21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Milada787 napsal(a):
Začínám mít pochybnosti, jestli vůbec můj vztah s přítelem má budoucnost..včera večer jsme si volali, pak přila řeč na jeho práci..začal mi líčit, jak se jeho kolegyně o něj vzorně stará, kadé ráno e mu nosí něco dobrého k jídlu..koláč co upekla, řízky co usmaila..je to mladá holčina kolem 25 let, ije s přítelem..prý ten její přítel teď jede pracovně na týden pryč, tak slečna je smutná, e bude bez něj..přítel mi říkal, e přemýlel, e ji pozve někam na večeři, aby se necítila osamělá..a prý moná jetě jednu kolegyni, ta se zase rozela s přítelem..nevím jestli jsem divná já kdy mi to vadí, ale mě pozval přítel naposled na večeři kdy jsem měla před půl rokem narozeniny..
Jezuskristumárijá, boha jeho
Není tady
haiel napsal(a):
Milada787 napsal(a):
haiel napsal(a):
Milado, ty si snad dělá pr...
Ty jsi jak z nějakýho hororu
Já horory nikdy neměla ráda..tak asi proto se poslední dobou cítím tak mizerně..ale horor u skončí, jsem rozhodnutá..
Drím palce. A připrav se, e o tebe bude bojovat. Bude mít tolik příleitostí sednout mu na lep, kolik jsi doposud jetě neměla. Tohle je pro manipulátory typické, oni si nenechají svoji oblíbenou dobrůtku jen tak vyklouznout.
Milado, já vím, jak lehké je radit a jak těké něco takového v ivotě opravdu změnit. Mně u několikrát pomohlo opravdu pevné rozhodnutí a taky světýlko v budoucnu - něco, k čemu jsem se celou dobu upínala a na co jsem se těila. Hlavně nezaváhat, neohlíet se a za chvíli bude z toho venku, uvidí
Tak
A nezapomeň u toho myslet hlavně na sebe, protoe o tebe tu jde v první řadě
e je to sobecké? Je. No a co? I zdravé sebelásce je třeba se nejprve naučit
Není tady
Jezuskristumárijá, boha jeho
Obávám se, vlčice, e tohle je slaboučký zaklínadlo. Uvaovala bych o okovanejch pracovních botách a koulích...
Není tady
Milada787 napsal(a):
haiel napsal(a):
Milada787 napsal(a):
Já horory nikdy neměla ráda..tak asi proto se poslední dobou cítím tak mizerně..ale horor u skončí, jsem rozhodnutá..Drím palce. A připrav se, e o tebe bude bojovat. Bude mít tolik příleitostí sednout mu na lep, kolik jsi doposud jetě neměla. Tohle je pro manipulátory typické, oni si nenechají svoji oblíbenou dobrůtku jen tak vyklouznout.
Milado, já vím, jak lehké je radit a jak těké něco takového v ivotě opravdu změnit. Mně u několikrát pomohlo opravdu pevné rozhodnutí a taky světýlko v budoucnu - něco, k čemu jsem se celou dobu upínala a na co jsem se těila. Hlavně nezaváhat, neohlíet se a za chvíli bude z toho venku, uvidíHaiel, moc děkuju..
Já si pořád říkala, e to bude dobrý..e to je moje chyba, e jsem árlivá, přecitlivělá..kdy se něco podobnýho stane, přítel to zahraje tak, e on to tak nemyslel, e já to patně pochopila, e jsem vztahovačná, ale já u to nedávám..chci mít klid..jsem rozhodnutá, natěstí mám svý zázemí, finance, svoji rodinu..budu se od něj muset odpoutat "jen" citově.
To vechno asi nejspí jsi. Jene to jsem vichni, pokud jme zmatení, ne-vědomí si sami sebe.
Pak to jsme sice pořád, ale u nás to neobtěuje, protoe to nepotřebujeme proívat znovu a znovu.
