21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Někteří jste moná četli mé vlákno, kde zvauji, zda se naplno věnovat podnikání nebo zůstat v práci. Rozhodla jsem se, e si půjdu za svým snem, a to je pořádání zábavných a dobrodruných akcí pro děti a jejich rodiče.
Moc ráda bych Vám tedy se svolením moderátorky Andrei představila hru, při které jsem se inspirovala trochu geocachingem (hledáním keek) a trochu příspěvkem od jedné zdejí autorky - hra na dovolenou
Jedná se o hru v přírodě. Jedna hra na 5 dní u probíhá v Českém ráji a dalí 1denní v Divoké árce. Děti s rodiči hledají krabičky s příběhem, úkoly, pohádkou nebo obrázky ukryté v přírodě. Třeba pod kořenem, pod pařezem, pod kamenem, v díře ve stromě.... a v té krabičce je vdy uloen část příběhu nebo nějaký úkol či část pohádky. V dalí krabičce je dalí část příběhu, dalí úkol či dalí část pohádky a kdy najdete vechny krabičky, dozvíte se konec příběhu, osvobodíte zakletou princeznu, vylutíte hádanku nebo si dočtete pohádku.
Nemusíte mít strach. Krabičky určitě najdete. A kdyby ne, tak úkoly a příběh dostanete také v příloze tak, aby Vám ádná část nechyběla . Abyste vechny krabičky nali, poslouí k tomu GPS souřadnice místa ukrytí krabiček, zákresy míst v mapě a také jsme pro Vás místa úkrytu krabiček vyfotili.
Hru posílám na e-mail a ve hře najdete mapičku trasy, zákresy míst uloení ukrytých krabiček, GPS souřadnice, fotky míst ukrytí, tipy na restaurace, dalí tipy na výlety a na koupání.
Na hru mám moc pozitivní ohlasy, dětem se moc líbí, kdy něco hledají a nacházejí
Více informací na www.kouzelny-svet-skritku.cz. Teď si hru můete navíc koupit na slevomatu, kde nabízím 50% slevu. Kdo by chtěl, můu poslat ukázku hry zdarma.
V případě dotazů mě kontaktujte na tel. čísle 776/221248
Upravil(a) Tulipánka (15. 7. 2014 9:50)
Není tady
Nenajdu tady nějakého podobného nadence, který by rád podnikal s dětmi výlety, testoval byl hry a za to by dostal hry zadarmo? Zítra jedu připravovat hru na Jetěd a do 27.7. nabízím hru zdarma pro ty, kdo mi po projití trasy napíí krátkou zprávu, jaké krabičky nemohli najít, zda nenali ve hře nějakou nesrovnalost nebo co není pochopitelné....
Děkuji
Není tady
Tuli, podobná nadenec nejsem, ale moc ti fandím. Mít teď čas, okamitě to s tebou testnu.
Není tady
Na Jetěd je to pro nás moravany poněkud z ruky. Ale kdybys chystala něco tady, určitě rádi příjdeme. pro své kluky a synovce neustále vymýlím nějaké hledání krabiček, pokladů a dobrodruné stezky a u mi dochází nápady.
Není tady
Tuli, moc drím palce, fandím Ti a také se přimlouvám za Moravu Hned bych se s dětma do něčeho takového pustila.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
A kde na Moravě by to měl být?
za sebe bych to viděla na Beskydy a poblí OV.
Není tady
Aprill, moc ráda bych se podívala do Beskyd, dlouho jsem tam u nebyla. Je to ale od nás pekelně daleko. Budu to tom přemýlet, díky za tip
Moná prostě zajet na Moravu a udělat tam během několika dní několik tras. A to by na jaře lo, nejspí v dubnu....
Není tady
Taky se přikláním k Beskydům
Není tady
Kdo by si chtěl udělat výlet lanovkou na Jetěd v Liberci a pak pěky dolů, tak máme pro Vás novou dobrodrunou hru Za draky na Jetěd. U ádné bolení noiček, budete překvapení, jak Vae děti či vnoučata umějí lapat
Není tady
Hezké počasí bude jistě jetě i v září, a proto jsem pro děti připravila novou hru v krásné lokalitě - v Babiččině údolí. Hra je určená pro troku větí děti (cca. od 6 let) a po trase děti plní bobříky a za splnění si můou dát razítko do své hrací karty. A kdo nasbírá vechna razítka, toho čeká zaslouená odměna - truhla se zlatými čokoládovými mincemi Pro to, kdo by chtěli hru otestovat, je hra ZDARMA.
A na konci léta mám pro vechny skvělou akci - sledujte stránky www.kouzelny-svet-skritku.cz
Není tady
Mám dobrou zprávu pro Královéhradečáky Připravili jsme pro Vás novou dobrodrunou hru v přírodě - Za Bobříky do Babiččina údolí. Děti musí splnit 10 úkolů a za ně si dají do hrací karty razítka, která jsou schovaná přímo v krabičkách. Kdy vechny úkoly splní, čeká je odměna - truhla plná sladkých čokoládových mincí. Více na www.kouzelny-svet-skritku.cz
PS: pokud byste chtěli hru udělat i ve Vaí blízkosti, tak stačí sehnat někoho, kdo bude hru pravidelně kontrolovat (odměna 150 Kč za projití trasy a zkontrolování, zda je hra v pořádku) a vymyslet místo a já přítí rok přijedu hru připravit.
Není tady
Pro ty, co rádi tráví předvánoční čas společnými záitky, jsem připravila novou hru - Vánoční hra kolem zámku Sychrov http://www.kouzelny-svet-skritku.cz/dob … -sychrove/
Hra je podle mě dosud nejlepí, co jsem připravila: je krásně vánočně ozdobené, po trase budou umístěné různé vánoční ozdoby (pokud je někdo neukradne ) a nově je rozdělená na část pro kolkové děti a pak větí děti a rodiče, take si hru uije opravdu celá rodina.
Hru je ideální spojit s návtěvou zámku Sychrov, který má jako jeden z mála otevřeno celoročně. Navíc po vánocích si můete prohlédnot vánočně nazdobené interiéry zámku.
Objednejte si hru do 30. listopadu a jako malý dárek k vánocům Vám polu jetě dalí hru Za pirátským pokladem, kterou si můete zahrát kdekoliv, třeba za Vaím domem nebo v parku.
Není tady