29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo zkušenosti s touto módou? www.bigandbeautiful.cz Budu ráda za jakoukoliv reakci
Upravil(a) Trvalka (15. 7. 2014 13:14)
Není tady
Trvalka napsal(a):
Máte někdo zkušenosti s touto módou? www.bigandbeauty.cz Budu ráda za jakoukoliv reakci
Tahle blby reklamy. Absolutne me to nezajima. jste na tom fakt tak spatne, ze jste rada za JAKOUKOLIV reakci ?.
Není tady
Dobře, tak tím slovem JAKOUKOLIV jsem asi nemyslela zrovna tu Vaši Prostě jsem se na to chtěla zeptat, omlouvám se, jestli jsem Vás tím nějak pohoršila
Není tady
Ahoj s tímto obchodem konkrétně zkušenost nemám ale celkem ráda nakupuji na mepi koupila jsem si u nich červenou tuniky 3Xl http://www.mepi.cz/nadmerne-velikosti/d … 8-2757.htm přišla v čas a kvalita celkem dobrá
Není tady
Já mám teda zkušenosti s oběma, ale doporučila bych spíše to Big and Beautiful, mají takové radostnější a povzbudivější barvičky i celkově oblečení
Upravil(a) Alzbetta (15. 7. 2014 13:16)
Není tady
Tak Vám děkuji za reakce
Není tady
Ahoj, já mám zkušenosti s nakupováním na storexxl. cz takže vůbec neměj strach z nákupu
Není tady
A to se nebojíš nakupovat přes internet? Já teda měla asi namysli jejich kamenný obchod
Není tady
Trvalka napsal(a):
Dobře, tak tím slovem JAKOUKOLIV jsem asi nemyslela zrovna tu Vaši
Prostě jsem se na to chtěla zeptat, omlouvám se, jestli jsem Vás tím nějak pohoršila
Pisu je ze to blba reklama. To je tady zakazano. O pohortseni nemuze byt rec. Fajn ze jste se dozvedela, ze tamjeden clovek neco koupil.
Není tady
JitulkaJustýnová napsal(a):
Ahoj s tímto obchodem konkrétně zkušenost nemám ale celkem ráda nakupuji na mepi koupila jsem si u nich červenou tuniky 3Xl http://www.mepi.cz/nadmerne-velikosti/d … 8-2757.htm přišla v čas a kvalita celkem dobrá
To jsou silene hadry.
Není tady
Na vašem místě, dámy, bych raději přemýšlela o tom jak ZHUBNOUT a ne do jakýho "pytle" ty špeky schovám
Není tady
Víš Mendy, někdy člověk ani za to nemůže Ale to takový pokritec jako ty pochopit nemůže
… Jinak já jsem už několikrát viděla to big and beautiful, ale zatím jsem se moc o to nezajímala
Není tady
Kaculecinka napsal(a):
Víš Mendy, někdy člověk ani za to nemůže
Ale to takový pokritec jako ty pochopit nemůže
… Jinak já jsem už několikrát viděla to big and beautiful, ale zatím jsem se moc o to nezajímala
Verim ze kdyz je clovek nejakym zpusobem omezeny v pohybu, pak za svoji tloustku nemuze. Jinak se vzdycky zhubnout da, treba za pomoci lekare. Jenze ono je jednodussi namlouvat si ze za svoje speky nemuzu, to verim
Není tady
Mendy napsal(a):
Na vašem místě, dámy, bych raději přemýšlela o tom jak ZHUBNOUT a ne do jakýho "pytle" ty špeky schovám
A než to vypřemýšlím nebo než zhubnu, tak budu vycházet mezi lid v čem? Nahatá? Nebudu vycházet?
Poraď chytruško hlupačce.
Není tady
kdyz je clovek nejakym zpusobem omezeny v pohybu, pak za svoji tloustku nemuze. Jinak se vzdycky zhubnout da
To by bylo strašně jednoduchý, říkat "když se budete hejbat, zhubnete"... jsou i jiný důvody, proč to nejde.
tak budu vycházet mezi lid v čem?
Zkusilas burku?
Není tady
Barča napsal(a):
Mendy napsal(a):
A než to vypřemýšlím nebo než zhubnu, tak budu vycházet mezi lid v čem? Nahatá? Nebudu vycházet?
Předběhlas mě. Zajímalo by mě totéž.
P.S. Burku zkoušet nebudu, ten hadr přes hubu by mě jistojistě zabil, ale dalo by se uvažovat o sárí.
Není tady
Než jsem zhubla, chodila jsem výhradně nakupovat do kamenných obchodů, protože málokdy mi něco sedlo na mou postavu, takže i když to na obrázku na internetu vypadá pěkně, na mě už to vypadá z 90% jako pytel je fakt, že v českých obchodech se mi málokdy něco líbilo v mých velikostech, tak jsem si jednou za čas udělala výlet do Rakouska
Není tady
Barča napsal(a):
Mendy napsal(a):
Mohla bys mi treba par kilo venovat, ja bych je sundala za par dni, s tim problem nemam
Není tady
Mendy napsal(a):
Mohla bys mi treba par kilo venovat, ja bych je sundala za par dni, s tim problem nemam
Šťastná to žena!
Není tady
lepista napsal(a):
Mendy napsal(a):
Šťastná to žena!
Uvidíš, že i u tebe to najednou přijde a v hlavě se ti usadí přesvědčení, že už se nebudeš přecpávat. TOHLE MÍT NEMUSÍM, BEZ TOHO SE OBEJDU.
Není tady
XXL Nejsem člověk, ale doporučil bych zkusit tu nakupování http://www.dear-fashion.com/Wholesale-P … e-Dresses/
Není tady
Nejsem člověk
Tomu říkám coming out
Není tady
a pak že tu není sranda!
Není tady
Nejsem člověk.
Nuda! ! !
Není tady
Zdá se, že těžko odmítnout, pro tlusté ženy http://www.girlvow.com/plus-size-clothings-wholesale/
Není tady