Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 7. 2014 15:00

GraciLou
♥------

Starsi muz o 11let

Ahoj holky,jsem se rozhodla napsat a rozvinout diskuzi na téma  vztahy se staršími muzi. mam takovou zkušenost, ze chodim hrat golf s jednim starsim muzem seznamili jsme se prave kvůli golfu,potreboval jsem najit partaka a taky trenere v jedne osobe, ja rozvedena, 35 let,deti,ale zajistena a v pohode, sama s mnoha prateli. No od první chvili mi dotycny sice padl do oka(aniz bych s nim mluvila),ale chut zachovat sportovni pratelstvi je na prvním miste,ale jeho chovani se dost lisi od chovani mych vrstevniku,je galantni, gentleman, pozorny, vyjadruje mi obdiv, chvali, zve  do restauarace po hre, vozi me na golf i z golfu,pise mi obdivne smsky, v tom smyslu, ze podobnou zenu dlouho nepotkal, oslovuje me zdrobnele a ja nevim, jak to mam brat, zda je to v tom veku normalni tohle chovani a ze me bere spise jako svoji dceru nebo za tim sleduje i neco jiného.Tak třeba mate podobnou zkušenost. Nesleduji za tim nic vic, jen bych mu rada porozumnela, s tak staršími muzi nemam zkusenosti.

Není tady

#2 3. 7. 2014 15:02

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: Starsi muz o 11let

GraciLou napsal(a):

Ahoj holky,jsem se rozhodla napsat a rozvinout diskuzi na téma  vztahy se staršími muzi. mam takovou zkušenost, ze chodim hrat golf s jednim starsim muzem seznamili jsme se prave kvůli golfu,potreboval jsem najit partaka a taky trenere v jedne osobe, ja rozvedena, 35 let,deti,ale zajistena a v pohode, sama s mnoha prateli. No od první chvili mi dotycny sice padl do oka(aniz bych s nim mluvila),ale chut zachovat sportovni pratelstvi je na prvním miste,ale jeho chovani se dost lisi od chovani mych vrstevniku,je galantni, gentleman, pozorny, vyjadruje mi obdiv, chvali, zve  do restauarace po hre, vozi me na golf i z golfu,pise mi obdivne smsky, v tom smyslu, ze podobnou zenu dlouho nepotkal, oslovuje me zdrobnele a ja nevim, jak to mam brat, zda je to v tom veku normalni tohle chovani a ze me bere spise jako svoji dceru nebo za tim sleduje i neco jiného.Tak třeba mate podobnou zkušenost. Nesleduji za tim nic vic, jen bych mu rada porozumnela, s tak staršími muzi nemam zkusenosti.

proč by tě bral jako dceru?????? věkový rozdíl není tak velký

Není tady

#3 3. 7. 2014 15:05

GraciLou
♥------

No ani muj otec se ke mne tak nechoval,proto ten pocit.Jak rikam nemam zkušenost.

Není tady

#4 3. 7. 2014 15:08

kostka
♥♥♥♥---

To není zase tak velký věkový rozdíl, já bych řekla, že tě spíše balí....

Není tady

#5 3. 7. 2014 15:13

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Buď ráda, že se chová jako gentleman a ne jako buran -těch je stolt
A ten věkovej rozdíl? Na tom přece vůbec  nezáleží

Není tady

#6 3. 7. 2014 16:09

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Píšeš, jako kdyby ti bylo 20. Tohle ve vašem věku není žádný přílišný věkový rozdíl. Je to chlap jako každý jiný a asi se mu líbíš. Nic jiného za tím nehledej.
Právě, že ANI tvůj otec se k tobě tak nechoval, protože to je tvůj otec a ne tvůj partner.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#7 3. 7. 2014 16:20

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

GraciLou napsal(a):

Tohle je v každém věku normální chování, když muž dobývá ženu.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#8 3. 7. 2014 16:57

GraciLou
♥------

Nevim,ale není mi dvacet, ale seznamili jsme se kvůli golfu, ja potreboval trenéra a partaka,coz hledal i on. Primarne to nebylo za ucelem hledani zeny.Proto mi to je divne, ja mam kolem sebe muze tak mozna nejvice o pet let starsi nebo ode mne mladsi a se starsima fakt zadna zkušenost, proto mi to prijde jako sci-fi to jeho chovani.muzi mladsi se ke mne takhle ale fakt nechovaji a to nejsou nejakci neohrabanci.

Není tady

#9 3. 7. 2014 16:58

GraciLou
♥------

Rada bych predesla nejakemu trapasu drive nez nastane.

Není tady

#10 3. 7. 2014 17:01

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

No prostě Tě balí. To je fajn, když tak hezkým způsobem. Gentlemanské chování už není tak běžné. Však uvidíš, co z toho bude. Jsi svobodná, tak co?

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#11 3. 7. 2014 17:05

GraciLou
♥------

Ano jsem, jen mam dojem, ze  s nim mam spolecny jenom ten golf. Jeho pritahuje to, ze jsem hodne nezavisla zenska,co si na sebe vydela a postara se o rodinu sama,uziva si život a netruchli nad nevydarenym manzelstvim.v kariere jsem dosahla cekem vysoke mety  a nad nicim nenarikam,to ho patrne laka. Jinak jsem hrozne akcni typ člověka, mam spoustu konicku.. a i dve malinke deti.

