18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lupina montana napsal(a):
A pro trochu tý srandy - zkus si třeba představovat kadýho chlápka, co tě zaujme, jak je bez eny nemonej
To mi nepřijde moudré pro posilování zdravého sebevědomí. Vdy to je to samý, jak píe Justify. e se někdy cítí jako přívěek chlapa. Co kdy si nějaký chlap bude představovat, jak je ena bez chlapa nemoná?
Tomu nerozumím, lupino, co by na té tvé radě mělo být pozitivního, co by člověku pomohlo.
Není tady
Justify napsal(a):
Jene to by právě nemělo, kdy se pán ukáe jako k tobě nesourodej. Proč by to mělo mít souvislost s tvým sebevědomím? Chápu, e tě to mrzí - ale copak ty má cenu jen jako přívaek nějakýho chlapa?
Někdy si tak připadám
To jí přece radí pravý opak, ne jsi psala tady, lupino.
Upravil(a) Eva. (20. 7. 2014 17:00)
Není tady
Něco je se mnou hodně blbě.
Budu se opakovat, ale nakonec opakování matka... a tak dál
"Dělej co funguje a nedělej co nefunguje. Kdy to nefunguje dělej raději něco jiného." Steve de Shazer
a za sebe doplňuju - nediv se, kdy hned první "něco jinýho" nebude zázračně fungovat a plnit přání... ono se to toti musí hledat.
Upravil(a) helena (20. 7. 2014 17:18)
Není tady
Eva. napsal(a):
Justify napsal(a):
Jene to by právě nemělo, kdy se pán ukáe jako k tobě nesourodej. Proč by to mělo mít souvislost s tvým sebevědomím? Chápu, e tě to mrzí - ale copak ty má cenu jen jako přívaek nějakýho chlapa?
Někdy si tak připadám
To jí přece radí pravý opak, ne jsi psala tady, lupino.
Neře to, Majko
Není tady
Justify napsal(a):
No právě, ádné vztahy nemám moc bez problémů.
Aj................... No na to tu asi budeme krátký, Justy. To by chtělo psycholoku.........a ne hned tu první, ale co ti sedne. To bude někde hluboko.
Není tady
Justify, on nemá auto, aby pro tebe na tu vesnici přijel?
Není tady
Justi, mas nejaký koníček, který ti děla radost? Upřímně - plánovat si aktivity s tím, ze tam chci hned někoho potkat, mi přijde trochu tlaceni na pilu. Proč nedělat věci jen pro svoji radost bez ocekavani? Co se tyče toho pana - po 2 měsících bych očekávala váeň a chu se vidět častěji ne 1x tydne. Nicméně pokud ty do vztahu davas málo, tak se nediv, ze on taky dává málo. Třeba ma strach jako ty. Nicméně, dokud si s nim nepromluvis, nic nezjistis
Není tady
Justify napsal(a):
Grainne napsal(a):
Justify napsal(a):
Ale proč, Co mají ty ostatní navíc, e mají chlapa a já prostě nic? ádná oklivka nejsem ani kráska, jsem obyčejná holka, co chce sluného a hodného kluka. Nemám přehnané nároky, a i tak mě chlapi opoutějí pro jiné.to já nevím... asi jsou zajímavějí , přitalivějí , chytřejí, lépe to s nimi umí .. co já vím, co chlapy bere
Asi jo no:-( Taková já nikdy nebudu, já si spí připadám jako chlap, i se mnou chlapi tak jednají - jako s chlapem:-(
To se mnou ne , spí naopak ... ale výsledek je stejný
Není tady
helena napsal(a):
Něco je se mnou hodně blbě.
Budu se opakovat, ale nakonec opakování matka... a tak dál
"Dělej co funguje a nedělej co nefunguje. Kdy to nefunguje dělej raději něco jiného." Steve de Shazer
a za sebe doplňuju - nediv se, kdy hned první "něco jinýho" nebude zázračně fungovat a plnit přání... ono se to toti musí hledat.
a na to, e co funguje s jedním tak nefunguje z druhým ... take tím se moc řídit nedá
Není tady
take tím se moc řídit nedá
Jestlie si myslí, "e co funguje s jedním" bude stejně tak fungovat se vema ostatníma, pak ano - "nedá" - a na zanedbatelný maličkosti...
