18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jaké máte zkuenosti se soukromými kolkami?Má cenu si za to platit, nebo byste upřednostnili státní?
Není tady
U nás na vesnici je soukromá a obecní kolka. Od začátku jsem měla jasno, e své děti chci dát do státní, jednak proto, e v soukromé mají děti velmi benevolentní reim - nechtějí jíst, nejí, nechtějí jít ven, nejdou, nechtějí spát, nespí. Více se tam platí, a potom dalím kritériem pro mě byly reference na paní učitelky..... a v neposlední řadě, u nás v obecní kolce je pěknějí, větí a vybavenějí zahrada.
Není tady
Záleí natom, kolik soukromá kolka stojí. Pak bych se rozhodovala, jeslti mám nato, zda-li bych soukromou utáhla.
Není tady
koukala jsem na ceníky, a cena je vyí, ale myslím přiměřená. Spí by mě zajímalo, jestli soukromá má lepí stravování a chování učitelek, jestli s tím máte dobré zkuenosti..?
Není tady
Konkrétně tedy u nás je v soukromé a obecní kolce strava stejná, jeliko se pro vechny vaří v jídelně základní koly. Paní učitelky jsou u nás "lepí", hodnějí, s lepíma referencema ve kolce obecní a sama musím potvrdit, e jsou daleko nápaditějí a prunějí s akcemi, výlety a podobnými aktivitami, i pro ty nejmení děti.
Nejlepí je zjistit si u konkrétní kolky od maminek dětí, co u tam chodí.
Není tady
Asi to tu oblétám a ve pozjiuju.Jsem z Prahy, take na výběr mám docela dost.
Není tady
Řekla bych, e na výběr moc mít nebude, protoe je vude dávno po zápisech, take spí najde místo jen tam, kam se nikomu z různých důvodů moc nechce.
Není tady
Jdeme do kolky a přítí rok, ale jak teď byly aktuální dny otevřených dveří a tak, zajímá mě na to něčí názor
Není tady
Terez, pokud má na soukromou, tak si myslím, e není proč váhat, i kdy ověřit se musí ve, take se poptej přímo v místě bydlitě
Není tady
Jsme z Prahy, jediná recenze, co jsme na diskuzích nali je na reklama, smazáno . Máte s ním zkuenosti někdo? Jestli se tam vůbec chodit dívat...?
Není tady
Na netu je o tom asi spousta recenzí, tak hledej. Podívala jsem se k nim do fotek a vypadá to na akční kolku. Jdi se podívat a uvidí
Není tady
V čem jso usoukromé kolky lepí, ne ty státní? Honzíka neznám, ale je na hod ně diskuzích
Není tady
katuska1 napsal(a):
V čem jso usoukromé kolky lepí, ne ty státní? Honzíka neznám, ale je na hod ně diskuzích
V čem jsou lepí? V ničem. To toti není o soukromé či státní kolce, to ve je jen a jen o lidech v ní, a to nemyslím jen učitelky, ale také rodiče, kteří dokáí být často úplně mimo bez známky zamylení se nad sebou sama.
No a kdybych přece jen měla říct, v čem je která kolka lepí ... tak e by v tom, e ta soukromá má potřebu házet nepovolenou reklamu vude moně, co ta státní absolutně zapotřebí nemá
PS : obě děti u mám ze kolky pryč, ale obě chodily do státní kolky a naprostá spokojenost, před učitelkama tímto jetě jednou smekám a děkuji za nádherné roky strávené ve kolce.
Není tady
No ale v čem by teda mohla být lepí státní kolka? Naopak mě přijde, e právě v soukromé kolce se snaí dělat ve tak, aby bylo nejlepí a doufám, e se nepletu. Doteď nám malou hlídala babička, ale to u skončilo a tak jsme museli hledat na rychlo kolku na Praze 6. Vybírali jsme z doporučení a zkueností a vybrali soukromou. Doufám, tedy, e správně. Vybrali jsme tedy soukromou M V Kolonce (www.vkolonce.cz), tak pokud máte někdo nějaké zkuenosti budu za ně ráda.
Není tady
Zdravím vás. My navtěvujeme soukromou mateřskou kolku Bubáček (Praha 4) a nemůu si ji vyynachválit. Perfektní přístup, indivdualita, komplexní péče, skvělý program. Dětem se paní učitelky opravdu věnují, já bych neměnila. Kdyby chtěl někdo nakouknout - www.skolkabubacek.cz.
Není tady
Řekla bych, je to hodně o lidech, já mám syna v soukromé a ve na 1. Kamarádka měla zase dceru takhle v jiné kolce a prý to byla hrůza.
Není tady
Ano, je to opravdu o lidech. Dodnes mám radost, kdy se potkám s dceřinou Paní učitelkou ze kolky, dcera taky. A uplynulo u let...
Není tady
Zdravím, my se soukromou kolkou Praha máme zkuenosti, chodíme do LUPÁČKA v Praze 4 - www.lupacek.cz! Mrkněte na stránky, dětem se tady opravdu věnují, mají skvělý výběr aktivit, my si váně nemůeme stěovat
Není tady
Já si myslím, e kadému vyhovuje něco jiného. Já mám třeba obě své děti v soukromé kolce a jsem nad míru spokojená. A to nejen já. Holky se do kolky těí, jsou spolu i ve třídě, kde jich moc není. Paní učitelky jsou velmi ikovné a přijde mi, e se dětem věnují na maximum. Ale tak to asi není o soukromé nebo státní, ale o těch lidech. Kadopádně já jsem se soukromou spokojená a klidně bych doporučila dál a vybídla k tomu to zkusit osobně a třeba na dva dny tam dítko nechat
Není tady
Kajjko, kde kolku navtěvujete prosím?
Není tady
Navtěvujeme rodinné centrum Honzík v Praze
Není tady
Kdyby jste chtěla webovou stránku tak www.centrumhonzik.cz .. Kadopádně asi doporučuji osobní návtěvu ve kolce. Vichni jsou ochotní a odpoví na jakoukoliv otázku
Není tady
Super děkuji, projdu si to..
Není tady
taky jsem slyela od svých kamarádek, e ve kolkách moc není rozdíl... řekla bych, e na ty státní jsou kontroly naopak jetě přísnějí... mně spí záleí na vzdálenosti od bydlitě a na doplňkové nabídce, recenzích, ráda se tam jdu podívat osobně ne vyberu...
Není tady
u nás bohuel státní kolka nebere dvouleáčky, take buď musíme naplánovat druhé a nebo hledat soukromou... jen se obávám, jestli na ni budeme mít peníze :-(
Není tady