6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Samá slovní kopaná, nebo idioti co sem cpou reklamy
Není tady
Co se ti nelíbí, to nemusí číst... jak prosté...
Teoreticky bys mohla přijít s nějakým zajímavým tématem sama... co je ovem skutečně pouhá teorie...
Upravil(a) helena (15. 7. 2014 7:42)
Není tady
Nevím, jestli hustý, ale u se tady nic moc neděje. Asi u byla vechna zajímavá témata vyčerpána. Taky to tu vdycky jen přeletím - slovní kopanou a pod. nečtu, nebaví mě a jinak tu obvykle nic není. koda, ale holt vecko má svůj konec, i diskuse.
Není tady
helena napsal(a):
Co se ti nelíbí, to nemusí číst... jak prosté...
Teoreticky bys mohla přijít s nějakým zajímavým tématem sama... co je ovem skutečně pouhá teorie...
Jak pohotová reakce. Opět si nezklamala.
Není tady
Taky můe zakladatelka přejít na jiné fórum - takových o obyčejných tlachání je plný internet.
Není tady
Je pravdou, e nakukuju, co nového se tu děje a ono ...nic.
Slovní kopaná, skuhrací, ale jinak se moc nového neprobírá.
Jasně, jdu číst jinam.
Není tady
annie napsal(a):
Je pravdou, e nakukuju, co nového se tu děje a ono ...nic.
Slovní kopaná, skuhrací, ale jinak se moc nového neprobírá.
Jasně, jdu číst jinam.
Tak já zaloím nové téma, nad kterým se pobavíte.
Není tady
Karffice - zalo, kdy chce, ale nějak cítím najeený podtón a nechápu proč.
Není tady
Ivana napsal(a):
Nevím, jestli hustý, ale u se tady nic moc neděje. Asi u byla vechna zajímavá témata vyčerpána. Taky to tu vdycky jen přeletím - slovní kopanou a pod. nečtu, nebaví mě a jinak tu obvykle nic není. koda, ale holt vecko má svůj konec, i diskuse.
souhlasim , uz je to tu o nicem .... babinet is dead
Není tady
Jak pohotová reakce.
To ví... my ranní ptáčata...
uz je to tu o nicem
Nojo, děvče... svět tu není od toho, aby tě bavil...
Není tady
annie napsal(a):
nejsem najeená, neboj - téma a pobavení o tom, jak mě chtěli chlapi lovit - takoví ti gambleři, chlapi s 3 děckama a alimentama na krku.... fakt zábava počíst :-)
Není tady
karfice napsal(a):
annie napsal(a):
nejsem najeená, neboj - téma a pobavení o tom, jak mě chtěli chlapi lovit - takoví ti gambleři, chlapi s 3 děckama a alimentama na krku.... fakt zábava počíst :-)
tak pi
Není tady
aprill napsal(a):
karfice napsal(a):
annie napsal(a):
tak pi
Jak nemůu najít mue pro ivot
Na začátek mohu říct, e jsem samostatná 29letá ena, bydlící ve vlastním bytě, s dobrou prací, mám sice V titul, ale pouze z důvodu abych byla jediná z rodiny, která ten titul bude mít (hold dědovo přání).
K tomu jsem ta, která nikdy neměla půjčku, hypotéku, dluhy, exekuce. Co jsem chtěla, nato jsem si vdy naetřila a počkala si na vysněnou věc.
Abych popsala sama sebe, nejsem fiflena, nemám plastové nehty, umělé řasy, nejsem jako prkno bez prsou a zadečku a u vůbec nenosím velikost 38. Jsem kus enské, prsa mám pořádné, nato, e mi je 29, se nějak extra nemaluju, nemám vrásky (né jako některé mé kolegyně, kterým je 25 a nosí tunu ano opravdu tunu makeupu). Jsem jednodue taková ta, za kterou se chlapi na ulici neotočí. Věnuju se cestovnímu ruchu, cizím jazykům, pracuji na sobě vzdělávám se, ráda zajdu do společnosti, s přáteli posedět, do divadla, do kina na výlet na hory, na grilovačku
. Nejsem nějaký domácí povaleč.
Po posledním 7letém vztahu, kde mne přítel vyměnil kus za kus za svou kamarádku z práce jsem se přestěhovala do vlastního, a začala hledat nový protějek.
Tady ale začíná moje hledání ale pořád to velké ALE.
Zde uvádím seznam muů, kteří se na mě nalepili, kteří se na mě lepí a kterých se nějak nemůu zbavit. Sami mi uveďte, kterého byste si vybrali. Protoe já ani jednoho.
Mu č.1 34 let, enatý, 2 malé děti na pivě mi říká, jak se má doma patně, e ten vztah je naprd, e nemá ádné vzrůo, a e hledá kamarádku na pobavení. Tak mu říkám váený, vem to pětikilo, kterým chce platit ty dva piva a kamarádku najde určitě v kadém bordelu.
Mu č.2 dvakrát rozvedený, z prvního manelství 2 děti, z dalího manelství adoptované dítě. Na výplatu 16 tisíc, bydlící u maminky, protoe na alimentech posílá 9 tisíc celkem, ze zbytku nemá ani nato, aby si nael vlastní bydlení. Kdy zjistil, e mám svůj vlastní byt, říká mi. Cituji: Jé, ty bys byla fajná maminka, co kdybych ti vechny 3 děti v pátek přivezl a v neděli bych je rozvezl bývalkám? Aspoň si zkusí, jaké to je hlídat a starat se o děti? (zřejmě z toho důvodu, e si je babička kadý druhý víkend brát nechce fakt nevím) A já nato: mám snad napsáno na čele, e jsem kolka, nebo dotační fond evropské unie?
Co nato říct? Nedovedu si představit takového mue po mém boku, nedejboe si s ním dělat čtvrté dítě! Neuvauju já moc logicky?
Mu č.3 policajt, pan Radim, 37 let, rozveden, bydlící na baráku se sestrou. Tak se bavíme, pán opět, kdy se dozvěděl, e mám nato, abych jela na dovolenou tak mi říká: Cituji: sháním půl miliónu, chci s kámoem objet azurové pobřeí. A já nato: Jsem snad banka? Nebo půjčovna? A on, ví, mě nikdo nepůjčí, jsem si vude moně napůjčoval milión a půl a náházel jsem je do automatů. Take mi můj mozek říká, nevyléčený gambler, který dalích 5 let bude ít z ivotního minima myslím, e říkal něco o tom, e mu z výplaty zůstává 7 tisíc na ivobytí: Tak si říkám opravdu chci s takovým muem začít nový ivot, ít z minima celkem 5 let, ivit jej nedejboe si s ním udělat v horizontu 2-3 let dítě, které neuiví???? Která z Vás by do toho la?
Mu č.4, mu 37 let, bydlící u maminky, dítě, které je v péči matky, hledal enu, která se s ním přestěhuje do Poruby, aby to měl blíe ke své dceři. Povídal, jak shání enu, která zařídí byt, vybavení bytu a on přelétne z mamčina hnízda do nového hnízdečka a do něj si bude vodit dceru. Opravdu by jste takového mamánka absolutně neschopného chlapa najít si bydlení, chtěly????
Mu č.5 ten mne kontaktoval na jiném fóru, dokonce si zaloil profil, protoe četl nějaké moje diskuze a straně jsem se mu líbila. Prvně psal, e se mu narodily čerstvě dvojčata a e bydlí na baráku nad centrem Ostravy. Údajně říkal, jak má sexu dostatek, s manelkou zkouejí i jiné praktiky ale chce i něco jiného. Doslova cituji, já jsem smířen s tím, e jí budu podvádět, protoe chci. Chápete to?
A takhle je to pořád. To opravdu nenaleznu mue, který nemá ALE????
Měla jsem i dalích 7 schůzek ale je to pořád jedno a to samé, děti na krku, alimenty, dluhy, chlapi jsou chudáčci, protoe si splodily děti a nechtějí se o ně starat. Nedá se s nimi na schůzkách o ničem jiném bavit a nahodíte téma cestování, - dovolená, tak to jen odprsknou, jako kde by na ni vzali :-(
Kde jste Vy sehnaly chlapa pro ivot? Toho, který si s Vámi udělá dítě, zařídí zázemí (to u sice mám), pomůe dítě vychovat?? Nebo takoví u vymřeli?
