Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 18. 7. 2014 18:20

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Láska nebo zahořklost?

Jana83 napsal(a):

nemuzu se smirit s tim, ze ona nakonec vyhrala a sebrala mi ho.

Jestli jste obě takové, tak jednoznačně vyhrálo on.....holky se o něj budou přetahovat, při troše štěstí se i servou cool a on si bude připadat děěsně neodolatelnej!
Já bych ho pustila a řekla mu plav - možná bych ho i trochu šouchla bidlem, kdyby se mu nechtělo odrazit od břehu.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#27 19. 7. 2014 20:57

Jana83
♥------

Sunshine, mas pravdu, to vis, ze se mi nechce donekonecna cekat, az on se rozhodne a ja prozatim budu prihlizet, jak si uziva s ni. Prijde mi, ze mu ta situace vyhovuje. A je pravdou, ze pokud budu porad zamerena na nej, jakoze jsem, asi si ani nevsimnu, ze se kolem me toci treba jiny. Lepsi.

Pandorraa, hezky napsane, presne jsi to vystihla jak jedna znama, taky se mi ptala, co jsem vlastne prohrala, ze ba naopak jsem vyhrala to, ze nejsem s nim, kdyz se chova, tak jak se chova. Pry, kdyby se se mnou rozesel normalne, rekl, ze si nasel jinou, byl uprimny a uz me netahal za nos, ok, to se stava, to se da pochopit, ale to, co dela, tak bych to mela brat jako spise svou vyhru. Sakra, mate pravdu! Jen uz se rozhoupat a udelat ten krok, ke kteremu se z nejakeho duvodu porad nemam :-(

lupina montana, no, to si rikam taky. Jak jsem psala, prijde mi, ze mu ta situace vyhovuje. Ma ji, ale me ma vlastne "v zaloze", hrozne, kdyz se nad tim tak zamyslim a sama vidim, co ze sebe delam kvuli nekomu, kdo si to ani nezaslouzi. Jeden kamarad mi na to rekl, ze by byl svine a napsal by ji neco ve smyslu, at si toho sveho zklidni, ze uz me nebavi neustale cist, jak si na ni stezuje a lituje toho vseho a posila fotky - jakoze se tim vlastne dozvi i ona, co ma doma, ze vlastne celou dobu dela blbku i z ni a ja z toho jeste vzejdu jako ta, kterou otravuje on, ale to pry mam udelat v pripade, ze uz to budu mit sama v sobe vyresene a nebudu ho chtit.

Upravil(a) Jana83 (19. 7. 2014 22:24)

Není tady

#28 19. 7. 2014 22:43

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

A to já bych nedělala.......co z toho, Až to budeš mít vyřešený, bude ti zcela a upřímně u zadele. Takhle by to hezky signalizovalo, že ještě zdaleka není....u tý zadele smile

Není tady

#29 19. 7. 2014 22:44

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Pokud už mᚠpotřebu ho nějak vytrestat, věř tomu, že nejhorší trest pro takového týpka je lhostejnost smile

Není tady

#30 1. 8. 2014 18:07

Jana83
♥------

Tak jsem si uz chvili zacinala myslet, ze je mi uz ukradeny, ale neni. A nejhorsi je, ze mam zlost a vsechno ve me chce vybuchnout. Dnes jsem videla jeho fotku s prateli a s tou jeho, opravdu nevypadal jako nekdo, kdo nevi, co chce nebo jako nekdo, kdo ho "doma" citove vydira a zakazuje mu kamarady, jak mi nedavno jeste psal. Uplne me rozezira pocit, ze mu to proslo... a ano, asi mam potrebu ho vytrestat, ale ze by to byla lhostejnost, prijde mi, ze to je mozna to, co chce nakonec a on z toho zase vyklouzne jako ten nevinny. Uz je to dlouhe, uz me to nebavi, sakra! :-(

