19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Mám problém s tím, e nevím vůbec jak zvládnout situaci. Manel podniká a nyní jsme se dostali do hrozné situace, aby jsme zachránili firmu, musíme prodat dům. Nejsme zrovna nějací velcí podnikatelé, take o to je to sloitějí. Vechno jsem obrečela, vude je něco, co jsem vybudovala a nemůu se s tím vyrovnat. Nejhorí je,e bydlíme na vsi, zpočátku jsme nechtěli, aby to někdo věděl, ani jsme to neřekli jetě rodičům, aby se netrápili. Dům jetě není prodaný a kdoví, jestli se to vůbec podaří. No a kdy u by to dopadlo, teprve jsme to chtěli říct, protoe jsme nechtěli nic uspěchat. A dneska telefon, e o tom u ví půl vsi. Manel to řeit nechce a já jsem úplně na nervy. Vím, e mi asi poradíte, a se rodičům svěřím co nejdřív, ale my vůbec nevíme, co bude dál a kdyby jsme jim to řekli hned, budou se nás pořád ptát, co a jak a bylo by to pro nás jetě těí ne to je. Prosím, můete mi někdo poradit, co mám dělat? Já jsem zoufalá, smutná. Díky j.
Není tady
Ahoj, a co ma manzel resit? Ze to ví u pul vesnice? S tím u nikdo nic neudělá. Předpokládám, ze rozhodnuti bylo společne, tak to teď musíte i spolecne zvladnout . Rodičům bych to řekla dřív, ne jim to rekne někdo cizi. Třeba by vám mohli i nějak pomoct dum jetě zachránit.?
Není tady
kdyby jsme jim to řekli hned, budou se nás pořád ptát, co a jak
Sice zastávám názor, e starejm rodičům se sdělujou jen zprávy příjemný, ale v tomhle případě bych byla pro jejich - v rozumnejch mezích - informování... protoe jinak se jetě navíc budou ptát proč jste jim nic neřekli a museli se to dozvědět od cizích.
Není tady
nějak mi přijde,e řeíte víc rodiče ne vai svízelnou situaci,jak píe.Co takhle zamakat radi,at se z té lamastiky dostanete s co moná nejmeními odřeninami??A nakonec rodičům nemusíte říct úplně celou hroznou pravdu moná - e se stěhujete jo,ale ne pravý důvod prodeje rd;já myslím e to by jim na zdraví ani pohodě nepřidalo a vám to sdělení jim asi taky nevytrhne ádný trn z paty.
Není tady
zatím jetě to jde, řeí rodiče a nemusí řeit, kam sloit hlavu.......určitě buď silná!
Není tady
Janulka1027 napsal(a):
Mám problém s tím, e nevím vůbec jak zvládnout situaci. Manel podniká a nyní jsme se dostali do hrozné situace, aby jsme zachránili firmu, musíme prodat dům. Nejsme zrovna nějací velcí podnikatelé, take o to je to sloitějí. Vechno jsem obrečela, vude je něco, co jsem vybudovala a nemůu se s tím vyrovnat. Nejhorí je,e bydlíme na vsi, zpočátku jsme nechtěli, aby to někdo věděl, ani jsme to neřekli jetě rodičům, aby se netrápili. Dům jetě není prodaný a kdoví, jestli se to vůbec podaří. No a kdy u by to dopadlo, teprve jsme to chtěli říct, protoe jsme nechtěli nic uspěchat. A dneska telefon, e o tom u ví půl vsi. Manel to řeit nechce a já jsem úplně na nervy. Vím, e mi asi poradíte, a se rodičům svěřím co nejdřív, ale my vůbec nevíme, co bude dál a kdyby jsme jim to řekli hned, budou se nás pořád ptát, co a jak a bylo by to pro nás jetě těí ne to je. Prosím, můete mi někdo poradit, co mám dělat? Já jsem zoufalá, smutná. Díky j.
je to tezke mno ale prve ste mali ist za rodicmi vite ake to bude pr enich ked sa to dozvedia od niekoho cudzieho budu nastvany to mi vberte. a nelamte si hlavu nad tym ze to vi cela dedina booze mno nemaju co stary ludia robit takklebetia stejne si kazdy bude rikat neco jineho to uz bohuzial nezastavyte o par dni ich bude zajimat neco jineho.v prvom rade ak nechcete ist prec najdite iny sposob a ak iny neni tak predajte dom zite napr v podnajme len treba splatit vse co sa ma ked su na problemi dvaja tak sa to lahsie riesi vsetko sa vyriesi
Není tady