Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 16. 7. 2014 14:19

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Poslední dobou je to tady hustý

karfice napsal(a):

Eva. napsal(a):

Aby mě partner bral - to zní, jako když jsi nesvéprávná, nebo věc. Snad můžete s partnerem jet, a ne aby tě bral. Nebo můžeš "brát ty jeho"...  Udělal MI večeři - snad udělal nám večeři. Na tomhle opravdu vztah nestojí, jestli partner dělá jídlo by jen jako překvapení.

Dobře, tady je zřejmě taky chyba, ale jak dokopat lenocha k tomu, aby něco takového navrhl - sám od sebe?

Jak dokopat lenocha? Já to vidím jinak. Nebudu s partnerem lenochem. Tudíž ho nemusím k ničemu dokopávat. Budu s partnerem, se kterým máme důležité věci stejné, stejný názor na způsob života, aspoň některé zájmy stejné...
A kvalitní sex - to je relativní. Protože tam je potřeba hlavně chemie, tělesná přitažlivost. Kvalitní sex se z knížky nebo videa "naučí" kdekdo, ale pořád to bude jenom sex.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#77 16. 7. 2014 14:25

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Byt je tvůj? V osobním vlastnictví nebo družstevní? Anebo jsi jenom v nájemném bytě? To pak nepokládám za vlastní bydlení, že se k tobě někdo přistěhuje.

Není tady

#78 16. 7. 2014 14:26

kostka
♥♥♥♥---

Kvalitní sex je pojem opravdu relativní. A pokud se takto prezentuješ, nedivím se, že se na tebe lepí takoví, co si chtějí zašpásovat, poznat ten tvůj kvalitní sex a pak zpátky k partnerce, manželce....

Není tady

#79 16. 7. 2014 14:27

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

kostka napsal(a):

Kvalitní sex je pojem opravdu relativní. A pokud se takto prezentuješ, nedivím se, že se na tebe lepí takoví, co si chtějí zašpásovat, poznat ten tvůj kvalitní sex a pak zpátky k partnerce, manželce....

JJ, já můžu být stále stejná a s některým partnerem bude sex kvalitní, když už na to teda takhle pohlížíme, a s jiným nebude. Tam záleží na vzájemné kompatibilitě, přitažlivosti...

Není tady

#80 16. 7. 2014 14:29

karfice
♥♥♥♥---

Eva. napsal(a):

Byt je tvůj? V osobním vlastnictví nebo družstevní? Anebo jsi jenom v nájemném bytě? To pak nepokládám za vlastní bydlení, že se k tobě někdo přistěhuje.

Je to můj družstevní byt.

Není tady

#81 16. 7. 2014 14:29

karfice
♥♥♥♥---

kostka napsal(a):

Tady asi bude taky chyba. Takže nebudu nabízet nic a tím pádem nikoho nehledat big_smile

Není tady

#82 16. 7. 2014 14:30

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Že nabízíš seznámení s tvými přáteli - to jako přínos pro vztah nevnímám. Není to podstatné. A přijde mi normální, že se při společném životě následně seznámíme i s některými přáteli partnera. To není nic nadstandardního.
Tvůj partner o seznámení s tvými přáteli nemusí vůbec stát, protože si s nimi nemusí vůbec rozumět. On chce žít s tebou a ne s tvými přáteli.

Upravil(a) Eva. (16. 7. 2014 14:31)

Není tady

#83 16. 7. 2014 14:32

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

karfice napsal(a):

kostka napsal(a):

Tady asi bude taky chyba. Takže nebudu nabízet nic a tím pádem nikoho nehledat big_smile

Nabízet do vztahu kvalitní sex mi opravdu přijde nevhodné. To můžeš tak na erotické seznamce, tam se to hodí. Ostatně, co to je - kvalitní sex? Pro každého něco jiného. Ty můžeš svůj sex shledávat kvalitním, ale to může být pouze tvůj pohled.
Já raději milování. To je pro vztah podstatné, jestli si ladíme při milování. Jestli spolu jenom nesouložíme, ale i se milujeme.

Upravil(a) Eva. (16. 7. 2014 14:33)

Není tady

#84 16. 7. 2014 14:32

karfice
♥♥♥♥---

Eva. napsal(a):

Že nabízíš seznámení s tvými přáteli - to jako přínos pro vztah nevnímám. Není to podstatné. A přijde mi normální, že se při společném životě následně seznámíme i s některými přáteli partnera. To není nic nadstandardního.
Tvůj partner o seznámení s tvými přáteli nemusí vůbec stát, protože si s nimi nemusí vůbec rozumět. On chce žít s tebou a ne s tvými přáteli.

