|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
sahleb napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
helena napsal(a):
eine alte Fregatte
Stará rašple... fuksie vodkvetlá... baba jak díže...Od pubošků jsem zaslechla aj termín "stará vražda" ...
na tebe to teda sedi.....
Taky stará vydra, vystřílená puška a vyzobaná slunečnice.........
Není tady

carpediem napsal(a):
sahleb napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Od pubošků jsem zaslechla aj termín "stará vražda" ...na tebe to teda sedi.....
Taky stará vydra, vystřílená puška a vyzobaná slunečnice.........
a taky stará stanová kůže ... a v jedné indiánce byl odkaz na má ústa ... tuším, že loď byla tak děravá (jak ústa staré ženy) ... 
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
carpediem napsal(a):
sahleb napsal(a):
na tebe to teda sedi.....Taky stará vydra, vystřílená puška a vyzobaná slunečnice.........
a taky stará stanová kůže ... a v jedné indiánce byl odkaz na má ústa ... tuším, že loď byla tak děravá (jak ústa staré ženy) ...
V který? Něco jsem se jich načetla pod lavicí....
Není tady

carpediem napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
carpediem napsal(a):
Taky stará vydra, vystřílená puška a vyzobaná slunečnice.........a taky stará stanová kůže ... a v jedné indiánce byl odkaz na má ústa ... tuším, že loď byla tak děravá (jak ústa staré ženy) ...
V který? Něco jsem se jich načetla pod lavicí....
I. díl Vinnetoua:
Nazítří jsou zajatci přivázáni k mučednickým kůlům. Inču-čuna si nebyl jist, zda se Old Shatterhand a jeho přátelé skutečně provinili, a proto měl o jejich osudu rozhodnout boží soud.
"Je Old Shatterhand zvyklý zacházet s kánoí?" zeptal se Vinnetou.
"Ano!"
"Třikrát se obrací Rio Pecos a pak stojí na jejím levém břehu kůl. Když Old Shatterhand dostihne kůlu, je volný a jeho přátelé též."
"To je snadné. Co mi může zabránit dostat se tam?"
"Kánoe Old Shatterhanda bude děravá jako ústa staré ženy. Můj otec ho bude následovat."
"Bude ozbrojen?"
"Svým tomahawkem. Když zabije Old Shatterhanda dřív, než dostihne cíl, zemřou i jeho přátelé."
"A jaká bude má zbraň?" -
"Odvaha a rychlost. Ale ať se Old Shatterhand nepokouší vyhýbat boji. Vinnetou se svými bojovníky bude blízko a krupobití jeho šípů Old Shatterhand nikdy neunikne. Pak také zemrou jeho přátelé."
Zdroj
Není tady

Míša Kulička napsal(a):
carpediem napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
a taky stará stanová kůže ... a v jedné indiánce byl odkaz na má ústa ... tuším, že loď byla tak děravá (jak ústa staré ženy) ...V který? Něco jsem se jich načetla pod lavicí....
I. díl Vinnetoua:
Nazítří jsou zajatci přivázáni k mučednickým kůlům. Inču-čuna si nebyl jist, zda se Old Shatterhand a jeho přátelé skutečně provinili, a proto měl o jejich osudu rozhodnout boží soud.
"Je Old Shatterhand zvyklý zacházet s kánoí?" zeptal se Vinnetou.
"Ano!"
"Třikrát se obrací Rio Pecos a pak stojí na jejím levém břehu kůl. Když Old Shatterhand dostihne kůlu, je volný a jeho přátelé též."
"To je snadné. Co mi může zabránit dostat se tam?"
"Kánoe Old Shatterhanda bude děravá jako ústa staré ženy. Můj otec ho bude následovat."
"Bude ozbrojen?"
"Svým tomahawkem. Když zabije Old Shatterhanda dřív, než dostihne cíl, zemřou i jeho přátelé."
"A jaká bude má zbraň?" -
"Odvaha a rychlost. Ale ať se Old Shatterhand nepokouší vyhýbat boji. Vinnetou se svými bojovníky bude blízko a krupobití jeho šípů Old Shatterhand nikdy neunikne. Pak také zemrou jeho přátelé."
Zdroj
Není tady
olasik napsal(a):
carpediem napsal(a):
Grainne napsal(a):
no jasněty bys neměla ?
Grainne, můj manžel je mladší o dva roky, jsme spolu třicet let. Nikdy mi to nevadilo, ani jemu.
Jasně a pak se probudila s rukou v nočníku, všichni víme, že manžela nemáš , každou sobotu sedíš nalitá na netu a píšeš mi ......když mi zrovna neposíláš pohlednice domů........protože seš nemocná.....
No, podívej se, co jsi včera vyplodila o MÉM manželovi, kterého neznáš, stejně jako neznáš mě:
No Judtitko, ty jsi 30 let se stejným nudným ošklivým manželem, tak samozřejmě bys brala nějaký zajíce, to by byla vzpruha a oživení (podle hlasu jsi hodně stará paní )........ale to bylo vždycky, že ty co nejvíc chtěly se nejvíc pohoršovaly .
Až vytáhneš tu ruku z nočníku, dej si mokrý hadr na hlavu, jsi poněkud rozpolcená.

