6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jak presne magnetizer leci? Jedna se o preprogramovani chorobnych bunek, energii a nebo jen doda "zdravou" energii do mista poskozeni?
Není tady
Dita.L napsal(a):
Jak presne magnetizer leci? Jedna se o preprogramovani chorobnych bunek, energii a nebo jen doda "zdravou" energii do mista poskozeni?
obojí,
podle toho jak je zdatný.
obojí slouí k zlepení imunitního systemu a revitalizaci buněk
Není tady
Ditko, já myslela, e mluví o Zapperu - musela jsem si přečíst odkaz od Drakový No: magnetizér nejspí nejsem, ale umím najít rukama místo, kde tě bolí a potom to napravit. Vpodstatě hladím a funguje to tak, e bolí to v místě, kde má bloklou energii - neboli neteče plynule, nýbr se nějak zamodrchá. A to rozproudím - čili ádná věda pro medvěda kdy hladí děti, dělá vpodstatě toté.
Záleí pak na tom, co byl zablokovanej, jak rychle se mu to vrátí. Pokud je to nějaká momentální věc, neusazená v psychice, tak to vydrí, pokud je to navázaný na nějakej program, tak záleí, jak moc ten program působí.
Pochopitelně, e se v proudící energii daří lépe vekerým buňkám těla.
Není tady
Tak deti hladim uplne automaticky "od srdce' na miste, kde se uhodili.
Jinak jsem poslala fotografii magnetizerovi a zjistila jsem, ze se mi dari lepe, tak proto se ptam
Není tady
Tak buď je váně tak ikovnej, e se na tebe umí napojit a ty zamodrchance ti napravit - nebo je to klasickej placebo efekt. Ono je to asi jedno.....co dělá dobře, to dělá dobře, a u je to cokoli
Není tady
Dita.L napsal(a):
Tak deti hladim uplne automaticky "od srdce' na miste, kde se uhodili.
Jinak jsem poslala fotografii magnetizerovi a zjistila jsem, ze se mi dari lepe, tak proto se ptam
Magnetizér pomôe, ale asi dočasne - to by musel by na teba napojený non-stop a doivotne, o čom pochybujem... Je to dobré na akútne, chvížkové zlepenie, ale na trvalé vyrieenie treba vykoreni príčinu.
Není tady
No ja beru i leky, ty jsem nevysadila, takze to bude pak uz asi natrvalo i bez magnetizera, ale me bylo tak zle, ze jsem se k tomu odhodlala
a jak pise lupi, i placebo efekt umi zazraky
Není tady
Vpodstatě hladím smile a funguje to tak, e bolí to v místě, kde má bloklou energii - neboli neteče plynule, nýbr se nějak zamodrchá. A to rozproudím - čili ádná věda pro medvěda cool kdy hladí děti, dělá vpodstatě toté.
Záleí pak na tom, co byl zablokovanej, jak rychle se mu to vrátí.
Není tady