Není tady

#31 1. 8. 2014 18:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

A čo ako čakáš? Čo myslíš, že sa stane? Najlepšie by bolo, keby ti bol FAKT žahostajný - nie kvôli trestu, ale kvôli tvojej duševnej pohode...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#32 17. 8. 2014 17:24

Jana83
♥------

Po delsi dobe jsem tu. Naposledy mi napsal ke konci cervence, mela jsem totiz narozeniny. Slusne jsem odepsala "dekuji" a tim nas rozhovor skoncil, trvalo to tyden, dva, az jsem si rikala, ze uz je asi vazne konec a uz se nebude ozyvat, sama jsem se uz dostala do urcite rovnovahy a citila, ze je mi uz vazne ukradeny, omyl, ozval se zas se slovy, ze se omlouva, ze pise, ale ze si casto na me vzpomene, ale ze uz je to asi jedno (?). Nastesti me to moc nerozhodilo, takovych zprav bylo tisice, uz je to pro me jak ohrana gramofonova deska, co me nudi. Spis ale nechapu, co to ma znamenat, proc mi vzdy napise a jeste ke vsemu neco takoveho?! Co ho nuti me kontaktovat? Dela to schvalne, aby si prizivoval sve ego, jestli je jeste chteny, anebo je tak prihlouply a nedochazi mu to, i kdyz jsem mu uz nekolikrat psala, ze at me necha byt, ze mi tim ublizuje? Sakra, ma pritelkyni, tak proc musi porad vrtat necim do me?!

Není tady

#33 17. 8. 2014 19:24

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Jana83 napsal(a):

Po delsi dobe jsem tu. Naposledy mi napsal ke konci cervence, mela jsem totiz narozeniny. Slusne jsem odepsala "dekuji" a tim nas rozhovor skoncil, trvalo to tyden, dva, az jsem si rikala, ze uz je asi vazne konec a uz se nebude ozyvat, sama jsem se uz dostala do urcite rovnovahy a citila, ze je mi uz vazne ukradeny, omyl, ozval se zas se slovy, ze se omlouva, ze pise, ale ze si casto na me vzpomene, ale ze uz je to asi jedno (?). Nastesti me to moc nerozhodilo, takovych zprav bylo tisice, uz je to pro me jak ohrana gramofonova deska, co me nudi. Spis ale nechapu, co to ma znamenat, proc mi vzdy napise a jeste ke vsemu neco takoveho?! Co ho nuti me kontaktovat? Dela to schvalne, aby si prizivoval sve ego, jestli je jeste chteny, anebo je tak prihlouply a nedochazi mu to, i kdyz jsem mu uz nekolikrat psala, ze at me necha byt, ze mi tim ublizuje? Sakra, ma pritelkyni, tak proc musi porad vrtat necim do me?!

jsem zvědavá , co ti napíšou smile mně způsob mužské komunikace je naprosto nepochopitelný

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#34 17. 8. 2014 19:35

olasik
Zablokovaný

Co je na tom nepochopitelnýho, milenek není nikdy dost .
Vsadím se, že občas napíše ještě třem holkám a všem píše to samý .
Takových pánů jsou davy .

Radši umřít a být svatý než dřít jako mourovatý.

Není tady

#35 17. 8. 2014 20:13

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Jana83 napsal(a):

Jani, mᚠto zapotřebí s ním hrát stále ty samé hry, přemýšlet nad tím, co tím on asi myslí a trápit sama sebe? Není na čase jít dál a nechat ho být? Napsat mu, aby ti už nepsal, ale fakt bez okolků, hustě, aby to konečně pochopil. A pokud nepochopí, tak si zablokovat jeho číslo, aby se ti už nedovolal a "nedopsal".
Přestaň už s tím konečně!

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#36 17. 8. 2014 21:58

Jana83
♥------

Ano, takovych muzu je dost, ale nikdy nepsal o tom, jestli se uvidime, takze v tomhle asi nevidim, ze by me chtel jako milenku. Vzdy mi psal, jak na me mysli, jakou udelal chybu, jaka je ona, ale pak obrati, zacne psat, jak je to vsechno slozite, chce to cas, je stale s ni. Proto nechapu, proc mi pise, kdyz je evidentne spokojeny s ni?

Lennna, jak uz jsem psala, nastesti mi prijde, ze jsem z toho venku a kdykoli uz napise, beru to spis uz s nadhledem a zvedavosti, co z nej zase vypadne, ale ano, mela bych s tim prestat, asi je nakonec uplne jedno, jak to on mysli a nemysli, uz jenom to, jak se chova a pokracuje v tom i presto, ze nekoho ma, neni moc dobra vizitka.

Není tady

#37 17. 8. 2014 22:15

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Jana83 napsal(a):

Holky, mate pravdu, mela bych byt silnejsi a uz mu nereagovat na zadne zpravy, ktere ted pro zmenu zase vicemene utichly, ale jak uz tu to nekolikrat bylo, stejne se ozve a zase rozdmycha ohen.
Jak uz jsem psala, vim, ze se chovam jak blbec, vim, ze on za to nestoji a vlastne nakonec ani nikdy nestal, kdyz si vzpomenu na jeho sobecne jednani, ale nevim, co delat, abych se odprostila, pritom mam kolem sebe partu pratel, chodim pravidelne predcvicovat zumbu, takze se nenudim, ale nejde mi to zapomenout, nemuzu se smirit s tim, ze ona nakonec vyhrala a sebrala mi ho.

bud ráda,že ti takovýho cvoka sebrala,možná snad bych jí i poděkovala.To možná a snad píšu jen proto,jestli má vůbec cenu se do těch sr.ček ještě zanořovat.

Není tady

#38 17. 8. 2014 23:35

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Jana83 napsal(a):

Ano, takovych muzu je dost, ale nikdy nepsal o tom, jestli se uvidime, takze v tomhle asi nevidim, ze by me chtel jako milenku. Vzdy mi psal, jak na me mysli, jakou udelal chybu, jaka je ona, ale pak obrati, zacne psat, jak je to vsechno slozite, chce to cas, je stale s ni. Proto nechapu, proc mi pise, kdyz je evidentne spokojeny s ni?

Lennna, jak uz jsem psala, nastesti mi prijde, ze jsem z toho venku a kdykoli uz napise, beru to spis uz s nadhledem a zvedavosti, co z nej zase vypadne, ale ano, mela bych s tim prestat, asi je nakonec uplne jedno, jak to on mysli a nemysli, uz jenom to, jak se chova a pokracuje v tom i presto, ze nekoho ma, neni moc dobra vizitka.

Ad první vytučněná věta: já bych mu už dávno napsala odpověď ve smyslu "Co sis vybral, to máš, na to nenadávej a svými problémy mě laskavě už jednou provždy neobtěžuj!"

Ad druhá vytučněná věta: proč Ti počád píše?!? Já si myslím, že si ten mladý pán chce čas od času ověřit, jestli Tě má ještě pořád na háku a potvrzovat sám sobě, jakej on je vlastně nezapomenutelnej a neodolatelnej, protože ho za ty jeho cancy ještě pořád nedokážeš drsně poslat někam usch

Jano, když je konec, tak je zkrátka KONEC, to si pamatuj. Pro Tebe by mělo být směrodatné, že Tvůj přítel už má jinou slečnu, se kterou je ve vztahu a měla by ses podle toho zařídit, čiliže bys svého bývalého měla jednou provždy vypustit ze zřetele, neřešit ho a začít si žít svůj život.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#39 18. 8. 2014 9:31

olasik
Zablokovaný

Jana83 napsal(a):

.

Ty to nevidíš, ale je to tam......teď má sexu dost , ale udržuje tě v záloze .......co kdyby přítelkyně někam zmizela .
To dělá hromada lidí , třeba řidič metra, co kdysi chodi ke mě,  má vážný vztah v Jičíně a tady v Praze má několik domin, mě například píše celý roky k svátku a vánocům.........udržuje si kontakt , aby měl šanci na sex. Samozřejmě, že kdyby se ozval po pěti letech, poslala bych ho někam,ale  když nezapomene na žádný svátek ,potěší a  jsme jaksi v kontaktu .......

Radši umřít a být svatý než dřít jako mourovatý.

Není tady

#40 18. 8. 2014 20:00

Alenaaa43
♥------

Ahoj.Taky jsem se sebou nechala takhle cloumat a trvalo to do té doby, než jsem si řekla dost!! A to musíš i ty. Já se vzchopila a šla dál. Teď jsem začala navštěvovat seznamku, myslím, že se jmenuje JenVážně, a hledám si muže, kterému za to opravdu budu stát. Tak snad najdu, zatím to vypadá nadějně smile

Není tady

#41 19. 8. 2014 21:56

Jana83
♥------

Samozrejme, ze ted vsechno kolem uz zalezi jen na me, jak se k tomu postavim, poslat ho jednou pro vzdy nekam, anebo se dal sebetryznit. Jako myslim si, ze jsem uz jinde nez pred par tydny jeste, ale i tak se nedokazu odpoutat, spis mi prijde, jako by se tohle nikdy nestalo a byl to jen sen, asi proste nedokazu pochopit, ze si nas prostridal vlastne 2x, vse mu proslo, a ze mi celkove nas vztah vlastne ted prijde jako jedna velka lez... a proto se me to jeste drzi, i presto, ze vim, co udelal, jak se choval a tim, ze mi pise aspon vidim, jak se choval, kdyz byl se mnou, moc dobre vim, ze byl v kontaktu se svou ex, jak mi to bylo neprijemne, kdyz ji shanel za mymi zady i praci, ale nemyslim si, ze by spolu neco meli. Pripada mi, jak napsala Kiara, ze on si proste jednou za cas potrebuje dokazat, ze je chteny, neodolatelny a snazi se v ocich vsech vypadat jako sympaticky kluk. Popravde, vim, jak jeho nynejsi pritelkyne vypada, nebudu lhat, hodi se k sobe, asi vzdy neco mezi nimi bylo, kdyz spolu pred x lety chodili, ale aby mi na zacatku vztahu rekl, ze ma minulost vyresenou (pritom po ni mel nejmin 2 pritelkyne), behem naseho vztahu to neskripalo, nic, a pak se nakonec dozvim, ze minulost vyresenou nemel, tak fakt nevim, co si myslet a uz vubec nevim, proc to resim a ztracim cas, prijde mi, ze ho resim dele nez trval vztah sam o sobe.

Alenaaa43 - a jak podobne s tebou tvuj ex cloumal? Neco podobneho? Ja vim, ze na svete beha mraky jinych, lepsich anebo alespon ti, kteri to maji v hlave srovnane a neoblbuji holky, dokonce i nad seznamkou premyslim, jen jsem to dosud nemela v sobe uzavrene, tak i kdyby se tam nekdo nadejny nasel, asi bych si toho nevsimla.

Nezlobte se, ze si sem vylivam svy pocity, ale je mi lip, kdyz to muzu napsat...

Není tady

#42 19. 8. 2014 22:27

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Kiara to napsala naprosto presne, takovy typ je jasny pripad zbabelce. Ohriva si stale polivcicku, udrzuje ohynek. Svoji soucasnou tim podvadi. Krasny zivot, jen co je pravda.  To je preci desne ponizujici pro obe   zeny.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#43 19. 8. 2014 23:01

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Jano, nevrtej se už v minulosti a neřeš, proč se bývalý choval tak a ne onak. Už je to dávno pryč a to, co se stalo, už nemůžeš ani vrátit nazpět, ani změnit. A jestli nevíš, co si o tom všem mᚠmyslet, tak si radši nemysli nic, do hlavy svému bývalému stejně neuvidíš.

Nekoukej do minulosti, nebičuj se vzpomínkami, neřeš bývalého a raději zapracuj sama na sobě tak, abys byla jednou s čistým štítem připravena na nový, lepší vztah pussa

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí