27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zdravím, mám dceru, která má přítele (oba 15), znají se asi 3 roky a rok spolu chodí. Je to forma vztahu, která nám jako rodičům vyhovuje! Protoe kluk bydlí v Ostravě a my v jedné malé vesničce skoro 200 km daleko. Znají se z dětského tábora, přes rok si píí na Facebooku a volají přes Skype. Doslova ho máme doma plno, na společnou fotku dcery a kluka se koukám na nástěnce v jejím pokoji, na ploe monitoru a na mobilu No ale s tím jak jim letos bylo 15 let si říkám, e na mě dceruka vytasí brzy otázku, jestli by se nemohli vídat. Oba jsou sice sluní gymnazisti, ale já moc nevím. S dopravou to mezi bydliti asi nebude slavné, určitě 3 hodiny a více cesty s přestupy- to by se vyplatilo i aby zůstali přes noc. Ale co si o tom myslíte Vy? Nechali by jste dceru odjet k němu domů a nebo pozvat kluka do Vaí domácnosti?
Není tady
Radi bych mladého pozvala k nám - aspoň bych ho jako máma dcery lépe poznala, a navíc se dá ledacos lépe sledovat
I kdy, kdyby se mladí jóó hodně chtěli více sblíit, ádné kilometry je neodradí
Není tady
jaspinn napsal(a):
Radi bych mladého pozvala k nám - aspoň bych ho jako máma dcery lépe poznala, a navíc se dá ledacos lépe sledovat
I kdy, kdyby se mladí jóó hodně chtěli více sblíit, ádné kilometry je neodradí
To je Fakt
Není tady
Setkání bych určitě nebránila. Pokud jsou spolu rok takto, tak to asi bude lepí, ne kdyby se třeba kvůli té vzdálenosti rozeli a dcera se vrhla na nějakého místňáka.:-) To pozvání domů je super nápad.
Není tady
hlavně poučit,co dělat aby hned neřila do jináče,promluvit s ní i o moné antiko.Ale tohle u si jistě udělala.
Není tady
Vztahy tak na dálku nejsou moc ideální.
Není tady