|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

olasik napsal(a):
Ale tím neříkám, že můj způsob je jedinej nejlepší na světě (jak píšeš)........klidně můžeš žít dobře i jiným způsobem Erem a Grainne a spol.......ale nevidím žádný závratný výsledky
... o výsledky snad ani nejde, si myslim. Stačí, že je dobře 
Není tady

olasik napsal(a):
... kdyby v ložnici vytáh svojí vrtačku ......
... a přivrtal mi konečně garnýže, ať můžu konečně pověsit nový záclony ... a pár poliček na knížky ... a pak by s ní mohl plynule přejít do kuchyně a přivrtat kořenky ... a pak ještě poličku v koupelně ... to bych aj ocenila 
Upravil(a) Míša Kulička (14. 8. 2014 10:18)
Není tady
klidně můžeš žít dobře i jiným způsobem
Taky bych řekla... tak proč jim pořád vykládáš, jak to - na rozdíl od jinejch - dělají blbě a těm jinejm závídí?
Není tady

helena napsal(a):
klidně můžeš žít dobře i jiným způsobem
Taky bych řekla... tak proč jim pořád vykládáš, jak to - na rozdíl od jinejch - dělají blbě a těm jinejm závídí?
Protože jakmile někdo napíše něco radostnýho ze svýho života , jdou nas.aně po něm.......to vypadá jako frustrace a závist .
Není tady

Míša Kulička napsal(a):
olasik napsal(a):
... a přivrtal mi konečně garnýže, ať můžu konečně pověsit nový záclony ... a pár poliček na knížky ... a pak by s ní mohl plynule přejít do kuchyně a přivrtat kořenky ... a pak ještě poličku v koupelně ... to bych aj ocenila

Není tady
jdou nas.aně po něm.......to vypadá jako frustrace a závist
Jo ták... no, někdo ani "něco radostnýho" napsat nemusí, aby po něm bylo obratem vyjeto, že...
Ale vsadím boty, že v tom případě to nepůsobí "frustrace a závist", ale pohnutky veskrze "lidumilný" (abych teda rovnou nenapsala "svatouškovský"
)
Není tady
helena napsal(a):
jdou nas.aně po něm.......to vypadá jako frustrace a závist
Jo ták... no, někdo ani "něco radostnýho" napsat nemusí, aby po něm bylo obratem vyjeto, že... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Ale vsadím boty, že v tom případě to nepůsobí "frustrace a závist", ale pohnutky veskrze "lidumilný" (abych teda rovnou nenapsala "svatouškovský" http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png)
Pravdu díš.
Není tady

Míša Kulička napsal(a):
olasik napsal(a):

Není tady

Zrovna teď by se ten s vrtackou hodil-spadla mi policka v kuchyni.
TROCHU jsem nadávala...fakt skoro to nebylo ani slyšet přes zavřené okno na ulici...a taky jsem byla rada,ze konečně vím, co s volným časem....
Není tady

mokory napsal(a):
TROCHU jsem nadávala...fakt skoro to nebylo ani slyšet přes zavřené okno na ulici...a taky jsem byla rada,ze konečně vím, co s volným časem....
A jak sezenes chlapa s vrtackou? 
Není tady

Nikde nebyl(když jsem koukla z okna, všude jen samý ženský
, no, už zase visí( taky jsem se sama pochválila).
Až přijde domů ten, co to umí s vrtačkou, nebude mít co dělat.
Není tady

mokory napsal(a):
Až přijde domů ten, co to umí s vrtačkou, nebude mít co dělat.
Šikovná! 
Není tady
gymnasión napsal(a):
mokory napsal(a):
Až přijde domů ten, co to umí s vrtačkou, nebude mít co dělat.Šikovná!
No nevím. Obávám se, že až si to přečte ta, která jediná ví vše, dozví se mokory, že se chová nežensky, a s takovou od ní chlap brzy uteče. 
Jinak chválím též. Není nad to, když si člověk, tedy ženská, umí poradit. 
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
olasik napsal(a):
Vzhledem k plánovanému přesunu do nového domova bych uvítala totéž. Hlavně kdyby se po provedení výše uvedeného odebral hezky domů. 
Není tady

modrovous napsal(a):
gymnasión napsal(a):
mokory napsal(a):
No nevím. Obávám se, že až si to přečte ta, která jediná ví vše, dozví se mokory, že se chová nežensky, a s takovou od ní chlap brzy uteče.
Jasně! V řemesle i v životě
. Přitluču, vyvrtám, zašroubuju, rozeberu a složím, vyměním... Pak hodím vidle do kompostu, opráším si ruce a dám si kafčo... JO! Není nad ně..
Upravil(a) gymnasión (14. 8. 2014 17:28)
Není tady

Gymnastko a ModrejVousku, dík za pochvalu.
No, znáte to, co nouze naučila Dalibora:)
Ale jo, šlo by počkat na "toho s vrtačkou", ale radši, než aby se pihňal celej večer s policí, tak to radši půjdem někam ven, za létem, dokud tu je. 
Není tady
Nikde nebyl... všude jen samý ženský... no, už zase visí
Proboha KDO visí?L 
(Ale jo... já vím... jseš šikovná baba
)
že se chová nežensky, a s takovou od ní chlap brzy uteče
No bodejť by neutekl, když na něj ani ta blbá police nezbyde... copak by dělal doma... s manželkou?