To vyznělo jako - on bude jen s tebou - ostatní ho nezajímají, na tebe se nalepí partner a pak se jej nezbavíš smile

Není tady

#85 16. 7. 2014 14:34

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

karfice napsal(a):

Eva. napsal(a):

To vyznělo jako - on bude jen s tebou - ostatní ho nezajímají, na tebe se nalepí partner a pak se jej nezbavíš smile

To ti vyznělo jinak, než jsem to já myslela. Partner může mít své přátele a ty zase své. Není podmínka dobrého vztahu znát vzájemně své přátele.
Proč uvažuješ v dimenzích - nalepí, do tvého hnízdečka.. a podobně?
To o tobě mnohé vypovídá.
Jak uvažuješ, takové muže potkáváš. Není lepší rovnocenný vztah? Kde se nikdo na nikoho nelepí?

Upravil(a) Eva. (16. 7. 2014 14:35)

Není tady

#86 16. 7. 2014 14:37

karfice
♥♥♥♥---

Eva. napsal(a):

karfice napsal(a):

kostka napsal(a):

Nabízet do vztahu kvalitní sex mi opravdu přijde nevhodné. To můžeš tak na erotické seznamce, tam se to hodí. Ostatně, co to je - kvalitní sex? Pro každého něco jiného. Ty můžeš svůj sex shledávat kvalitním, ale to může být pouze tvůj pohled.
Já raději milování. To je pro vztah podstatné, jestli si ladíme při milování. Jestli spolu jenom nesouložíme, ale i se milujeme.

Dobře, tak já to otočím úplně.
Inzerát bude znít asi takto:
Samostatná pracující, s vlastním bydlením, bez dluhů, hledá chlapa s 2-4 dětma. Ihned se ke mě můžeš nastěhovat (i s exekucema, půjčkama - ráda pomůžu splatit) a nebude mi vadit, že mě bude pravidelně kvůli tobě navštěvovat exekutor a vybílí mi byt. Ráda se obětuju a každý druhý víkend pátek-neděle se budu starat o tvé 4 děti, protože jsem dotační fond evropské unie a ráda je i budu živit - jestli chceš, můžu ti i platit alimenty. Vůbec mi nebude vadit, že mi děti v pátek hodíš na krk, půjdeš do hospody a v neděli děti rozvezeš bývalkám. K tomu všemu ti dopřeju full servis, budu ti prát, vařit, uklízet, nebudu po tobě chtít cokoliv, když příjdeš z práce, ještě ti pivo otevřu, aby jsi mi dal pokoj. To, že budeš spát s jinýma ženama nevadí, hlavně mě neopouštěj, protože se jinak zabiju, když mě opustí tak prima chlap. big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#87 16. 7. 2014 14:37

kostka
♥♥♥♥---

Eva. napsal(a):

To mě taky napadlo, v tomhle věku mají lidé své přátelé a o nové už tolik nestojí, nerozumí si...

Není tady

#88 16. 7. 2014 14:38

karfice
♥♥♥♥---

Eva. napsal(a):

karfice napsal(a):

Eva. napsal(a):

To ti vyznělo jinak, než jsem to já myslela. Partner může mít své přátele a ty zase své. Není podmínka dobrého vztahu znát vzájemně své přátele.
Proč uvažuješ v dimenzích - nalepí, do tvého hnízdečka.. a podobně?
To o tobě mnohé vypovídá.
Jak uvažuješ, takové muže potkáváš. Není lepší rovnocenný vztah? Kde se nikdo na nikoho nelepí?

Já tak uvažuju, protože se jen s takovýma opravdu setkávám. Rovnocenný vztah by byl prima. Jak říkám, děkuji zato, že mi sem dáváte i rady, protože tady vidím, kde zřejmě dělám chybu.

Není tady

#89 16. 7. 2014 14:39

karfice
♥♥♥♥---

kostka napsal(a):

Eva. napsal(a):

To mě taky napadlo, v tomhle věku mají lidé své přátelé a o nové už tolik nestojí, nerozumí si...

Děkuji za názor. I toto je možné.

Není tady

#90 16. 7. 2014 15:37

Mendy
♥♥♥♥♥--

lyssna

eremuruss napsal(a):

Mendy napsal(a):

karfice napsal(a):

V 29 nepovažuji za hrátky shánění muže pro život, muže, s kterým založím rodinu, o kterou se bude chtít starat, vychovávat dítě (děti). Toto nejsou pro mne hrátky ale docela vážná věc.

V devětadvaceti bych vůbec neřešila kde najít toho pravýho. Přijde to samo, uvidíš wink jsi ještě hodně mladá.

To bych prave resila biologicke hodiny tikaji.......

