29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám problém s tím, že nevím vůbec jak zvládnout situaci. Manžel podniká a nyní jsme se dostali do hrozné situace, aby jsme zachránili firmu, musíme prodat dům. Nejsme zrovna nějací velcí podnikatelé, takže o to je to složitější. Všechno jsem obrečela, všude je něco, co jsem vybudovala a nemůžu se s tím vyrovnat. Nejhorší je,že bydlíme na vsi, zpočátku jsme nechtěli, aby to někdo věděl, ani jsme to neřekli ještě rodičům, aby se netrápili. Dům ještě není prodaný a kdoví, jestli se to vůbec podaří. No a když už by to dopadlo, teprve jsme to chtěli říct, protože jsme nechtěli nic uspěchat. A dneska telefon, že o tom už ví půl vsi. Manžel to řešit nechce a já jsem úplně na nervy. Vím, že mi asi poradíte, ať se rodičům svěřím co nejdřív, ale my vůbec nevíme, co bude dál a kdyby jsme jim to řekli hned, budou se nás pořád ptát, co a jak a bylo by to pro nás ještě těžší než to je. Prosím, můžete mi někdo poradit, co mám dělat? Já jsem zoufalá, smutná. Díky j.
Není tady
Ahoj, a co ma manzel resit? Ze to ví už pul vesnice? S tím už nikdo nic neudělá. Předpokládám, ze rozhodnuti bylo společne, tak to teď musíte i spolecne zvladnout . Rodičům bych to řekla dřív, než jim to rekne někdo cizi. Třeba by vám mohli i nějak pomoct dum ještě zachránit.?
Není tady
kdyby jsme jim to řekli hned, budou se nás pořád ptát, co a jak
Sice zastávám názor, že starejm rodičům se sdělujou jen zprávy příjemný, ale v tomhle případě bych byla pro jejich - v rozumnejch mezích - informování... protože jinak se ještě navíc budou ptát proč jste jim nic neřekli a museli se to dozvědět od cizích.
Není tady
nějak mi přijde,že řešíte víc rodiče než vaši svízelnou situaci,jak píšeš.Co takhle zamakat radši,at se z té šlamastiky dostanete s co možná nejmenšími odřeninami??A nakonec rodičům nemusíte říct úplně celou hroznou pravdu možná - že se stěhujete jo,ale ne pravý důvod prodeje rd;já myslím že to by jim na zdraví ani pohodě nepřidalo a vám to sdělení jim asi taky nevytrhne žádný trn z paty.
Není tady
zatím ještě to jde, řešíš rodiče a nemusíš řešit, kam složit hlavu.......určitě buď silná!
Není tady
Janulka1027 napsal(a):
Mám problém s tím, že nevím vůbec jak zvládnout situaci. Manžel podniká a nyní jsme se dostali do hrozné situace, aby jsme zachránili firmu, musíme prodat dům. Nejsme zrovna nějací velcí podnikatelé, takže o to je to složitější. Všechno jsem obrečela, všude je něco, co jsem vybudovala a nemůžu se s tím vyrovnat. Nejhorší je,že bydlíme na vsi, zpočátku jsme nechtěli, aby to někdo věděl, ani jsme to neřekli ještě rodičům, aby se netrápili. Dům ještě není prodaný a kdoví, jestli se to vůbec podaří. No a když už by to dopadlo, teprve jsme to chtěli říct, protože jsme nechtěli nic uspěchat. A dneska telefon, že o tom už ví půl vsi. Manžel to řešit nechce a já jsem úplně na nervy. Vím, že mi asi poradíte, ať se rodičům svěřím co nejdřív, ale my vůbec nevíme, co bude dál a kdyby jsme jim to řekli hned, budou se nás pořád ptát, co a jak a bylo by to pro nás ještě těžší než to je. Prosím, můžete mi někdo poradit, co mám dělat? Já jsem zoufalá, smutná. Díky j.
je to tezke mno ale prve ste mali ist za rodicmi vite ake to bude pr enich ked sa to dozvedia od niekoho cudzieho budu nastvany to mi vberte. a nelamte si hlavu nad tym ze to vi cela dedina booze mno nemaju co stary ludia robit takklebetia stejne si kazdy bude rikat neco jineho to uz bohuzial nezastavyte o par dni ich bude zajimat neco jineho.v prvom rade ak nechcete ist prec najdite iny sposob a ak iny neni tak predajte dom zite napr v podnajme len treba splatit vse co sa ma ked su na problemi dvaja tak sa to lahsie riesi vsetko sa vyriesi
Není tady