6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
karfice napsal(a):
Eva. napsal(a):
Aby mě partner bral - to zní, jako kdy jsi nesvéprávná, nebo věc. Snad můete s partnerem jet, a ne aby tě bral. Nebo můe "brát ty jeho"... Udělal MI večeři - snad udělal nám večeři. Na tomhle opravdu vztah nestojí, jestli partner dělá jídlo by jen jako překvapení.
Dobře, tady je zřejmě taky chyba, ale jak dokopat lenocha k tomu, aby něco takového navrhl - sám od sebe?
Jak dokopat lenocha? Já to vidím jinak. Nebudu s partnerem lenochem. Tudí ho nemusím k ničemu dokopávat. Budu s partnerem, se kterým máme důleité věci stejné, stejný názor na způsob ivota, aspoň některé zájmy stejné...
A kvalitní sex - to je relativní. Protoe tam je potřeba hlavně chemie, tělesná přitalivost. Kvalitní sex se z kníky nebo videa "naučí" kdekdo, ale pořád to bude jenom sex.
Není tady
Byt je tvůj? V osobním vlastnictví nebo drustevní? Anebo jsi jenom v nájemném bytě? To pak nepokládám za vlastní bydlení, e se k tobě někdo přistěhuje.
Není tady
Kvalitní sex je pojem opravdu relativní. A pokud se takto prezentuje, nedivím se, e se na tebe lepí takoví, co si chtějí zapásovat, poznat ten tvůj kvalitní sex a pak zpátky k partnerce, manelce....
Není tady
kostka napsal(a):
Kvalitní sex je pojem opravdu relativní. A pokud se takto prezentuje, nedivím se, e se na tebe lepí takoví, co si chtějí zapásovat, poznat ten tvůj kvalitní sex a pak zpátky k partnerce, manelce....
JJ, já můu být stále stejná a s některým partnerem bude sex kvalitní, kdy u na to teda takhle pohlííme, a s jiným nebude. Tam záleí na vzájemné kompatibilitě, přitalivosti...
Není tady
Eva. napsal(a):
Byt je tvůj? V osobním vlastnictví nebo drustevní? Anebo jsi jenom v nájemném bytě? To pak nepokládám za vlastní bydlení, e se k tobě někdo přistěhuje.
Je to můj drustevní byt.
Není tady
kostka napsal(a):
Tady asi bude taky chyba. Take nebudu nabízet nic a tím pádem nikoho nehledat
Není tady
e nabízí seznámení s tvými přáteli - to jako přínos pro vztah nevnímám. Není to podstatné. A přijde mi normální, e se při společném ivotě následně seznámíme i s některými přáteli partnera. To není nic nadstandardního.
Tvůj partner o seznámení s tvými přáteli nemusí vůbec stát, protoe si s nimi nemusí vůbec rozumět. On chce ít s tebou a ne s tvými přáteli.
Upravil(a) Eva. (16. 7. 2014 14:31)
Není tady
karfice napsal(a):
kostka napsal(a):
Nabízet do vztahu kvalitní sex mi opravdu přijde nevhodné. To můe tak na erotické seznamce, tam se to hodí. Ostatně, co to je - kvalitní sex? Pro kadého něco jiného. Ty můe svůj sex shledávat kvalitním, ale to můe být pouze tvůj pohled.
Já raději milování. To je pro vztah podstatné, jestli si ladíme při milování. Jestli spolu jenom nesouloíme, ale i se milujeme.
Upravil(a) Eva. (16. 7. 2014 14:33)
Není tady
Eva. napsal(a):
e nabízí seznámení s tvými přáteli - to jako přínos pro vztah nevnímám. Není to podstatné. A přijde mi normální, e se při společném ivotě následně seznámíme i s některými přáteli partnera. To není nic nadstandardního.
Tvůj partner o seznámení s tvými přáteli nemusí vůbec stát, protoe si s nimi nemusí vůbec rozumět. On chce ít s tebou a ne s tvými přáteli.
To vyznělo jako - on bude jen s tebou - ostatní ho nezajímají, na tebe se nalepí partner a pak se jej nezbaví
Není tady
karfice napsal(a):
Eva. napsal(a):
Tvůj partner o seznámení s tvými přáteli nemusí vůbec stát, protoe si s nimi nemusí vůbec rozumět. On chce ít s tebou a ne s tvými přáteli.To vyznělo jako - on bude jen s tebou - ostatní ho nezajímají, na tebe se nalepí partner a pak se jej nezbaví
To ti vyznělo jinak, ne jsem to já myslela. Partner můe mít své přátele a ty zase své. Není podmínka dobrého vztahu znát vzájemně své přátele.
Proč uvauje v dimenzích - nalepí, do tvého hnízdečka.. a podobně?
To o tobě mnohé vypovídá.
Jak uvauje, takové mue potkává. Není lepí rovnocenný vztah? Kde se nikdo na nikoho nelepí?
Upravil(a) Eva. (16. 7. 2014 14:35)
Není tady
Eva. napsal(a):
karfice napsal(a):
kostka napsal(a):
Nabízet do vztahu kvalitní sex mi opravdu přijde nevhodné. To můe tak na erotické seznamce, tam se to hodí. Ostatně, co to je - kvalitní sex? Pro kadého něco jiného. Ty můe svůj sex shledávat kvalitním, ale to můe být pouze tvůj pohled.
Já raději milování. To je pro vztah podstatné, jestli si ladíme při milování. Jestli spolu jenom nesouloíme, ale i se milujeme.
Dobře, tak já to otočím úplně.
Inzerát bude znít asi takto:
Samostatná pracující, s vlastním bydlením, bez dluhů, hledá chlapa s 2-4 dětma. Ihned se ke mě můe nastěhovat (i s exekucema, půjčkama - ráda pomůu splatit) a nebude mi vadit, e mě bude pravidelně kvůli tobě navtěvovat exekutor a vybílí mi byt. Ráda se obětuju a kadý druhý víkend pátek-neděle se budu starat o tvé 4 děti, protoe jsem dotační fond evropské unie a ráda je i budu ivit - jestli chce, můu ti i platit alimenty. Vůbec mi nebude vadit, e mi děti v pátek hodí na krk, půjde do hospody a v neděli děti rozveze bývalkám. K tomu vemu ti dopřeju full servis, budu ti prát, vařit, uklízet, nebudu po tobě chtít cokoliv, kdy příjde z práce, jetě ti pivo otevřu, aby jsi mi dal pokoj. To, e bude spát s jinýma enama nevadí, hlavně mě neopoutěj, protoe se jinak zabiju, kdy mě opustí tak prima chlap.
Není tady
Eva. napsal(a):
To mě taky napadlo, v tomhle věku mají lidé své přátelé a o nové u tolik nestojí, nerozumí si...
Není tady
Eva. napsal(a):
karfice napsal(a):
Eva. napsal(a):
Tvůj partner o seznámení s tvými přáteli nemusí vůbec stát, protoe si s nimi nemusí vůbec rozumět. On chce ít s tebou a ne s tvými přáteli.To vyznělo jako - on bude jen s tebou - ostatní ho nezajímají, na tebe se nalepí partner a pak se jej nezbaví
To ti vyznělo jinak, ne jsem to já myslela. Partner můe mít své přátele a ty zase své. Není podmínka dobrého vztahu znát vzájemně své přátele.
Proč uvauje v dimenzích - nalepí, do tvého hnízdečka.. a podobně?
To o tobě mnohé vypovídá.
Jak uvauje, takové mue potkává. Není lepí rovnocenný vztah? Kde se nikdo na nikoho nelepí?
Já tak uvauju, protoe se jen s takovýma opravdu setkávám. Rovnocenný vztah by byl prima. Jak říkám, děkuji zato, e mi sem dáváte i rady, protoe tady vidím, kde zřejmě dělám chybu.
Není tady
kostka napsal(a):
Eva. napsal(a):
To mě taky napadlo, v tomhle věku mají lidé své přátelé a o nové u tolik nestojí, nerozumí si...
Děkuji za názor. I toto je moné.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Mendy napsal(a):
karfice napsal(a):
V 29 nepovauji za hrátky shánění mue pro ivot, mue, s kterým zaloím rodinu, o kterou se bude chtít starat, vychovávat dítě (děti). Toto nejsou pro mne hrátky ale docela váná věc.V devětadvaceti bych vůbec neřeila kde najít toho pravýho. Přijde to samo, uvidí jsi jetě hodně mladá.
To bych prave resila biologicke hodiny tikaji.......
Tak kvůli biologickým hodinám se upíchnout na prvního trubce, rodit děti a pak bejt celej ivot neastná, v jinym případě zůstat s děckama sama? No tak to nemyslí váně
Není tady
Eva. napsal(a):
Po dvacetiletém manelství a s dospělými dětmi jsem nehledala pro vztah mue, se kterým zaloíme rodinu a vychováme spolu děti. Přítel si mě nael na chatu, psali jsme si a po půl roce se seli a bylo to. Známe se 6 let a jsme spolu 5 a půl roku. První dva roky jsem se s ním 3x rozela a znovu se vrátila, protoe je tam jedno ale, e je enatý. Je mi s ním hezky a jsem s ním astná. Milujeme se. Rozumíme si. Trávíme spolu hodně času. Patříme k sobě fyzicky i psychicky. To je nejvíc, co člověka můe v ivotě potkat. Jsem za to moc ráda, e mě to potkalo.
Fakt? Jeii...
Upravil(a) Mendy (16. 7. 2014 15:39)
Není tady
Mendy napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Mendy napsal(a):
V devětadvaceti bych vůbec neřeila kde najít toho pravýho. Přijde to samo, uvidí jsi jetě hodně mladá.To bych prave resila biologicke hodiny tikaji.......
Tak kvůli biologickým hodinám se upíchnout na prvního trubce, rodit děti a pak bejt celej ivot neastná, v jinym případě zůstat s děckama sama? No tak to nemyslí váně
Já biohodiny neřeím.
Není tady
Ono to asi bude těké vůbec, najít někoho "kompatibilního" - jenom si představ, e najde svobodného, přijatelného vzhledu, s vlastním bydlením, vlastními přáteli, koníčky, bez dluhů, bez dětí, bez závislosti na matce, s vlastním příjmem, inteligentního........prostě stejně samostatného a ivotaschopného jako jsi ty. Tak mi přijde, e budete sice spolu, ale zároveň jako dvě samostatně fungující jednotky. V partnerství jsou sice oba rovnocenní, ale přesto jsou chvíle, kdy jeden se přizpůsobí druhému, ustoupí, "navede" druhého (ne vmanipuluje), ale to vechno chce čas, a společné souití, poznat se navzájem, někdy se ta "partnerskost" ve vztahu buduje pomalu celé roky.
Tak jako neexistuje nikde kola rodičovství, neexistuje ani kola partnerství, člověk se ve učí systémem pokus-omyl, sem tam nějaká rada nebo zkuenost z okolí.
A jak říkávala moje babička - "Strč vechny chlapy do jednoho pytle, zatřepej...a vdycky vytáhne toho pravého"
Není tady
Mendy napsal(a):
Eva. napsal(a):
Po dvacetiletém manelství a s dospělými dětmi jsem nehledala pro vztah mue, se kterým zaloíme rodinu a vychováme spolu děti. Přítel si mě nael na chatu, psali jsme si a po půl roce se seli a bylo to. Známe se 6 let a jsme spolu 5 a půl roku. První dva roky jsem se s ním 3x rozela a znovu se vrátila, protoe je tam jedno ale, e je enatý. Je mi s ním hezky a jsem s ním astná. Milujeme se. Rozumíme si. Trávíme spolu hodně času. Patříme k sobě fyzicky i psychicky. To je nejvíc, co člověka můe v ivotě potkat. Jsem za to moc ráda, e mě to potkalo.
Fakt? Jeii...
Jeí nejsem, ale fakt to je. V partnerském vztahu podle mého názoru určitě.
Není tady
jaspinn napsal(a):
A jak říkávala moje babička - "Strč vechny chlapy do jednoho pytle, zatřepej...a vdycky vytáhne toho pravého"
Tak to není. Lásku potká člověk v ivotě jen výjimečně.
Není tady
Nemyslím si, e jsem přecitlivělá, ale na mě působí, karfice, straně agresivně. Taková se vím hned hotová, na vechno odpověď, utřít někoho raz dva. Moná, e se ti, kteří hledají vztah, zaleknou a troufnou si na tebe jen ti ze 4. cenové.
Tvoje poadavky na partnera mi připadají takové naivní, ale to je samozřejmě z mého pohledu.
To, e můj mu mi nedělá masáe a neumí vyměnit kohoutek, pro mě není podstatné. Podstatné je, e stál vdy při mě a během společného ivota toho nasbírá - nemoci, úrazy, úmrtí rodičů, problémy v práci apod.
Není tady
karfice napsal(a):
helena napsal(a):
protoe na LEPÍHO NEMÁ
Hm... říká se, e maminka má vdycky pravdu http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Připomíná mi jednu zdejí kantorku, která si taky furt stěuje, e "ostatní mají" a ona ne.
Jestlipak ses někdy zamyslela nad tím proč "kamarádky, které mám kolem sebe a jsou zadané, pro ně chlapi dělají" tohle a tamhleto a tobě se to ne a ne povést?
Mimochodem - co nabízí ty?Co nabízím?
- mám své vlastní zázemí, vybavený byt - ale by mi do hnízdečka přelétl mamánek ve 35 letech, co se neumí osamostatnit a stále bydlí u maminky.......
- nejsem ta, která bude po chlapovi vyadovat, aby vařil, pral uklízel kadý týden - ale občas by měl pomoct
- nabízím seznámení s mými přáteli - nabízím výlety, zábavu, ádnou nudu - ikdy neříkám, e občasné lenoení u tv při sklence vína není k zahození
- nabízím kvalitní sex
- jsou tu i dalí věci, tak nevím, jestli to mám rozepisovat
vidím duka v pelících , přicházím s nabídkou kvalitního sexu
Není tady
karfice napsal(a):
Eva. napsal(a):
Aby mě partner bral - to zní, jako kdy jsi nesvéprávná, nebo věc. Snad můete s partnerem jet, a ne aby tě bral. Nebo můe "brát ty jeho"... Udělal MI večeři - snad udělal nám večeři. Na tomhle opravdu vztah nestojí, jestli partner dělá jídlo by jen jako překvapení.
Dobře, tady je zřejmě taky chyba, ale jak dokopat lenocha k tomu, aby něco takového navrhl - sám od sebe?
příkladem?
Není tady
karfice napsal(a):
Eva. napsal(a):
karfice napsal(a):
Tady asi bude taky chyba. Take nebudu nabízet nic a tím pádem nikoho nehledatNabízet do vztahu kvalitní sex mi opravdu přijde nevhodné. To můe tak na erotické seznamce, tam se to hodí. Ostatně, co to je - kvalitní sex? Pro kadého něco jiného. Ty můe svůj sex shledávat kvalitním, ale to můe být pouze tvůj pohled.
Já raději milování. To je pro vztah podstatné, jestli si ladíme při milování. Jestli spolu jenom nesouloíme, ale i se milujeme.Dobře, tak já to otočím úplně.
Inzerát bude znít asi takto:
Samostatná pracující, s vlastním bydlením, bez dluhů, hledá chlapa s 2-4 dětma. Ihned se ke mě můe nastěhovat (i s exekucema, půjčkama - ráda pomůu splatit) a nebude mi vadit, e mě bude pravidelně kvůli tobě navtěvovat exekutor a vybílí mi byt. Ráda se obětuju a kadý druhý víkend pátek-neděle se budu starat o tvé 4 děti, protoe jsem dotační fond evropské unie a ráda je i budu ivit - jestli chce, můu ti i platit alimenty. Vůbec mi nebude vadit, e mi děti v pátek hodí na krk, půjde do hospody a v neděli děti rozveze bývalkám. K tomu vemu ti dopřeju full servis, budu ti prát, vařit, uklízet, nebudu po tobě chtít cokoliv, kdy příjde z práce, jetě ti pivo otevřu, aby jsi mi dal pokoj. To, e bude spát s jinýma enama nevadí, hlavně mě neopoutěj, protoe se jinak zabiju, kdy mě opustí tak prima chlap.
tak a dveře se netrhnou
Není tady
jak dokopat lenocha k tomu, aby něco takového navrhl - sám od sebe?
Dloouholetou trpělivou hodinářskou prací a laskavým porozuměním...
Chlapi veobecně němilujou změny, tak proč by navrhovali něco "sami od sebe", kdy to tak hezky funguje... to by je buď to "něco" muselo hodně zajímat, omlouvali by jím nějakej velkej malér, někteří to pojali jako dar k čemusi... a jsou i tací, kterejm to poradí kámo - "Jo vona brblá? Tak ji někam vem."
na tebe se nalepí partner a pak se jej nezbaví
Mám dojem, e toho se hodně bojí... aby ti tu tvoji nezávislost ve vech směrech nenaboural někdo, kdo není a tak koer podle tvejch představ. Jene si taky myslím, e s podobnou "obavou" bude přistupovat i k echt princi na bílým koni... protoe co kdyby se z něj vyklubal po pár letech abák, kterej nezve, nevaří, nemasíruje, kohoutky nemění... a v pokojíčku u vám ale spinkají dvě batolata...
Já biohodiny neřeím.
Zatím... aneb veho do času...
Není tady