6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pandorraa napsal(a):
Ty brďo, přede mnou je nějaký Duch neviditelný.... Tak nic, zatím nevedu. Nakonec je mi to fuk, já to nepoužívám, protože nejsem pokrytec. Tabulka plná nicků, které sem už stejně nechodí a nebo chodí pod jinou přezdívkou.. legrační.
To není Duch neviditelný
To jsem já se starým nickem
Není tady
Eva. napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Ty brďo, přede mnou je nějaký Duch neviditelný.... Tak nic, zatím nevedu. Nakonec je mi to fuk, já to nepoužívám, protože nejsem pokrytec. Tabulka plná nicků, které sem už stejně nechodí a nebo chodí pod jinou přezdívkou.. legrační.
To není Duch neviditelný
Můžu ti říkat Hopkirku?
Není tady
carpediem napsal(a):
Můžu ti říkat Hopkirku?
jistě, Randalle.
Není tady
A co podnikneme?
Není tady
Já poletím do Londýna. Můžeš letět se mnou. Nebo máš letět ty a já poletím s tebou, když jsem Hopkirk? To je jedno, hlavně, že zase budu v Londýně. Jak stylové, co říkáš, Randalle?
Když si čtu název vlákna, tak v té cestě bude vlastně taky hodně lásky. Je to dárek mé dceři k jejím letošním kulatinám. A sejdeme se tam se synem, takové příjemné rodinné setkání. Moc se těším.
Není tady
To jo Evi, užijte si to.
Není tady
Eva. napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
To není Duch neviditelný
Však já vím, tam je to vůbec hitparáda "starých nicků", takže se v tom panoptiku můžu cítit alespoň "mladě" )
Není tady
Eva. napsal(a):
Já poletím do Londýna. Můžeš letět se mnou. Nebo máš letět ty a já poletím s tebou, když jsem Hopkirk? To je jedno, hlavně, že zase budu v Londýně. Jak stylové, co říkáš, Randalle?
Když si čtu název vlákna, tak v té cestě bude vlastně taky hodně lásky. Je to dárek mé dceři k jejím letošním kulatinám. A sejdeme se tam se synem, takové příjemné rodinné setkání. Moc se těším.
Šťastnou cestu a pozdravuj tam v Tauru hafrany
Není tady
Eva. napsal(a):
Tak jo, popřeju šťastnou cestu a budu se starat o kancelář. Užijte si to!
Není tady
Děkuji. Krkavce pozdravím
Letíme příští pátek.
carpediem, starej se o kancelář. Já se poohlédnu v Londýně po nějakém zajímavém případu pro nás.
Není tady
Vynasnažím se.......
Není tady
KONEC SVĚTA SE BLÍŽÍ A LÁSKA POŘÁD NIKDE .
Není tady
Myslíte si, že na každého někde čeká ta pravá láska?
Není tady
Na každého pripraveného. Láska chce DVOCH a keď jeden iei je pripravený (z akéhokoľvek dôvodu), ten druhý to sám nespasí.
Není tady
alenka90 napsal(a):
Otázka je, co je "ta pravá láska".
A taky láska, která se může jevit, že je "pravá", následně taková být nemusí.
Myslím si, že ta pravá láska je jen v pohádkách.
A hlavně, láska a vztah, to bývají dvě zcela rozdílné záležitosti.
Není tady
alenka90 napsal(a):
ANO!
I po vsech tzv. “nezdarech“. Jo.
Není tady
luděk napsal(a):
A na to jsi prisel jak???
Videl jsi nekdy MAMU s “postizenym“ deckem?!?
Videl jsi rodinu s “dementnim“ pribuznym, kt.ji nepoznava a “terorizuje“, a oni o nej s LASKOU PECUJI?
Z ceho jsi usoudil, ze laska nikde?!?
Vis ty vubec, co LASKA J E ???
Upravil(a) Dorka (9. 12. 2015 22:41)
Není tady
Eva. napsal(a):
alenka90 napsal(a):
Otázka je, co je "ta pravá láska".
A taky láska, která se může jevit, že je "pravá", následně taková být nemusí.
Myslím si, že ta pravá láska je jen v pohádkách.
A hlavně, láska a vztah, to bývají dvě zcela rozdílné záležitosti.
Láska není jen v pohádkách.......ale je chybou od ní očekávat okázalost a velká gesta, je to spíš takové tiché štěstí, které spolu lidé sdílejí. Kterého si jiní třeba ani nevšimnou, právě pro tu neokázalost a které následuje (pokud se vztah povede) po období zamilovanosti, což mnozí chybně nazývají láskou a považují za "bernou minci."
Není tady
Dorka napsal(a):
luděk napsal(a):
Videl jsi rodinu s “dementnim“ pribuznym, kt.ji nepoznava a “terorizuje“, a oni o nej s LASKOU PECUJI?
