29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stává se vám, že něco řeknete a ono se to splní ?
U nás v domě bydlí jeden soused, kterej se pořád stará o druhý lidi a žije jejich životy ........asi není schopen se sám zabavit .
A protože jsem si všimla, že i mě rád řeší a živě se zajímá o můj život , před časem jsem napsala na jednom foru varování : Nováku ,přestan se starat o druhý lidi ,nebo dopadneš jako vaše babička (místní drbna č.1,nebo jako Martinovská (č.2.). Obě dotyčné dámy už jsou v hrobečku .
Tak jsem ho důrazně varovala a světe div se, za měsíc jsem ho potkala a on má berle ! Nemůže chodit , má bolesti a přitom pracuje manuálně a má nájemní byt, což činí skutečně nechutnou sumu !
Před měsícem jsem se pohádala s bráchou , protože jsem ho prosila o jednu službu a on mě odmítl a ještě si na mě docela otvíral pusu ........tak jsem při hádce pronesla : vono se ti to vrátí , tyhle věci se vrací........neboj.
A včéra jsem s hrůzou zjistila od dcery , že můj bratr má zničehonic těžkou paradentozu (kterou v rodině nikdo nemá) a sypou se mu zuby a lítá k doktoru na zákroky ! A zuby jsou přece vztahy!
Nikomu nic zlýho nepřeju ,ale děsí mě, že něco řeknu a ono se to stane a docela brzo.
Není tady
Já bych především takové výhrůžky nikomu nepřála ani neříkala či nepsala a hlavně nevysílala v myšlenkách.
Protože - co vysíláš, to se ti vrátí, platí pro nás pro všechny.
A od toho je tady bůh (ať už je to kdokoliv/cokoliv), aby soudil a vracel, ne my.
K paradentoze, ta není z ničeho nic. Neobjeví se ze dne na den, je to dlouhodobý vývoj.
Upravil(a) Eva. (6. 8. 2014 10:47)
Není tady
Eva. napsal(a):
Já bych především takové výhrůžky nikomu nepřála ani neříkala či nepsala a hlavně nevysílala v myšlenkách.
A od toho je tady bůh (ať už je to kdokoliv/cokoliv), aby soudil a vracel, ne my.
Já vím, že se to vrací ........proto neříkám třeba: brzo umřeš, spíš varuju , když vidím někoho, kdo tak divně žije.
Pokud bráchu poprosím o pomoc a on mě zbaběle pošle někam .....v situaci ,kterou bych já hned aktivně řešila, kdyby šlo o něj .........tak si prostě myslím, že se mu to vrátí .
Takových příkladů mám kolem sebe sto...........a pořád se to opakuje.
Třeba můj BM nám dřív docela ublížil ,mě i dětem a vrátilo se mu to vrchovatě .....na zdraví i v životě .
Vnoučata nezná, vůbec netuší , co to je , hrát si s nima .....a ještě bojuje s vážnou chorobou a podivnou manželkou.
Babča, co bydlela nahoře, sbírala drby o celým baráku a když nic nesehnala, tak si to prostě vymyslela a roznášela zlý pomluvy . A potom zemřela hlady a žízní ..........nenašel se nikdo,kdo by jí pomohl.
Není tady
Eva. napsal(a):
K paradentoze, ta není z ničeho nic. Neobjeví se ze dne na den, je to dlouhodobý vývoj.
Kdyby jí měl ,věděla bych to,určitě by mi to řekla máma........protože ona pořád skuhrá nad těžkým životem a hlídá svoje dvě miminka (bráchu a ségru ) jako oko v hlavě .
Ale zmínila se mi o tom až včéra ........a pak mi to říkala i dcera.
Není tady
Tak koukámže místní spamerky se mnou nemluví............na jiných tématech toho naplácají až hrůza , pátý přes devátý ,sedí tu od rána od pěti..-...ale když člověk vznese inteligentní dotaz , tak žádná reakce .......
Jako malý děti ve školce .......
Není tady
Stává se vám, že něco řeknete a ono se to splní ?
Často... a právě proto si dávám sakra bacha nejen na to, co řeknu, ale i na to, co si jen myslím...
Není tady
Kdo s čím zachází, tím také schází. Dle lidové tradice čarodějnice záměrně škodily nebo se snažily škodit, činem či myšlenkou. Takže zodpovědět si sama otázku, jestli se snažím někomu škodit( i bez černé magie:)) a posléze si odpovědět sama na původní otázku : Jsem čarodějnice?
Není tady
carpediem napsal(a):
Kdo s čím zachází, tím také schází. Dle lidové tradice čarodějnice záměrně škodily nebo se snažily škodit, činem či myšlenkou. Takže zodpovědět si sama otázku, jestli se snažím někomu škodit( i bez černé magie:)) a posléze si odpovědět sama na původní otázku : Jsem čarodějnice?
No já rozhodně nikomu neškodím.......ty lidi si to dělají sami ,nemůžu za to,že nemají rozum a dělají chyby.......navíc jsem je varovala , co by mohlo přijít a neposlechli...........jen sklidili,co seli.......
A ty budeš další na řadě ,ale věřím tomu, že si taky myslíš, že ne.......to si myslel i brácha a dnes je bezzubej.......
Ty zuby jsou první varování .......bacha brácho!
Není tady
olasik napsal(a):
carpediem napsal(a):
No já rozhodně nikomu neškodím.......ty lidi si to dělají sami ,nemůžu za to,že nemají rozum a dělají chyby.......navíc jsem je varovala , co by mohlo přijít a neposlechli...........jen sklidili,co seli.......
A ty budeš další na řadě ,ale věřím tomu, že si taky myslíš, že ne.......to si myslel i brácha a dnes je bezzubej.......
Ty zuby jsou první varování .......bacha brácho!
Věřit je někdy lepší, než vědět. Tak věř.
Není tady
No vidíš, a sama sis tak krásně odpověděla.
Není tady
A ty budeš další na řadě
Aha... a to je podle tvýho "spíš varuju , když vidím někoho, kdo tak divně žije"?
Nebo jak jsi na to přišla, že bude další?
Není tady
carpediem napsal(a):
olasik napsal(a):
carpediem napsal(a):
Ty zuby jsou první varování .......bacha brácho!Věřit je někdy lepší, než vědět. Tak věř.
To jsem se špatně vyjádřila, ne že věřím, ale VÍM........a tisíce příkladů to potvrzuje .........ale to je nesdělitelný,to si musíš vychutnat sama .
Já jsem v pohodě,nikoho nešpehuju,cizí životy nežiju jako Novák ,ani nepodrážím vlastního bráchu ,naopak jen rozdávám lásku .
Akorát jsem dnes neuhlídala britskou kočku.......tak snad mě pámbu nepotrestá pouličníma koťatama.........
Není tady
Nějak mi uniká logika věci. Tisíce příkladů prokazují CO?
Jinak můj manžel má s kolegy v práci oblíbený hit: Statistika prokázala ho :-).
Není tady
olasik napsal(a):
...ale když člověk vznese inteligentní dotaz ...
Kde?
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
olasik napsal(a):
...ale když člověk vznese inteligentní dotaz ...
Kde?
Hledej moudrá slova, určitě se dopídíš.
Není tady
Tisíce příkladů prokazují CO?
No že "to je nesdělitelný".
Kde?
Tady - "Jsem čarodejnice ?" (pomineme-li chybějící háček nad e).
Se vám divím dámy... vždyť je to tak přehledný... křišťálově jasný...
Není tady
helena napsal(a):
Tisíce příkladů prokazují CO?
No že "to je nesdělitelný".
Kde?
Tady - "Jsem čarodejnice ?" (pomineme-li chybějící háček nad e).
Se vám divím dámy... vždyť je to tak přehledný... křišťálově jasný... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Mno, mám hlavně dojem, že ať na "inteligentní" dotaz odpovíš nebo neodpovíš, minimálně ti vypadají zuby, těmi to začíná.
Není tady
helena napsal(a):
A ty budeš další na řadě
Aha... a to je podle tvýho "spíš varuju , když vidím někoho, kdo tak divně žije"?
Nebo jak jsi na to přišla, že bude další?
protože toho člověka znám a vím jak žije............a nezastírám ,že cítím škodolibou radost , když je někdo takový trdlo a sám si zničí život.........a škodolibá radost není ani TČ , ani takovej hřích ,jako žít cizí životy a vymýšlet si pomluvy .........
