18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
mám problém ohledně vztahu-nevztahu s cizincem na dálku.
Včera jsem se vrátila domů z dovolené v Řecku, absolutně neastná.
Byla jsem tam na 7 dní a i kdy jsem si myslela, e mně se to stát nemůe, zamilovala se do syna majitele hotelu. Nebudu to tu nijak iroce rozepisovat, ale bylo to jako vystřiené z románu.
Včera jsem odjezd samozřejmě obrečela a teď vůbec nevím, co mám dělat...
Za několik měsíců mi bude 17 a jemu před několika bylo, ale ani to nic neřeí...
Předem díky za reakce
Není tady
Chudinko, sna se na něj zapomenut, najdi si kluka tady. Věz, e on to má v náplni práce balit holky a pomáhat tak v rodinném byznysu, tj zaplnit hotel. Nejen on, ale i vichni číníci, barmani, apod. U teď, balí jinou. To neznamená, e ti nebude psát, naopak. bude chtít, aby jsi přijela znova.
Není tady
Je to jen vzpomínka na něco krásného, není to láska. Proij si tu situaci celou- bohuel i s tím, e se u neuvidíte. Uvidí, za pár dnů bude netěstí mení, za pár týdnu u bude jen matné. Je to krásný pocit, ale takových jetě bude mít - a s lepím koncem. Měj se moc fakn
Není tady
Zamilovanost není láska Vak uvidí, jestli to na dálku půjde...
Není tady