Tak kvůli biologickým hodinám se upíchnout na prvního trubce, rodit děti a pak bejt celej život nešastná, v jinym případě zůstat s děckama sama? No tak to nemyslíš vážně hmm

Není tady

#91 16. 7. 2014 15:39

Mendy
♥♥♥♥♥--

Eva. napsal(a):

Po dvacetiletém manželství a s dospělými dětmi jsem nehledala pro vztah muže, se kterým založíme rodinu a vychováme spolu děti. Přítel si mě našel na chatu, psali jsme si a po půl roce se sešli a bylo to. Známe se 6 let a jsme spolu 5 a půl roku. První dva roky jsem se s ním 3x rozešla a znovu se vrátila, protože je tam jedno ale, že je ženatý. Je mi s ním hezky a jsem s ním šastná. Milujeme se. Rozumíme si. Trávíme spolu hodně času. Patříme k sobě fyzicky i psychicky. To je nejvíc, co člověka může v životě potkat. Jsem za to moc ráda, že mě to potkalo.

Fakt? Ježiši...

Upravil(a) Mendy (16. 7. 2014 15:39)

Není tady

#92 16. 7. 2014 15:39

karfice
♥♥♥♥---

Mendy napsal(a):

lyssna

eremuruss napsal(a):

Mendy napsal(a):

V devětadvaceti bych vůbec neřešila kde najít toho pravýho. Přijde to samo, uvidíš wink jsi ještě hodně mladá.

To bych prave resila biologicke hodiny tikaji.......

Tak kvůli biologickým hodinám se upíchnout na prvního trubce, rodit děti a pak bejt celej život nešastná, v jinym případě zůstat s děckama sama? No tak to nemyslíš vážně hmm

Já biohodiny neřeším.

Není tady

#93 16. 7. 2014 16:51

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

Ono to asi bude těžké vůbec, najít někoho "kompatibilního" - jenom si představ, že najdeš svobodného, přijatelného vzhledu, s vlastním bydlením, vlastními přáteli, koníčky, bez dluhů, bez dětí, bez závislosti na matce, s vlastním příjmem, inteligentního........prostě stejně samostatného a životaschopného jako jsi ty. Tak mi přijde, že budete sice spolu, ale zároveň jako dvě samostatně fungující jednotky. V partnerství jsou sice oba rovnocenní, ale přesto jsou chvíle, kdy jeden se přizpůsobí druhému, ustoupí, "navede" druhého (ne vmanipuluje), ale to všechno chce čas, a společné soužití, poznat se navzájem, někdy se ta "partnerskost" ve vztahu buduje pomalu celé roky.
Tak jako neexistuje nikde škola rodičovství, neexistuje ani škola partnerství, člověk se vše učí systémem pokus-omyl, sem tam nějaká rada nebo zkušenost z okolí.

A jak říkávala moje babička - "Strč všechny chlapy do jednoho pytle, zatřepej...a vždycky vytáhneš toho pravého"gloria

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží nᚠsvět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#94 16. 7. 2014 17:07

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Mendy napsal(a):

Eva. napsal(a):

Po dvacetiletém manželství a s dospělými dětmi jsem nehledala pro vztah muže, se kterým založíme rodinu a vychováme spolu děti. Přítel si mě našel na chatu, psali jsme si a po půl roce se sešli a bylo to. Známe se 6 let a jsme spolu 5 a půl roku. První dva roky jsem se s ním 3x rozešla a znovu se vrátila, protože je tam jedno ale, že je ženatý. Je mi s ním hezky a jsem s ním šastná. Milujeme se. Rozumíme si. Trávíme spolu hodně času. Patříme k sobě fyzicky i psychicky. To je nejvíc, co člověka může v životě potkat. Jsem za to moc ráda, že mě to potkalo.

Fakt? Ježiši...

Ježíš nejsem, ale fakt to je. V partnerském vztahu podle mého názoru určitě.

Není tady

#95 16. 7. 2014 17:09

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

jaspinn napsal(a):

A jak říkávala moje babička - "Strč všechny chlapy do jednoho pytle, zatřepej...a vždycky vytáhneš toho pravého"gloria

Tak to není.  Lásku potká člověk v životě jen výjimečně.

Není tady

#96 16. 7. 2014 17:30

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Nemyslím si, že jsem přecitlivělá, ale na mě působíš, karfice, strašně agresivně. Taková se vším hned hotová, na všechno odpověď, utřít někoho raz dva. Možná, že se ti, kteří hledají vztah, zaleknou a troufnou si na tebe jen ti ze 4. cenové.

