Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 17. 7. 2014 10:31

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Taichi/taiji a chikung,meditace a "rozpouštění"stresu

Heleno, také je možné, že teprve "teď" ten zoufalý nedostatek "eM" u některých mužů vnímám..... stejně jako zoufalý nedostatek "eF" u některých žen....
No, snad mi tahle rozlišovací schopnost, až se znovu narodím, zůstane smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#27 17. 7. 2014 10:37

helena
♥♥♥♥♥♥♥

že teprve "teď"... vnímám
Že by to souviselo s věkem?
Skutečně s věkem, ne se zkušenostma... změna rozlišovacích schopností, změna sloupce ne/důležitejch věcí...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#28 17. 7. 2014 12:24

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak já bych řekla, že to souvisí s věkem a s ním přicházejícími zkušenostmi - držkopády a zase vstáváním "z mrtvých", všímáním si víc než toho, jak jsou ti druzí zamindrákování a hloupí, vlastních mindráků a hlouposti. To po prvotním vzteku, bolesti a vůbec "boji" s vlastním egem, nakonec přinese klid a vyrovnanost.

A co mě těší nejvíc, je fakt, že jsem si všimla, že někteří tohle zvládli už v poměrně mladém věku, nepotřebovali k tomu 60 let, aby došli i dál než my.

Není tady

#29 17. 7. 2014 14:42

wuti
Host

Prosím Vás,co to tady pořád podsouváte?Někoho poštuchujete,urážíte a pak to svedete na něj?CO JSTE TO ZA LIDI?Já si na taichi také s lidmi tykám,ale ty znám...nevadilo by mi to ani tady pokud by se stále někdo nesnažil urazit ublížit...pokud tu píšete o Lásce atd.víte co to je?asi sotva.
pokud se neumíte chovat k lidem v komunikaci,máte asi problém...JÁ NABÍDL POMOC.POKUD O NÍ NESTOJÍM,NEREAGUJI,A NEPÍŠI PUBERTÁLNÍ POZNÁMKY,ŽE SI VYKAJÍ NA NETU JEN SUBÍCI ATD.JE TO UBOHOST.

Upravil(a) wuti (17. 7. 2014 14:42)

#30 17. 7. 2014 14:45

wuti
Host

A už se proberte co vlastě děláte.Je mi upřímně líto Vašich chlapů,pokud tedy nějaké máte...TÍM KONČÍM.

#31 17. 7. 2014 14:54

wuti
Host

myslíte si,že pokud někdo dlouho dělá taichi,jogu atd.že si musí nechat líbit vše od někoho,kdo nemá základy slušného chování,a nerespektuje přání druhého?TOTO JE POSLEDNÍ CO ZDE PÍŠI.PLKEJTE SI,URÁŽEJTE ,MĚ JE TO JEDNO.UŽ SEM NEJDU.Spokojené?

#32 17. 7. 2014 15:27

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Můj ty smutku. Od někoho, kdo se holedbá mnoha lety cvičení taichi, bych očekávala alespoň trochu duševní vyrovnanosti. Nikoliv spratka dupajícího nožičkama, vyhrožujícího odchodem a přesto neustále se vracejícího.
Ještěže máš toho kamaráda psychologa. Třeba by ti mohl pomoct. Zjevně to moc potřebuješ.
Smutné čtení. roll

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#33 17. 7. 2014 17:44

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ty brďo! Jen zírám. Asi ho sžírají nějaké plameny uvnitř, že ztratil smysl pro humor a soudnost..... Kamarád psycholog to asi nevytrhne, protože je známo, že kovářova kobyla a ševcova žena...

Není tady

#34 17. 7. 2014 17:59

helena
♥♥♥♥♥♥♥

On "kamarád psycholog co sedí vedle mne" bude zřejmě podobně svěží dílko... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png nebo netuší, co kamarád wuti vypouští do světa, páč odborník při smyslech by mu něco podobnýho nedoporučil. Ledaže by to byl nějakej novej způsob terapie... co myslíš, Pan? Nebo taky nestíháš sledovat všechny novinky?

Není tady

#35 17. 7. 2014 18:08

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Helo, tyhle novinky fakt sledovat nestíhám, páč vedle mne právě sedí anglická královna a Her Majesty se dožaduje dalšího překladu, protože tak výborně se prý už dlouho nepobavila...

Není tady

#36 17. 7. 2014 18:21

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

wuti napsal(a):

Prosím Vás,co to tady pořád podsouváte?Někoho poštuchujete,urážíte a pak to svedete na něj?CO JSTE TO ZA LIDI?Já si na taichi také s lidmi tykám,ale ty znám...nevadilo by mi to ani tady pokud by se stále někdo nesnažil urazit ublížit...pokud tu píšete o Lásce atd.víte co to je?asi sotva.
pokud se neumíte chovat k lidem v komunikaci,máte asi problém...JÁ NABÍDL POMOC.POKUD O NÍ NESTOJÍM,NEREAGUJI,A NEPÍŠI PUBERTÁLNÍ POZNÁMKY,ŽE SI VYKAJÍ NA NETU JEN SUBÍCI ATD.JE TO UBOHOST.

Nepsala jsem, že SI vykají, ale že vykají. Dominám... Nebo potencionálním dominám. winkbig_smile
Také žasnu, jak takový učitel není vyrovnaný především sám v sobě a sám se sebou.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#37 17. 7. 2014 18:49

helena
♥♥♥♥♥♥♥

páč vedle mne právě sedí anglická královna

http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8717.gif  - God Save The Queen

Není tady

#38 17. 7. 2014 20:20

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

wuti napsal(a):

PA

A tak to mě mrzí, žes to smazal, páč když jsem to ráno v buse četla, přišlo mi to docela zajímavé a chtěla jsem se tě zeptat, jestli máš nějaké zkušenosti s yoganidrou. Jenže nebyl celý den čas ... škoda, žes to tu neustál a nechal ses tak lehce a zbytečně vyklovat. roll
PS: Tady si tykáme.

Pro Evu: Existuje docela dost diskuzních serverů, na kterých si lidi vykají a se sexem nemají vůbec nic společného. Diskuze je na nich díky tomu slušnější a víc k věci. Zaplaťpámbu za ně.

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#39 17. 7. 2014 22:26

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Krása. Opravdu ukázkové téma. Nová doba, vyštveme nováčka. Zn. IHNED.
Shrnu to.

1. tento uživatel měl povolení zde uvádět na sebe kontakt, protože byl natolik slušný, že se na to zeptal a domluvil se.
2. v poslední době se zde vyskytuje příšerný nešvar, a sice téměř každého nového příchozího, který se mi jen trošku nezdá, vydeptat a vyštvat. Došla mi trpělivost a za napadání nováčků budu udělovat bany.
3. opravdu existují i internetové diskuze, kde si lidé vykají, není to až tak samozřejmé. Etiketa, neetiketa.

Téma tímto uzavírám. Opravdu některé z vás nechápu, na jednu stranu si stěžujete, že je zde mrtvo, na straně druhé sotva sem někdo nový vejde, je odrazen. Mnozí z vás stále nepochopili, že to, jaké budou diskuze, ovlivňujete vy sami.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí