18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
olasik napsal(a):
helena napsal(a):
A ty bude dalí na řadě
Aha... a to je podle tvýho "spí varuju , kdy vidím někoho, kdo tak divně ije"?
Nebo jak jsi na to přila, e bude dalí?protoe toho člověka znám a vím jak ije............a nezastírám ,e cítím kodolibou radost , kdy je někdo takový trdlo a sám si zničí ivot.........a kodolibá radost není ani TČ , ani takovej hřích ,jako ít cizí ivoty a vymýlet si pomluvy .........
kodolibá radost je presne to, čo pôsobí, e sa isté veci vrátia aj tebe, a kodolibo radova sa budú druhí z teba. A to sú tie vetko odité a precítené veci, na vlastnej koi (Na Vlastní bulvy sa mi chcelo napísa).
Není tady
Selima napsal(a):
olasik napsal(a):
helena napsal(a):
A ty bude dalí na řadě
Aha... a to je podle tvýho "spí varuju , kdy vidím někoho, kdo tak divně ije"?
Nebo jak jsi na to přila, e bude dalí?protoe toho člověka znám a vím jak ije............a nezastírám ,e cítím kodolibou radost , kdy je někdo takový trdlo a sám si zničí ivot.........a kodolibá radost není ani TČ , ani takovej hřích ,jako ít cizí ivoty a vymýlet si pomluvy .........
kodolibá radost je presne to, čo pôsobí, e sa isté veci vrátia aj tebe, a kodolibo radova sa budú druhí z teba. A to sú tie vetko odité a precítené veci, na vlastnej koi (Na Vlastní bulvy sa mi chcelo napísa).
Já vím, tý kodolibosti se pořád nemůu zbavit , musím na tom pracovat .
Není tady
Jj, aj na to mám na zozname "práca na sebe". Asi mi zostalo z detstva ono "vidí, vidí, mama (stará mama, babička, teta, mono aj otec) mala pravdu". Alebo "dolo na moje slová".
Upravil(a) Selima (6. 8. 2014 20:55)
Není tady
Selima napsal(a):
Jj, aj na to mám na zozname "práca na sebe". Asi mi zostalo z detstva ono "vidí, vidí, mama (stará mama, babička, teta, mono aj otec) mala pravdu". Alebo "dolo na moje slová".
Je to a děsivý , co vechno se nám dostane v dětství pod kůi a nemůeme se toho do konce ivota zbavit .......je to tam!
Mně je 56 let a dodnes si myslím, e třeba dělník nebo popelář je něco míň ne my , protoe mě tím táta neustále krmil a přitom řadu takových profesí nejsem ani schopná dělat .........( třeba prodavačku )
Upravil(a) olasik (6. 8. 2014 21:49)
Není tady
to je úsměvné, ty problémy lidí ))), e na to někdo má čas
Není tady