29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A jsou ty soukromé školky s výukou jazků? Podle mého když už soukromou tak alespoň s výukou angličtiny.
Není tady
Já preferuji soukromé školky se zaměřením na česko-anglický studijní program a zatím si nemůžu stěžovat. školka má název: Průhonická labuť a sídlí v Praze 4.
Není tady
V dnešní době není nic lepšího, než školka se zaměřením na jazyky. Vlastní zkušenost!
Není tady
Ahoj, záleží, zda si můžeš třeba finančně soukromou školku dovolit. Určitě je lepší si určit školky, které tě zaujaly a rozhodně je navštívit než tam prcka dáš, aspoň takhle jsem se rozhodovala já
Není tady
Taky souhlasí, dítě je pak o nějaký krok dopředu, co se angličtiny týče Sestra dává dcerku sem www.abacuscb.cz a malá neskutečně šprechtí a baví ji to
tak snad potom na základce bude mít trošičku náskok
Není tady
Šprechtí anglicky, jo?
Není tady
"Sprechen Sie Deutsch?"
"Tak trochen..."
Není tady
Dobrý den, mohla bych se zeptat jestli tady u těch soukromých školek nabírají i v průběhu roku ? Popřípadě nevíte jestli mají ještě někde volné místo ? Bohužel mi dceru do státní nevzali, takže se snažím najít alespoň soukromé zařízení .
Není tady
Snaž se dál a rychle dej reklamu, ať můžeš vyletět, mámo!
Není tady