6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A jsou ty soukromé kolky s výukou jazků? Podle mého kdy u soukromou tak alespoň s výukou angličtiny.
Není tady
Já preferuji soukromé kolky se zaměřením na česko-anglický studijní program a zatím si nemůu stěovat. kolka má název: Průhonická labu a sídlí v Praze 4.
Není tady
V dnení době není nic lepího, ne kolka se zaměřením na jazyky. Vlastní zkuenost!
Není tady
Ahoj, záleí, zda si můe třeba finančně soukromou kolku dovolit. Určitě je lepí si určit kolky, které tě zaujaly a rozhodně je navtívit ne tam prcka dá, aspoň takhle jsem se rozhodovala já
Není tady
Taky souhlasí, dítě je pak o nějaký krok dopředu, co se angličtiny týče Sestra dává dcerku sem www.abacuscb.cz a malá neskutečně prechtí a baví ji to tak snad potom na základce bude mít troičku náskok
Není tady
prechtí anglicky, jo?
Není tady
"Sprechen Sie Deutsch?"
"Tak trochen..."
Není tady
Dobrý den, mohla bych se zeptat jestli tady u těch soukromých kolek nabírají i v průběhu roku ? Popřípadě nevíte jestli mají jetě někde volné místo ? Bohuel mi dceru do státní nevzali, take se snaím najít alespoň soukromé zařízení .
Není tady
Sna se dál a rychle dej reklamu, a můe vyletět, mámo!
Není tady