6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A kdybys nahodou zadne vhodne forum nenasla, muzes ho sama zalozit, neco noveho se naucis a treba na tom jeste vydelas
Upravil(a) bloncka (16. 7. 2014 11:38)
Není tady
bloncka napsal(a):
A kdybys nahodou zadne vhodne forum nenasla, muzes ho sama zalozit, neco noveho se naucis a treba na tom jeste vydelas
To zní fakt dobře. Jakoe hledám paráka na kolo :-)
Není tady
Byla jsem teď v zahraničí na poznávačce s cestovkou a byly tam dvě holčiny, kadá odjinud a kadá sama, ve věku karfice. S jednou z nich jsem byla v hotelu na pokoji. Má V, mluvila o stejných problémech, jako karfice a dalí, jak je těké se s někým solidním v tomto věku seznámit.
Není tady
Eva. napsal(a):
Byla jsem teď v zahraničí na poznávačce s cestovkou a byly tam dvě holčiny, kadá odjinud a kadá sama, ve věku karfice. S jednou z nich jsem byla v hotelu na pokoji. Má V, mluvila o stejných problémech, jako karfice a dalí, jak je těké se s někým solidním v tomto věku seznámit.
Těm holkám rozumím, a přitom nejsem nějak extra náročná - jen chci chlapa bez dětí, pokud mono nemamánka, nekuřáka (co je skoro nemoné v dnení době najít), kutila - co umí občas něco doma spravit, s kterým vyjedu na kola.
Kolem mě je spousta nezodpovědných chlapů - zadluených a po ui, mají plno exekucí, nemají vlastní zázemí. Co pak s takovým?
Není tady
karfice, já taky rozumím. Taky naráím na to, e v mém věku jsou vichni normální mui zadaní. Ti, co zadaní nejsou, jsou nemakačenkové, hulváti, manipulátoři atd. Ale jak jsem psala, mám to jednoduí, protoe u mám dospělé děti, vnučátka a zase jiné radosti ivota, take i kdybych u ádného nepotkala a můj vztah s mým enatým přítelem skončil, je to v pohodě.
Není tady
chci chlapa bez dětí, pokud mono nemamánka, nekuřáka, kutila, s kterým vyjedu na kola
A byla bys ochotna z něčeho slevit?
Takovej chlap zas třeba nemusí chtít tebe...
Upravil(a) helena (16. 7. 2014 12:27)
Není tady
Karfice, jdu hodit do placu také jeden nápad. To udělala má kolegyně z práce, na facebooku napsala status, e hledá lidi ze svého města (či blízkého okolí), kteří by rádi podnikli výlety na kole či pěky a nemají také s kým. Dala to k sobě na zeď a poprosila i své známé o sdílení dál. A ozvalo se jí pár lidí a občas vyjídějí stále, co vím. Pravda, větinou se jí ozvaly jen holky, ale za zkouku to třeba stojí.
Není tady
helena napsal(a):
chci chlapa bez dětí, pokud mono nemamánka, nekuřáka, kutila, s kterým vyjedu na kola
Takovej chlap zas třeba nemusí chtít tebe...
Slevit - tak líbat se s popelníkem odmítám - kouření a cigarety zásadně odmítám, s mamánkem jsem ila 7 let (za celou dobu mě ani jednou nevzal na ples, nevzal na wellnes, neudelal mi masá - 2x v ivotě mě vzal na chatu, 1x k moři - nikdy neudělal večeři, oběd - protoe vařit neuměl - jediný výlet co jsem s ním měla byly výlety na gauč k tchýni).
kutil - dobře kutit nemusí, ale umět vyměnit kohoutek by měl.
kolo - tak jezdit by snad občas se mnou mohl na výlety.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Karfice, jdu hodit do placu také jeden nápad. To udělala má kolegyně z práce, na facebooku napsala status, e hledá lidi ze svého města (či blízkého okolí), kteří by rádi podnikli výlety na kole či pěky a nemají také s kým. Dala to k sobě na zeď a poprosila i své známé o sdílení dál. A ozvalo se jí pár lidí a občas vyjídějí stále, co vím. Pravda, větinou se jí ozvaly jen holky, ale za zkouku to třeba stojí.
Profil na face mám, ale e bych tam trávila čas to zrovna ne. Za zkouku to stojí.
Není tady
karfice napsal(a):
LENNNA napsal(a):
Profil na face mám, ale e bych tam trávila čas to zrovna ne. Za zkouku to stojí.
Čas tam trávit nemusí - jen napsat inzerát a pak případně odpovědět.
Není tady
karfice napsal(a):
helena napsal(a):
Takovej chlap zas třeba nemusí chtít tebe...Slevit - tak líbat se s popelníkem odmítám - kouření a cigarety zásadně odmítám, s mamánkem jsem ila 7 let (za celou dobu mě ani jednou nevzal na ples, nevzal na wellnes, neudelal mi masá - 2x v ivotě mě vzal na chatu, 1x k moři - nikdy neudělal večeři, oběd - protoe vařit neuměl - jediný výlet co jsem s ním měla byly výlety na gauč k tchýni).
kolo - tak jezdit by snad občas se mnou mohl na výlety.
Asi bys měla opravdu slevit.
To, e ti partner neudělá masá, nebo tě nevezme na wellnes, přece není nic zásadního, spousta chlapů na tohle není a nic ti nebrátí, abys na wellnes vzala partnera ty.
Můj mu taky na wellnes nikdy nebyl, protoe na to nebyl z domova zvyklý. Párkrát jsem to vymyslela já, a teď u jezdíme pravidelně někam do termálů.
Stejně tak dovolená, nemůe čekat, e kdy se s někým seznámí, hned investuje do vaí společné dovolené. Větinou je to zpočátku kadý za své a a později za společné finance.
Není tady
kostka napsal(a):
karfice napsal(a):
helena napsal(a):
Takovej chlap zas třeba nemusí chtít tebe...Slevit - tak líbat se s popelníkem odmítám - kouření a cigarety zásadně odmítám, s mamánkem jsem ila 7 let (za celou dobu mě ani jednou nevzal na ples, nevzal na wellnes, neudelal mi masá - 2x v ivotě mě vzal na chatu, 1x k moři - nikdy neudělal večeři, oběd - protoe vařit neuměl - jediný výlet co jsem s ním měla byly výlety na gauč k tchýni).
kolo - tak jezdit by snad občas se mnou mohl na výlety.Asi bys měla opravdu slevit.
To, e ti partner neudělá masá, nebo tě nevezme na wellnes, přece není nic zásadního, spousta chlapů na tohle není a nic ti nebrátí, abys na wellnes vzala partnera ty.
Můj mu taky na wellnes nikdy nebyl, protoe na to nebyl z domova zvyklý. Párkrát jsem to vymyslela já, a teď u jezdíme pravidelně někam do termálů.
Stejně tak dovolená, nemůe čekat, e kdy se s někým seznámí, hned investuje do vaí společné dovolené. Větinou je to zpočátku kadý za své a a později za společné finance.
Není to nic zásadního? Tak to asi ije v jiné realitě. Protoe ty kamarádky, které mám kolem sebe a jsou zadané, pro ně chlapi dělají to, e jím občas tu večeři udělají (ani by breptali), jednou za půl roku jedou pryč, do termálů, občas je chllapi namasírujou (přitom si zřejmě i zasouloí), jezdí kadoročně k moři.
Ty má doma asi takového toho ňoumu, co příjde z práce, nají se, natáhne se na gauč a je rád, e mu dá pokoj, protoe on nic jiného dělat nebude. A víkendy? Na gauči. Viď?
Není tady
Slevit...
Nekuřáka chápu... ale z toho ostatního by se snad ubrat dalo.
"mě ani jednou nevzal" - to znamená co? e ho to nenapadlo, nebo e se tvrde odmítal jakýkoli aktivity - krom kanape - účastnit? Nebo se mu jen nechtělo vechno platit?
