3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
olasik napsal(a):
Grainne napsal(a):
Judyna napsal(a):
Pro Graine
Nechápu, proč Ti vadí mladí mui. Nevím, kolik Ti je let, ale myslím tak něco přes 40? Jestli ano, tak pak přece mladí parner nevadí - spí naopak. Toto se snad řeí někdy kolem 20 let, ale čím jsi starí, tím méně záleí na věku partnera. Jde přece o jiné věci.
Já iju na malém městě, ale ve svém okolí mám dva páry (obojí znám), kde je mu o hodně mladí ne ena. Obě eny jsou 45-48 let. Jedna má partnera o 19 let mladího a jsou spolu u 6 let. Ona má dvě děti, společné mít nebudou. Druhá má nového manela o 13 mladího a s ním má 4 letou holčičku. I kdy je ten rozdíl tak velký, zatím to klape.
Drím palce.Diky ... to potesi
ale to jsou vyjimky .. vetsinou to tak nedopadne .. ale to je celkem fuk, bud do toho clovek nesmi jit nebo s tim pocitat
Větinou to tak dopadne........posledních 20 let jsem ila se zajíčky a byly to vztahy na několik let.........a moje kolegyně z netu taky ......rodinné fotky: maminka a zajíček, zajíček a mí synové, zajíček a západ slunce v Chorvatsku atd......zajíček a moje nejlepí kamarádka ......
zajicky neresim
Není tady
Ahoj holky, s malým jsem sama u skoro rok a zatím jsem na ádného chlapa, který by stál za to a zaslouil by si být takou, nenarazila. Nevíte, jak je to se seznamkami, mám to vyzkouet? Slyela jsem teď o jedné, která je jen pro váné seznámení, www.jenvazne.cz myslím, tak teď zvauju, jestli se zaregistrovat a jít do toho.
Není tady
modrovous napsal(a):
gymnasión napsal(a):
mokory napsal(a):
Nikde nebyl(kdy jsem koukla z okna, vude jen samý enský
, no, u zase visí( taky jsem se sama pochválila).
A přijde domů ten, co to umí s vrtačkou, nebude mít co dělat.ikovná!
No nevím. Obávám se, e a si to přečte ta, která jediná ví ve, dozví se mokory, e se chová neensky, a s takovou od ní chlap brzy uteče.
Jinak chválím té. Není nad to, kdy si člověk, tedy enská, umí poradit.
Mokory je autonomni a hrda osoba a hlavne sikovna.
Presne tohle me napadlo. Ja se podle "vsemoudre a vsevesouci" chovam jako chlap uz davno.
Není nad to, kdy si člověk, tedy enská, umí poradit .
Upravil(a) sahleb (15. 8. 2014 17:46)
Není tady
Alenaaa43 napsal(a):
Ahoj holky, s malým jsem sama u skoro rok a zatím jsem na ádného chlapa, který by stál za to a zaslouil by si být takou, nenarazila. Nevíte, jak je to se seznamkami, mám to vyzkouet? Slyela jsem teď o jedné, která je jen pro váné seznámení, www.jenvazne.cz myslím, tak teď zvauju, jestli se zaregistrovat a jít do toho.
Hodne blba stranka, same pochybne existence, Ismael z Prahy , nebo nejaka nabizejici zena a hlavne vysokoskolak MarkuSS, ktery nevi, ze takove jmeno neexistuje....
Není tady
Není nad to, kdy si člověk, tedy enská, umí poradit .
poradit si umím, ale přesto je pro mě lepí, kdy to nechám na chlapovi, mám víc času pro svoje hobby.
A mám doma tři chlapy, take paráda
Není tady
olasik napsal(a):
Selima napsal(a):
Eva. napsal(a):
Říkám si od začátku, co se carpediem zaregistrovala, e na nově registrovanou je příli v obraze. Nu a modrovous toté.
Myslí ako na rozdiel od Evy., ktorá je tu nováčikom?
A čo je v tejto vytučnenej poznámke TVOJE, e ti to vôbec napadlo? Mne je to umafuck
, či sú tu novicky, alebo recidivistky ako ty...
Tak Majka tu má druhý nick, zatímco Judita má 200 nicků na vech webech , kde jsem se pohybovala .......
Majka se ke svýmu hrdě hlásí , Judita hraje dalí a dalí postavy , aby mohla ventilovat svou frustraci ze zajíců.
To asi hovoríme o inej osobe... Tá, ktorú mám na mysli ja, zapierala a zapierala, kým to lo. No ale nekopme do mŕtvol, poďme sa bavi o niečom ivom.... Jak ti dupou zajíčci?
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
ICH melde mich gehorsam
Abtreten! http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
protoe o osudu vztahu je vlastně rozhodnuto hned na začátku
Proč?
Ty má nějakej problém s tím, e jsou mladí?no jasně
ty bys neměla ?
Nie som Helena, ale - nie... Ja určite nie. Vek je len číslo v občianke, rozhoduje, aký ten človek je v skutočnosti... Mmch, aj "zajačik" je samo osebe smiena kategória, do ktorej spadajú tak príalivé, ivotaschopné a milé kusy, ako aj neshookatežní jedinci.
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
ty bys neměla ?
Nerozumím otázce... o zajíčky se nejedná, tak v čem je problém?ádný mladí chlap nechce starí enu jako partnerku ... musí se s tím počítat a to kadá asi neustojí
Môj brat má cca u 17 rokov o hodne stariu partnerku, manelku a matku svojho dieaa. Ale uznávam, e ich vekový rozdiel u je na hrane a nie pre kadého... Len by som proste bola opatrná s výrazmi "iadny", "nikdy" a "kadá"...
Není tady
carpediem napsal(a):
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
ICH melde mich gehorsam
Abtreten! http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
protoe o osudu vztahu je vlastně rozhodnuto hned na začátku
Proč?
Ty má nějakej problém s tím, e jsou mladí?no jasně
ty bys neměla ?
Warum abtreten, meine Liebe?
Kleines "L", bitte.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
helena napsal(a):
eine alte Fregatte
Stará raple... fuksie vodkvetlá... baba jak díe...Od puboků jsem zaslechla aj termín "stará vrada" ...
Stará jeibaba.... príp. "Tá pamätá ete Mariku Terezku ako pannu" ...
Není tady
Fajn chlapov nemám kategorizovaných podža veku, výky, vzdelania, platu, čísla topánok a plnochruposti.... Proste mi s ním buď je dobre, alebo nie je. To je pre mňa jediný platný výsledok v partnerskom vzahu.
Není tady
Selima napsal(a):
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
ty bys neměla ?
Nerozumím otázce... o zajíčky se nejedná, tak v čem je problém?ádný mladí chlap nechce starí enu jako partnerku ... musí se s tím počítat a to kadá asi neustojí
Môj brat má cca u 17 rokov o hodne stariu partnerku, manelku a matku svojho dieaa.
Ale uznávam, e ich vekový rozdiel u je na hrane a nie pre kadého... Len by som proste bola opatrná s výrazmi "iadny", "nikdy" a "kadá"...
No nejlepí je to nechat osudu ... nějak to vdy dopadne .. je potřeba se jen připravit ne vechny monosti . Jsem ráda , e jsem dostala aspoň ten čas ..co je u mně dost posun vpřed .
Není tady
Selima napsal(a):
carpediem napsal(a):
Grainne napsal(a):
no jasněty bys neměla ?
Kleines "L", bitte.
Ich bin mir hundertprozentig sicher, dass grosser Buchstabe da sein soll.
Není tady
Grainne napsal(a):
Selima napsal(a):
Grainne napsal(a):
ádný mladí chlap nechce starí enu jako partnerku ... musí se s tím počítat a to kadá asi neustojíMôj brat má cca u 17 rokov o hodne stariu partnerku, manelku a matku svojho dieaa.
Ale uznávam, e ich vekový rozdiel u je na hrane a nie pre kadého... Len by som proste bola opatrná s výrazmi "iadny", "nikdy" a "kadá"...
No nejlepí je to nechat osudu ... nějak to vdy dopadne .. je potřeba se jen připravit ne vechny monosti . Jsem ráda , e jsem dostala aspoň ten čas ..co je u mně dost posun vpřed .
Někdy je třeba tomu osudu trochu pomoct.
Není tady
Selima napsal(a):
Fajn chlapov nemám kategorizovaných podža veku, výky, vzdelania, platu, čísla topánok a plnochruposti....
Proste mi s ním buď je dobre, alebo nie je. To je pre mňa jediný platný výsledok v partnerskom vzahu.
Plnochrupost je nádherný výraz!!!
Není tady
carpediem napsal(a):
Grainne napsal(a):
Selima napsal(a):
Môj brat má cca u 17 rokov o hodne stariu partnerku, manelku a matku svojho dieaa.Ale uznávam, e ich vekový rozdiel u je na hrane a nie pre kadého... Len by som proste bola opatrná s výrazmi "iadny", "nikdy" a "kadá"...
Někdy je třeba tomu osudu trochu pomoct.
radeji to necham na nem a jen tak prihlizim
Není tady
carpediem napsal(a):
Selima napsal(a):
carpediem napsal(a):
Kleines "L", bitte.
Ich bin mir hundertprozentig sicher, dass grosser Buchstabe da sein soll.
Na ja, das hängt davon ab, was man damit sagen will, das stimmt.
Upravil(a) Selima (18. 8. 2014 8:40)
Není tady
Selima napsal(a):
carpediem napsal(a):
Selima napsal(a):
Kleines "L", bitte.Ich bin mir hundertprozentig sicher, dass grosser Buchstabe da sein soll.
Na ja, das hängt davon ab, was mann damit sagen will, das stimmt.
Z.B. meine liebe Frau=moje milá paní, meine Liebe=moje zlatá( zpodstatnělé př.jm.)
A hezké ráno přeju!
Není tady
Ja ja, ich dachte dass es ein Adjektiv ist... so wie "moja milá" - aber da ist es eigentlich schwer zu sagen, ob es Adjektiv oder Substantiv ist.
Upravil(a) Selima (18. 8. 2014 8:42)
Není tady