Není tady

Samozřejmě že tě znám, už deset let tě mám za zadkem .
A že máš manžela tvrdíš akorát ty , ovšem to ti nebrání každej večer a každej víkend sedět na netu a na někoho útočit pod vlivem alkoholu . Zvláštní manželství...... 
Není tady
Pro Graine
Nechápu, proč Ti vadí mladší muži. Nevím, kolik Ti je let, ale myslím tak něco přes 40? Jestli ano, tak pak přece mladší parner nevadí - spíš naopak. Toto se snad řeší někdy kolem 20 let, ale čím jsi starší, tím méně záleží na věku partnera. Jde přece o jiné věci.
Já žiju na malém městě, ale ve svém okolí mám dva páry (obojí znám), kde je muž o hodně mladší než žena. Obě ženy jsou 45-48 let. Jedna má partnera o 19 let mladšího a jsou spolu už 6 let. Ona má dvě děti, společné mít nebudou. Druhá má nového manžela o 13 mladšího a s ním má 4 letou holčičku. I když je ten rozdíl tak velký, zatím to klape.
Držím palce.
Není tady
A teď mě tak napadá filosofická otázka, když už jsme u těch zajochů.
.... Není lepší koloušek než zajíček?
Není tady

Judyna napsal(a):
To je otázka vkusu:
![]()
Upravil(a) Míša Kulička (13. 8. 2014 23:12)
Není tady
Nebuď tak povrchní - já bych šla do hloubky.... 

Není tady

a tož: taky přihodím:
zajíček nezajíček, je to fakt jedno, o věk opravdu nejde.
Náhodou se mi zadřel za nehet zajíček o 25 let mladší. Bylo to milé koťátko. Skončilo to kvůli žárlivosti. Dodnes nechápu, jak takový skotačivý mládě v rozpuku sil mohlo žárlit na osobu s notně prorezivělou a věkem poškrábanou a všelijak pokroucenou karoserií a s mnohejma jinejma neduhama
Jak praví básník: Bylo to krásné a bylo toho dost...
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Judyna napsal(a):
To je otázka vkusu:
http://jpeg.cz/images/2014/08/13/L5gqX.jpg http://www.featurepics.com/FI/Thumb300/ … 980150.jpg
Koloušek....to je Smolíček pacholíček, co už trochu povyrostl? A ten zajíček taky nejni zrovna erotickej symbol....představte si, že by se vám něco takového objevilo v ložnici, třeba manžel s podobným "smyslem pro humor" 
Není tady
kde prosímtě píšu to co píšeš?
Napsalas tohle - "je dobré šířit svoji moudrost , aby lidi mohli žít taky dobře ,jako ty"... z kontextu pak vyplývá, že ten, kdo nezištně šíří, jsi ty...
Koloušek....to je Smolíček pacholíček, co už trochu povyrostl?
Ne. Vyrostlej Smolíček je pacholek... 
Není tady
Daphné napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Judyna napsal(a):
To je otázka vkusu:
http://jpeg.cz/images/2014/08/13/L5gqX.jpg http://www.featurepics.com/FI/Thumb300/ … 980150.jpgKoloušek....to je Smolíček pacholíček, co už trochu povyrostl? A ten zajíček taky nejni zrovna erotickej symbol....představte si, že by se vám něco takového objevilo v ložnici, třeba manžel s podobným "smyslem pro humor"
To je sobeček, ne koloušek.
Není tady
helena napsal(a):
Napsalas tohle - "je dobré šířit svoji moudrost , aby lidi mohli žít taky dobře ,jako ty"... z kontextu pak vyplývá, že ten, kdo nezištně šíří, jsi ty...
Koloušek....to je Smolíček pacholíček, co už trochu povyrostl?
Ne. Vyrostlej Smolíček je pacholek... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Není tady
Oni umí být ti zajoši notně houževnatí až otravní..........bacha na ně 
Není tady
mia napsal(a):
Oni umí být ti zajoši notně houževnatí až otravní..........bacha na ně
Houževnatí v čem?
Není tady
v "dolézavosti", nechtěj slyšet "ne"......
Není tady

Judyna napsal(a):
U neceho takoveho se mi ekluje jit pod povrch ....
No ja byla vzdycky na starsi a pokrocile ... u mladat a “vecnych kluku“ mi naskakuji matersky pudy ... 
Není tady
Ono je lepší se jen kouknout a jít.......
Není tady
nechtěj slyšet "ne"
Páč jsou přesvědčený (naučený), že co chtějí, to si můžou vzít.
Upravil(a) helena (14. 8. 2014 7:15)
Není tady
nojo, mláďata......myslí si, že jim patří svět 
Není tady

helena napsal(a):
]
Ale tím neříkám, že můj způsob je jedinej nejlepší na světě (jak píšeš)........klidně můžeš žít dobře i jiným způsobem Erem a Grainne a spol.......ale nevidím žádný závratný výsledky
Není tady

Míša Kulička napsal(a):
Judyna napsal(a):
U neceho takoveho se mi ekluje jit pod povrch ....
No ja byla vzdycky na starsi a pokrocile ... u mladat a “vecnych kluku“ mi naskakuji matersky pudy ...
Mateřský pudy by tě rychle přešly kdyby v ložnici vytáh svojí vrtačku .......
To bys viděla jak jsou silný a agresivní , žádný miminko.
Je vidět , že nevíš o čem mluvíš.
Není tady