Vis ty vubec, co LASKA J E ???
nesmíme zaměnovat lásku s povinností , resp s povinnostním soucitem .
znám 3 rodiny s postiženým děckem, od "downa" až po těžkou demenci po meningitidě. jejich rodiče to berou jako fakt a práci do konce života.
Upravil(a) luděk (14. 12. 2015 15:09)
Není tady
Selima napsal(a):
Na každého pripraveného. Láska chce DVOCH a keď jeden iei je pripravený (z akéhokoľvek dôvodu), ten druhý to sám nespasí.
Toto je velká pravda.
Není tady
luděk napsal(a):
Já si nemyslím, že se blíží konec světa, ale pokud by tomu tak bylo, tak právě proto, že je málo lásky.
Není tady
Eva. napsal(a):
O tom, kým jsme, rozhodujeme my.
..také rodiče, kteří nás počali, jakou láskou nás očekávali, jak nás milovali v počátku našeho života...atd.
To následně v nás vytváří naší osobnost, jak následně v životě umíme lásku dávat, jak se máme rádi, jak nedovolíme, aby nám někdo zbytečně ubližoval...atd.
Není tady
Anna M napsal(a):
Eva. napsal(a):
..také rodiče, kteří nás počali, jakou láskou nás očekávali, jak nás milovali v počátku našeho života...atd.
To následně v nás vytváří naší osobnost, jak následně v životě umíme lásku dávat, jak se máme rádi, jak nedovolíme, aby nám někdo zbytečně ubližoval...atd.
S tím nesouhlasím. Je jenom na nás, kým jsme. Nezáleží tolik na našich rodičích. Nemůžeme se na ně, na to, v jaké rodině jsme vyrostli, do smrti vymlouvat. O tom je dospělost. Být zodpovědný za sebe, za své chování. Když chceme, můžeme to, co nám do života rodiče ne/dali, protože to sami neuměli, změnit. Je to pouze na nás. Rodiče dělali to nejlepší, co v dané chvíli dovedli. Jinak to prostě tady a teď neuměli.
Například, když nás rodiče do života nevybavili odvahou, ale strachem, my toto nastavení v sobě můžeme změnit. Nejsme povinni se celý život bát.
Pokud se nemáme rádi, protože nás to rodiče nenaučili, pokud potlačovali naši osobnost a říkali nám v dětství, že jsme neschopní, k ničemu, to také můžeme změnit.
Můžeme změnit vše, co budeme chtít.
Je jen na nás, dělat v dané chvíli to nejlepší, co tady a teď můžeme. A nevymlouvat se alibisticky na to, že to já ne, to nastavili mí rodiče...
Upravil(a) Eva. (14. 12. 2015 21:56)
Není tady
luděk napsal(a):
Dorka napsal(a):
luděk napsal(a):
Vis ty vubec, co LASKA J E ???nesmíme zaměnovat lásku s povinností , resp s povinnostním soucitem .
znám 3 rodiny s postiženým děckem, od "downa" až po těžkou demenci po meningitidě. jejich rodiče to berou jako fakt a práci do konce života.
Starať sa o takto postihnutého človeka celé roky bez lásky - to je holá nemožnosť...
Není tady
Eva. napsal(a):
Anna M napsal(a):
Eva. napsal(a):
To následně v nás vytváří naší osobnost, jak následně v životě umíme lásku dávat, jak se máme rádi, jak nedovolíme, aby nám někdo zbytečně ubližoval...atd.S tím nesouhlasím. Je jenom na nás, kým jsme. Nezáleží tolik na našich rodičích. Nemůžeme se na ně, na to, v jaké rodině jsme vyrostli, do smrti vymlouvat. O tom je dospělost. Být zodpovědný za sebe, za své chování. Když chceme, můžeme to, co nám do života rodiče ne/dali, protože to sami neuměli, změnit. Je to pouze na nás. Rodiče dělali to nejlepší, co v dané chvíli dovedli. Jinak to prostě tady a teď neuměli.
Například, když nás rodiče do života nevybavili odvahou, ale strachem, my toto nastavení v sobě můžeme změnit. Nejsme povinni se celý život bát.
Pokud se nemáme rádi, protože nás to rodiče nenaučili, pokud potlačovali naši osobnost a říkali nám v dětství, že jsme neschopní, k ničemu, to také můžeme změnit.
Můžeme změnit vše, co budeme chtít.
Je jen na nás, dělat v dané chvíli to nejlepší, co tady a teď můžeme. A nevymlouvat se alibisticky na to, že to já ne, to nastavili mí rodiče...
Ale gény a rodinné programy sú sviňa - netvrídm, že neporaziteľná, ale ťažko zvládnuteľná... a najťažšie je vôbec si ich priznať (gény aj programy).
Není tady