29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Čaute, co je lepší do dílny, je lepší pořídit nějaký kovový nábytek, který víc vydrží a nebo mám pořídit spíš něco levnějšího a jak to nevydrží mužovu práce, tak to vyměnit? Jde mi o stůl a skříň.
Není tady
nikol.ambielova napsal(a):
Čaute, co je lepší do dílny, je lepší pořídit nějaký kovový nábytek, který víc vydrží a nebo mám pořídit spíš něco levnějšího a jak to nevydrží mužovu práce, tak to vyměnit? Jde mi o stůl a skříň.
no já nevím, jestli "papírový stůl" bude manželovi co k čemu
Není tady
to by snad líp vybral- věděl jaký ... dotyčný kutil, ne ?
Není tady
gemi napsal(a):
To ano, ale chtěla jsem mu to dát k narozeninám jako dárek a když se budu vyptávat, co by chtěl radši, už to nebude překvapení...
A nemyslela jsem něco papírového, jen jestli jít do dřeva nebo do kovového nábytku
Není tady
gemi napsal(a):
To ano, ale chtěla jsem mu to dát k narozeninám jako dárek a když se budu vyptávat, co by chtěl radši, už to nebude překvapení...
A nemyslela jsem něco papírového, jen jestli jít do dřeva nebo do kovového nábytku
tak to bude opravdu překvapen, když koupíš něco nevhodného.
Není tady
Vím, co chce, chce vybavit dílnu, stůl už se mu rozpadl a potřebuje nový, ten co se mu rozpadl byl dřevěný, držel pěkně dlouho, dávál mu ho jeho otec a ten ho také používal…prostě je teď třeba nový, tak mě napadlo, jestli nebude lepší kovový…potřebuje stůl, jaký bude je mu řekla bych jedno, je to chlap, že jo...
Není tady
potřebuje stůl, jaký bude je mu řekla bych jedno, je to chlap, že jo
Aby ses pak nedivila... bude to jeho "hračka", on na něm bude pracovat... to je to samý, jako by chlap řekl "ona potřebuje kuchyňskej nábytek a je fuk, jakej bude"...
Není tady
Stůl jedině kovový, určitě tam má svěrák. Místo skříně regály, vše je stále na očích. Na zeď magnetické lišty, parádní praktická věc na vercajk.
Není tady
helena napsal(a):
Aby ses pak nedivila... bude to jeho "hračka", on na něm bude pracovat... to je to samý, jako by chlap řekl "ona potřebuje kuchyňskej nábytek a je fuk, jakej bude"...
Takhle jsem na to nepodívala...takže děkuji a raději jsem se zeptala...řekl mi, že kovový bude lepší, že už se i sám po nějakém díval, takže jsme to nakonec vybrali spolu
Petr100: skoro jakoby jsi popisoval jeho dílnu
Není tady
helena napsal(a):
Aby ses pak nedivila... bude to jeho "hračka", on na něm bude pracovat... to je to samý, jako by chlap řekl "ona potřebuje kuchyňskej nábytek a je fuk, jakej bude"...Takhle jsem na to nepodívala...takže děkuji a raději jsem se zeptala...řekl mi, že kovový bude lepší, že už se i sám po nějakém díval, takže jsme to nakonec vybrali spolu
Petr100: skoro jakoby jsi popisoval jeho dílnu
A už ho má v dílně a pracuje na něm? my budeme muset pořídit synovi, od malinka je to domácí kutil, teď je na střední a začíná mít větší nároky, takže taky budeme muset s manželem pomoci s vybavením dílničky
Není tady