Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 26. 7. 2014 9:13

Baruuu
♥------

Láska z dovolené

Ahoj,
mám problém ohledně vztahu-nevztahu s cizincem na dálku.

Včera jsem se vrátila domů z dovolené v Řecku, absolutně nešastná. grater

Byla jsem tam na 7 dní a i když jsem si myslela, že mně se to stát nemůže, zamilovala hjarta se do syna majitele hotelu. Nebudu to tu nijak široce rozepisovat, ale bylo to jako vystřižené z románu.

Včera jsem odjezd samozřejmě obrečela a teď vůbec nevím, co mám dělat... grater

Za několik měsíců mi bude 17 a jemu před několika bylo, ale ani to nic neřeší...

Předem díky za reakce smile

Není tady

#2 26. 7. 2014 10:16

šestka
♥♥♥----

Re: Láska z dovolené

Chudinko, snaž se na něj zapomenut, najdi si kluka tady. Věz, že on to má v náplni práce balit holky a pomáhat tak v rodinném byznysu, tj zaplnit hotel. Nejen on, ale i všichni číšníci, barmani, apod. Už teď, balí jinou. To neznamená, že ti nebude psát, naopak. bude chtít, aby jsi přijela znova.

Není tady

#3 26. 7. 2014 13:07

ELVIA
♥------

Je to  jen vzpomínka na něco krásného, není to láska. Prožij si tu situaci celou- bohužel i s tím, že se už neuvidíte. Uvidíš, za pár dnů bude neštěstí menší, za pár týdnu už bude jen matné. Je to krásný pocit, ale takových ještě budeš mít - a s lepším koncem. Měj se moc fakn

Není tady

#4 28. 7. 2014 9:56

petrulec
♥------

Zamilovanost není láska wink Však uvidíš, jestli to na dálku půjde...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí