29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A kdo doplnky v loznici nema ? fotky sveho syna a dcery.
Není tady
Já jsem jí oživila pomocí nálepek na zeď a k tomu hezký obrázky..
Není tady
Dobrý den,
ložnici jsem taky ladila docela dlouho, ale protože jí máme celou z masivu, doplnila jsem jí menší knihovničkou - manžel je knihomol, poličkama a velkou radost jsem měla z této truhly http://www.nabytek-jeko.cz/truhla-z-masivu-hana/pkt/, která v ložnici vypadá skvěle a ještě je v ní hodně místa na další peřiny. Úplně mi do kouta ložnice zapadla :-)
Není tady
Ahoj, mně se dříve také líbily různé dekorativní tapety, ale dne už dávám přednost přednost obrazům v rámech...mám ráda, když jsou všude bílé zdi a můžu tak dát vyniknout různým obrázkům...nejraději mám černobílé fotografie. A jak už tady někdo zmínil, zbytek interiéru dotvářím různými doplňky, ložním prádlem, přehozy, polštáři a co miluji, jsou závěsy...celou místnost a hlavně ložnici krásně zútulní. Mám ráda, když se to časem obmění a hned máte pocit, že bydlíte v novém. V poslední době jsem si oblíbila doplňky ze Cellbes, je to příjemná změna a určitě to nemá doma každý.
Není tady
Já osobně doporučuji do ložnice blackout záclony, jsou úplně úžasné a aspoň neuvidíte na plastový květináč a vyspíte se i do 10 :-D já je osobně kupovala, ale samozřejmě je určitě nabízí i jinde :-)
Není tady
Homolova21 napsal(a):
Já osobně doporučuji do ložnice blackout záclony, jsou úplně úžasné a aspoň neuvidíte na plastový květináč a vyspíte se i do 10
Proč má někdo doma umělohmotnej kyblík na kytky, když se mu nelíbí?
A chrápat do deseti... možná tak penzisti nebo baby co nepracujou. Ale ty zas nebudou na záclony mít... leda by je někdo živil...
Není tady
Ahoj, pokud nechceš tapetu, tak zkus třeba jen jednu nebo 2 zdi, záleží jakou dispozici tvoje ložnice má, vymalovat jinou barvou. Podle mě jsou ale nejlepší zdi bílé, můžeš si pak vybírat obrazy bez barevného omezení. Co ale asi funguje nejvíc, jsou záclony, závěsy a povlečení. Jednou za čas změnit něco z toho a pokoj vypadá jako nový a není to finančně náročné. Já to dělám celkem pravidelně a zrovna nedávno jsem objevila moc hezké závěsy i povlečení na Cellbes. Tak můžu doporučit:)
Není tady
Delas i neco jineho nez priblble skryte OKATE reklamy?!?
Není tady
jak oživit vzhled ložnice?
Nejlépe mladým, svalnatým a poslušným kočičkou
Není tady
ahoooj
my ted premyslime o porizeni krbu
nasla jsem si tu https://www.levnekrby.cz/zajimavosti/mo … inspirace/ a ten 1. obrazek s emi dost libi
ale mozna spis ten bio
Není tady
Já bych raděj odkaz na ty Heleniny mladé svalnaté.
Není tady
Myslíš toho mladýho svalnatýho a poslušnýho kočičku? Nebo rovnou několik?
Není tady
Stačí jeden (kočička, ne krb - ten je v ložnici nanic).
Není tady
Zrcadlo na strop nad postel.
Není tady
Až takhle jsem to nemyslela
Není tady
A teď si, Judyno, představ, kdyby tam těch kočičků přece jenom bylo víc a ještě k tomu zrcadlo na stropě... Jedna by z toho mohla být i celá popletená
a mohla by se jí i zatočit hlava!
Není tady
ahoj co nějaký obraz nebo fotka? Objednávala jsem ted na laabu velký formát a je to moc hezké
Není tady