviny sníží či zcela odstraní pozitivní efekt jakékoli léčby. Zvenku se všichni tváří, že chtějí pomoci, a přitom je to s tím pacientem pořád nějak nedobré.
není psychiatr jako psychiatr .
jednoho vdůchodě znám , byl hluboce věřící a taky " šaman" spojovaL DUCHOVNO S CHEMIÍ A VÝSLEDKY JEHO PRÁCE BYLY HODNĚ DOBRÝ.
Není tady