29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
légendaire
Není tady
revenir
Není tady
non, je ne regrette de rien......................
Není tady
sahleb napsal(a):
non, je ne regrette de rien......................
C' est si bon...
Není tady
Irlande
ad 19. 40
Není tady
départ
Není tady
participation
Není tady
ondine
Není tady
nettoyage
Není tady
gentil
Není tady
tilleul
Není tady
ultimatum
Není tady
Soleil,
to, že jsem jako první slovo vybrala , byla úplná náhoda. Ale sympatická.
To si tě teď budu hodně považovat, když jsi ta paní profesorová přes francouzštinu.
Nevím, jak Francouzi přesně dělí slova na slabiky, jdu na to odhadem-podle výslovnosti, pokud ji tuším. Když ve slovníku od poslední slabiky nic nenajdu, hledám aspoň od poslední skupiny písmen, nebo od posledního písmenka. Předem děkuju za každou radu.
Není tady
Vrabčáku, nijak zvlášť si mě prosím tě nepovažuj, já se rozhodně nechci nad nikoho povyšovat, to fakt ne , nemám ani proč...každý umíme něco jiného
A já z té francouzštiny taky nevím všechno, člověk se učí celý život
A s těma slabikama to - podle mně - děláš správně. Taky vycházím nejdříve z výslovnosti.
Upravil(a) Soleil (11. 7. 2014 15:21)
Není tady
Aprés nous...naufrage
Není tady
genèse
Není tady
sédatif
Není tady
tifs
Není tady
site
Není tady
terre
Není tady
revoir
Není tady
voire
Není tady
reservoir
Takze jedeme i slovesa?
Není tady
bloncka napsal(a):
reservoir
Takze jedeme i slovesa?
Nemám nic proti žádnému slovnímu druhu, ale kdesi jsem tu zahlídla pravidla slovní kopané a některé sl. druhy by se prý měly vynechávat. Netuším ovšem které.
Není tady
voir
Není tady