27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zdravím vechny a prosím o radu pokud někdo víte.Mám jít na operaci karpálů pravé ruky a zvauju e bych nebyla na neschopence a la do práce.V kanceláři bych to snad zvládla,ale protoe si vechno dělám sama,hlavě jídlo-nekupuju hotové,vařím,dělám saláty ap.přemýlím jestli a jak by to mohlo fungovat.
Jestli někdo máte radu,nebo zkuenost budu ráda.
Není tady
fakt si myslí, e je dobrý nejít na neschopenku a upem do práce ? zdraví má jen jedno. pro nic za nic nechtějí, abys byla nějákou dobu doma a ruku nezatěovala, měla klidový reim. ale za svoje zdraví si kadý zodpovídáme sám
kolegyně byla s oběma rukama, dělali ji to postupně. a měla v pořádku první, la s druhou.
Není tady
chce jít do práce druhý den po operaci ?? ta ruka potřebuje po zákroku KLID a reim jiný ne v práci ....
Není tady
U mě je to dost podstatná otázka peněz-hypotéka.Ale proto uvauju co udělat,zvauju kompromis-pár dní být doma a proto by mě dost zajímalo jak to řeil někdo kdo na tom byl podobně.
Není tady
ale tohle není rýmečka. to, e jsou lidi doma nějákou dobu po operaci, aby byla ruka v klidu, má svůj důvod.
taky si můe zadělat do budoucna na trvalé potíe a pak u bude třeba pozdě na nějákou nápravu. fakt ti to riziko za to stojí ?
Není tady
Jetě jsem se nerozhodla co udělám,proto se ptám ostatních.Kdy zůstanu doma,bude málo peněz.Moná mě napadne způsob řeení,ale jak jsem řekla-rozhoduju se.
Upravil(a) Roseanne (22. 6. 2014 7:01)
Není tady
jeii ros a co bys proboha dělala, kdyby se cokoliv stalo a musela jsi být na neschopence dlouhodobě, protoe by to jinak nelo ? tohle je ílený !
Není tady
....nebo se ti dík tvé ''péči''
zkomplikuje následně ..... atd. atd.
i to, co by při neschopence mělo klid na zahojení
Není tady
No jak u jsem napsala,rozmýlím nad tím ,jak řeily běný provoz,vaření atd.tí,co u to měli...
Upravil(a) Roseanne (21. 6. 2014 16:17)
Není tady
ros, kolegyni myslím tohle obstarávaly její holky, byly tenkrát u velký. ale fakt to nevím jistě.
Není tady
Kdy zůstanu doma,nebudu mít peníze na jídlo
Asi je to mírně dotaz - ale co kdyby sis nedejboe třeba tu ruku zlomila? Co potom?
Není tady
Musím věřit na úrazovou pojistku-zatím jsem ji nepotřebovala.
Není tady