|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Máte někdo tlf. Nokia 6101?
Já si ho dneska slavnostně koupila a teď jsem s ním poprvé volala a strašně špatně z něj slyším. Nahluchlá nejsem, ze všech ostatních tlf.slyším dobře.
Tak by mě zajímalo, jestli jsou tyhle 6101 všechny hůř slyšet, nebo je tehle nějakej nepovedej.
Není tady
Nebyla nějaká chyba na straně volaného, zkusila jsi zavolat i jiným lidem? Jestli jo, tak to reklamuj! Přece se nebudeš trápit s telefonem ze kterého blbě slyšíš!
Není tady
Volala jsem na 2 místa a špatně z něj slyším.
Kéž by to byla jen chyba tohodle jednoho kusu a vyměnili by mi ho za lepší, ale asi to bude takhle slyšet ze všech Nokii 6101.
Není tady
Elektro, nechci Tě zklamat, ale manžel když si ho koupil, tak jsem z něj volala a hned jsem mu řekla, že neslyším (špatně). Můj zlatej Siemens.
Není tady
No tak to mam radost teda :-(
Já váhala mezi Motorolou razrem a touhle Nokií. Ta Motorola má prý složité ovládání - no tak jsem zvolila jednoduchou, ovšem velmi, velmi tichou Nokii.
Zvykl si na to manžel? Teď už musí slyšet i trávu růst, jak má z Nokie vytrénované uši ne?
Není tady

Electro,mám ho(N 6101) od začátku roku a volá se s ním naprosto v poho,jak při klasickém volání,tak při odposlechu.Výdrž výborná,tak že nebýt to véčko,nemůžu mu nic vytknout.A to jsem už starší pán,který hůře slyší ;-)
Není tady
Oto prosím tě dá se nějak prodloužit doba, kdy tlf. svítí? Já než si tam přečtu co chci, tak mi zhasne.
S kamaradkou si píšeme SMS bez mezer - ušetří se tím místo :-) ale než to přeluštím, tak mi to vždycky zhasne. Tam se vůbec nedá nastavit to podsvícení co.
Jinak já jsme právě ráda, že je to véčko.
Dneska jsem nabila baterku, tak jsem zvědavá jak dlouho vydrží.
Není tady

