27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zdravím vechny! Chtěla bych zde zaloit nové téma, a tím je keramika. Sama tvořím a snaím se povzbuzovat k tvorbě i vechny okolo. Pokud najdete nějaké zajímavé weby s návody, co vytvořit, dejte je sem!
Není tady
Mně zaujalo třeba toto, je to moc hezký návod a bavilo to i moje děti:
http://www.kraker.cz/Blog/uz-jste-zkusi … eho-jezka/
Není tady
Nenala bych tu někoho, kdo má zkuenost s fimo hmotou ? Jak se s ní pracuje ?
Není tady
Myska25 napsal(a):
Nenala bych tu někoho, kdo má zkuenost s fimo hmotou ? Jak se s ní pracuje ?
Pracuje se s ní dobře, zvládají to v pohodě i mení děti. Po mírném prohnětení je to podobné jak plastelína. Po zapečení v troubě ve ztvrdne.
Není tady
Fimo hmota je super. Pracuji s ní jak já, tak jsem dceři vzala na zkouku tu dětskou sadu, co mají na korálek obchod a boí je, e kdy ten výtvor dá do trouby, tak ti zůstane, take já je mám vystavené v předsíni na poličce
Není tady
Take ztvrdne a potom zapečení ? Take si s ní díte můe hrát a pak se dá zase zabalit bez toho ani by ztuhla ?
Není tady