18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaký je Vá názor na rychlé půjčky? :-) Potřebuji půjčit 15000, ale nechci toho moc přeplatit, co říkáté na krátkodobé rychlé půjčky? :-) u jsem tady četla, e ferratum je dobré, ale je to pravda? :-)
Není tady
Ferratum je jedno co je nejdýl ze vech na trhu. Jako nikdy není dobré se zadluit, ale pokud ví, e to splatí tak proč ne.
Není tady
Můj názor na rychlé půjčky je ten, e čím víc si jich nabere, tím líp.
Aspoň bude za pár měsíců o čem psát na právním.
A je asi fuk, jestli to bude ferratum nebo jiná zlodějská sebranka.
Není tady
jsem zásadně půjčky si nebrat. Raději si kadý měsíc ukudlím stovku dvě na které nesáhnu. Narovinu, za poslední 2 roky jsem si takhle naetřila "pro strýčka příhodu" 38 tisíc a kdy vím, e kdy mi odejde lednička, tak si můu bez problému pořídit novou - bez půjček, bez úroků
Není tady
To je přece reklama...
Trvalak si se svým druhým nickem sarinenunununuenčinunečka hezky "popovídala".
Upravil(a) Eva. (22. 7. 2014 8:55)
Není tady
Ahoj, hele co ale vím, tak ferratum půjčuje maximálně deset tisíc, ale zase splatí a můe si půjčit potom
Není tady
Sama jsem si vimla, e "jen" deset, ale i to by stačilo Hlavně mě zajímá Vá názor
Není tady
Hlavně mě zajímá Vá názor
Ten je jednoduchej - na co nemám, to se mi nelíbí... a máloco je tak důleitý, abych to musela mít hned.
Není tady
Názor na půjčku? Já bych si půjčila, pokud by to bylo nevyhnutelné. Třeba půjčovat si na nějakou blbost, kterou k ivotu nepotřebuje, je podle mě blbost, ale pokud je to něco co opravdu je nutné a není zbytí, tak ano, to bych volila půjčku
Není tady
My jsme si jednou doma půjčovali kvůli nedojítí výplaty .Nemohli jsme jinak ani volit, přece jen peníze na stravu jsou potřebné .Nepůjčili jsme si velkou sumu, jen málo co nám stačilo take to říkám asi tak, e kdy je půjčka nevyhnutelná tak si půjčím no...
Není tady
Taky jsem nedodala to, e zadluit se asi na potřebnou věc ano, ale na blbosti, to je blbost, to souhlasím se vemi. Nad čím vůbec přemýlí, e si koupí?
Není tady
Jde o to, e chci dát výpověď z práce a nastoupit do lepí Jene je tam problém toho, e jeden měsíc mi nepříjde ádná výplata
Není tady
Zdravím, potřebovala bych rychlou půjčku.Dcera mi dnes oznámila, e jsme nezaplatili kostým v kterém má vystupovat. Mluvila jsem s cvičící a ta mi řekla, e dotovat ze svého to nemůe, take buď zaplatíme kostým nebo dcera cvičit nebude. Koukala jsem na nepovolená reklama, potřebovala bych asi jen dva tisíce. Peníze budu mít za týden k dispozici, ale tento měsíc je díky dovolené navíc fakt nemám Co myslíte jít do toho?
Upravil(a) AndreaP. (29. 8. 2014 22:20)
Není tady
Rozhodně do toho jdi. Kromě toho, e si přivydělá reklamou, která tady nemá co dělat, dá dcerunce vynikající příklad, e půjčka vyřeí vechny problémy.
No a to splácení, to u se nějak udělá. Přinejhorím tady máme taky vlákno právní, tam ti poradí, a ti obstaví plat nebo něco podobného.
Hodně zdaru.