"nikdy neudělal večeři, oběd" - snadno se dá nahradit restaurací, nákupem hotovýho jídla nebo nabídkou něco za něco - jeden bude vařit, druhej třeba mejt nádobí... a podobně.
umět vyměnit kohoutek by měl"" - proč, kdy umí zajistit instalatéra nebo ho aspoň zaplatit?
"jezdit by snad občas se mnou mohl" - mohl... nebo bys třeba mohla jezdit s kamarádkou - občas.
Není tady
helena napsal(a):
Slevit...
Nekuřáka chápu... ale z toho ostatního by se snad ubrat dalo.
"mě ani jednou nevzal" - to znamená co? e ho to nenapadlo, nebo e se tvrde odmítal jakýkoli aktivity - krom kanape - účastnit? Nebo se mu jen nechtělo vechno platit?
"nikdy neudělal večeři, oběd" - snadno se dá nahradit restaurací, nákupem hotovýho jídla nebo nabídkou něco za něco - jeden bude vařit, druhej třeba mejt nádobí... a podobně.
umět vyměnit kohoutek by měl"" - proč, kdy umí zajistit instalatéra nebo ho aspoň zaplatit?
"jezdit by snad občas se mnou mohl" - mohl... nebo bys třeba mohla jezdit s kamarádkou - občas.
Nekuřáka, bez toho neslevím.
- ano, nikam mě nevzal - kdy jsem mu řekla, e bych se chtěla někam podívat, tak mi řekl, jeíi seď, kam by jsme jezdili
- ano, jenome já bych chtěla jednou přijít domů a být překvapená, e ten chlap pro mne něco udělal - třeba tu večeři - ikdyby jí měl donést uvařenou z restaurace nebo od amanů, ale toto ho nikdy nenapadlo, ikdy jsem mu říkala, e bych si to přála
Já mám tady z Heleny pocit, e je jako moje mamka. Ta vdycky razila pravidlo, má chlapa - nestará se o tebe? křičí po tobě? nadává ti sprostě? Mlátí tě? Tak dr hubu a buď ráda zato, co má doma, protoe na LEPÍHO NEMÁ!
Není tady
karfice napsal(a):
kostka napsal(a):
karfice napsal(a):
Slevit - tak líbat se s popelníkem odmítám - kouření a cigarety zásadně odmítám, s mamánkem jsem ila 7 let (za celou dobu mě ani jednou nevzal na ples, nevzal na wellnes, neudelal mi masá - 2x v ivotě mě vzal na chatu, 1x k moři - nikdy neudělal večeři, oběd - protoe vařit neuměl - jediný výlet co jsem s ním měla byly výlety na gauč k tchýni).
kolo - tak jezdit by snad občas se mnou mohl na výlety.Asi bys měla opravdu slevit.
Stejně tak dovolená, nemůe čekat, e kdy se s někým seznámí, hned investuje do vaí společné dovolené. Větinou je to zpočátku kadý za své a a později za společné finance.Není to nic zásadního? Tak to asi ije v jiné realitě. Protoe ty kamarádky, které mám kolem sebe a jsou zadané, pro ně chlapi dělají to, e jím občas tu večeři udělají (ani by breptali), jednou za půl roku jedou pryč, do termálů, občas je chllapi namasírujou (přitom si zřejmě i zasouloí), jezdí kadoročně k moři.
Ty má doma asi takového toho ňoumu, co příjde z práce, nají se, natáhne se na gauč a je rád, e mu dá pokoj, protoe on nic jiného dělat nebude. A víkendy? Na gauči. Viď?
Tak to se plete, ádného ňoumu doma nemám, ale tvé poadavky mi příjdou přemrtěné, pokud sama neumí nabídnout toté, případně chlapa navést k tomu, co sám od sebe nedělá.
Bude se divit, ale můj mu celkem často vaří, naprosto bez řečí - zrovna minulou sobotu jsem jela za svoji babičkou a vrátila se k hotovému obědu. V přípravě večeře se větinou střídáme.
K moři jezdíme kadé léto, v zimě na lye a do termálů vdy, kdy si chceme udělat prodlouený víkend.
