19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Máte někdo zkuenosti s touto módou? www.bigandbeautiful.cz Budu ráda za jakoukoliv reakci
Upravil(a) Trvalka (15. 7. 2014 13:14)
Není tady
Trvalka napsal(a):
Máte někdo zkuenosti s touto módou? www.bigandbeauty.cz Budu ráda za jakoukoliv reakci
Tahle blby reklamy. Absolutne me to nezajima. jste na tom fakt tak spatne, ze jste rada za JAKOUKOLIV reakci ?.
Není tady
Dobře, tak tím slovem JAKOUKOLIV jsem asi nemyslela zrovna tu Vai Prostě jsem se na to chtěla zeptat, omlouvám se, jestli jsem Vás tím nějak pohorila
Není tady
Ahoj s tímto obchodem konkrétně zkuenost nemám ale celkem ráda nakupuji na mepi koupila jsem si u nich červenou tuniky 3Xl http://www.mepi.cz/nadmerne-velikosti/d … 8-2757.htm přila v čas a kvalita celkem dobrá
Není tady
Já mám teda zkuenosti s oběma, ale doporučila bych spíe to Big and Beautiful, mají takové radostnějí a povzbudivějí barvičky i celkově oblečení
Upravil(a) Alzbetta (15. 7. 2014 13:16)
Není tady
Tak Vám děkuji za reakce
Není tady
Ahoj, já mám zkuenosti s nakupováním na storexxl. cz take vůbec neměj strach z nákupu
Není tady
A to se nebojí nakupovat přes internet? Já teda měla asi namysli jejich kamenný obchod
Není tady
Trvalka napsal(a):
Dobře, tak tím slovem JAKOUKOLIV jsem asi nemyslela zrovna tu Vai
Prostě jsem se na to chtěla zeptat, omlouvám se, jestli jsem Vás tím nějak pohorila
Pisu je ze to blba reklama. To je tady zakazano. O pohortseni nemuze byt rec. Fajn ze jste se dozvedela, ze tamjeden clovek neco koupil.
Není tady
JitulkaJustýnová napsal(a):
Ahoj s tímto obchodem konkrétně zkuenost nemám ale celkem ráda nakupuji na mepi koupila jsem si u nich červenou tuniky 3Xl http://www.mepi.cz/nadmerne-velikosti/d … 8-2757.htm přila v čas a kvalita celkem dobrá
To jsou silene hadry.
Není tady
Na vaem místě, dámy, bych raději přemýlela o tom jak ZHUBNOUT a ne do jakýho "pytle" ty peky schovám
Není tady
Ví Mendy, někdy člověk ani za to nemůe Ale to takový pokritec jako ty pochopit nemůe
Jinak já jsem u několikrát viděla to big and beautiful, ale zatím jsem se moc o to nezajímala
Není tady
Kaculecinka napsal(a):
Ví Mendy, někdy člověk ani za to nemůe
Ale to takový pokritec jako ty pochopit nemůe
Jinak já jsem u několikrát viděla to big and beautiful, ale zatím jsem se moc o to nezajímala
Verim ze kdyz je clovek nejakym zpusobem omezeny v pohybu, pak za svoji tloustku nemuze. Jinak se vzdycky zhubnout da, treba za pomoci lekare. Jenze ono je jednodussi namlouvat si ze za svoje speky nemuzu, to verim
Není tady
Mendy napsal(a):
Na vaem místě, dámy, bych raději přemýlela o tom jak ZHUBNOUT a ne do jakýho "pytle" ty peky schovám
A ne to vypřemýlím nebo ne zhubnu, tak budu vycházet mezi lid v čem? Nahatá? Nebudu vycházet?
Poraď chytruko hlupačce.
Není tady
kdyz je clovek nejakym zpusobem omezeny v pohybu, pak za svoji tloustku nemuze. Jinak se vzdycky zhubnout da
To by bylo straně jednoduchý, říkat "kdy se budete hejbat, zhubnete"... jsou i jiný důvody, proč to nejde.
tak budu vycházet mezi lid v čem?
Zkusilas burku?
Není tady
Barča napsal(a):
Mendy napsal(a):
A ne to vypřemýlím nebo ne zhubnu, tak budu vycházet mezi lid v čem? Nahatá? Nebudu vycházet?
Poraď chytruko hlupačce.
Předběhlas mě. Zajímalo by mě toté.
P.S. Burku zkouet nebudu, ten hadr přes hubu by mě jistojistě zabil, ale dalo by se uvaovat o sárí.
Není tady
Ne jsem zhubla, chodila jsem výhradně nakupovat do kamenných obchodů, protoe málokdy mi něco sedlo na mou postavu, take i kdy to na obrázku na internetu vypadá pěkně, na mě u to vypadá z 90% jako pytel je fakt, e v českých obchodech se mi málokdy něco líbilo v mých velikostech, tak jsem si jednou za čas udělala výlet do Rakouska
Není tady
Barča napsal(a):
Mendy napsal(a):
Poraď chytruko hlupačce.
Mohla bys mi treba par kilo venovat, ja bych je sundala za par dni, s tim problem nemam
Není tady
Mendy napsal(a):
Mohla bys mi treba par kilo venovat, ja bych je sundala za par dni, s tim problem nemam
astná to ena!
Není tady
lepista napsal(a):
Mendy napsal(a):
astná to ena!
Uvidí, e i u tebe to najednou přijde a v hlavě se ti usadí přesvědčení, e u se nebude přecpávat. TOHLE MÍT NEMUSÍM, BEZ TOHO SE OBEJDU.
Není tady
XXL Nejsem člověk, ale doporučil bych zkusit tu nakupování http://www.dear-fashion.com/Wholesale-P … e-Dresses/
Není tady
Nejsem člověk
Tomu říkám coming out
Není tady
a pak e tu není sranda!
Není tady
Nejsem člověk.
Nuda! ! !
Není tady
Zdá se, e těko odmítnout, pro tlusté eny http://www.girlvow.com/plus-size-clothings-wholesale/
Není tady