Tvoje požadavky na partnera mi připadají takové naivní, ale to je samozřejmě z mého pohledu.
To, že můj muž mi nedělá masáže a neumí vyměnit kohoutek, pro mě není podstatné. Podstatné je, že stál vždy při mě a během společného života toho nasbírᚠ- nemoci, úrazy, úmrtí rodičů, problémy v práci apod.

Není tady

#97 16. 7. 2014 17:35

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

karfice napsal(a):

helena napsal(a):

protože na LEPŠÍHO NEMÁŠ
Hm... říká se, že maminka má vždycky pravdu http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Připomínᚠmi jednu zdejí kantorku, která si taky furt stěžuje, že "ostatní mají" a ona ne.
Jestlipak ses někdy zamyslela nad tím proč "kamarádky, které mám kolem sebe a jsou zadané, pro ně chlapi dělají" tohle a tamhleto a tobě se to ne a ne povést?
Mimochodem - co nabízíš ty?

Co nabízím?
- mám své vlastní zázemí, vybavený byt - ale by mi do hnízdečka přelétl mamánek ve 35 letech, co se neumí osamostatnit a stále bydlí u maminky.......
- nejsem ta, která bude po chlapovi vyžadovat, aby vařil, pral uklízel každý týden - ale občas by měl pomoct
- nabízím seznámení s mými přáteli - nabízím výlety, zábavu, žádnou nudu - ikdyž neříkám, že občasné lenošení u tv při sklence vína není k zahození
- nabízím kvalitní sex
- jsou tu i další věci, tak nevím, jestli to mám rozepisovat

vidím duška v pelíšcích  , přicházím s nabídkou kvalitního sexu lol

Není tady

#98 16. 7. 2014 17:38

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

karfice napsal(a):

Eva. napsal(a):

Aby mě partner bral - to zní, jako když jsi nesvéprávná, nebo věc. Snad můžete s partnerem jet, a ne aby tě bral. Nebo můžeš "brát ty jeho"...  Udělal MI večeři - snad udělal nám večeři. Na tomhle opravdu vztah nestojí, jestli partner dělá jídlo by jen jako překvapení.

Dobře, tady je zřejmě taky chyba, ale jak dokopat lenocha k tomu, aby něco takového navrhl - sám od sebe?

příkladem?

Není tady

#99 16. 7. 2014 17:42

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

karfice napsal(a):

Eva. napsal(a):

karfice napsal(a):

Dobře, tak já to otočím úplně.
Inzerát bude znít asi takto:
Samostatná pracující, s vlastním bydlením, bez dluhů, hledá chlapa s 2-4 dětma. Ihned se ke mě můžeš nastěhovat (i s exekucema, půjčkama - ráda pomůžu splatit) a nebude mi vadit, že mě bude pravidelně kvůli tobě navštěvovat exekutor a vybílí mi byt. Ráda se obětuju a každý druhý víkend pátek-neděle se budu starat o tvé 4 děti, protože jsem dotační fond evropské unie a ráda je i budu živit - jestli chceš, můžu ti i platit alimenty. Vůbec mi nebude vadit, že mi děti v pátek hodíš na krk, půjdeš do hospody a v neděli děti rozvezeš bývalkám. K tomu všemu ti dopřeju full servis, budu ti prát, vařit, uklízet, nebudu po tobě chtít cokoliv, když příjdeš z práce, ještě ti pivo otevřu, aby jsi mi dal pokoj. To, že budeš spát s jinýma ženama nevadí, hlavně mě neopouštěj, protože se jinak zabiju, když mě opustí tak prima chlap. big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

tak a dveře se netrhnou tummenupp

Není tady

#100 16. 7. 2014 17:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥

jak dokopat lenocha k tomu, aby něco takového navrhl - sám od sebe?
Dloouholetou trpělivou hodinářskou prací a laskavým porozuměním... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Chlapi všeobecně němilujou změny, tak proč by navrhovali něco "sami od sebe", když to tak hezky funguje... to by je buď to "něco" muselo hodně zajímat, omlouvali by jím nějakej velkej malér, někteří to pojali jako dar k čemusi... a jsou i tací, kterejm to poradí kámoš - "Jo vona brblá? Tak ji někam vem."
na tebe se nalepí partner a pak se jej nezbavíš
Mám dojem, že toho se hodně bojíš... aby ti tu tvoji nezávislost ve všech směrech nenaboural někdo, kdo není až tak košer podle tvejch představ. Jenže si taky myslím, že s podobnou "obavou" budeš přistupovat i k echt princi na bílým koni... protože co kdyby se z něj vyklubal po pár letech žabák, kterej nezve, nevaří, nemasíruje, kohoutky nemění... a v pokojíčku už vám ale spinkají dvě batolata...
Já biohodiny neřeším.
Zatím... aneb všeho do času...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí