6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ivana napsal(a):
Selima napsal(a):
Ivana napsal(a):
Aha, tak to u vůbec nechápu, proč bych se měla scházet s cizím chlapem a kecat s ním, kdy bych věděla u předem, e se víckrát neuvidíme. Pro mě byla kadá schůzka straně zatěující a nepříjemná, byla jsem pár dní předtím a pár dní potom úplně rozhozená.Tak sa fakt netráp... To nemá cenu, aby si bola s niekým proti svojej vôli, stresovala sa a vystresovala aj jeho. źudia sa dávajú dokopy preto, aby im spolu bolo lepie ako kadému samému, nie horie.
Právě k tomuto závěru jsem dospěla někdy před cca 5 lety a rozhodla jsem se, e se na nějaké seznamování můu vykalat. Pokud by se někdy vyskytl někdo milý, příjemný, koho bych zaujala a kdo by zaujal mě, tak se případnému vztahu bránit nebudu, ale jaksi není příleitost k něčemu takovému. Take bych mohla buď fňukat, e jsem chudinka sama samotinká a vichni chlapi stojí, jak vy Slováci krásně říkate, za figu borovú, nebo se s tím smířit a ít si pěkně spokojeně sama. A rozhodla jsem se pro to druhé. Take jsem sama a je mi fajn.
Grainne, do ničeho se nenu.
Není tady
To nie je Grainne, ale Ivana... Inak sa fakt netreba núti do ničoho, podža mňa, len preto, "e to tak majú vetci"...
Není tady
okopírováno z jiné diskuze .. od chlapa ...
Myslím to tak, e pokud si s někým rozumím, tak mi je lhostejné, e má vlastnost, e například vude chodí pozdě, e utrácí zbytečně moc, e nemá doma kadý den uklizeno atd. Tyhle prkotiny člověk řeil třeba v těch pětadvaceti. Potom časem zjistí, e na tom svět nestojí a důleité je to porozumění
Není tady
Grainne, co tim chces rict?
Není tady
olasik napsal(a):
A na pána, kterej nechce sex vůbec, stojí dlouhá fronta a k Praný bráně.......
Tak ja uz jsem par chlapu, kteri nechteji sex, poznala. Jenze problem je v tom, ze to nereknou na prvni schuzce, ale vyjde to najevo az po par mesicich.....
Ne, ze bych musela kazdy tyden, ale jednou za mesic bych to brala.....
Není tady
venue napsal(a):
jen jako zajímavost k tomu , e porozumění k vztahu nestačí
Není tady
Kazdy to ma jinak....
Upravil(a) venue (26. 7. 2014 23:26)
Není tady
Grainne napsal(a):
Myslím to tak, e pokud si s někým rozumím, tak mi je lhostejné, e má vlastnost, e například vude chodí pozdě, e utrácí zbytečně moc, e nemá doma kadý den uklizeno atd. Tyhle prkotiny člověk řeil třeba v těch pětadvaceti. Potom časem zjistí, e na tom svět nestojí a důleité je to porozumění
Gran se si jistá, e to psal chlap? Ví jak to chodí na diskuzích , nikdy neví, kdo to píe.
Já jsem moc muů , kteří by zoufale volali po porozumění nepoznala, hledali leccos , sex, zajitěnou enu, nebo vysokohorskou turistku ,ale porozumění pro ně důleitý nebylo .
Navíc třeba kdy nějaká rozfofruje rodinný prachy, tak je mu pak porozumění na pytel.
Mám zkuenost přesně opačnou, vichni se chtějí sejít a kdy chci vědět , jaké má zájmy , jestli tam bude to porozumění, vichni byli udiveni......jim přece stačí vidět jak vypadám, ostatní není důleitý.
Upravil(a) olasik (27. 7. 2014 8:01)
Není tady
Grainne napsal(a):
U vidím, jak bude kdokoliv těstím bez sebe, a ena bude utrácet zbytečně moc, e budou mít finanční problémy.
Abychom si rozuměly, od toho jsou kamarádky...
Nebo měl chlap na mysli porozumění partnerky pro cokoliv? Třeba pro to, e si sem-tam zajde do nevěstince, nebo má milenky?...
Není tady
Grainne napsal(a):
venue napsal(a):
Porozumění ke vztahu opravdu nestačí.
K čemu ti bude, e ti chlap "porozumívá", kdy ho bude ivit, bude prasátko, e se ani neumyje, bude vude nechávat bordel, utratí vechny peníze, co ty vydělá, za své koníčky, bude se nezaměstnaný válet doma...?
Není tady
olasik napsal(a):
Grainne napsal(a):
Myslím to tak, e pokud si s někým rozumím, tak mi je lhostejné, e má vlastnost, e například vude chodí pozdě, e utrácí zbytečně moc, e nemá doma kadý den uklizeno atd. Tyhle prkotiny člověk řeil třeba v těch pětadvaceti. Potom časem zjistí, e na tom svět nestojí a důleité je to porozuměníGran se si jistá, e to psal chlap? Ví jak to chodí na diskuzích , nikdy neví, kdo to píe.
Já jsem moc muů , kteří by zoufale volali po porozumění nepoznala, hledali leccos , sex, zajitěnou enu, nebo vysokohorskou turistku ,ale porozumění pro ně důleitý nebylo .
Navíc třeba kdy nějaká rozfofruje rodinný prachy, tak je mu pak porozumění na pytel.
Mám zkuenost přesně opačnou, vichni se chtějí sejít a kdy chci vědět , jaké má zájmy , jestli tam bude to porozumění, vichni byli udiveni......jim přece stačí vidět jak vypadám, ostatní není důleitý.
jo celkem jo , on tam píe často ... ale je to takový jemnějí typ ..tak moná proto... on píe i jiné zajímavé věci:) na které čumím , jak kdy jsem spadla z vině ... ale to u je trochu z jiného soudku .
On to tam pak jetě vysvětluje a pod tím porozuměním spíe chápe to , co píe ty ...e kdy např. najde vysokohorskou turistku , co chápe jako to porozumění ... jsou pak vedlejí ty ostatní zmíněné věci .
co píe na konci ... já ted byla na pivu s jedním chlapíkem ... z mé strany spíe omyl ...a ten ze mně hodinu páčil co mně vechno zajímá
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Myslím to tak, e pokud si s někým rozumím, tak mi je lhostejné, e má vlastnost, e například vude chodí pozdě, e utrácí zbytečně moc, e nemá doma kadý den uklizeno atd. Tyhle prkotiny člověk řeil třeba v těch pětadvaceti. Potom časem zjistí, e na tom svět nestojí a důleité je to porozuměníU vidím, jak bude kdokoliv těstím bez sebe, a ena bude utrácet zbytečně moc, e budou mít finanční problémy.
Nebo měl chlap na mysli porozumění partnerky pro cokoliv? Třeba pro to, e si sem-tam zajde do nevěstince, nebo má milenky?...
tento na to nevypadá ... má asi hodně z té enské sloky...aspon podle příspěvků
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
venue napsal(a):
Porozumění ke vztahu opravdu nestačí.
K čemu ti bude, e ti chlap "porozumívá", kdy ho bude ivit, bude prasátko, e se ani neumyje, bude vude nechávat bordel, utratí vechny peníze, co ty vydělá, za své koníčky, bude se nezaměstnaný válet doma...?
kdy někoho miluje , tak ti to je jedno
Není tady
Grainne napsal(a):
Nu, já předevím takového člověka nemohu milovat. Miluju člověka, kterého si i váím, obdivuju, vzhlíím k němu. K takovému, co jsem popsala, bych nevzhlíela a neobdivovala ho.
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Nu, já předevím takového člověka nemohu milovat. Miluju člověka, kterého si i váím, obdivuju, vzhlíím k němu. K takovému, co jsem popsala, bych nevzhlíela a neobdivovala ho.
Vak kadý to má jinak a má jiná očekávání
Není tady
Jestli řeí chlapi ve 25 letech tyhle věci, tak později to bude jetě horí. ONA utrácí, ONA neuklízí. A ON dozoruje tu neschopnou enskou a sám má vlastnosti, které ho předurčují státi se bohem a to a do doby, kdy zhebne.
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Myslím to tak, e pokud si s někým rozumím, tak mi je lhostejné, e má vlastnost, e například vude chodí pozdě, e utrácí zbytečně moc, e nemá doma kadý den uklizeno atd. Tyhle prkotiny člověk řeil třeba v těch pětadvaceti. Potom časem zjistí, e na tom svět nestojí a důleité je to porozuměníU vidím, jak bude kdokoliv těstím bez sebe, a ena bude utrácet zbytečně moc, e budou mít finanční problémy.
Nebo měl chlap na mysli porozumění partnerky pro cokoliv? Třeba pro to, e si sem-tam zajde do nevěstince, nebo má milenky?...tento na to nevypadá ... má asi hodně z té enské sloky...aspon podle příspěvků
Kdy ptáčka lapají .........
Není tady
jarena napsal(a):
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
U vidím, jak bude kdokoliv těstím bez sebe, a ena bude utrácet zbytečně moc, e budou mít finanční problémy.
Nebo měl chlap na mysli porozumění partnerky pro cokoliv? Třeba pro to, e si sem-tam zajde do nevěstince, nebo má milenky?...tento na to nevypadá ... má asi hodně z té enské sloky...aspon podle příspěvků
on nikoho nelape ... je to jen diskuze
Není tady
Grainne napsal(a):
jarena napsal(a):
Grainne napsal(a):
tento na to nevypadá ... má asi hodně z té enské sloky...aspon podle příspěvků
on nikoho nelape ... je to jen diskuze
Gran nebuď naivní, bude to skutečně enská, protoe mui tohle nepíou , nebo je to mu, který píe to, co eny chtějí slyet ......u jsem jich pár takových potkala na netu ........píe samé perly a pak nenápadně některé nabídne mail........samozřejmě mu jde akorát o postel a myslí si,jak to dělá chytře .
Tenhle způsob psaní skutečně není pro mue typický a jak vidí krásně na to skáče..
A pokud se tě hodinu ptal, jaké má zájmy...........tak zase je to to samý.......ty jsi ho zaujala, tak se snail nějak zaujmout tebe, líbila ses mu, protahoval to ........a ty v tom vidí, e ho zajímají tvoje zájmy........dala bych krk na to e ho zajímá něco úplně jinýho tvýho.
Upravil(a) olasik (27. 7. 2014 15:49)
Není tady
Ale prd a vořech... to platí jen pro Kofolu, e "kdy ji miluje není co řeit"
Jinak je to ovem vyjádření hodný lehce namrzlý pubertální dívenky...
Garantuju ti, e kdy bude mít doma čuně práce se títící, e ho i s jeho plnou hubou porozumění brzo pole někam... pokud teda ausgerechnet tohle z nějakýho nám neznámýho důvodu nechce a nepotřebuje...
Není tady
olasik napsal(a):
Grainne napsal(a):
jarena napsal(a):
Kdy ptáčka lapají .........on nikoho nelape ... je to jen diskuze
Gran nebuď naivní, bude to skutečně enská, protoe mui tohle nepíou , nebo je to mu, který píe to, co eny chtějí slyet ......u jsem jich pár takových potkala na netu ........píe samé perly a pak nenápadně některé nabídne mail........samozřejmě mu jde akorát o postel a myslí si,jak to dělá chytře .
Tenhle způsob psaní skutečně není pro mue typický a jak vidí krásně na to skáče..
A pokud se tě hodinu ptal, jaké má zájmy...........tak zase je to to samý.......ty jsi ho zaujala, tak se snail nějak zaujmout tebe, líbila ses mu, protahoval to ........a ty v tom vidí, e ho zajímají tvoje zájmy........dala bych krk na to e ho zajímá něco úplně jinýho tvýho.
Ty dokáe potěit ale jo, u na to přicházím také , e v cokoliv doufat je nesmysl ... jednám ted , jak mně naučili
Není tady
helena napsal(a):
Ale prd a vořech... to platí jen pro Kofolu, e "kdy ji miluje není co řeit" http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jinak je to ovem vyjádření hodný lehce namrzlý pubertální dívenky...
Garantuju ti, e kdy bude mít doma čuně práce se títící, e ho i s jeho plnou hubou porozumění brzo pole někam... pokud teda ausgerechnet tohle z nějakýho nám neznámýho důvodu nechce a nepotřebuje...
jj, je to krásný mít nějaký ideály ale nic netrvá věčně
Není tady
Grainne napsal(a):
olasik napsal(a):
Grainne napsal(a):
on nikoho nelape ... je to jen diskuzeGran nebuď naivní, bude to skutečně enská, protoe mui tohle nepíou , nebo je to mu, který píe to, co eny chtějí slyet ......u jsem jich pár takových potkala na netu ........píe samé perly a pak nenápadně některé nabídne mail........samozřejmě mu jde akorát o postel a myslí si,jak to dělá chytře .
A pokud se tě hodinu ptal, jaké má zájmy...........tak zase je to to samý.......ty jsi ho zaujala, tak se snail nějak zaujmout tebe, líbila ses mu, protahoval to ........a ty v tom vidí, e ho zajímají tvoje zájmy........dala bych krk na to e ho zajímá něco úplně jinýho tvýho.Ty dokáe potěit ale jo, u na to přicházím také , e v cokoliv doufat je nesmysl ... jednám ted , jak mně naučili
V cokoliv doufat je super, je to ná hnací motor.
Ovem po netu je vechno jinak ...........na netu nesmí brát nic váně, zvlát ne chlapa, co píe, jak se enským libí .
Spousta lidí se baví tím, e píou příběhy po netu a tetelí se smíchy, kdy jim to někdo věří.
Není tady
Jedná, jak tě naučili?
Grainne, ty nejsi dospělá ena?
Ty jsi nesvéprávná?
Není tady
Eva. napsal(a):
Jedná, jak tě naučili?
Grainne, ty nejsi dospělá ena?
Ty jsi nesvéprávná?
právě proto, e jsem ... můu jednat tak , jak chci já ... a neřídít se tím , jak by se jednat mělo .... take pokud mi to jetě čas dovolí změním úplně systém
Není tady