Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 5. 8. 2014 21:25

Justify
♥♥-----

Řekla jsem mu, že ho miluju a on neodpověděl, co to znamená????????

Zdravím,

tak jsem potkala chlapa, který mě naprosto okouzlil. Známe se cca dva měsíce, ale já se do něj stihla zamilovat. Mám za sebou dost ošklivý rozchod, a teď jsem byla na chvíli šastná. Proč říkám na chvíli? No protože, to trvalo do dneška. On je hodně stydlivý a nesmělý, je mu 35 ale asi nemá dobré zkušenosti se vztahy. No a já už to nevydržela a řekla jsem mu, že k němu cítím víc než jen kamarádstvírodna

On se dost zarazil a řek, že neví, co mi na to má odpovědět. Docela mě jeho reakce zklamala, myslela jsem, že to má stejně jako jágrater. No nic, pobrečela jsem si, ale nedá se nic holt dělat. Začala jsem se i smiřovat s tím, že už ho asi neuvidím, že jsem ho tou svojí otevřeností vyplašila:rolleyes:.

Jenže před chvílí mi od něj přišla sms, že je mu se mnou dobře, a navrhnul další chůzku. Tak nevím, co si o tom mám myslet, chce se mnou být, chce se mnou kamarádit?????? Mám se ho na to ptát, nebo mám raději počkat, než si to v hlavě srovná a netlačit na pilu, když je nesmělý????? Docela mě štve, že nevím, na čem jsem:rolleyes:

Není tady

#2 5. 8. 2014 22:09

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Re: Řekla jsem mu, že ho miluju a on neodpověděl, co to znamená????????

...predstav si, že se Ti někdo líbí a tak trošku si na něj myslíš. Sejdete se a on na Tebe vybafne, že k Tobě cítí něco víc... Skočíš mu do náruče, když prostě ještě nejsi tak daleko jako on?
Mně se něco podobného stalo a trvalo mi nějakou dobu, než jsem srovnala s polovicí krok a praštila jsem do toho.

Zpomal.

Není tady

#3 5. 8. 2014 22:14

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Justify,
když jsem byla ještě hodně mladá, měla jsem to také tak: když někdo tomu druhému řekne, že ho miluje, tak buď spolu začnou chudit nebo se už neuvidí. A teď čím jsem starší, začínám si myslet, že jeden druhému může říct, že ho miluje a přesto vztah může vydržet, i když spolu nezačnou chodit. Třeba už se nebudou vídat tak často, než to ten druhý "rozchodí", ale vztah může vydržet. Mᚠprávo se zamilovat a mᚠprávo to tomu druhému říci. Podle mě by jsi se chovala dost falešně, kdyby jsi to tomu druhému neřekla. Držím ti pěsti, a vám to vyjde smile
Měla jsem také kamaráda, který mi řekl, že kdybych chtěla, rád by se mnou chodil a nepřestali jsme spolu kamarádit, i když já si pak brzy našla jiného....

Upravil(a) Tulipánka (5. 8. 2014 22:16)

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#4 6. 8. 2014 0:05

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

Justify,
když jsem byla ještě hodně mladá, měla jsem to také tak: když někdo tomu druhému řekne, že ho miluje, tak buď spolu začnou chudit nebo se už neuvidí. A teď čím jsem starší, začínám si myslet, že jeden druhému může říct, že ho miluje a přesto vztah může vydržet, i když spolu nezačnou chodit. Třeba už se nebudou vídat tak často, než to ten druhý "rozchodí", ale vztah může vydržet. Mᚠprávo se zamilovat a mᚠprávo to tomu druhému říci. Podle mě by jsi se chovala dost falešně, kdyby jsi to tomu druhému neřekla. Držím ti pěsti, a vám to vyjde smile
Měla jsem také kamaráda, který mi řekl, že kdybych chtěla, rád by se mnou chodil a nepřestali jsme spolu kamarádit, i když já si pak brzy našla jiného....

Já bych doporučila pro příště , nikdy s citovými výlevy nezačínat jako první

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#5 6. 8. 2014 8:21

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Graine, když nikdo nezačne první a oba se máme rádi, není to škoda?

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#6 6. 8. 2014 8:25

helena
♥♥♥♥♥♥♥

nikdy s citovými výlevy nezačínat jako první
Kdo nic nedělá, nic nezkazí... ale taky se ničeho nemusí dočkat.
Co se může stát horšího, než se dozvědet, že druhá strana to vidí jinak? Nebo si myslíš, že chlapi - začnou-li první - podobný sdělení snášejí líp?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#7 6. 8. 2014 8:32

olasik
Zablokovaný

Grainne napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

...

To je případ od případu .......jestli jsi vyznávala lásku někomu,kdo chtěl jen občasnej sex , tak se nediv, že se lek.
To právě musíš vycítit , jak tě ten druhej vnímá ...........a o co mu de.

Radši umřít a být svatý než dřít jako mourovatý.

Není tady

#8 6. 8. 2014 8:35

Justify
♥♥-----

NO, máte pravdu. Prostě jsem to řekla. Máme se sejít zítra, on mi ještě večer napsal že se těší až mě uvidí, je se mnou moc rád. Tak počkám, třeba si to srovná v hlavě, ale nevím jistě, jestli bych teď snesla další zklamání, přeci jen, z rozchodu jsem se oklepala teprve nedávno. Sama jsem si říkala, že už se nikdy nezamiluju, protože pro mě láska = bolest a zklamání z odmítnutí, nic jiného jsem zatím nepoznala. Jenže se to stalo, spadla jsem do toho až po uši, říkala jsem si tedy ok, ale neřeknu mu to, aspoň zatím ne, protože jsem si byla stoprocentně jistá, že mě odmítne. Ale včera nastala situace, že jsem to ze sebe vysypala, teď mě to mrzí, ale moc jsem si nepomohla:-( Pořád nevím, na čem jsem, on mě přímo neodmítnul ale taky neřek, že by mě chtěl:-( Tak doufám, že se vyjádří, nerada bych čekala několik let než se rozhoupe.

Není tady

#9 6. 8. 2014 9:12

ELVIA
♥------

Nezoufej si, uvidíš po té schůzce. Ale asi moc tlačíš na pilu...............

Není tady

#10 6. 8. 2014 9:33

Justify
♥♥-----

ELVIA napsal(a):

Nezoufej si, uvidíš po té schůzce. Ale asi moc tlačíš na pilu...............

Mᚠpravdu, zkusím ještě počkat.

Není tady

#11 6. 8. 2014 10:47

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

Graine, když nikdo nezačne první a oba se máme rádi, není to škoda?

asi to škoda je ... ale já bych to neriskovala ... pokud se máme rádi , tak se to nějak pozná , vycítí ... to slovní potvrzování má čas ...

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#12 6. 8. 2014 10:51

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

nikdy s citovými výlevy nezačínat jako první
Kdo nic nedělá, nic nezkazí... ale taky se ničeho nemusí dočkat.
Co se může stát horšího, než se dozvědet, že druhá strana to vidí jinak? Nebo si myslíš, že chlapi - začnou-li první - podobný sdělení snášejí líp?

pokud na to mᚠa dokažeš to unést , tak proč ne ..Asi to nikoho nepotěší ... rozhodně bych to nechala na později ... dá se poznat i beze slov , jak si asi stojíš ...

Není tady

#13 6. 8. 2014 10:52

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

olasik napsal(a):

Grainne napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

...

To je případ od případu .......jestli jsi vyznávala lásku někomu,kdo chtěl jen občasnej sex , tak se nediv, že se lek.
To právě musíš vycítit , jak tě ten druhej vnímá ...........a o co mu de.

Ne to opravdu ne .... to je nápad roll

Není tady

#14 6. 8. 2014 11:55

helena
♥♥♥♥♥♥♥

pokud na to mᚠa dokažeš to unést
Grainne, dospělej jedinec dokáže unést, že ho nechce zrovna ten, koho si vybral...

Není tady

#15 6. 8. 2014 11:58

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

pokud na to mᚠa dokažeš to unést
Grainne, dospělej jedinec dokáže unést, že ho nechce zrovna ten, koho si vybral...

to ano ... ale někteří jedinci nemají zapotřebí to odmítnutí  dostat napřímo ... dokáží si to vyvodit sami z chování partnera

Není tady

#16 6. 8. 2014 12:02

helena
♥♥♥♥♥♥♥

někteří jedinci nemají zapotřebí to odmítnutí  dostat napřímo
Někteří ano - viz zrovna Justify - "já už to nevydržela a řekla jsem mu, že k němu cítím víc než jen kamarádství".
Jestliže "do toho jdu", nemůžu očekávat jenom to, že se mi ten druhej okamžitě nadšeně vrhne kolem krku...

Není tady

#17 6. 8. 2014 12:06

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

někteří jedinci nemají zapotřebí to odmítnutí  dostat napřímo
Někteří ano - viz zrovna Justify - "já už to nevydržela a řekla jsem mu, že k němu cítím víc než jen kamarádství".
Jestliže "do toho jdu", nemůžu očekávat jenom to, že se mi ten druhej okamžitě nadšeně vrhne kolem krku...

to je pravda ... na druhou stranu to vůbec nic neznamená , i kdyby ji nakrásně řekl , že jí miluje taky smile  Takových je smile

Není tady

#18 6. 8. 2014 12:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

na druhou stranu to vůbec nic neznamená , i kdyby ji nakrásně řekl , že jí miluje taky
Jasně... nikomu nevěř, nikomu se nesvěřuj, nikomu neříkej, že něco cítíš... všichni tu jsou jen proto, aby tě zklamávali.

Není tady

#19 6. 8. 2014 12:26

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

na druhou stranu to vůbec nic neznamená , i kdyby ji nakrásně řekl , že jí miluje taky
Jasně... nikomu nevěř, nikomu se nesvěřuj, nikomu neříkej, že něco cítíš... všichni tu jsou jen proto, aby tě zklamávali.

až budou mít jinou zkušenost ... ráda změním názor . Ale ted vážně ... ty bys někomu věřila , že tě miluje , jen proto , že to řekl ?

Není tady

#20 6. 8. 2014 12:43

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ty bys někomu věřila , že tě miluje , jen proto , že to řekl ?
Záleží na okolnostech... ve tři ráno po silvestrovský oslavě bych možná váhala... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ale apriori spíš ano... a následně bych ten výrok porovnávala s jeho chováním. Ono to jde obráceně taky - ale leckomu se může stát, že špatně vyhodnotí signály a pak se diví...

Upravil(a) helena (6. 8. 2014 12:45)

Není tady

#21 6. 8. 2014 14:04

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

ty bys někomu věřila , že tě miluje , jen proto , že to řekl ?
Záleží na okolnostech... ve tři ráno po silvestrovský oslavě bych možná váhala... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ale apriori spíš ano... a následně bych ten výrok porovnávala s jeho chováním. Ono to jde obráceně taky - ale leckomu se může stát, že špatně vyhodnotí signály a pak se diví...

asi tak ... shoda .. signaly kazdy vyhodnocuje jinak .. to je tezke

Není tady

#22 6. 8. 2014 14:16

helena
♥♥♥♥♥♥♥

signaly kazdy vyhodnocuje jinak
Ty základní ne... a pokud ano, je něco špatně - v něm, bohužel.
Na psovi taky poznáš, jestli chce podrbat pod krkem nebo ti po krku skočit...

Není tady

#23 6. 8. 2014 14:38

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

signaly kazdy vyhodnocuje jinak
Ty základní ne... a pokud ano, je něco špatně - v něm, bohužel.
Na psovi taky poznáš, jestli chce podrbat pod krkem nebo ti po krku skočit...

Ty zakladni ne ... ale ty drobnejsi uz nejsou tak jednoznacne smile

Není tady

#24 6. 8. 2014 14:50

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ty drobnejsi uz nejsou tak jednoznacne
To mᚠjako s hudebním sluchem - někdo má absolutní, druhej je rád, když rozezná polku od valčíku... ale to přece neznamená, že nebude poslouchat muziku... lépe řečeno nebude sledovat koncert s partiturou v ruce, ale obyčejně si ho užije do tý míry, do který je schopen - nemusí přece poznat, že druhý housle o půl tónu ujely...

Není tady

#25 6. 8. 2014 15:02

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

ty drobnejsi uz nejsou tak jednoznacne
To mᚠjako s hudebním sluchem - někdo má absolutní, druhej je rád, když rozezná polku od valčíku... ale to přece neznamená, že nebude poslouchat muziku... lépe řečeno nebude sledovat koncert s partiturou v ruce, ale obyčejně si ho užije do tý míry, do který je schopen - nemusí přece poznat, že druhý housle o půl tónu ujely...

tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí