29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Grainne napsal(a):
právě proto, že jsem ... můžu jednat tak , jak chci já ... a neřídít se tím , jak by se jednat mělo .... takže pokud mi to ještě čas dovolí změním úplně systém
Měla bys konečně poslechnout cit, intuici a srdce, než zase dělat něco rozumem. Systéme.
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jednáš, jak tě naučili?
Grainne, ty nejsi dospělá žena?
Ty jsi nesvéprávná?právě proto, že jsem ... můžu jednat tak , jak chci já ... a neřídít se tím , jak by se jednat mělo .... takže pokud mi to ještě čas dovolí změním úplně systém
Ale žádnej systém neexistuje .............musíš trpělivě čekat, až přijde stejný těsto, jako jsi sama........a být maximálně uvolněná.
Když jsi plná zákazů a systémů , můžeš odehnat i toho pravýho........
Není tady
změním úplně systém
Taky je dobrej síťovej diagram... (viz Básníci)
Není tady
helena napsal(a):
změním úplně systém
Taky je dobrej síťovej diagram... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png (viz Básníci)
no jo srandičky
Není tady
no jo srandičky
A co jinýho? Máme snad nad tebou kolektivně kvílet?
Není tady
helena napsal(a):
no jo srandičky
A co jinýho? Máme snad nad tebou kolektivně kvílet?
kašlem na to ... se mi ten příspěvek líbil , tak jsem to sem hodila ... nechci tu nic řešit
Není tady
Ano chybami se člověk učí....Měla by jsi začít zase od začátku. Já jsem nedávno taky začla znovu od začátku. Zaregistrovala jsem si profil na nové seznamce, jmenuje se JenVážně. Každý den tam potkám někoho nového a hledám Udělěj taky tak a zapomeň.
Není tady
Alenaaa43 napsal(a):
Ano chybami se člověk učí....Měla by jsi začít zase od začátku. Já jsem nedávno taky začla znovu od začátku. Zaregistrovala jsem si profil na nové seznamce, jmenuje se JenVážně. Každý den tam potkám někoho nového a hledám
Udělěj taky tak a zapomeň.
Vazne to s tou legraci uz prehanite
Není tady