Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 16. 7. 2014 11:36

bloncka
♥♥♥♥---

Re: Poslední dobou je to tady hustý

A kdybys nahodou zadne vhodne forum nenasla, muzes ho sama zalozit, neco noveho se naucis a treba na tom jeste vydelas big_smile wink

Upravil(a) bloncka (16. 7. 2014 11:38)

Není tady

#52 16. 7. 2014 11:49

karfice
♥♥♥♥---

bloncka napsal(a):

A kdybys nahodou zadne vhodne forum nenasla, muzes ho sama zalozit, neco noveho se naucis a treba na tom jeste vydelas big_smile wink

To zní fakt dobře. Jakože hledám paráka na kolo :-)

Není tady

#53 16. 7. 2014 11:57

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Byla jsem teď v zahraničí na poznávačce s cestovkou a byly tam dvě holčiny, každá odjinud a každá sama, ve věku karfice. S jednou z nich jsem byla v hotelu na pokoji. Má VŠ, mluvila o stejných problémech, jako karfice a další, jak je těžké se s někým solidním v tomto věku seznámit.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#54 16. 7. 2014 12:08

karfice
♥♥♥♥---

Eva. napsal(a):

Byla jsem teď v zahraničí na poznávačce s cestovkou a byly tam dvě holčiny, každá odjinud a každá sama, ve věku karfice. S jednou z nich jsem byla v hotelu na pokoji. Má VŠ, mluvila o stejných problémech, jako karfice a další, jak je těžké se s někým solidním v tomto věku seznámit.

Těm holkám rozumím, a přitom nejsem nějak extra náročná - jen chci chlapa bez dětí, pokud možno nemamánka, nekuřáka (což je skoro nemožné v dnešní době najít), kutila - co umí občas něco doma spravit, s kterým vyjedu na kola.
Kolem mě je spousta nezodpovědných chlapů - zadlužených až po uši, mají plno exekucí, nemají vlastní zázemí. Co pak s takovým?

Není tady

#55 16. 7. 2014 12:12

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

karfice, já taky rozumím. Taky narážím na to, že v mém věku jsou všichni normální muži zadaní. Ti, co zadaní nejsou, jsou nemakačenkové, hulváti, manipulátoři atd. Ale jak jsem psala, mám to jednodušší, protože už mám dospělé děti, vnučátka a zase jiné radosti života, takže i kdybych už žádného nepotkala a můj vztah s mým ženatým přítelem skončil, je to v pohodě.

Není tady

#56 16. 7. 2014 12:23

helena
♥♥♥♥♥♥♥

chci chlapa bez dětí, pokud možno nemamánka, nekuřáka, kutila, s kterým vyjedu na kola
A byla bys ochotna z něčeho slevit?
Takovej chlap zas třeba nemusí chtít tebe...

Upravil(a) helena (16. 7. 2014 12:27)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#57 16. 7. 2014 12:23

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Karfice, jdu hodit do placu také jeden nápad. To udělala má kolegyně z práce, na facebooku napsala status, že hledá lidi ze svého města (či blízkého okolí), kteří by rádi podnikli výlety na kole či pěšky a nemají také s kým. Dala to k sobě na zeď a poprosila i své známé o sdílení dál. A ozvalo se jí pár lidí a občas vyjíždějí stále, co vím. Pravda, většinou se jí ozvaly jen holky, ale za zkoušku to třeba stojí.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#58 16. 7. 2014 12:30

karfice
♥♥♥♥---

helena napsal(a):

chci chlapa bez dětí, pokud možno nemamánka, nekuřáka, kutila, s kterým vyjedu na kola

Slevit - tak líbat se s popelníkem odmítám - kouření a cigarety zásadně odmítám, s mamánkem jsem žila 7 let (za celou dobu mě ani jednou nevzal na ples, nevzal na wellnes, neudelal mi masហ- 2x v životě mě vzal na chatu, 1x k moři - nikdy neudělal večeři, oběd - protože vařit neuměl - jediný výlet co jsem s ním měla byly výlety na gauč k tchýni).
kutil - dobře kutit nemusí, ale umět vyměnit kohoutek by měl.
kolo - tak jezdit by snad občas se mnou mohl na výlety.

Není tady

#59 16. 7. 2014 12:33

karfice
♥♥♥♥---

LENNNA napsal(a):

Karfice, jdu hodit do placu také jeden nápad. To udělala má kolegyně z práce, na facebooku napsala status, že hledá lidi ze svého města (či blízkého okolí), kteří by rádi podnikli výlety na kole či pěšky a nemají také s kým. Dala to k sobě na zeď a poprosila i své známé o sdílení dál. A ozvalo se jí pár lidí a občas vyjíždějí stále, co vím. Pravda, většinou se jí ozvaly jen holky, ale za zkoušku to třeba stojí.

Profil na face mám, ale že bych tam trávila čas to zrovna ne. Za zkoušku to stojí.

Není tady

#60 16. 7. 2014 12:39

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

karfice napsal(a):

LENNNA napsal(a):

Profil na face mám, ale že bych tam trávila čas to zrovna ne. Za zkoušku to stojí.

Čas tam trávit nemusíš wink - jen napsat inzerát a pak případně odpovědět.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#61 16. 7. 2014 13:23

kostka
♥♥♥♥---

karfice napsal(a):

helena napsal(a):

Slevit - tak líbat se s popelníkem odmítám - kouření a cigarety zásadně odmítám, s mamánkem jsem žila 7 let (za celou dobu mě ani jednou nevzal na ples, nevzal na wellnes, neudelal mi masហ- 2x v životě mě vzal na chatu, 1x k moři - nikdy neudělal večeři, oběd - protože vařit neuměl - jediný výlet co jsem s ním měla byly výlety na gauč k tchýni).

Asi bys měla opravdu slevit.
To, že ti partner neudělá masáž, nebo tě nevezme na wellnes, přece není nic zásadního, spousta chlapů na tohle není a nic ti nebrátí, abys na wellnes vzala partnera ty.
Můj muž taky na wellnes nikdy nebyl, protože na to nebyl z domova zvyklý. Párkrát jsem to vymyslela já, a teď už jezdíme pravidelně někam do termálů.
Stejně tak dovolená, nemůžeš čekat, že když se s někým seznámíš, hned investuje do vaší společné dovolené. Většinou je to zpočátku každý za své a až později za společné finance.

Není tady

#62 16. 7. 2014 13:29

karfice
♥♥♥♥---

kostka napsal(a):

karfice napsal(a):

helena napsal(a):

To, že ti partner neudělá masáž, nebo tě nevezme na wellnes, přece není nic zásadního, spousta chlapů na tohle není a nic ti nebrátí, abys na wellnes vzala partnera ty.
Můj muž taky na wellnes nikdy nebyl, protože na to nebyl z domova zvyklý. Párkrát jsem to vymyslela já, a teď už jezdíme pravidelně někam do termálů.
Stejně tak dovolená, nemůžeš čekat, že když se s někým seznámíš, hned investuje do vaší společné dovolené. Většinou je to zpočátku každý za své a až později za společné finance.

Není to nic zásadního? Tak to asi žiješ v jiné realitě. Protože ty kamarádky, které mám kolem sebe a jsou zadané, pro ně chlapi dělají to, že jím občas tu večeři udělají (aniž by breptali), jednou za půl roku jedou pryč, do termálů, občas je chllapi namasírujou (přitom si zřejmě i zasouloží), jezdí každoročně k moři.
Ty mᚠdoma asi takového toho ňoumu, co příjde z práce, nají se, natáhne se na gauč a je rád, že mu dᚠpokoj, protože on nic jiného dělat nebude. A víkendy? Na gauči. Viď?

