|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

olasik napsal(a):
helena napsal(a):
A ty budeš další na řadě
Aha... a to je podle tvýho "spíš varuju , když vidím někoho, kdo tak divně žije"?
Nebo jak jsi na to přišla, že bude další?protože toho člověka znám a vím jak žije............a nezastírám ,že cítím škodolibou radost , když je někdo takový trdlo a sám si zničí život.........a škodolibá radost není ani TČ , ani takovej hřích ,jako žít cizí životy a vymýšlet si pomluvy .........
Škodolibá radost je presne to, čo pôsobí, že sa isté veci vrátia aj tebe, a škodolibo radovať sa budú druhí z teba.
A to sú tiež všetko odžité a precítené veci, na vlastnej koži (Na Vlastní bulvy sa mi chcelo napísať).
Není tady

Selima napsal(a):
olasik napsal(a):
helena napsal(a):
A ty budeš další na řadě
Aha... a to je podle tvýho "spíš varuju , když vidím někoho, kdo tak divně žije"?
Nebo jak jsi na to přišla, že bude další?protože toho člověka znám a vím jak žije............a nezastírám ,že cítím škodolibou radost , když je někdo takový trdlo a sám si zničí život.........a škodolibá radost není ani TČ , ani takovej hřích ,jako žít cizí životy a vymýšlet si pomluvy .........
Škodolibá radost je presne to, čo pôsobí, že sa isté veci vrátia aj tebe, a škodolibo radovať sa budú druhí z teba.
A to sú tiež všetko odžité a precítené veci, na vlastnej koži (Na Vlastní bulvy sa mi chcelo napísať).
Já vím, tý škodolibosti se pořád nemůžu zbavit , musím na tom pracovat .
Není tady

Jj, aj na to mám na zozname "práca na sebe".
Asi mi zostalo z detstva ono "vidíš, vidíš, mama (stará mama, babička, teta, možno aj otec) mala pravdu".
Alebo "došlo na moje slová".
Upravil(a) Selima (6. 8. 2014 20:55)
Není tady

Selima napsal(a):
Jj, aj na to mám na zozname "práca na sebe".
Asi mi zostalo z detstva ono "vidíš, vidíš, mama (stará mama, babička, teta, možno aj otec) mala pravdu".
![]()
Alebo "došlo na moje slová".
Je to až děsivý , co všechno se nám dostane v dětství pod kůži a nemůžeme se toho do konce života zbavit .......je to tam!
Mně je 56 let a dodnes si myslím, že třeba dělník nebo popelář je něco míň než my , protože mě tím táta neustále krmil a přitom řadu takových profesí nejsem ani schopná dělat ....
.....( třeba prodavačku )
Upravil(a) olasik (6. 8. 2014 21:49)
Není tady
to je úsměvné, ty problémy lidí
))), že na to někdo má čas 
Není tady