Upravil(a) GraciLou (3. 7. 2014 17:07)

Není tady

#12 3. 7. 2014 17:12

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

A jak se k tomu stavíš ty?

Není tady

#13 3. 7. 2014 17:21

GraciLou
♥------

No a v tom je ta potiz,mi se sice libi a imponuje mi jeho chovani a jo ma něco v sobe,co me pritahuje,ale pro me by to mozna byla jenom chvilkova zalezitost,pokud by mi slo ciste o milenecky vztah, nemela bych s tim problém,ale nic vic.A taky nechci se jakoby nechat vydrzovat, on je rozhdone docela dost za vodou a plati za me,coz není mezi prateli az tak bezne.

Není tady

#14 3. 7. 2014 17:54

helena
♥♥♥♥♥♥♥

A taky nechci se jakoby nechat vydrzovat
Proč mu neřekneš, že "každej za sebe" nebo "dneska ty, příště já"?
Případně - kdyby ti tohle vadilo - mᚠmožnost mu to oplatit - dárek, pozvání...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#15 3. 7. 2014 18:00

GraciLou
♥------

Heleno a myslis, ze jsem mu to nerekla??? Mavl rukou  a enchtel o nicem ani slyset.Takze to budu muset vymyslet,jak to udelam, mam moznost jenom na tom golfu,jindy se nestykame, ja ma fakt nabity program a on patrne taky.

Není tady

#16 3. 7. 2014 18:01

GraciLou
♥------

A darek, nevim,co by mu udelalo radost,tak dobře ho neznam, a myslim si, ze tomu fakt nic nechybi,kdyz si zadek vozi v sestkove audine a do prae si chodi jak chce.

Není tady

#17 3. 7. 2014 18:31

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj, já tak úplne nerozumím, co vlastně řesis. Chova se k tobě hezky, což v soucasné době bohužel není standardni chování u muzu. A to, co bude nebo nebude, bych fakt ted neresila a užívala si fajn spolecne chvíle smile

Není tady

#18 3. 7. 2014 18:38

helena
♥♥♥♥♥♥♥

nevim,co by mu udelalo radost... myslim si, ze tomu fakt nic nechybi
Někdy stačí poslouchat... o čem mluví, co se mu líbí... a nemusí to bejt drahej dar, podstatnější by měla bejt snaha tu radost udělat.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#19 3. 7. 2014 19:53

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Souhlas s holkama. Neřeš to a užívej si společnost slušnýho chlapa.
A vůbec neřeš, že za tebe občas někde něco zaplatí, nebrala bych to rozhodně jako vydržování - to je zase taková ta hrdost, že se sama umíš postarat - já to chápu, ale kašli na to smile

Není tady

#20 3. 7. 2014 19:59

GraciLou
♥------

Holky, jemu udela radost jedina věc a to je moje zelena karta na golf a k tomu se ja musim dopracovat treningem,o to tady jde.Ale s tim mi proste musí pomoci. JA snahu mam. No uvidme, snad se to nepokazi driv nez se k ni dopracuju,to bude pak pohodička. A ano mam hrdost a i pratelstvi miva svoje pravidla.ktera by se mela dodržovat, proto me jeho chovano občas mate.

Není tady

#21 17. 9. 2014 7:27

GraciLou
♥------

Chci se zeptat, jak muze fungovat vztah mladsi zeny a staršího muze, cemu se vyvarovat, co udelat,aby to mohlo fungovat, když spadnou ruzove bryle.Prosim o Vase zkusenosti.

Není tady

#22 17. 9. 2014 10:36

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

radím si ty růžové brýle radši ani nenasazovat,nebude totak bolestný sešup dolů.Ale nemusí to tak být vždy,záleží hodně na prvotním výběru a opravdu něco bude i na přísloví,že vrána kvráně sedá,rovný rovného si hledá - protože já mám fantastického chlapa od seznámení v 16ti v tanečních až dosud do 50ti,jsme stále spolu a prima,pohoda,tabáček.cool

Není tady

#23 17. 9. 2014 13:01

jarena
♥♥♥----

Myslím si, že ten chlap by měl vědět, na čem je. Měli byste si o tom lehce popovídat. Kdyby za mě někdo něco platil, měla bych jaksi problém mu pak říct, že s ním tedy ale spát nebudu. Je to příliš závazné. Ten pán je starší a má zkušenosti o tom, co žena potřebuje slyšet a peníze mu taky starosti nedělají. Proto se na ně taky nalepí mladší ženy i když by si o ně normálně ani neopřely koště. Jsem pro vztahy na rovinu a pokud bych nebyla nakloněna bližšímu vztahu, tak bych mu to řekla. Není nic trapnějšího, když si to každý vykládá jinak.

Není tady

#24 17. 9. 2014 18:30

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

prosím tě kolik ti je jestli se můžu zeptat. Strachuješ se jako by si byla po maturitě...

dum spiro spero

Není tady

#25 17. 9. 2014 19:03

GraciLou
♥------

XXX ne po maturite ale po rozvodu a ten mi celkem stacil, muz byl stejne stary jak ja a pohroma. Dotycny je o 12 let starsi a uhanel me skoro pul roku.Ted je to moc fajn,ale jak dlouhot ohle muze fungovat, to nevim.jen se ptam na vase zksuenosti, nikdo z nebe uceny nespadl.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí