6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Zdravím,
tak jsem potkala chlapa, který mě naprosto okouzlil. Známe se cca dva měsíce, ale já se do něj stihla zamilovat. Mám za sebou dost oklivý rozchod, a teď jsem byla na chvíli astná. Proč říkám na chvíli? No protoe, to trvalo do dneka. On je hodně stydlivý a nesmělý, je mu 35 ale asi nemá dobré zkuenosti se vztahy. No a já u to nevydrela a řekla jsem mu, e k němu cítím víc ne jen kamarádství
On se dost zarazil a řek, e neví, co mi na to má odpovědět. Docela mě jeho reakce zklamala, myslela jsem, e to má stejně jako já. No nic, pobrečela jsem si, ale nedá se nic holt dělat. Začala jsem se i smiřovat s tím, e u ho asi neuvidím, e jsem ho tou svojí otevřeností vyplaila:rolleyes:.
Jene před chvílí mi od něj přila sms, e je mu se mnou dobře, a navrhnul dalí chůzku. Tak nevím, co si o tom mám myslet, chce se mnou být, chce se mnou kamarádit?????? Mám se ho na to ptát, nebo mám raději počkat, ne si to v hlavě srovná a netlačit na pilu, kdy je nesmělý????? Docela mě tve, e nevím, na čem jsem:rolleyes:
Není tady
...predstav si, e se Ti někdo líbí a tak troku si na něj myslí. Sejdete se a on na Tebe vybafne, e k Tobě cítí něco víc... Skočí mu do náruče, kdy prostě jetě nejsi tak daleko jako on?
Mně se něco podobného stalo a trvalo mi nějakou dobu, ne jsem srovnala s polovicí krok a pratila jsem do toho.
Není tady
Justify,
kdy jsem byla jetě hodně mladá, měla jsem to také tak: kdy někdo tomu druhému řekne, e ho miluje, tak buď spolu začnou chudit nebo se u neuvidí. A teď čím jsem starí, začínám si myslet, e jeden druhému můe říct, e ho miluje a přesto vztah můe vydret, i kdy spolu nezačnou chodit. Třeba u se nebudou vídat tak často, ne to ten druhý "rozchodí", ale vztah můe vydret. Má právo se zamilovat a má právo to tomu druhému říci. Podle mě by jsi se chovala dost faleně, kdyby jsi to tomu druhému neřekla. Drím ti pěsti, a vám to vyjde
Měla jsem také kamaráda, který mi řekl, e kdybych chtěla, rád by se mnou chodil a nepřestali jsme spolu kamarádit, i kdy já si pak brzy nala jiného....
Upravil(a) Tulipánka (5. 8. 2014 22:16)
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Justify,
kdy jsem byla jetě hodně mladá, měla jsem to také tak: kdy někdo tomu druhému řekne, e ho miluje, tak buď spolu začnou chudit nebo se u neuvidí. A teď čím jsem starí, začínám si myslet, e jeden druhému můe říct, e ho miluje a přesto vztah můe vydret, i kdy spolu nezačnou chodit. Třeba u se nebudou vídat tak často, ne to ten druhý "rozchodí", ale vztah můe vydret. Má právo se zamilovat a má právo to tomu druhému říci. Podle mě by jsi se chovala dost faleně, kdyby jsi to tomu druhému neřekla. Drím ti pěsti, a vám to vyjde
Měla jsem také kamaráda, který mi řekl, e kdybych chtěla, rád by se mnou chodil a nepřestali jsme spolu kamarádit, i kdy já si pak brzy nala jiného....
Já bych doporučila pro přítě , nikdy s citovými výlevy nezačínat jako první
Není tady
nikdy s citovými výlevy nezačínat jako první
Kdo nic nedělá, nic nezkazí... ale taky se ničeho nemusí dočkat.
Co se můe stát horího, ne se dozvědet, e druhá strana to vidí jinak? Nebo si myslí, e chlapi - začnou-li první - podobný sdělení snáejí líp?
Není tady
Grainne napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
...
To je případ od případu .......jestli jsi vyznávala lásku někomu,kdo chtěl jen občasnej sex , tak se nediv, e se lek.
To právě musí vycítit , jak tě ten druhej vnímá ...........a o co mu de.
Není tady
NO, máte pravdu. Prostě jsem to řekla. Máme se sejít zítra, on mi jetě večer napsal e se těí a mě uvidí, je se mnou moc rád. Tak počkám, třeba si to srovná v hlavě, ale nevím jistě, jestli bych teď snesla dalí zklamání, přeci jen, z rozchodu jsem se oklepala teprve nedávno. Sama jsem si říkala, e u se nikdy nezamiluju, protoe pro mě láska = bolest a zklamání z odmítnutí, nic jiného jsem zatím nepoznala. Jene se to stalo, spadla jsem do toho a po ui, říkala jsem si tedy ok, ale neřeknu mu to, aspoň zatím ne, protoe jsem si byla stoprocentně jistá, e mě odmítne. Ale včera nastala situace, e jsem to ze sebe vysypala, teď mě to mrzí, ale moc jsem si nepomohla:-( Pořád nevím, na čem jsem, on mě přímo neodmítnul ale taky neřek, e by mě chtěl:-( Tak doufám, e se vyjádří, nerada bych čekala několik let ne se rozhoupe.
Není tady
Nezoufej si, uvidí po té schůzce. Ale asi moc tlačí na pilu...............
Není tady
ELVIA napsal(a):
Nezoufej si, uvidí po té schůzce. Ale asi moc tlačí na pilu...............
Má pravdu, zkusím jetě počkat.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Graine, kdy nikdo nezačne první a oba se máme rádi, není to koda?
asi to koda je ... ale já bych to neriskovala ... pokud se máme rádi , tak se to nějak pozná , vycítí ... to slovní potvrzování má čas ...
Není tady
helena napsal(a):
nikdy s citovými výlevy nezačínat jako první
Kdo nic nedělá, nic nezkazí... ale taky se ničeho nemusí dočkat.
Co se můe stát horího, ne se dozvědet, e druhá strana to vidí jinak? Nebo si myslí, e chlapi - začnou-li první - podobný sdělení snáejí líp?
pokud na to má a dokae to unést , tak proč ne ..Asi to nikoho nepotěí ... rozhodně bych to nechala na později ... dá se poznat i beze slov , jak si asi stojí ...
Není tady
olasik napsal(a):
Grainne napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
...
To je případ od případu .......jestli jsi vyznávala lásku někomu,kdo chtěl jen občasnej sex , tak se nediv, e se lek.
To právě musí vycítit , jak tě ten druhej vnímá ...........a o co mu de.
Ne to opravdu ne .... to je nápad
Není tady
pokud na to má a dokae to unést
Grainne, dospělej jedinec dokáe unést, e ho nechce zrovna ten, koho si vybral...
Není tady
helena napsal(a):
pokud na to má a dokae to unést
Grainne, dospělej jedinec dokáe unést, e ho nechce zrovna ten, koho si vybral...
to ano ... ale někteří jedinci nemají zapotřebí to odmítnutí dostat napřímo ... dokáí si to vyvodit sami z chování partnera
Není tady
někteří jedinci nemají zapotřebí to odmítnutí dostat napřímo
Někteří ano - viz zrovna Justify - "já u to nevydrela a řekla jsem mu, e k němu cítím víc ne jen kamarádství".
Jestlie "do toho jdu", nemůu očekávat jenom to, e se mi ten druhej okamitě nadeně vrhne kolem krku...
Není tady
helena napsal(a):
někteří jedinci nemají zapotřebí to odmítnutí dostat napřímo
Někteří ano - viz zrovna Justify - "já u to nevydrela a řekla jsem mu, e k němu cítím víc ne jen kamarádství".
Jestlie "do toho jdu", nemůu očekávat jenom to, e se mi ten druhej okamitě nadeně vrhne kolem krku...
to je pravda ... na druhou stranu to vůbec nic neznamená , i kdyby ji nakrásně řekl , e jí miluje taky Takových je
Není tady
na druhou stranu to vůbec nic neznamená , i kdyby ji nakrásně řekl , e jí miluje taky
Jasně... nikomu nevěř, nikomu se nesvěřuj, nikomu neříkej, e něco cítí... vichni tu jsou jen proto, aby tě zklamávali.
Není tady
helena napsal(a):
na druhou stranu to vůbec nic neznamená , i kdyby ji nakrásně řekl , e jí miluje taky
Jasně... nikomu nevěř, nikomu se nesvěřuj, nikomu neříkej, e něco cítí... vichni tu jsou jen proto, aby tě zklamávali.
a budou mít jinou zkuenost ... ráda změním názor . Ale ted váně ... ty bys někomu věřila , e tě miluje , jen proto , e to řekl ?
Není tady
ty bys někomu věřila , e tě miluje , jen proto , e to řekl ?
Záleí na okolnostech... ve tři ráno po silvestrovský oslavě bych moná váhala...
Ale apriori spí ano... a následně bych ten výrok porovnávala s jeho chováním. Ono to jde obráceně taky - ale leckomu se můe stát, e patně vyhodnotí signály a pak se diví...
Upravil(a) helena (6. 8. 2014 12:45)
Není tady
helena napsal(a):
ty bys někomu věřila , e tě miluje , jen proto , e to řekl ?
Záleí na okolnostech... ve tři ráno po silvestrovský oslavě bych moná váhala... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ale apriori spí ano... a následně bych ten výrok porovnávala s jeho chováním. Ono to jde obráceně taky - ale leckomu se můe stát, e patně vyhodnotí signály a pak se diví...
asi tak ... shoda .. signaly kazdy vyhodnocuje jinak .. to je tezke
Není tady
signaly kazdy vyhodnocuje jinak
Ty základní ne... a pokud ano, je něco patně - v něm, bohuel.
Na psovi taky pozná, jestli chce podrbat pod krkem nebo ti po krku skočit...
Není tady
helena napsal(a):
signaly kazdy vyhodnocuje jinak
Ty základní ne... a pokud ano, je něco patně - v něm, bohuel.
Na psovi taky pozná, jestli chce podrbat pod krkem nebo ti po krku skočit...
Ty zakladni ne ... ale ty drobnejsi uz nejsou tak jednoznacne
Není tady
ty drobnejsi uz nejsou tak jednoznacne
To má jako s hudebním sluchem - někdo má absolutní, druhej je rád, kdy rozezná polku od valčíku... ale to přece neznamená, e nebude poslouchat muziku... lépe řečeno nebude sledovat koncert s partiturou v ruce, ale obyčejně si ho uije do tý míry, do který je schopen - nemusí přece poznat, e druhý housle o půl tónu ujely...
Není tady
helena napsal(a):
ty drobnejsi uz nejsou tak jednoznacne
To má jako s hudebním sluchem - někdo má absolutní, druhej je rád, kdy rozezná polku od valčíku... ale to přece neznamená, e nebude poslouchat muziku... lépe řečeno nebude sledovat koncert s partiturou v ruce, ale obyčejně si ho uije do tý míry, do který je schopen - nemusí přece poznat, e druhý housle o půl tónu ujely...
Není tady
Stránky: 1