A dovedeme to proměnit
árlivost se změní třeba na pozornost - ten druhý ti není umák pro něj samotného a ne pro tvůj strach, e ti zdrhne - přecitlivělost na zostřené vnímání sebe sama i těch druhých, přírody, věcí kolem sebe, věci, které nechápe, nechá prostě plynout a jen je pozoruje, vztahovačnost se promění v pozorování vlastních pocitů v interakci s druhými lidmi a rozhodování se podle toho, co ti je příjemné a ne podle toho, co BYS MĚLA, protoe se to od tebe očekává... protoe ty sama to od sebe očekává... Tak pomalu začne víc důvěřovat svým instinktům a intuici, sama sobě
Není tady
haiel napsal(a):
Milada787 napsal(a):
haiel napsal(a):
Milado, ty si snad dělá pr...
Ty jsi jak z nějakýho hororu
Já horory nikdy neměla ráda..tak asi proto se poslední dobou cítím tak mizerně..ale horor u skončí, jsem rozhodnutá..
Drím palce. A připrav se, e o tebe bude bojovat. Bude mít tolik příleitostí sednout mu na lep, kolik jsi doposud jetě neměla. Tohle je pro manipulátory typické, oni si nenechají svoji oblíbenou dobrůtku jen tak vyklouznout.
Milado, já vím, jak lehké je radit a jak těké něco takového v ivotě opravdu změnit. Mně u několikrát pomohlo opravdu pevné rozhodnutí a taky světýlko v budoucnu - něco, k čemu jsem se celou dobu upínala a na co jsem se těila. Hlavně nezaváhat, neohlíet se a za chvíli bude z toho venku, uvidí
Taky moc drím palce. Hlavně, abys dola k opravdu pevnému rozhodnutí. To, co mám pod čarou, je vlastní zkuenost. Rozhodnutí opravdu osvobozuje. Potom u se vechny těkosti překonají líp. Zvlá, kdy má zázemí.
Ale samozřejmě k tomu, aby rozhodnutí bylo pevné, aby sis byla jistá, musí nějak dojít. On ti vlastně k tomu rozhodnutí pomáhá. Zatím - podle toho, co píe - metodou spíe cukru (nakonec), ale ten cukr se v jeho podání stává bičem. Já to měla troku přímočarejí. I kdy - zpočátku se ten cukr objevoval taky.
Rozhodnout se ale musí sama, jen tak to bude "pevné" a bez pochybností. Ono někdy moná není na kodu dojít a hodně daleko - i ve patném vztahu. O to pevnějí pak to rozhodnutí ukončit vztah je.
Není tady
Milada787 napsal(a):
haiel napsal(a):
Milada787 napsal(a):
Já horory nikdy neměla ráda..tak asi proto se poslední dobou cítím tak mizerně..ale horor u skončí, jsem rozhodnutá..Drím palce. A připrav se, e o tebe bude bojovat. Bude mít tolik příleitostí sednout mu na lep, kolik jsi doposud jetě neměla. Tohle je pro manipulátory typické, oni si nenechají svoji oblíbenou dobrůtku jen tak vyklouznout.
Milado, já vím, jak lehké je radit a jak těké něco takového v ivotě opravdu změnit. Mně u několikrát pomohlo opravdu pevné rozhodnutí a taky světýlko v budoucnu - něco, k čemu jsem se celou dobu upínala a na co jsem se těila. Hlavně nezaváhat, neohlíet se a za chvíli bude z toho venku, uvidíHaiel, moc děkuju..
Já si pořád říkala, e to bude dobrý..e to je moje chyba, e jsem árlivá, přecitlivělá..kdy se něco podobnýho stane, přítel to zahraje tak, e on to tak nemyslel, e já to patně pochopila, e jsem vztahovačná, ale já u to nedávám..chci mít klid..jsem rozhodnutá, natěstí mám svý zázemí, finance, svoji rodinu..budu se od něj muset odpoutat "jen" citově.
Milado, NENÍ to Tvoje chyba a divná nejsi Ty, divný je on. To neustálé znejisování a podkopávání Tvé sebedůvěry je úmyslné a pán není normální partner, pán bude nejspí pořádný psychopat. Pokud si nelibuje v psychickém týrání, pryč od něj, ten člověk by z Tebe za chvíli vysál vekerou energii a radost ze ivota a udělal by z Tebe smutnou, zakomplexovanou loutku
Není tady
přítel to zahraje tak, e on to tak nemyslel, e já to patně pochopila, e jsem vztahovačná
Třeba tady...
