|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zdravím, mám dceru, která má přítele (oba 15), znají se asi 3 roky a rok spolu chodí. Je to forma vztahu, která nám jako rodičům vyhovuje! Protože kluk bydlí v Ostravě a my v jedné malé vesničce skoro 200 km daleko. Znají se z dětského tábora, přes rok si píší na Facebooku a volají přes Skype. Doslova ho máme doma plno, na společnou fotku dcery a kluka se koukám na nástěnce v jejím pokoji, na ploše monitoru a na mobilu
No ale s tím jak jim letos bylo 15 let si říkám, že na mě dceruška vytasí brzy otázku, jestli by se nemohli vídat. Oba jsou sice slušní gymnazisti, ale já moc nevím. S dopravou to mezi bydlišti asi nebude slavné, určitě 3 hodiny a více cesty s přestupy- to by se vyplatilo i aby zůstali přes noc. Ale co si o tom myslíte Vy? Nechali by jste dceru odjet k němu domů a nebo pozvat kluka do Vaší domácnosti? 
Není tady

Radši bych mladého pozvala k nám - aspoň bych ho jako máma dcery lépe poznala, a navíc se dá ledacos lépe sledovat 
I když, kdyby se mladí jóó hodně chtěli více sblížit, žádné kilometry je neodradí 
Není tady
jaspinn napsal(a):
Radši bych mladého pozvala k nám - aspoň bych ho jako máma dcery lépe poznala, a navíc se dá ledacos lépe sledovat
I když, kdyby se mladí jóó hodně chtěli více sblížit, žádné kilometry je neodradí
To je Fakt 
Není tady
Setkání bych určitě nebránila. Pokud jsou spolu rok takto, tak to asi bude lepší, než kdyby se třeba kvůli té vzdálenosti rozešli a dcera se vrhla na nějakého místňáka.:-) To pozvání domů je super nápad.
Není tady

hlavně poučit,co dělat aby hned neřišla do jináče,promluvit s ní i o možné antiko.Ale tohle už si jistě udělala.
Není tady
Vztahy tak na dálku nejsou moc ideální.
Není tady