6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych touto cestou zjistit, jestli má někdo podobnou zkuenost jako já. Nikdy jsem se s tímto nesetkala, nevím , jestli je to normální, běné a hlavně nevím, co můu nebo spíe nemůu od takového mue čekat. Známe se tři měsíce, je to nový kolega z práce, enatý s jedním dítětem. Zpočátku povídání, potom víc povídání, následovalo flirtování a náznaky svádění, hodně brzy to mezi náma začalo jiskřit. Po dvou měsících líbání, doteky. Vdy a se vím začal on, nechci se tím obhajovat, líbilo se mi to a chytala jsem se, věděl celkem brzy, e ho taky chci - zdůrazňuji sexuálně, ne jako partnera. Manelce byl ji jednou nevěrný, měl u dřív románek s kolegyní z práce, chtěl sex nebo prostě ji pořád a pořád víc. Nevím, jestli byl tak závislý na sexu nebo jestli se do ní zamiloval. Spadnul do toho, ovlivňovalo to jeho ivot, manelka to poznala, pohrozila, ale dala mu jetě anci.
Můj problém je tento. U zpočátku mi řekl, e nemůe mít se mnou sex. Jeho vysvětlení - bude sex, spadne zase do toho. Dost mě to mrzelo, ale respektovala jsem to, přece jen je enatý, nechce zahýbat, případně do toho zase úplně spadnout a tak mu dala pokoj. Ale po pár dnech bylo z jeho strany jasné, e nic nekončí. Vdy to byly jen chvilky - pár chvilek v práci, líbání, doteky, vdy hodně havé a vánivé. Zdůrazňoval, e nic víc být nemůe. Pak jednou podlehl a proběhl krátký, ale vánivý sex. Byl rozhozenej sám ze sebe, z toho, e selhal, jen říkal, e u se to nemůe znovu opakovat. Myslela jsem, e se úplně stáhne, ale...zase po pár dnech následovalo jiskření mezi náma, líbání, havý doteky...nemůe si pomoct a o tyto chvíle asi nechce přijít. Sex by chtěl taky, ale prý nemůe, brání se tomu, ten strach, e by do toho mohl zase spadnout je hodně evidentní. Já jsem ráda i za tyto chvíle s ním, je to obrovská váeň a zatím mi to stačí. Ale ptám se, jak dlouho to bude stačit jemu. Bude odolávat a odolávat, a to z jeho strany vyumí? Nebo mu to takhle bude taky stačit - bez sexu? Nebo nakonec zase podlehne? Moná ani zatím nechci, aby podlehl, mám strach a opravdu si myslím, e kdy by selhal sám před sebou podruhé, e se raději úplně stáhne a já o něho a ty chvíle zatím přijít nechci. Je mi jasný, e do hlavy mu já ani vy nevidíme, take spí se ptám...máte s tímto nějakou zkuenost? Setkali nebo slyeli jste o něčem takovém?
Není tady
Anggellino, o románcích na pracoviti se toho napsala u spousta Ale, nepíe, jestli jsi zadaná nebo vdaná a je to pro Tebe jen povyraení. Pokud jsi svobodná, radím vycouvat co nejdřív. Pokud to jen tak nejde, zkus si najít jiné zaměstnání. Tahle rada se Ti asi teď moc líbit nebude, ale za čas moná pochopí. Ubliuje jen sobě.
Není tady
Proč chce takového chlapa? Co očekává od vztahu s ním? To není chlap pro ivot. Nerozhodný slaboch.
Není tady
Sex by chtěl taky, ale prý nemůe, brání se tomu, ten strach, e by do toho mohl zase spadnout je hodně evidentní.
Taky dobrej způsob... hele, tobě nevadí, e mu slouí jako tréninkovej buřt psovi, kterýho je třeba odnaučit krást jídlo?
mám strach a opravdu si myslím, e kdy by selhal sám před sebou podruhé, e se raději úplně stáhne a já o něho a ty chvíle zatím přijít nechci
Ale neselhal... taky mu nesmí vechno věřit...
Co ti "ty chvíle" osahávání v práci dávají tak potřebnýho?
Není tady
Nechápu, co vám to přináí? to je dost zvlátní vztah ....celkově jsem to tak nějak nepochopila
Není tady
Zkuenost nemám, nic takového jsem nezaila.
Nechápu, co ti to přináí, to si musí rozhodnout sama, zda ti takové muchlování někde v práci, stojí zato.
Nehledě nato, e si toho jiní kolegové vimnou, postupně se to dozví i jeho manelka...
Není tady
Trochu mi to přijde tak, ze s tebou v práci se nazhavi a doma "dokončí".
Není tady
sandra napsal(a):
nemyslím si to... stejně časem do toho spadne
Není tady
aprill napsal(a):
sandra napsal(a):
nemyslím si to... stejně časem do toho spadne
Mno, tak to zatím je. Kromě ty rychlovky, jak psala autorka.
Není tady
Anggellino, Ty nejsi "milenka bez sexu", mezi vámi u ten krátký, ale vánivý sex jednou byl
Mě by zajímalo, co si Ty sama od celého toho prapodivného vztahu-nevztahu slibuje, co od toho pána očekává a oč vlastně Tobě samotné jde. Za sebe mohu říct jen jedno: to, do čeho se nyní poutí Ti nebude ani tak zdrojem láskyplného potěení, ale spí zárukou pořádného maléru a proplakaných nocí a skončí to tak, e zaměstnání změní buďto Ty, nebo enáč. Jinou perspektivu těchto stupidních sexuálních hrátek na pracoviti toti opravdu nevidím ...
Není tady
Kiara napsal(a):
Anggellino, Ty nejsi "milenka bez sexu", mezi vámi u ten krátký, ale vánivý sex jednou byl
Mě by zajímalo, co si Ty sama od celého toho prapodivného vztahu-nevztahu slibuje, co od toho pána očekává a oč vlastně Tobě samotné jde. Za sebe mohu říct jen jedno: to, do čeho se nyní poutí Ti nebude ani tak zdrojem láskyplného potěení, ale spí zárukou pořádného maléru a proplakaných nocí a skončí to tak, e zaměstnání změní buďto Ty, nebo enáč. Jinou perspektivu těchto stupidních sexuálních hrátek na pracoviti toti opravdu nevidím ...
A nebo zustanes tak jako ja a bude te to pekne zrat.Ten chlap je slaboch moc by chtel,ale strach z manzelky mu brani.Ver,ze vim o cem mluvim.Jestli ocekavas ,ze tohodle muze ziskas pro sebe ses na velkem omylu.Neco podobneho jsem totiz zazila.
Není tady
Z môjho pohžadu je to skúobné, opakované a vytrvalé siahanie na kachle - z oboch strán - či sa predsa len nedá dotknú a nepopáli sa... a nechápem to. Adrenalín sa podža mňa dá dosiahnu aj s mením rizikom.
Není tady
Já si myslím e a tolik nesejde na tom jestli sex je nebo ne. Myslím e je to na podobné úrovni s "úplnou" nevěrou. Chci říct e kdybych zjistila e se můj mu s nějakou kolegyní líbá a osahává asi bych v tom viděla úplně stejnou nevěru. No a otázka je Jak to vidí ty? Neztrácí tím čas který bys mohla věnovat nějakému skutečnému partnerovi který nebude mít závazky k rodině?
Není tady
Klídek. Téma je spred roka..
Není tady
Milenka bez sexu existuje jo?
Není tady