29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím poraďte kde najít práci pro cizince který nemluví česky. Rodná řeč je FR, další řeč je Angličtina na komunikativní úrovni. Už jsem zoufalá, ale pokud člověk nemá VŠ tak asi je bez šancí. Máte někdo zkušenost?
Není tady
Pokud umí anglicky komunikativně a navíc rodilý francouz, práci najde určitě. Kde bydlíte? Na ostravsku s kombinací angličtinaxfrancouzština berou do OkinGroup.
Není tady
V Praze Honeywell. Nebo učit v jazykovce.
Není tady
marlenka77 napsal(a):
Prosím poraďte kde najít práci pro cizince který nemluví česky. Rodná řeč je FR, další řeč je Angličtina na komunikativní úrovni. Už jsem zoufalá, ale pokud člověk nemá VŠ tak asi je bez šancí. Máte někdo zkušenost?
a že by se vrátil do rodné země?
Není tady
děkuji všem za tipy, určitě se podívám na okin i honeywell. Učí se pilně a učit se bude i tady v kurzu ale nejde se naučit řeč ze dne na den. A do rodné země se nevrátí, rozhodli jsme se z nějakých důvodů žít tady a já si ho za tohle nesmírně vážím. Jedinou překážkou je práce. Tak snad se nám to časem podaří vyřešit taky.
Není tady
Ještě mě napadlo - co nějaká organizace, neziskovka nebo podobně, která pracuje s cizinci? Možná pro začátek...
Není tady
Nektera Call centra berou taky cizince mluvici plynule anglicky ,francouzsky. Jinak Jazykove skoly berou taky a navic by mohl nabizet soukrome hodiny francouzskeho jazyka ,to by si mohl docela dobre vydelat ,jako rodily mluvci . Drzim pesti , at se uchytne a at se mu libi v nasi krasne zemi .
Není tady
aprill napsal(a):
marlenka77 napsal(a):
a že by se vrátil do rodné země?
To je teda hodne chytry.....
Není tady
Taky mě napadlo, že by mohl dávat soukromé hodiny francouzštiny v brně a okolí, ale když on je "takovej šmoula" :lol
a já nevím jak by to dopadlo. Bohužel (nebo spíš bohu díky) nepatří k těm "přidrzlým" cizincům, co si myslí že jejich země je pupek světa.
Děkujiiiii vám holky, jste úžasné.
Není tady
marlenka77 napsal(a):
Taky mě napadlo, že by mohl dávat soukromé hodiny francouzštiny v brně a okolí, ale když on je "takovej šmoula" :lol
a já nevím jak by to dopadlo. Bohužel (nebo spíš bohu díky) nepatří k těm "přidrzlým" cizincům, co si myslí že jejich země je pupek světa.
Děkujiiiii vám holky, jste úžasné.
Smoula - nesmoula hlavne ,ze umi jazyk. Myslim ,ze by dost lidi ,za to zaplatilo ,brat hodiny francouzstiny s rodilym mluvcim .
Není tady
Moje dcera má kamarádku a ta si vzala Araba a ten má hlavně FJ a pracuje v pizzerii .Ta v Praze se chytí každej cizinec .
A to doučování by taky šlo , ze začátku by se styděl a časem si zvykne, je to všechno o zvyk.
Není tady