Není tady
protože toho člověka znám a vím jak žije
Moment - ty jsi napsala "A ty budeš další na řadě" jako reakci na carpediem - takže ty ji znáš a víš, že páchá "hřích ,jako žít cizí životy a vymýšlet si pomluvy"?
Není tady
helena napsal(a):
Moment - ty jsi napsala "A ty budeš další na řadě" jako reakci na carpediem - takže ty ji znáš a víš, že páchá "hřích ,jako žít cizí životy a vymýšlet si pomluvy"?
Jes maj frend.
Není tady
olasik napsal(a):
helena napsal(a):
Moment - ty jsi napsala "A ty budeš další na řadě" jako reakci na carpediem - takže ty ji znáš a víš, že páchá "hřích ,jako žít cizí životy a vymýšlet si pomluvy"?Jes maj frend.
Aha, tak v tom případě mám dotazy já:
1. Kdo jsem
2. Čí životy žiju a jak to lze provést
3. Jaké konkrétní pomluvy a na koho si vymýšlím.
Děkuji za brzkou odpověď.
Není tady
Olasiku, lidem se během života stávají i ošklivé věci. Myslím, že toto všechno by se stalo i bez Tvého přispění. Kdybys to, cos jim "přála" myslela opravdu vážně a ve zlém, myslím, že by to spíš potrefilo Tebe a Tvou rodinu
Není tady
Judyna napsal(a):
Olasiku, lidem se během života stávají i ošklivé věci. Myslím, že toto všechno by se stalo i bez Tvého přispění. Kdybys to, cos jim "přála" myslela opravdu vážně a ve zlém, myslím, že by to spíš potrefilo Tebe a Tvou rodinu
Já jsem jim to nepřála......já jim říkala: nesahejte na kamna , spálíte se .......ale málokdy si člověk dá říct .
Ale pravda je, že někdy stačí i myšlenka.
Kdysi jsem chodila na jeden astrologický web a byla tam mladá maminka a stěžovala si na dluhy, že je nezvládá platit. Tak jsem si v duchu říkala: socka jedna , nezvládá peníze , ta je trapná.
A za pár dní se ukázalo, že mám kvůli svý lenosti dluh u Český televize 7 500 kč a byla jsem v sedmým nebi, když mě "socce" povolili splátky 500 kč měsíčně !
Není tady
Si čarodejnica, ale takých je nás viac! A treba si dávať ku.ewský pozor ja jazyk, lebo ono sa to človeku (trebárs časom) všetko vráti, čo vyšle... Čin, slovo, ba aj myšlienka.
Upravil(a) Selima (6. 8. 2014 19:35)
Není tady
olasik napsal(a):
Eva. napsal(a):
A od toho je tady bůh (ať už je to kdokoliv/cokoliv), aby soudil a vracel, ne my.Já vím, že se to vrací ........proto neříkám třeba: brzo umřeš, spíš varuju , když vidím někoho, kdo tak divně žije.
Pokud bráchu poprosím o pomoc a on mě zbaběle pošle někam .....v situaci ,kterou bych já hned aktivně řešila, kdyby šlo o něj .........tak si prostě myslím, že se mu to vrátí .
Takových příkladů mám kolem sebe sto...........a pořád se to opakuje.
Třeba můj BM nám dřív docela ublížil ,mě i dětem a vrátilo se mu to vrchovatě .....na zdraví i v životě .
Vnoučata nezná, vůbec netuší , co to je , hrát si s nima .....a ještě bojuje s vážnou chorobou a podivnou manželkou.
Babča, co bydlela nahoře, sbírala drby o celým baráku a když nic nesehnala, tak si to prostě vymyslela a roznášela zlý pomluvy . A potom zemřela hlady a žízní ..........nenašel se nikdo,kdo by jí pomohl.
Njn, myslieť si to môžeš, ale jednak to nie je tvoja zodpovednosť, a druhak - keď sa mu pletieš nezadržateľne do života, stáva sa z Teba niečo ako tvoj sused, jeho babička a Martinovská v jednom. A kolobeh života sa uzatvára a to, čo prorokuješ im, si sadne na teba...
Není tady