Není tady
Karfi, já na normální internetové seznamce na Seznamu. Narazila jsem na tři kretény. Vdycky jsem se sela jen s jedním,nikdy jsem neabsolvovala setkání s více chlapama.
1. doba trvání 10 měsíců.
2. doba trvání 8 měsíců
mezitím dva sexuální úlety
3. doba trváné 2 a čtvrt roku, tady jsem to popisovala.
Blb, pitomec, kretén. A já husa. Bohuel.
Kdy jsem to vzdávala, dokopala mě kámoka k jetě jednomu pokusu.
Zatím to vypadá, e to vylo. Taky mě občas nase.re, já jeho nejspí taky, ale jinak v pohodě.
Ale mně je 45 a jemu bude 48. Jsme spolu 2 roky a sedm měsíců. Na konec to nevypadá,i kdy někdy bych ho s láskou umlátila
Upravil(a) Modroočka (15. 7. 2014 18:48)
Není tady
Modroočka
- taky jsem hledala na seznamu ale zkusila jsem avízo. Tam jsou fakt jen zoufalci, které nikdo nechce - ta seznamka je u taky naprd.
Není tady
Jedna z výhod vyího věku - těchhle hrátek jsem uetřena
Není tady
karfice napsal(a):
Modroočka
- taky jsem hledala na seznamu ale zkusila jsem avízo. Tam jsou fakt jen zoufalci, které nikdo nechce - ta seznamka je u taky naprd.
Tak to jsem teda na čtvrtej pokus měla kliku
Aspoň teda zatím to tak pořád vypadá
Ale kdyby tohle bývalo nevylo, vysránkovala bych se na hledání chlapů a radi byla sama.
Není tady
helena napsal(a):
Jedna z výhod vyího věku - těchhle hrátek jsem uetřena http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
V 29 nepovauji za hrátky shánění mue pro ivot, mue, s kterým zaloím rodinu, o kterou se bude chtít starat, vychovávat dítě (děti). Toto nejsou pro mne hrátky ale docela váná věc.
Není tady
Modroočka napsal(a):
karfice napsal(a):
Modroočka
- taky jsem hledala na seznamu ale zkusila jsem avízo. Tam jsou fakt jen zoufalci, které nikdo nechce - ta seznamka je u taky naprd.Tak to jsem teda na čtvrtej pokus měla kliku
Aspoň teda zatím to tak pořád vypadá
Ale kdyby tohle bývalo nevylo, vysránkovala bych se na hledání chlapů a radi byla sama.
To já jsem sama druhým rokem. Nechci se nato vysrat, ale pořád je to jedna a ta samá písnička.
Není tady
Toto nejsou pro mne hrátky ale docela váná věc.
Původně slibovalas "fakt zábava počíst :-)"... to je pak těký...
Není tady
karfice píe co vechno podniká.... hory, divadlo, grilovačky, a přitom výběr potencionálních partnerů je jak z putyky 4.cenovky. Radím zkusit jetě výstavy a knihovny .:-)
Upravil(a) Vladena (15. 7. 2014 19:23)
Není tady
No jesteze nemusim nikoho hledat... Karfice, to nemas nikoho ve svem okoli? Byvale spoluzaky, soucasne spolupracovniky, kamarady? A co brachove kamaradek? Znas to - pod svicnem byva tma
Není tady
aprill napsal(a):
karfice napsal(a):
annie napsal(a):
tak pi
Ty bys mohla taky něco přihodit, né? Ze svýho ivota, co? Celou dobu sem chodí jen buzerovat, zesměňovat, nebo uráet. Tak se uka, a víme taky něco o tobě, / krom teda toho e se pyní V / Hvězdo
Není tady
karfice napsal(a):
helena napsal(a):
Jedna z výhod vyího věku - těchhle hrátek jsem uetřena http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
V 29 nepovauji za hrátky shánění mue pro ivot, mue, s kterým zaloím rodinu, o kterou se bude chtít starat, vychovávat dítě (děti). Toto nejsou pro mne hrátky ale docela váná věc.
V devětadvaceti bych vůbec neřeila kde najít toho pravýho. Přijde to samo, uvidí jsi jetě hodně mladá.
Není tady
Hledala jsem pomoci izeratu,internetu mozna 10 let.Vysledek nasla jsem, jsem s nim skoro 6 let a vztah nic moc.
Není tady