Upravil(a) helena (14. 8. 2014 17:57)
Není tady

modrovous napsal(a):
gymnasión napsal(a):
mokory napsal(a):
Přesně !
Už se vůbec nedivím , že muži chtějí přijít do mýho bytu , vysprchnout se , navečeřet - když už tam jsou .
, vyvenčit vrtačku a jít.
Předpokádaj automaticky, že i ty garnýže umím přidělat, takže bude dostatečně útulno při zábavě .......záclonky 
Není tady

Judyna napsal(a):
Pro Graine
Nechápu, proč Ti vadí mladší muži. Nevím, kolik Ti je let, ale myslím tak něco přes 40? Jestli ano, tak pak přece mladší parner nevadí - spíš naopak. Toto se snad řeší někdy kolem 20 let, ale čím jsi starší, tím méně záleží na věku partnera. Jde přece o jiné věci.
Já žiju na malém městě, ale ve svém okolí mám dva páry (obojí znám), kde je muž o hodně mladší než žena. Obě ženy jsou 45-48 let. Jedna má partnera o 19 let mladšího a jsou spolu už 6 let. Ona má dvě děti, společné mít nebudou. Druhá má nového manžela o 13 mladšího a s ním má 4 letou holčičku. I když je ten rozdíl tak velký, zatím to klape.
Držím palce.
Diky ... to potesi
ale to jsou vyjimky .. vetsinou to tak nedopadne .. ale to je celkem fuk, bud do toho clovek nesmi jit nebo s tim pocitat
Není tady
ale to jsou vyjimky .. vetsinou to tak nedopadne
Jak jinak... Grainne - bytostná optimistka 
Není tady

gymnasión napsal(a):
a tož: taky přihodím:
zajíček nezajíček, je to fakt jedno, o věk opravdu nejde.
Náhodou se mi zadřel za nehet zajíček o 25 let mladší. Bylo to milé koťátko. Skončilo to kvůli žárlivosti. Dodnes nechápu, jak takový skotačivý mládě v rozpuku sil mohlo žárlit na osobu s notně prorezivělou a věkem poškrábanou a všelijak pokroucenou karoserií a s mnohejma jinejma neduhama
Jak praví básník: Bylo to krásné a bylo toho dost...
tak takovy vekovy rozdil bych nedala ani omylem
to mi absolutne nic nerika ... max. jako sranda ..jednorazovka
zkusit se ma vse nebo skoro 
Není tady

olasik napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Judyna napsal(a):
Nebuď tak povrchní - já bych šla do hloubky....
U neceho takoveho se mi ekluje jit pod povrch ....
No ja byla vzdycky na starsi a pokrocile ... u mladat a “vecnych kluku“ mi naskakuji matersky pudy ...Mateřský pudy by tě rychle přešly kdyby v ložnici vytáh svojí vrtačku .......
To bys viděla jak jsou silný a agresivní , žádný miminko.
Je vidět , že nevíš o čem mluvíš.
to bych byla fakt prekvapena 
Není tady

gymnasión napsal(a):
mokory napsal(a):
TROCHU jsem nadávala...fakt skoro to nebylo ani slyšet přes zavřené okno na ulici...a taky jsem byla rada,ze konečně vím, co s volným časem....A jak sezenes chlapa s vrtackou?
tech je 
Není tady

helena napsal(a):
Nikde nebyl... všude jen samý ženský... no, už zase visí
Proboha KDO visí?L http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
(Ale jo... já vím... jseš šikovná baba)
No bodejť by neutekl, když na něj ani ta blbá police nezbyde... copak by dělal doma... s manželkou?![]()
kdyby toto platilo , tak by se mne vsichni drzeli jak kliste 
Není tady

Grainne napsal(a):
Judyna napsal(a):
Pro Graine
Nechápu, proč Ti vadí mladší muži. Nevím, kolik Ti je let, ale myslím tak něco přes 40? Jestli ano, tak pak přece mladší parner nevadí - spíš naopak. Toto se snad řeší někdy kolem 20 let, ale čím jsi starší, tím méně záleží na věku partnera. Jde přece o jiné věci.
Já žiju na malém městě, ale ve svém okolí mám dva páry (obojí znám), kde je muž o hodně mladší než žena. Obě ženy jsou 45-48 let. Jedna má partnera o 19 let mladšího a jsou spolu už 6 let. Ona má dvě děti, společné mít nebudou. Druhá má nového manžela o 13 mladšího a s ním má 4 letou holčičku. I když je ten rozdíl tak velký, zatím to klape.
Držím palce.Diky ... to potesi
ale to jsou vyjimky .. vetsinou to tak nedopadne .. ale to je celkem fuk, bud do toho clovek nesmi jit nebo s tim pocitat
Většinou to tak dopadne........posledních 20 let jsem žila se zajíčky a byly to vztahy na několik let.........a moje kolegyně z netu taky ......rodinné fotky: maminka a zajíček, zajíček a mí synové, zajíček a západ slunce v Chorvatsku atd......zajíček a moje nejlepší kamarádka ......
Není tady