"Chronický manipulátor umí najít vae slabiny, vyuívá vaich morálních hodnot, slunosti i touze pomoci druhému. Ostatní lidské bytosti vnímá mnohdy tak, e jsou tu proto, aby plnily jeho potřeby, zájmy a pomáhaly mu plnit předevím jeho cíle. Manipulativní lidé potřebují vycucávat energii ze svého okolí, nebo ji nejsou schopni doplnit z vlastních zásob.
Paklie se manipulátor chce zbavit případného pocitu viny, obviní někoho jiného, cítí-li se nepotřebný, opět kritizuje a poniuje druhé. Zároveń vak lidi kolem sebe potřebuje k tomu aby se zbavil vlastních negativních emocí tím, e je přenese právě na druhé (a to zejména na své nejblií)."
http://www.femina.cz/magazin/sex-a-vzta … atora.html
Není tady
Milado ,kde jsi takoveho vola nasla ,to snad neni ani mozny? Pekne si s nim pohraj ,jako on s tebou . Zacni mu taky vykladat ,jak je kolega opusteny a manzelka mu nerozumi , ze potrebuji pri kine povzbudit. Pohrat a pak poslat k sipku , at si jde svoje svinsky chovani delat jinde.
Není tady
mikuelini napsal(a):
Milado ,kde jsi takoveho vola nasla ,to snad neni ani mozny? Pekne si s nim pohraj ,jako on s tebou . Zacni mu taky vykladat ,jak je kolega opusteny a manzelka mu nerozumi , ze potrebuji pri kine povzbudit. Pohrat a pak poslat k sipku , at si jde svoje svinsky chovani delat jinde.
Seznámili jsem se na inzerát..ze začátku to bylo fajn, připadalo mi, e přítel je sebevědomý, inteligentní chlap, který to má v hlavě srovnaný a nepotřebuje si nic dokazovat..poslední dobou se ale v tomto vztahu jen trápím..chci to skončit, to vím jistě..
Není tady
helena napsal(a):
přítel to zahraje tak, e on to tak nemyslel, e já to patně pochopila, e jsem vztahovačná
Třeba tady...
"Chronický manipulátor umí najít vae slabiny, vyuívá vaich morálních hodnot, slunosti i touze pomoci druhému. Ostatní lidské bytosti vnímá mnohdy tak, e jsou tu proto, aby plnily jeho potřeby, zájmy a pomáhaly mu plnit předevím jeho cíle. Manipulativní lidé potřebují vycucávat energii ze svého okolí, nebo ji nejsou schopni doplnit z vlastních zásob.
Paklie se manipulátor chce zbavit případného pocitu viny, obviní někoho jiného, cítí-li se nepotřebný, opět kritizuje a poniuje druhé. Zároveń vak lidi kolem sebe potřebuje k tomu aby se zbavil vlastních negativních emocí tím, e je přenese právě na druhé (a to zejména na své nejblií)."
http://www.femina.cz/magazin/sex-a-vzta … atora.html
Tak to přesně sedí...
Není tady
Milada787 napsal(a):
Seznámili jsem se na inzerát..ze začátku to bylo fajn, připadalo mi, e přítel je sebevědomý, inteligentní chlap, který to má v hlavě srovnaný a nepotřebuje si nic dokazovat..poslední dobou se ale v tomto vztahu jen trápím..chci to skončit, to vím jistě..
Na co čeká, jestli jsi to jetě neskončila?
Není tady
Kiara napsal(a):
Milada787 napsal(a):
haiel napsal(a):
Já si pořád říkala, e to bude dobrý..e to je moje chyba, e jsem árlivá, přecitlivělá..kdy se něco podobnýho stane, přítel to zahraje tak, e on to tak nemyslel, e já to patně pochopila, e jsem vztahovačná, ale já u to nedávám..chci mít klid..jsem rozhodnutá, natěstí mám svý zázemí, finance, svoji rodinu..budu se od něj muset odpoutat "jen" citově.Milado, NENÍ to Tvoje chyba a divná nejsi Ty, divný je on. To neustálé znejisování a podkopávání Tvé sebedůvěry je úmyslné a pán není normální partner, pán bude nejspí pořádný psychopat. Pokud si nelibuje v psychickém týrání, pryč od něj, ten člověk by z Tebe za chvíli vysál vekerou energii a radost ze ivota a udělal by z Tebe smutnou, zakomplexovanou loutku
Ano, to právě nechci..aby se ze mě stala zakomplexovaná a smutná osoba, která o sobě v jednom kuse pochybuje a která ztratila radost ze ivota..a jak mi ubývá energie, to cítím poslední dobou hodně zřetelně.
Není tady
Eva. napsal(a):
Milada787 napsal(a):
Na co čeká, jestli jsi to jetě neskončila?
Skončím to teď o víkendu, jsem rozhodnutá..vůbec mi z toho není dobře, ale necouvnu..
Není tady
Jestli ti pak spadne kámen ze srdce a bude se cítit dobře, jako e myslím, e ano, udělalas správně.
On není jediný muský na světě.
Drím palce.
Není tady
Mně přijde, e si z tebe dělá srandu, baví se tím, jak to s tebou cvičí .......je to pro něj náramná zábava.
Takovým pánům je třeba odpovědět po jejich ......třeba jsem měla přítele , kterej se mi nejdřív věnoval a rychle to začal osekávat na pouhý sex, vechno dalí bylo problém.
Tak jsem jednoho dne , kdy mi řekl, e nemůe u mě spát , jen se stavit (na sex) řekla v restauraci na obědě(co znamenalo osamělej víkend pro mě ), tak to nemá ani cenu, abys jezdil ke mě a v duchu se děsně bavila jak protáh obličej, protoe ten oběd byl drahej.......no u se neozval chlapec........
S tímhle přítelem bych nic neřeila, chovala bych se hezky mile jako on , mile a hnusně ......několikrát slíbila schůzku a pak nepřila .......Ale je moné , e tě má dávno na háku, e se jen baví týráním slabýho člověka, e tě vůbec nepovauje za ROVNOCENNÝHO PARTNERA DO HRY .......já bych tě taky nepovaovala, já svini hned poznám a začnu se chovat po sviňsku .
Upravil(a) olasik (1. 8. 2014 12:14)
Není tady
Dá se říct, e svým způsobem určitý handicap má , přítel má pravdu .
Protoe vůbec nepozná zlýho člověka a neumí na něj vhodně reagovat .
Sice je pravda e tihle psychopati neomylně umí sáhnout po člověku, který na jejich hru naskočí , take si vdycky najdou tu vhodnou "obě" .
Já je třeba vůbec nepotkávám, tu dvojici vdycky tvoří psychopat a důvěřivá slabá ena.
Není tady
olasik napsal(a):
S tímhle přítelem bych nic neřeila, chovala bych se hezky mile jako on , mile a hnusně ......několikrát slíbila schůzku a pak nepřila .......Ale je moné , e tě má dávno na háku, e se jen baví týráním slabýho člověka, e tě vůbec nepovauje za ROVNOCENNÝHO PARTNERA DO HRY .......já bych tě taky nepovaovala, já svini hned poznám a začnu se chovat po sviňsku .
Takovéhle hrátky normálního a sluného člověka akorát tak vyčerpávají, protoe je přinucen hrát roli, která je naprosto proti jeho přirozenosti Ten člověk k ní prostě nepasuje a podle mě jsou podobné tahy jenom zbytečnou ztrátou drahocenného času. Já bych místo toho volila rozchod a začala bych hledat jiného partnera, se kterým bych se cítila lépe
Není tady
Kiara napsal(a):
olasik napsal(a):
[b].
Takovéhle hrátky normálního a sluného člověka akorát tak vyčerpávají, protoe je přinucen hrát roli, která je naprosto proti jeho přirozenosti
Ten člověk k ní prostě nepasuje a podle mě jsou podobné tahy jenom zbytečnou ztrátou drahocenného času. Já bych místo toho volila rozchod a začala bych hledat jiného partnera, se kterým bych se cítila lépe
Tak samozřejmě , e nejlepí je se toho pána urychleně zbavit ,ale ne mu něco sluně vysvětlovat , nebo s ním něco řeit, udělat to stejně, jako to dělá on.
Takovej člověk nepřeije bez manipulací a her s druhýma lidma , potřebuje to k ivotu, take psát : o víkendu to ukončím.......u dávno to měla skončit i v sobě , tam nemá cenu nic řeit .
Není tady
Milada 787 - jak dopadl víkend. Je u pán v ípku?
Není tady