Masá mi partner nedělá, protoe to je něco, co fakt nemusím.
Nikdy jsem ale nečekala, e partner příjde domů z práce s letenkami k moři v kapse, či zaplaceným wellnes pobytem. Na těchto aktivitách se domlouváme, protoe je třeba je skloubit s rodinou, prací a jinými povinnostmi.
Není tady
protoe na LEPÍHO NEMÁ
Hm... říká se, e maminka má vdycky pravdu
Připomíná mi jednu zdejí kantorku, která si taky furt stěuje, e "ostatní mají" a ona ne.
Jestlipak ses někdy zamyslela nad tím proč "kamarádky, které mám kolem sebe a jsou zadané, pro ně chlapi dělají" tohle a tamhleto a tobě se to ne a ne povést?
Mimochodem - co nabízí ty?
Není tady
kostka napsal(a):
karfice napsal(a):
kostka napsal(a):
Asi bys měla opravdu slevit.
Stejně tak dovolená, nemůe čekat, e kdy se s někým seznámí, hned investuje do vaí společné dovolené. Větinou je to zpočátku kadý za své a a později za společné finance.Není to nic zásadního? Tak to asi ije v jiné realitě. Protoe ty kamarádky, které mám kolem sebe a jsou zadané, pro ně chlapi dělají to, e jím občas tu večeři udělají (ani by breptali), jednou za půl roku jedou pryč, do termálů, občas je chllapi namasírujou (přitom si zřejmě i zasouloí), jezdí kadoročně k moři.
Ty má doma asi takového toho ňoumu, co příjde z práce, nají se, natáhne se na gauč a je rád, e mu dá pokoj, protoe on nic jiného dělat nebude. A víkendy? Na gauči. Viď?Tak to se plete, ádného ňoumu doma nemám, ale tvé poadavky mi příjdou přemrtěné, pokud sama neumí nabídnout toté, případně chlapa navést k tomu, co sám od sebe nedělá.
Bude se divit, ale můj mu celkem často vaří, naprosto bez řečí - zrovna minulou sobotu jsem jela za svoji babičkou a vrátila se k hotovému obědu. V přípravě večeře se větinou střídáme.
K moři jezdíme kadé léto, v zimě na lye a do termálů vdy, kdy si chceme udělat prodlouený víkend.
Masá mi partner nedělá, protoe to je něco, co fakt nemusím.
Nikdy jsem ale nečekala, e partner příjde domů z práce s letenkami k moři v kapse, či zaplaceným wellnes pobytem. Na těchto aktivitách se domlouváme, protoe je třeba je skloubit s rodinou, prací a jinými povinnostmi.
Dobře, ale nemám přemrtěné poadavky, kdy teda chci, dle tebe, aby mě partner bral na prodlouené víkendy, udělal mi večeři atd...to přeci není přemrtěné, nebo snad jo?
Není tady
helena napsal(a):
protoe na LEPÍHO NEMÁ
Hm... říká se, e maminka má vdycky pravdu http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Připomíná mi jednu zdejí kantorku, která si taky furt stěuje, e "ostatní mají" a ona ne.
Jestlipak ses někdy zamyslela nad tím proč "kamarádky, které mám kolem sebe a jsou zadané, pro ně chlapi dělají" tohle a tamhleto a tobě se to ne a ne povést?
Mimochodem - co nabízí ty?
Co nabízím?
- mám své vlastní zázemí, vybavený byt - ale by mi do hnízdečka přelétl mamánek ve 35 letech, co se neumí osamostatnit a stále bydlí u maminky.......
- nejsem ta, která bude po chlapovi vyadovat, aby vařil, pral uklízel kadý týden - ale občas by měl pomoct
- nabízím seznámení s mými přáteli - nabízím výlety, zábavu, ádnou nudu - ikdy neříkám, e občasné lenoení u tv při sklence vína není k zahození
- nabízím kvalitní sex
- jsou tu i dalí věci, tak nevím, jestli to mám rozepisovat
Není tady
Aby mě partner bral - to zní, jako kdy jsi nesvéprávná, nebo věc. Snad můete s partnerem jet, a ne aby tě bral. Nebo můe "brát ty jeho"... Udělal MI večeři - snad udělal nám večeři. Na tomhle opravdu vztah nestojí, jestli partner dělá jídlo by jen jako překvapení.
Není tady
Přemrtěné mi tvé poadavky příjdou v tom, e očekává od chlapa, e začne uspokojovat tvá přání, sám od sebe. Nemyslím si, e by manelé tvých kamarádek sami od sebe dělalali to, co píe. K tomu musí lidé ve vztahu dospět, říci si o tom, přizpůsobit se, atd....
Jak u jsem psala, můj mu termály na Slovensku neznal, nikdy tam nebyl, já tam jezdila s rodiči od dětství. Tak jsem ho tam vzala, i přes prvotní nedůvěru, dnes u sám příjde s tím, e si zajedeme třeba do Rajeckých Teplic, kam to máme kousek.
Stejně tak moře, lye, atp.
Přikláním se ale k tomu, co u bylo napsáno výe, e není snadné najít ve věku kolem 30 partnera pro ivot. Větina u toti má za sebou buď rozvod, nebo aspoň dítě a nechtějí se vázat na svobodnou bezdětnou enu. Mám kamarádku, které je 34 a je na tom stejně jako ty, taky z Ostravska.
Není tady
Co nabízím?
Asi tě natvu... ale tohle nabízí lecjaká slečna. Moná a na to bydlení... ale to se zas dá "vykompenzovat" třeba věkem...
Není tady
kostka napsal(a):
Přemrtěné mi tvé poadavky příjdou v tom, e očekává od chlapa, e začne uspokojovat tvá přání, sám od sebe. Nemyslím si, e by manelé tvých kamarádek sami od sebe dělalali to, co píe. K tomu musí lidé ve vztahu dospět, říci si o tom, přizpůsobit se, atd....
Jak u jsem psala, můj mu termály na Slovensku neznal, nikdy tam nebyl, já tam jezdila s rodiči od dětství. Tak jsem ho tam vzala, i přes prvotní nedůvěru, dnes u sám příjde s tím, e si zajedeme třeba do Rajeckých Teplic, kam to máme kousek.
Stejně tak moře, lye, atp.
Přikláním se ale k tomu, co u bylo napsáno výe, e není snadné najít ve věku kolem 30 partnera pro ivot. Větina u toti má za sebou buď rozvod, nebo aspoň dítě a nechtějí se vázat na svobodnou bezdětnou enu. Mám kamarádku, které je 34 a je na tom stejně jako ty, taky z Ostravska.
Ano, asi tady dělám chybu. Take se to pokusím změnit. Jsem ráda za kadý názor.
Není tady
Eva. napsal(a):
Aby mě partner bral - to zní, jako kdy jsi nesvéprávná, nebo věc. Snad můete s partnerem jet, a ne aby tě bral. Nebo můe "brát ty jeho"... Udělal MI večeři - snad udělal nám večeři. Na tomhle opravdu vztah nestojí, jestli partner dělá jídlo by jen jako překvapení.
Dobře, tady je zřejmě taky chyba, ale jak dokopat lenocha k tomu, aby něco takového navrhl - sám od sebe?
Není tady
helena napsal(a):
Co nabízím?
Asi tě natvu... ale tohle nabízí lecjaká slečna. Moná a na to bydlení... ale to se zas dá "vykompenzovat" třeba věkem...
Chápu.
Není tady
Lenocha nedokope. Ty jo, to mi nelo ani napsat
lenocha můe ty vlastní iniciativou přimět k nějakým aktivitám a buď je bude s tebou dělat, nebo tě pole k ípku.
Pokud je ale někdo zaloený tak, e raději relaxuje u tv, počítače, zkrátka doma a druhý je akční, stále někde ve větru, tak to by museli slevit oba a najít zlatý střed, to se vak větinou nepodaří.
Musí hledat někoho podobně zaloeného jako jsi sama....
Není tady