29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím všechny a prosím o radu pokud někdo víte.Mám jít na operaci karpálů pravé ruky a zvažuju že bych nebyla na neschopence a šla do práce.V kanceláři bych to snad zvládla,ale protože si všechno dělám sama,hlavě jídlo-nekupuju hotové,vařím,dělám saláty ap.přemýšlím jestli a jak by to mohlo fungovat.
Jestli někdo máte radu,nebo zkušenost budu ráda.
Není tady
fakt si myslíš, že je dobrý nejít na neschopenku a šupem do práce ? zdraví máš jen jedno. pro nic za nic nechtějí, abys byla nějákou dobu doma a ruku nezatěžovala, měla klidový režim. ale za svoje zdraví si každý zodpovídáme sám
kolegyně byla s oběma rukama, dělali ji to postupně. až měla v pořádku první, šla s druhou.
Není tady
chceš jít do práce druhý den po operaci ?? ta ruka potřebuje po zákroku KLID a režim jiný než v práci ....
Není tady
U mě je to dost podstatná otázka peněz-hypotéka.Ale proto uvažuju co udělat,zvažuju kompromis-pár dní být doma a proto by mě dost zajímalo jak to řešil někdo kdo na tom byl podobně.
Není tady
ale tohle není rýmečka. to, že jsou lidi doma nějákou dobu po operaci, aby byla ruka v klidu, má svůj důvod.
taky si můžeš zadělat do budoucna na trvalé potíže a pak už bude třeba pozdě na nějákou nápravu. fakt ti to riziko za to stojí ?
Není tady
Ještě jsem se nerozhodla co udělám,proto se ptám ostatních.Když zůstanu doma,bude málo peněz.Možná mě napadne způsob řešení,ale jak jsem řekla-rozhoduju se.
Upravil(a) Roseanne (22. 6. 2014 7:01)
Není tady
ježiši ros a co bys proboha dělala, kdyby se cokoliv stalo a musela jsi být na neschopence dlouhodobě, protože by to jinak nešlo ? tohle je šílený !
Není tady
....nebo se ti dík tvé ''péči''
zkomplikuje následně ..... atd. atd.
i to, co by při neschopence mělo klid na zahojení
Není tady
No jak už jsem napsala,rozmýšlím nad tím ,jak řešily běžný provoz,vaření atd.tí,co už to měli...
Upravil(a) Roseanne (21. 6. 2014 16:17)
Není tady
ros, kolegyni myslím tohle obstarávaly její holky, byly tenkrát už velký. ale fakt to nevím jistě.
Není tady
Když zůstanu doma,nebudu mít peníze na jídlo
Asi je to mírně dotaz - ale co kdyby sis nedejbože třeba tu ruku zlomila? Co potom?
Není tady
Musím věřit na úrazovou pojistku-zatím jsem ji nepotřebovala.
Není tady