Není tady
Trvalka napsal(a):
Jaký je Vá názor na rychlé půjčky? :-) Potřebuji půjčit 15000, ale nechci toho moc přeplatit, co říkáté na krátkodobé rychlé půjčky? :-) u jsem tady četla, e ferratum je dobré, ale je to pravda? :-)
Ferratum je drahá. Já jsem registrovaná u ViaSms, nemůu říct e jsem spokojená, ale je to jediná jistota kde sehnat peníze. Ze vech těhle lichvářských společností je viasms jetě nejlevnějí. Půjčím si tisícovku na 7 dní a vracím 1115,- Pouívám výhradně v situaci kdy u nemám ani floka. Stalo se mi to zatím 2x.
Není tady
A můu se teda zeptat jen čistě teoreticky, jak by jste třeba řeili to, kdy nemáte na splátku nájmu? Nedojde Vám výplata a co máte dělat? Mě kdyby se to třeba stalo tak nemám rodiče na které bych se mohla obrátit s drobnou finanční výpomocí.....Prostě někdy je půjčka opravdu nezbytná.
Není tady
jak by jste třeba řeili to, kdy nemáte na splátku nájmu?
Tak, aby k tomu nedolo - to, e jednou "Nedojde výplata" není důvod brát si půjčku.
Vdycky je nutný mít rezervu přinejmením na jedny vechny měsíční poplatky.
Není tady
eviik.s napsal(a):
A můu se teda zeptat jen čistě teoreticky, jak by jste třeba řeili to, kdy nemáte na splátku nájmu? Nedojde Vám výplata a co máte dělat? Mě kdyby se to třeba stalo tak nemám rodiče na které bych se mohla obrátit s drobnou finanční výpomocí.....Prostě někdy je půjčka opravdu nezbytná.
Kdy jednou nedojde výplata, pak je riziko e nedojde i podruhý, potřetí... Najít si jinou práci.
Jinak - pěkný kulový e je půjčka nezbytná. Půjčky jsou cesta do pekel, můu ti o tom něco povědět. A si kvůli půjčkám nabije hubu, pak změní názor.
Není tady
To si myslite e kadý má takovou výplatu aby z ni jetě mohl střádat uspory? Znám několik lidí, kteři kdy poplatí vechny poplatky zbýva jim tak tak na potraviny. A s tou změnou práce to taky není jednoduche kor třeba u nás .
Není tady
To si myslite e kadý má takovou výplatu aby z ni jetě mohl střádat uspory?
Take je lepí si brát půjčky a cpát úroky do krku cizím, jo?
Není tady
helena napsal(a):
To si myslite e kadý má takovou výplatu aby z ni jetě mohl střádat uspory?
Mi neříkej, e nejsou rodiny schopné odloit 200,- korun měsíčně někam do obálky a neáhnout na ně! Nebo na spořící účet????
Není tady
No tak to by ses asi divila z jakých penez lidi musejí někdy vyít ale mě to je prakticky fuk spi mě nadzvedávají ze idle vae řeči
Není tady
spi mě nadzvedávají ze idle vae řeči
A tak, e nedovede odpovědět na prostej dotaz?
Není tady
eviik.s napsal(a):
No tak to by ses asi divila z jakých penez lidi musejí někdy vyít ale mě to je prakticky fuk spi mě nadzvedávají ze idle vae řeči
Mě zase lehce nadzvedávají ze idle řeči typu "nemám měsíčně pár stovek, které bych si dala stranou", ale zároveň
si půjde klidně půjčit, a jaksi ti asi nedochází, e bude muset spolu s půjčkou vrátit taky tučné úroky. A úvěrová společnost se fakt nebude zabývat tím " z jakých peněz lidi musejí někdy vyít", těm je to toti umák.
Pak se tady sejdeme na právním, a budeme řeit dotazy typu "jak na osobní bankrot" nebo "jak přečůrat exekutora".
To u tady vechno mockrát bylo.
Ale jako vdy platí, e kadý svého těstí strojvůdcem. Take konej, jak je ti libo, a naima řečma se nenechávej vyvést z konceptu.
Není tady
eviik.s napsal(a):
Tak mě nadzvedává ze idle, e tady lidi nemají co odkládat, ale to, e denně vykouří krabici cigaret denně - je u asi druhá věc.
Take mám zato, e kadá rodina je v dnení době schopna odloit těch 200Kč měsíčně.
Není tady