Electra napsal(a):
Oto prosím tě dá se nějak prodloužit doba, kdy tlf. svítí? Já než si tam přečtu co chci, tak mi zhasne.
S kamaradkou si píšeme SMS bez mezer - ušetří se tím místo :-) ale než to přeluštím, tak mi to vždycky zhasne. Tam se vůbec nedá nastavit to podsvícení co.
Jinak já jsme právě ráda, že je to véčko.
Dneska jsem nabila baterku, tak jsem zvědavá jak dlouho vydrží.
Electro,to je ten problém,který by musel vyřešit výrobce.To zhasínání mě taky pěkně ....Prý je to to kvůli tomu,aby se šetřila baterka.Hezký den.
Není tady
Zkus si zvednout hlasitost vyzvánění (já mám 4 ),když jsem si ho koupila měla jsem stejný problém,nevím to jistě, ale mám pocit že jsem to tak udělala a je to O.K.
taky ho mám asi týden, hlasitost se mi nejeví jako problém, spíš to podsvícení to mi docela vadí, ale proti motorole co jsem měla je to super mobil, moc se mi líbí rádio, hraje skvěle ...
Není tady
lind napsal(a):
taky ho mám asi týden, hlasitost se mi nejeví jako problém, spíš to podsvícení to mi docela vadí, ale proti motorole co jsem měla je to super mobil, moc se mi líbí rádio, hraje skvěle ...
Jakou máš barvičku - bílou, nebo černou?
Není tady
mám bílou u Vodafone v Ostravě ani jinou neměli a líbí se mi, je taková elegantní pro ženy, akorát se mi nelíbí ta anténkam ale aspoň je to za co vytáhnout z kabelky a už jsem si zvykla
Není tady
Tak čtu Vaše příspěvky a vůbec jste mi tedy nepomohli. Pořád váhám mezi Motorolou Razrem a Nokií 6101. Každý telefon má své chyby a přednosti. To jsem zvědavá, jak se rozhodnu.
Není tady
Lind tak to máme stejnou barvu, a jsem ráda že vodofon nabízí jen tu jednu barvu, protože jinak bych tam vybírala ještě teď.
Ta anténka se lidem moc nelíbí, ale mě docela jó, mám ještě Samsung véčko bez anténky, tak tenhle je aspoň tou anténkou dost jinej.
Takže teď už mi vadí jen to podsvícení. Jo a mohl by mít víc melodií.
A co jinak Vodafon? Já si ho nemůžu vynachválit - hlavně teď to volání na měsíc (vlastně skoro 2měsice zdarma).
Romčo díky za radu, nevím jestli se mi no jen nezdá, ale řekla bych, že fatk teď slyším volajícího líp - možná sugesce, nebo už jsem si zvykla.
Není tady
Nelo, tak to jsem moc zvědavá jak se nakonec rozhodneš. Já váhala snad měsíc kterej z nich. Nakonec jsem vzala jednodušší Nokii, ale nezastírám, že mi to je sem tam líto. Vodafon nabízí tlf. do 30ti dnů vyměnit, tak bych to mohla udělat, ale už mi začíná ta Nokie nějak přirůstat k srdci :-)
Nejraděj bych, kdybych je mohla mít oba chvilku doma a pak se rozhodnout.
Není tady
Elektro ahoj, kamarád mi stáhl do mé nové Nokie spoustu melodií protože to mám ráda pořád nějakou změnu, můžeš si něco stáhnout z netu, něco je placené, něco zdarma . Akorát u Motoroly to bylo tak, že ke každému kontaktu jsem mohla mít svou melodii tady to jde jen u skupin tak si postupně dávám kamarády jednotlivě jako skupinu ať vždycky hned poznám, kdo mi volá.
To podsvícení mi taky vadí, zkusíme na napsat na Nokii jestli to nejde upravit.
Já mám vodafone jenom týden,mám tarif 50 naplno, tak uvidíme, jak to bude vycházet finančně. předtím jsem měla Eurotel a to mě přišlo hrozně drahé .
Není tady
A víš o nějaké adrese odkud mohu stahovat zdarma?
Já si teda Vodafon (Nebo teda dříve Oskárka) fakt nemůžu vynachválit. Kolem Vánoc jsem si dokonce aktivolala tu Vánoční nabídku a mohla jsem volat 3měsíce do Oskara zdarma - nedávno mi to skončilo a je to hrůza, zvykla jsem si se vykecávat, (taky jsem provolala chudákovi Oskarovi cca 13tis každej ten měsíc). Naštěstí to jedný mý kamarádce a babičče ještě běží, tak teď volají oni mě. Až to skončí i jim - no to bude uplně zkaženej život potom :-))
Není tady
Ahoj Electro,
tak jsem se rozhodla a koupila po velkém váhání Nokii. Jsem s ní spokojená. Jen mi vadí, že tento měsíc se začne prodávat nový typ 6103 v červené barvě. Když jsem se ptala v obchodě T Mobile, tak mi řekli, že nová určitě od dubna nebude a hned druhý den po mé koupi, byla v katalogu nová. Takže to mne tedy dost naštvalo. Nokii mám poprvé, ale jinou značku bych už nechtěla. Ještě jsem všechny funkce nevyzkoušela, chtěla bych si stáhnout nějaké hezké melodie apod.
Electra napsal(a):
Nelo, tak to jsem moc zvědavá jak se nakonec rozhodneš. Já váhala snad měsíc kterej z nich. Nakonec jsem vzala jednodušší Nokii, ale nezastírám, že mi to je sem tam líto. Vodafon nabízí tlf. do 30ti dnů vyměnit, tak bych to mohla udělat, ale už mi začíná ta Nokie nějak přirůstat k srdci :-)
Nejraděj bych, kdybych je mohla mít oba chvilku doma a pak se rozhodnout.
Není tady
Ahoj Nelo.
Já už si na telefon také zvykla, moc dobře se na něm píšou SMS.
Ale co mi teda vadí pořád je, že z něj fakt dost špatně slyším - z druhéto telefonu slyším o dost líp.
A pak - všimla sis jak je pomalej? Když mi někdo volá a já hovor přijmu, tak telefon ješte chvilinku zvoní.
V jaké ho máš barvě? T Mobile má asi černou viď.
Není tady
já mám taky Nokii 6101. Na pohled je hezká, ale docela mi vadí strašně malá paměť. Tohle vědět, tak si ji nekoupím. Mám vyfoceno asi 15 fotek, ale už je paměť plná a musím mazat. Zrovna tak u stahování melodií. Píšou, že se dá stáhnout mp3 ale díky téhle úžasně malé paměti to stačí pouze na stažení vyzvánění nebo na 1-2 písničky
((
Taky se docela často seká (vypadá to stejne jak seklej počítač, žádný tlačítka nefungují), někdy když někomu volám neslyším vyzvánění, jen ticho a nevím tak, jestli to skutečně někomu vůbec zvoní... Prostě vědět tohle všechno, tak do toho nejdu
(
Ahoj Elektro,
mám Nokii v červné barvě, kombinace se stříbrnou. Taky se mi zdá, že někdy hůře slyším. No, snad bude spolehlivá. Stahuješ si vyzvánění nebo melodie a odkud?
Není tady
Ne zatím nestahuju,ale ráda bych, ale nevím odkud a jak. Na to je potřeba nějaký kabel že jo? Ty ho máš?
Tak je sice pomalá, nic není slyšet,ale máme z ní radost co :-)
Jinak melodií moc nemá, ani obrázky nic moc,tak bych ráda něco stáhla.
Stáhla jsem si z jiného telefonu jen nějakou melodii přes infračervenej.....nebo co to je.
Jestli víš odkud stahovat poradíš?
Není tady
Electro, tak daleko jsem tedy ještě nepokročila. Sice jsem četla návod, ale dělám vše postupně. Obrázky, ani melodie fakt nejsou nic moc. Zkoušela jsem fotit, docela to jde, i když se mi zdá, že ty fotky jsou trošku rozmazané. Asi se do dá upravit, ale to jsem nezkoušela.
Chtěla jsem si objednat nějakou melodii, ale bylo v časopise psáno, že musím mít aktivován WAP a já nevím, jestli to je v tom telefonu automaticky, nebo opravdu musím aktivovat. Taky se mi nechtělo posílat 75,-- Kč.
Není tady
Electra napsal(a):
Máte někdo tlf. Nokia 6101?
Já si ho dneska slavnostně koupila a teď jsem s ním poprvé volala a strašně špatně z něj slyším. Nahluchlá nejsem, ze všech ostatních tlf.slyším dobře.
Tak by mě zajímalo, jestli jsou tyhle 6101 všechny hůř slyšet, nebo je tehle nějakej nepovedej.
nekde v nastaveni by mela byt hlasitost slysitelnosti. mrkni. Ja nemam sice nokii, ale muj telefon tohle ma. Pak zalezi jen na me, jak moc na sebe necham rvat ci ne

Není tady