29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
mám problém ohledně vztahu-nevztahu s cizincem na dálku.
Včera jsem se vrátila domů z dovolené v Řecku, absolutně nešťastná.
Byla jsem tam na 7 dní a i když jsem si myslela, že mně se to stát nemůže, zamilovala se do syna majitele hotelu. Nebudu to tu nijak široce rozepisovat, ale bylo to jako vystřižené z románu.
Včera jsem odjezd samozřejmě obrečela a teď vůbec nevím, co mám dělat...
Za několik měsíců mi bude 17 a jemu před několika bylo, ale ani to nic neřeší...
Předem díky za reakce
Není tady
Chudinko, snaž se na něj zapomenut, najdi si kluka tady. Věz, že on to má v náplni práce balit holky a pomáhat tak v rodinném byznysu, tj zaplnit hotel. Nejen on, ale i všichni číšníci, barmani, apod. Už teď, balí jinou. To neznamená, že ti nebude psát, naopak. bude chtít, aby jsi přijela znova.
Není tady
Je to jen vzpomínka na něco krásného, není to láska. Prožij si tu situaci celou- bohužel i s tím, že se už neuvidíte. Uvidíš, za pár dnů bude neštěstí menší, za pár týdnu už bude jen matné. Je to krásný pocit, ale takových ještě budeš mít - a s lepším koncem. Měj se moc fakn
Není tady
Zamilovanost není láska Však uvidíš, jestli to na dálku půjde...
Není tady