Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 6. 8. 2014 19:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Jsem čarodejnice ?

olasik napsal(a):

helena napsal(a):

A ty budeš další na řadě
Aha... a to je podle tvýho "spíš varuju , když vidím někoho, kdo tak divně žije"?
Nebo jak jsi na to přišla, že bude další?

protože toho člověka znám a vím jak žije............a nezastírám ,že cítím škodolibou radost , když je někdo takový trdlo a sám si zničí život.........a škodolibá radost není ani TČ , ani takovej hřích ,jako žít cizí životy a vymýšlet si pomluvy .........

Škodolibá radost je presne to, čo pôsobí, že sa isté veci vrátia aj tebe, a škodolibo radovať sa budú druhí z teba. wink A to sú tiež všetko odžité a precítené veci, na vlastnej koži (Na Vlastní bulvy sa mi chcelo napísať).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#27 6. 8. 2014 20:28

olasik
Zablokovaný

Selima napsal(a):

olasik napsal(a):

helena napsal(a):

A ty budeš další na řadě
Aha... a to je podle tvýho "spíš varuju , když vidím někoho, kdo tak divně žije"?
Nebo jak jsi na to přišla, že bude další?

protože toho člověka znám a vím jak žije............a nezastírám ,že cítím škodolibou radost , když je někdo takový trdlo a sám si zničí život.........a škodolibá radost není ani TČ , ani takovej hřích ,jako žít cizí životy a vymýšlet si pomluvy .........

Škodolibá radost je presne to, čo pôsobí, že sa isté veci vrátia aj tebe, a škodolibo radovať sa budú druhí z teba. wink A to sú tiež všetko odžité a precítené veci, na vlastnej koži (Na Vlastní bulvy sa mi chcelo napísať).

Já vím, tý škodolibosti se pořád nemůžu zbavit , musím na tom pracovat .

Radši umřít a být svatý než dřít jako mourovatý.

Není tady

#28 6. 8. 2014 20:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Jj, aj na to mám na zozname "práca na sebe". cool Asi mi zostalo z detstva ono "vidíš, vidíš, mama (stará mama, babička, teta, možno aj otec) mala pravdu". stolt dumbom Alebo "došlo na moje slová".

Upravil(a) Selima (6. 8. 2014 20:55)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#29 6. 8. 2014 21:35

olasik
Zablokovaný

Selima napsal(a):

Jj, aj na to mám na zozname "práca na sebe". cool Asi mi zostalo z detstva ono "vidíš, vidíš, mama (stará mama, babička, teta, možno aj otec) mala pravdu". stolt dumbom Alebo "došlo na moje slová".

Je to až děsivý , co všechno se nám dostane v dětství pod kůži a nemůžeme se toho do konce života zbavit .......je to tam!
Mně je 56 let a dodnes si myslím, že třeba dělník nebo popelář je něco míň než my  , protože mě tím táta neustále krmil a přitom řadu takových profesí  nejsem ani schopná dělat ....smile.....( třeba prodavačku )

Upravil(a) olasik (6. 8. 2014 21:49)

Radši umřít a být svatý než dřít jako mourovatý.

Není tady

#30 10. 10. 2014 10:10

Alzbeta
♥♥♥----

to je úsměvné, ty problémy lidí smile))), že na to někdo má čas smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí