6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A kdo doplnky v loznici nema ? fotky sveho syna a dcery.
Není tady
Já jsem jí oivila pomocí nálepek na zeď a k tomu hezký obrázky..
Není tady
Dobrý den,
lonici jsem taky ladila docela dlouho, ale protoe jí máme celou z masivu, doplnila jsem jí mení knihovničkou - manel je knihomol, poličkama a velkou radost jsem měla z této truhly http://www.nabytek-jeko.cz/truhla-z-masivu-hana/pkt/, která v lonici vypadá skvěle a jetě je v ní hodně místa na dalí peřiny. Úplně mi do kouta lonice zapadla :-)
Není tady
Ahoj, mně se dříve také líbily různé dekorativní tapety, ale dne u dávám přednost přednost obrazům v rámech...mám ráda, kdy jsou vude bílé zdi a můu tak dát vyniknout různým obrázkům...nejraději mám černobílé fotografie. A jak u tady někdo zmínil, zbytek interiéru dotvářím různými doplňky, loním prádlem, přehozy, poltáři a co miluji, jsou závěsy...celou místnost a hlavně lonici krásně zútulní. Mám ráda, kdy se to časem obmění a hned máte pocit, e bydlíte v novém. V poslední době jsem si oblíbila doplňky ze Cellbes, je to příjemná změna a určitě to nemá doma kadý.
Není tady
Já osobně doporučuji do lonice blackout záclony, jsou úplně úasné a aspoň neuvidíte na plastový květináč a vyspíte se i do 10 :-D já je osobně kupovala, ale samozřejmě je určitě nabízí i jinde :-)
Není tady
Homolova21 napsal(a):
Já osobně doporučuji do lonice blackout záclony, jsou úplně úasné a aspoň neuvidíte na plastový květináč a vyspíte se i do 10
Proč má někdo doma umělohmotnej kyblík na kytky, kdy se mu nelíbí?
A chrápat do deseti... moná tak penzisti nebo baby co nepracujou. Ale ty zas nebudou na záclony mít... leda by je někdo ivil...
Není tady
Ahoj, pokud nechce tapetu, tak zkus třeba jen jednu nebo 2 zdi, záleí jakou dispozici tvoje lonice má, vymalovat jinou barvou. Podle mě jsou ale nejlepí zdi bílé, můe si pak vybírat obrazy bez barevného omezení. Co ale asi funguje nejvíc, jsou záclony, závěsy a povlečení. Jednou za čas změnit něco z toho a pokoj vypadá jako nový a není to finančně náročné. Já to dělám celkem pravidelně a zrovna nedávno jsem objevila moc hezké závěsy i povlečení na Cellbes. Tak můu doporučit:)
Není tady
Delas i neco jineho nez priblble skryte OKATE reklamy?!?
Není tady
jak oivit vzhled lonice?
Nejlépe mladým, svalnatým a posluným kočičkou
Není tady
ahoooj
my ted premyslime o porizeni krbu
nasla jsem si tu https://www.levnekrby.cz/zajimavosti/mo … inspirace/ a ten 1. obrazek s emi dost libi
ale mozna spis ten bio
Není tady
Já bych raděj odkaz na ty Heleniny mladé svalnaté.
Není tady
Myslí toho mladýho svalnatýho a poslunýho kočičku? Nebo rovnou několik?
Není tady
Stačí jeden (kočička, ne krb - ten je v lonici nanic).
Není tady
Zrcadlo na strop nad postel.
Není tady
A takhle jsem to nemyslela
Není tady
A teď si, Judyno, představ, kdyby tam těch kočičků přece jenom bylo víc a jetě k tomu zrcadlo na stropě... Jedna by z toho mohla být i celá popletená a mohla by se jí i zatočit hlava!
Není tady
ahoj co nějaký obraz nebo fotka? Objednávala jsem ted na laabu velký formát a je to moc hezké
Není tady