Není tady

#63 16. 7. 2014 13:37

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Slevit...
Nekuřáka chápu... ale z toho ostatního by se snad ubrat dalo.
"mě ani jednou nevzal" - to znamená co? Že ho to nenapadlo, nebo že se tvrde odmítal jakýkoli aktivity - krom kanape - účastnit? Nebo se mu jen nechtělo všechno platit?
"nikdy neudělal večeři, oběd" - snadno se dá nahradit restaurací, nákupem hotovýho jídla nebo nabídkou něco za něco - jeden bude vařit, druhej třeba mejt nádobí... a podobně.
umět vyměnit kohoutek by měl"" - proč, když umí zajistit instalatéra nebo ho aspoň zaplatit?
"jezdit by snad občas se mnou mohl" - mohl... nebo bys třeba mohla jezdit s kamarádkou - občas.

Není tady

#64 16. 7. 2014 13:41

karfice
♥♥♥♥---

helena napsal(a):

Slevit...
Nekuřáka chápu... ale z toho ostatního by se snad ubrat dalo.
"mě ani jednou nevzal" - to znamená co? Že ho to nenapadlo, nebo že se tvrde odmítal jakýkoli aktivity - krom kanape - účastnit? Nebo se mu jen nechtělo všechno platit?
"nikdy neudělal večeři, oběd" - snadno se dá nahradit restaurací, nákupem hotovýho jídla nebo nabídkou něco za něco - jeden bude vařit, druhej třeba mejt nádobí... a podobně.
umět vyměnit kohoutek by měl"" - proč, když umí zajistit instalatéra nebo ho aspoň zaplatit?
"jezdit by snad občas se mnou mohl" - mohl... nebo bys třeba mohla jezdit s kamarádkou - občas.

Nekuřáka, bez toho neslevím.
- ano, nikam mě nevzal - když jsem mu řekla, že bych se chtěla někam podívat, tak mi řekl, ježíši seď, kam by jsme jezdili
- ano, jenomže já bych chtěla jednou přijít domů a být překvapená, že ten chlap pro mne něco udělal - třeba tu večeři - ikdyby jí měl donést uvařenou z restaurace nebo od amanů, ale toto ho nikdy nenapadlo, ikdyž jsem mu říkala, že bych si to přála

Já mám tady z Heleny pocit, že je jako moje mamka. Ta vždycky razila pravidlo, mᚠchlapa - nestará se o tebe? křičí po tobě? nadává ti sprostě? Mlátí tě? Tak drž hubu a buď ráda zato, co mᚠdoma, protože na LEPŠÍHO NEMÁŠ!

Není tady

#65 16. 7. 2014 13:43

kostka
♥♥♥♥---

karfice napsal(a):

kostka napsal(a):

karfice napsal(a):

Není to nic zásadního? Tak to asi žiješ v jiné realitě. Protože ty kamarádky, které mám kolem sebe a jsou zadané, pro ně chlapi dělají to, že jím občas tu večeři udělají (aniž by breptali), jednou za půl roku jedou pryč, do termálů, občas je chllapi namasírujou (přitom si zřejmě i zasouloží), jezdí každoročně k moři.
Ty mᚠdoma asi takového toho ňoumu, co příjde z práce, nají se, natáhne se na gauč a je rád, že mu dᚠpokoj, protože on nic jiného dělat nebude. A víkendy? Na gauči. Viď?

Tak to se pleteš, žádného ňoumu doma nemám, ale tvé požadavky mi příjdou přemrštěné, pokud sama neumíš nabídnout totéž, případně chlapa navést k tomu, co sám od sebe nedělá.
Budeš se divit, ale můj muž celkem často vaří, naprosto bez řečí - zrovna minulou sobotu jsem jela za svoji babičkou a vrátila se k hotovému obědu. V přípravě večeře se většinou střídáme.
K moři jezdíme každé léto, v zimě na lyže a do termálů vždy, když si chceme udělat prodloužený víkend.
Masហmi partner nedělá, protože to je něco, co fakt nemusím.

Nikdy jsem ale nečekala, že partner příjde domů z práce s letenkami k moři v kapse, či zaplaceným wellnes pobytem. Na těchto aktivitách se domlouváme, protože je třeba je skloubit s rodinou, prací a jinými povinnostmi.

Není tady

#66 16. 7. 2014 13:49

helena
♥♥♥♥♥♥♥

protože na LEPŠÍHO NEMÁŠ
Hm... říká se, že maminka má vždycky pravdu http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Připomínᚠmi jednu zdejí kantorku, která si taky furt stěžuje, že "ostatní mají" a ona ne.
Jestlipak ses někdy zamyslela nad tím proč "kamarádky, které mám kolem sebe a jsou zadané, pro ně chlapi dělají" tohle a tamhleto a tobě se to ne a ne povést?
Mimochodem - co nabízíš ty?

Není tady

#67 16. 7. 2014 13:56

karfice
♥♥♥♥---

kostka napsal(a):

karfice napsal(a):

kostka napsal(a):

Tak to se pleteš, žádného ňoumu doma nemám, ale tvé požadavky mi příjdou přemrštěné, pokud sama neumíš nabídnout totéž, případně chlapa navést k tomu, co sám od sebe nedělá.
Budeš se divit, ale můj muž celkem často vaří, naprosto bez řečí - zrovna minulou sobotu jsem jela za svoji babičkou a vrátila se k hotovému obědu. V přípravě večeře se většinou střídáme.
K moři jezdíme každé léto, v zimě na lyže a do termálů vždy, když si chceme udělat prodloužený víkend.
Masហmi partner nedělá, protože to je něco, co fakt nemusím.

Nikdy jsem ale nečekala, že partner příjde domů z práce s letenkami k moři v kapse, či zaplaceným wellnes pobytem. Na těchto aktivitách se domlouváme, protože je třeba je skloubit s rodinou, prací a jinými povinnostmi.

Dobře, ale nemám přemrštěné požadavky, když teda chci, dle tebe, aby mě partner bral na prodloužené víkendy, udělal mi večeři atd...to přeci není přemrštěné, nebo snad jo?

Není tady

#68 16. 7. 2014 14:02

karfice
♥♥♥♥---

helena napsal(a):

protože na LEPŠÍHO NEMÁŠ
Hm... říká se, že maminka má vždycky pravdu http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Připomínᚠmi jednu zdejí kantorku, která si taky furt stěžuje, že "ostatní mají" a ona ne.
Jestlipak ses někdy zamyslela nad tím proč "kamarádky, které mám kolem sebe a jsou zadané, pro ně chlapi dělají" tohle a tamhleto a tobě se to ne a ne povést?
Mimochodem - co nabízíš ty?

Co nabízím?
- mám své vlastní zázemí, vybavený byt - ale by mi do hnízdečka přelétl mamánek ve 35 letech, co se neumí osamostatnit a stále bydlí u maminky.......
- nejsem ta, která bude po chlapovi vyžadovat, aby vařil, pral uklízel každý týden - ale občas by měl pomoct
- nabízím seznámení s mými přáteli - nabízím výlety, zábavu, žádnou nudu - ikdyž neříkám, že občasné lenošení u tv při sklence vína není k zahození
- nabízím kvalitní sex
- jsou tu i další věci, tak nevím, jestli to mám rozepisovat

Není tady

#69 16. 7. 2014 14:04

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Aby mě partner bral - to zní, jako když jsi nesvéprávná, nebo věc. Snad můžete s partnerem jet, a ne aby tě bral. Nebo můžeš "brát ty jeho"...  Udělal MI večeři - snad udělal nám večeři. Na tomhle opravdu vztah nestojí, jestli partner dělá jídlo by jen jako překvapení.

Není tady

#70 16. 7. 2014 14:05

kostka
♥♥♥♥---

Přemrštěné mi tvé požadavky příjdou v tom, že očekávᚠod chlapa, že začne uspokojovat tvá přání, sám od sebe. Nemyslím si, že by manželé tvých kamarádek sami od sebe dělalali to, co píšeš. K tomu musí lidé ve vztahu dospět, říci si o tom, přizpůsobit se, atd....
Jak už jsem psala, můj muž termály na Slovensku neznal, nikdy tam nebyl, já tam jezdila s rodiči od dětství. Tak jsem ho tam vzala, i přes prvotní nedůvěru, dnes už sám příjde s tím, že si zajedeme třeba do Rajeckých Teplic, kam to máme kousek.
Stejně tak moře, lyže, atp.

Přikláním se ale k tomu, co už bylo napsáno výše, že není snadné najít ve věku kolem 30 partnera pro život. Většina už totiž má za sebou buď rozvod, nebo aspoň dítě a nechtějí se vázat na svobodnou bezdětnou ženu. Mám kamarádku, které je 34 a je na tom stejně jako ty, taky z Ostravska.

Není tady

#71 16. 7. 2014 14:07

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Co nabízím?
Asi tě naštvu... ale tohle nabízí lecjaká slečna. Možná až na to bydlení... ale to se zas dá "vykompenzovat" třeba věkem...

Není tady

#72 16. 7. 2014 14:07

karfice
♥♥♥♥---

kostka napsal(a):

Přemrštěné mi tvé požadavky příjdou v tom, že očekávᚠod chlapa, že začne uspokojovat tvá přání, sám od sebe. Nemyslím si, že by manželé tvých kamarádek sami od sebe dělalali to, co píšeš. K tomu musí lidé ve vztahu dospět, říci si o tom, přizpůsobit se, atd....
Jak už jsem psala, můj muž termály na Slovensku neznal, nikdy tam nebyl, já tam jezdila s rodiči od dětství. Tak jsem ho tam vzala, i přes prvotní nedůvěru, dnes už sám příjde s tím, že si zajedeme třeba do Rajeckých Teplic, kam to máme kousek.
Stejně tak moře, lyže, atp.

Přikláním se ale k tomu, co už bylo napsáno výše, že není snadné najít ve věku kolem 30 partnera pro život. Většina už totiž má za sebou buď rozvod, nebo aspoň dítě a nechtějí se vázat na svobodnou bezdětnou ženu. Mám kamarádku, které je 34 a je na tom stejně jako ty, taky z Ostravska.

Ano, asi tady dělám chybu. Takže se to pokusím změnit. Jsem ráda za každý názor.

Není tady

#73 16. 7. 2014 14:08

karfice
♥♥♥♥---

Eva. napsal(a):

Aby mě partner bral - to zní, jako když jsi nesvéprávná, nebo věc. Snad můžete s partnerem jet, a ne aby tě bral. Nebo můžeš "brát ty jeho"...  Udělal MI večeři - snad udělal nám večeři. Na tomhle opravdu vztah nestojí, jestli partner dělá jídlo by jen jako překvapení.

Dobře, tady je zřejmě taky chyba, ale jak dokopat lenocha k tomu, aby něco takového navrhl - sám od sebe?

Není tady

#74 16. 7. 2014 14:09

karfice
♥♥♥♥---

helena napsal(a):

Co nabízím?
Asi tě naštvu... ale tohle nabízí lecjaká slečna. Možná až na to bydlení... ale to se zas dá "vykompenzovat" třeba věkem...

Chápu.

Není tady

#75 16. 7. 2014 14:14

kostka
♥♥♥♥---

Lenocha nedokopeš. Ty jo, to mi nešlo ani napsat dumbom
lenocha můžeš ty vlastní iniciativou přimět k nějakým aktivitám a buď je bude s tebou dělat, nebo tě pošle k šípku.
Pokud je ale někdo založený tak, že raději relaxuje u tv, počítače, zkrátka doma a druhý je akční, stále někde ve větru, tak to by museli slevit oba a najít zlatý střed, to se však většinou nepodaří.
Musíš hledat někoho podobně založeného jako jsi sama....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí