21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1 2
Téma zavřeno
Heleno, také je moné, e teprve "teď" ten zoufalý nedostatek "eM" u některých muů vnímám..... stejně jako zoufalý nedostatek "eF" u některých en....
No, snad mi tahle rozliovací schopnost, a se znovu narodím, zůstane
Není tady
e teprve "teď"... vnímám
e by to souviselo s věkem?
Skutečně s věkem, ne se zkuenostma... změna rozliovacích schopností, změna sloupce ne/důleitejch věcí...
Není tady
Tak já bych řekla, e to souvisí s věkem a s ním přicházejícími zkuenostmi - drkopády a zase vstáváním "z mrtvých", vímáním si víc ne toho, jak jsou ti druzí zamindrákování a hloupí, vlastních mindráků a hlouposti. To po prvotním vzteku, bolesti a vůbec "boji" s vlastním egem, nakonec přinese klid a vyrovnanost.
A co mě těí nejvíc, je fakt, e jsem si vimla, e někteří tohle zvládli u v poměrně mladém věku, nepotřebovali k tomu 60 let, aby doli i dál ne my.
Není tady
Prosím Vás,co to tady pořád podsouváte?Někoho potuchujete,uráíte a pak to svedete na něj?CO JSTE TO ZA LIDI?Já si na taichi také s lidmi tykám,ale ty znám...nevadilo by mi to ani tady pokud by se stále někdo nesnail urazit ublíit...pokud tu píete o Lásce atd.víte co to je?asi sotva.
pokud se neumíte chovat k lidem v komunikaci,máte asi problém...JÁ NABÍDL POMOC.POKUD O NÍ NESTOJÍM,NEREAGUJI,A NEPÍI PUBERTÁLNÍ POZNÁMKY,E SI VYKAJÍ NA NETU JEN SUBÍCI ATD.JE TO UBOHOST.
Upravil(a) wuti (17. 7. 2014 14:42)
A u se proberte co vlastě děláte.Je mi upřímně líto Vaich chlapů,pokud tedy nějaké máte...TÍM KONČÍM.
myslíte si,e pokud někdo dlouho dělá taichi,jogu atd.e si musí nechat líbit ve od někoho,kdo nemá základy sluného chování,a nerespektuje přání druhého?TOTO JE POSLEDNÍ CO ZDE PÍI.PLKEJTE SI,URÁEJTE ,MĚ JE TO JEDNO.U SEM NEJDU.Spokojené?
Můj ty smutku. Od někoho, kdo se holedbá mnoha lety cvičení taichi, bych očekávala alespoň trochu duevní vyrovnanosti. Nikoliv spratka dupajícího noičkama, vyhroujícího odchodem a přesto neustále se vracejícího.
Jetěe má toho kamaráda psychologa. Třeba by ti mohl pomoct. Zjevně to moc potřebuje.
Smutné čtení.
Není tady
Ty brďo! Jen zírám. Asi ho sírají nějaké plameny uvnitř, e ztratil smysl pro humor a soudnost..... Kamarád psycholog to asi nevytrhne, protoe je známo, e kovářova kobyla a evcova ena...
Není tady
On "kamarád psycholog co sedí vedle mne" bude zřejmě podobně svěí dílko... nebo netuí, co kamarád wuti vypoutí do světa, páč odborník při smyslech by mu něco podobnýho nedoporučil. Ledae by to byl nějakej novej způsob terapie... co myslí, Pan? Nebo taky nestíhá sledovat vechny novinky?
Není tady
Helo, tyhle novinky fakt sledovat nestíhám, páč vedle mne právě sedí anglická královna a Her Majesty se doaduje dalího překladu, protoe tak výborně se prý u dlouho nepobavila...
Není tady
wuti napsal(a):
Prosím Vás,co to tady pořád podsouváte?Někoho potuchujete,uráíte a pak to svedete na něj?CO JSTE TO ZA LIDI?Já si na taichi také s lidmi tykám,ale ty znám...nevadilo by mi to ani tady pokud by se stále někdo nesnail urazit ublíit...pokud tu píete o Lásce atd.víte co to je?asi sotva.
pokud se neumíte chovat k lidem v komunikaci,máte asi problém...JÁ NABÍDL POMOC.POKUD O NÍ NESTOJÍM,NEREAGUJI,A NEPÍI PUBERTÁLNÍ POZNÁMKY,E SI VYKAJÍ NA NETU JEN SUBÍCI ATD.JE TO UBOHOST.
Nepsala jsem, e SI vykají, ale e vykají. Dominám... Nebo potencionálním dominám.
Také asnu, jak takový učitel není vyrovnaný předevím sám v sobě a sám se sebou.
Není tady
páč vedle mne právě sedí anglická královna - God Save The Queen
Není tady
wuti napsal(a):
PA
A tak to mě mrzí, es to smazal, páč kdy jsem to ráno v buse četla, přilo mi to docela zajímavé a chtěla jsem se tě zeptat, jestli má nějaké zkuenosti s yoganidrou. Jene nebyl celý den čas ... koda, es to tu neustál a nechal ses tak lehce a zbytečně vyklovat.
PS: Tady si tykáme.
Pro Evu: Existuje docela dost diskuzních serverů, na kterých si lidi vykají a se sexem nemají vůbec nic společného. Diskuze je na nich díky tomu slunějí a víc k věci. Zaplapámbu za ně.
Není tady
Krása. Opravdu ukázkové téma. Nová doba, vytveme nováčka. Zn. IHNED.
Shrnu to.
1. tento uivatel měl povolení zde uvádět na sebe kontakt, protoe byl natolik sluný, e se na to zeptal a domluvil se.
2. v poslední době se zde vyskytuje příerný nevar, a sice téměř kadého nového příchozího, který se mi jen troku nezdá, vydeptat a vytvat. Dola mi trpělivost a za napadání nováčků budu udělovat bany.
3. opravdu existují i internetové diskuze, kde si lidé vykají, není to a tak samozřejmé. Etiketa, neetiketa.
Téma tímto uzavírám. Opravdu některé z vás nechápu, na jednu stranu si stěujete, e je zde mrtvo, na straně druhé sotva sem někdo nový vejde, je odrazen. Mnozí z vás stále nepochopili, e to, jaké budou diskuze, ovlivňujete vy sami.
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 2