29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, holky alergičky, máte doma robotický vysvač na podlahu? Je lepší než klasický vysavače ve smyslu k alergiím?
Není tady
asi záleží, jakej máš, ale ten co mám já, mi přijde lepší, protže nevíří prach
Není tady
Pájo a jaký máš?
Není tady
Já mám Robzone a jsem s ním moc spokojená
Není tady
mám Robzone Dog, má hodně antialegických vychytávek
Není tady
třeba co?
Není tady
Ten máme taky, kvůli kočce a jsem s ním moc spokojená, chlupy nejsou a beberky taky ne
Není tady
různý prachový filtry, Hepa filtr a uvc lampa
Není tady
Jaký je význam té lampy?
Není tady
Sice jsem alergik, ale nemám tedy doma speciální vysavač. Když to vezmu v globálu, stejně máme skoro všude plovoucí podlahy,jen v dětském pokoji koberec. Vysavač máme "klasický", ale trochu lepší, takže vysává zcela v pohodě, vysoký výkon, hepa filtr samozřejmě, je i na plovoucí podlahy. Jinak podlahy vysaji a pak ještě vytřu mopem. Koberec jen vysávám. Moc užitku v koupi nějakého speciálního vysavače nevidím. Kdyby byl člověk astmatik (třeba silný), tak mu stejně vadí všechno, i závěsy, záclony, hračky plyšové, prach. A tomu se doma opravdu nejde dost dobře ubránit. Pokud nechceme žít zrovna na sterilním operačním sále. Co já jen vidím ohledně prachu, který utřu a než dojdu s prachovkou na druhou stranu poličky, tak už tam zase něco sedí . No nevím.
Není tady
nějak zabíjí bakterie, plísně a snad i viry nebo třeba roztoče
Není tady
super díky, to zní dobře
Není tady
babinetka211 napsal(a):
Sice jsem alergik, ale nemám tedy doma speciální vysavač. Když to vezmu v globálu, stejně máme skoro všude plovoucí podlahy,jen v dětském pokoji koberec. Vysavač máme "klasický", ale trochu lepší, takže vysává zcela v pohodě, vysoký výkon, hepa filtr samozřejmě, je i na plovoucí podlahy. Jinak podlahy vysaji a pak ještě vytřu mopem. Koberec jen vysávám. Moc užitku v koupi nějakého speciálního vysavače nevidím. Kdyby byl člověk astmatik (třeba silný), tak mu stejně vadí všechno, i závěsy, záclony, hračky plyšové, prach. A tomu se doma opravdu nejde dost dobře ubránit. Pokud nechceme žít zrovna na sterilním operačním sále. Co já jen vidím ohledně prachu, který utřu a než dojdu s prachovkou na druhou stranu poličky, tak už tam zase něco sedí
. No nevím.
Jenže když vysavač víří prach, tak se můžu ukýchat. Na druhou stranu koberec je taky prostor pro roztoče. Nechci sterilní prostředí, jen nemusím mít doma oči jak ongorák a pšikavku a snažím se pro to něco dělat
Není tady