Není tady
helena napsal(a):
take tím se moc řídit nedá
Jestlie si myslí, "e co funguje s jedním" bude stejně tak fungovat se vema ostatníma, pak ano - "nedá" - a na zanedbatelný maličkosti...
a to ? No já u celkem vím, co funguje mně .. take se můu jít rovnou odstřelit .
Upravil(a) Grainne (20. 7. 2014 20:41)
Není tady
já u celkem vím, co funguje mně .. take se můu jít rovnou odstřelit
V tom případku ti to zjevně nefunguje...
Není tady
helena napsal(a):
já u celkem vím, co funguje mně .. take se můu jít rovnou odstřelit
V tom případku ti to zjevně nefunguje...
Funguje mi to výborně ... ověřeno .. ale, tak jak nechci
Není tady
ale, tak jak nechci
Funguje-li něco jinak, ne chci/potřebuju, pak to z mýho pohledu nefunguje...
Není tady
helena napsal(a):
ale, tak jak nechci
Funguje-li něco jinak, ne chci/potřebuju, pak to z mýho pohledu nefunguje...
ok ... já si tím jen ověřila, e to funguje akorát to neumím pouít, tam kde bych potřebovala , aby to fungovalo
Není tady
Keky? Tam sa vyskytuje veža ikovných chalaňov
Fotenie.... grafické úpravy na PC.... párové tancovanie...
Není tady
já si tím jen ověřila, e to funguje akorát to neumím pouít, tam kde bych potřebovala
Jinej důvod, stejnej výsledek = je ti to na píp...
Není tady
helena napsal(a):
já si tím jen ověřila, e to funguje akorát to neumím pouít, tam kde bych potřebovala
Jinej důvod, stejnej výsledek = je ti to na píp...
no tak jo pro mně je to určitým způsobem důleitý,ale kdy myslí
Není tady
pro mně je to určitým způsobem důleitý
Co? To, e ti to funguje "ale, tak jak nechci"?
V tom případě sorry, ale tomu odmítám porozumět...
Není tady
helena napsal(a):
pro mně je to určitým způsobem důleitý
Co? To, e ti to funguje "ale, tak jak nechci"?
V tom případě sorry, ale tomu odmítám porozumět...
v pohodě, je to celkem jedno
Není tady
Justify napsal(a):
Zdravím, před devíti měsíci se se mnou rozeel přítel, nael si jinou slečnu. Byli jsme spolu 5 let a já se s tím hodně patně vyrovnávala.Nakonec jsem to nějak ustála, ale bylo to dost hrozný. Slečna mého ex nakonec jen vodila za nos a po dvou týdnech ho odkopla. Já jsem si teď nala novou známost, jen si nejsem jistá na čem jsem a bojím se do toho investovat citově abych se zase nezranila, podruhé u takovou bolest zaít nechci, asi u bych to neustála:( take s novým objevem (zatím to není partner) se vídáme jednou týdně, někdy i méně. Známe se 2 měsíce. Mě je 25 jemu je 34. Bydlí od rodičů 50 km. Je fajn, je sice o hlavu mení, ale mě přitahuje. Jen nevím, jestli já přitahuju jeho. Bojím se zeptat. Píe mi jak je mu se mnou hezky, e se na mě těí. Jene na schůzce mi vypráví o tom jak mu bývalka přivezla dárek k narozkám, měl jen pár dnů dovolené. Kdy jsem navrhovala, e bychom si mohli udělat jednodenní výlet, řek, e neví, jestli to půjde e u má jen 5 dnů dovči. Připadalo mi to jako kdyby mu bylo líto jednoho dne pro mě:-( Teď přiel s tím, e si vechny dny vybral na dovolenou s rodiči. Já chápu e je chce vidět, ale jako mrzí mě to, e mu je líto Nevím na čem jsem a ani nevím jestli po 2 měsících od seznámení je vhodné se na to ptát, ale seznámili jsme se přes jednu organizaci, já si tam dala na nástěnku inzerát e hledám partnera a on se mi ozval. Bohuel jinou monost jak se seznámit nemám:-( Já vím, e je ve teprve v začátku, ale já se nechci zase jako malá zamilovat a potom dopadnout tvrdě na čumák. U se mi to jednou stalo a podruhé bych takovou bolest neunesla. Na druhou stranu nemůu čekat několik let ne se rozhodne jak to se mnou myslí. Ach jo, to chci opravdu tak moc? Proč ostatní spoluačky a vrstevnice mají chlapi rodinu a já jsem pořád sama?
O hlavu mení???! Rozumem ti to nevadí,ale stejně ve vztahu je to překáka a chlap to můe cítit mnohem silněji.
Není tady
Vladena napsal(a):
Justify napsal(a):
Zdravím, před devíti měsíci se se mnou rozeel přítel, nael si jinou slečnu. Byli jsme spolu 5 let a já se s tím hodně patně vyrovnávala.Nakonec jsem to nějak ustála, ale bylo to dost hrozný. Slečna mého ex nakonec jen vodila za nos a po dvou týdnech ho odkopla. Já jsem si teď nala novou známost, jen si nejsem jistá na čem jsem a bojím se do toho investovat citově abych se zase nezranila, podruhé u takovou bolest zaít nechci, asi u bych to neustála:( take s novým objevem (zatím to není partner) se vídáme jednou týdně, někdy i méně. Známe se 2 měsíce. Mě je 25 jemu je 34. Bydlí od rodičů 50 km. Je fajn, je sice o hlavu mení, ale mě přitahuje. Jen nevím, jestli já přitahuju jeho. Bojím se zeptat. Píe mi jak je mu se mnou hezky, e se na mě těí. Jene na schůzce mi vypráví o tom jak mu bývalka přivezla dárek k narozkám, měl jen pár dnů dovolené. Kdy jsem navrhovala, e bychom si mohli udělat jednodenní výlet, řek, e neví, jestli to půjde e u má jen 5 dnů dovči. Připadalo mi to jako kdyby mu bylo líto jednoho dne pro mě:-( Teď přiel s tím, e si vechny dny vybral na dovolenou s rodiči. Já chápu e je chce vidět, ale jako mrzí mě to, e mu je líto Nevím na čem jsem a ani nevím jestli po 2 měsících od seznámení je vhodné se na to ptát, ale seznámili jsme se přes jednu organizaci, já si tam dala na nástěnku inzerát e hledám partnera a on se mi ozval. Bohuel jinou monost jak se seznámit nemám:-( Já vím, e je ve teprve v začátku, ale já se nechci zase jako malá zamilovat a potom dopadnout tvrdě na čumák. U se mi to jednou stalo a podruhé bych takovou bolest neunesla. Na druhou stranu nemůu čekat několik let ne se rozhodne jak to se mnou myslí. Ach jo, to chci opravdu tak moc? Proč ostatní spoluačky a vrstevnice mají chlapi rodinu a já jsem pořád sama?
O hlavu mení???! Rozumem ti to nevadí,ale stejně ve vztahu je to překáka a chlap to můe cítit mnohem silněji.
a co vekovy rozdil ? Taky tak ?
Není tady
VDY je to pouze o těch dvou, jak to mají oni.
ádné pravidlo typu "o hlavu mení partner" nebo JAKÝKOLIV věkový rozdíl neexistuje.
Není tady
Asi tak nejako... Mala som meních, rovnako vežkých, vyích - dnes mám problém spomenú si, kto z nich bol ako vysoký . Skôr si pamätám pocit, aký som pri tom-ktorom mala (a ten u mňa nesúvisí s výkou).
Není tady
Selima napsal(a):
Asi tak nejako... Mala som meních, rovnako vežkých, vyích - dnes mám problém spomenú si, kto z nich bol ako vysoký . Skôr si pamätám pocit, aký som pri tom-ktorom mala (a ten u mňa nesúvisí s výkou).
maleho bych nedala ani omylem ... jsem mala a tezko zkousnu jen mirne vyssiho .. cim vyssi tim lepsi .
Ohledne veku uz to nebudu zkouset, jednou stacilo
Není tady